PDA

Виж пълна версия : Закрепване на радиатори в/у рамта на видео карта

ToshryasuKagami
17.01.04 г., 11:33
какви са вазможностите за закрепване на радиотори в/у 4ипове,рамове и т.н.

Dark Skywalker
17.01.04 г., 12:34
Най-различни. Как да ти бъде отговорено по-конкретно на толкова общ въпрос?

nightyj
17.01.04 г., 12:44
Ami naj-dobre e s termoprowodq]o lepilo.Move s termoprowodq]i lepenki,move i s termoprowodq]i dywki,move i sys skobi da gi zahwane[ no tawa silno zawisi ot samata platka.

_iAn
17.01.04 г., 13:01
защо неразгледаш другите теми :)
там има доста идеи за това как да се закрепи радиатор за чип, а и евентоалното му махане след това
мисля, че все нещо ще допадне за твоя случай ;)

alexbg67
17.01.04 г., 13:14
TT heatsinks според мен са перфектни. Plug&Burn :cool:
След като ми позволяват 40х2 МХц над щатните... ;)

GIPSON
17.01.04 г., 16:06
Djmetal много добре си е казал начините.
Може и с щипка за пари (както му викаме). Виждал съм и с ластицим ама все пак е добре да го направиш красиво.
Иначе бие на клушария.

Heretic
18.01.04 г., 01:22
Я кажете къде се продава термо лепило?
Ако се наложи после лесно ли се разлепва?

Nova
18.01.04 г., 01:34
и къде се продават термолепенки =]

nightyj
18.01.04 г., 12:48
Az imam termolepilo edin priqtel ot Turciq mi go donese ima tri rasfasowki.Ama e skypi`ko cenata na ednata e okolo 15lw.Estesweno `e posle move da se mahne.

Heretic
18.01.04 г., 18:18
Originally posted by Djmetal
Az imam termolepilo edin priqtel ot Turciq mi go donese ima tri rasfasowki.Ama e skypi`ko cenata na ednata e okolo 15lw.Estesweno `e posle move da se mahne.

Е то хубаво ама в БГ нямали ??
Нещо неща с каноколит да лепя радиатори.
Дъвки, лепенки никъде ли не се продават ?

JIS
01.02.04 г., 01:36
имало един пениз за който съм чувал само ;)
слагаш малко и умерено паста в центъра на чипа и в 4-те краища по една капка канаколит :) ...
един познат така напраи и до ся няма проблеми ... само дето тряа си нацелиш колко паста да сложиш и ако си сложил повече или по-малко трябва бързо да реагираш ... а за махане не знам вече :P

Twinsis
01.02.04 г., 01:59
Tе тука (http://eshop.bg/) има термопроводящо лепило "сребърно" BISON ма е бая $ както казах и в другата тема
3 гр.,Токопроводящо Лепило на Сребърна Основа,Bison Electro - 28.33лв

??гр. SILVERGLUE ПРОВОДИМО СРЕБЪРНО ЛЕПИЛО - 39.72лв

mralien
01.02.04 г., 02:16
Originally posted by JIS
слагаш малко и умерено паста в центъра на чипа и в 4-те краища по една капка канаколит :) ... който вариант аз не бих препоръчал на никой... още повече ако се отнася за скъпи компоненти :rolleyes:

nightyj
01.02.04 г., 12:10
Някой ако се интересува имам три бройки термопроводящо лепило,цената е двойно по-ниска.

joro_got
04.02.04 г., 15:24
Ако става въпрос за радиатори върхо рам-а на видеокарта, аз съм закрепял върху Radeon с помощта на скобите от щипка за пари. Режат се, извиват се по подходящ начин и става работата ;). За целта отиват 2 щипки, от по-големите :p

Vanu
05.02.04 г., 23:12
впрочем като говорим за рамсинкове - кажете си предложенията, аз лично гледах на раковска на Тт, какви други алтернативи има?

g_ishkitiev
07.02.04 г., 18:12
ами аз един ден обиколих 7-8 фирми да тарся термолепенки или нещо с което да закрепя радиатор на един чип и да ви кажа никаде нямаше.. аз гледах на фирмите кадето са там след крастовището на славейков reset, camel soft не ги запомних всички, тарсих и на още 2-3 места, ама навсякаде ми казват - ами да.. попринцип с термолепенки се прави това, но ние нямаме в момента :). Накрая си намерих едно малко радиторче сас син вентилатор което ме кефи супер много и върши идеална работа :D . А за що се отнася до RAM-a те нали продават едни cooling kit за RAM, 8 броики радиаторчета с лепенки на тях, големи колкото чипчетата :).. незнам какво по хубаво може да измислиш от това :).. и дори не са скъпи.. мисля че кам 10-15лв. струваха :)