Виж пълна версия : Едно интериорче
те го те:
http://pda.datecs.bg/1.jpg
http://pda.datecs.bg/2.jpg
very nice !! на какво си го правил ?:)
Dark Skywalker
13.01.04 г., 13:04
Важиш, важиш..... Ама сложи някаква гледка от балкона... :)
max+mental ray
Още чакам да ми пратят актуална снимка на гледката от балкона ;)
Baby Thomas
13.01.04 г., 14:20
Кефи, кефи! Довечера ще пусна резачката, че сега бързам. Само да кажа, че съм бил на 120 дневен курс "Дрът критик-невротик" на тема 3Д моделинг и познай какво ще те направя :p
П.П. Естествено всичко написано ще бъде безпочвено и без покритие, което няма значение в случая...
Повърхностите и като цяло рендеринга са се получили много добре, осветяването също!
Shagrath
13.01.04 г., 14:55
eeeeeee Marholew brawo be batka :D
BeaZTiE
13.01.04 г., 15:46
а с неона гледам, че доникъде не си стигнал.. разрови из туториълите на макса - там има опражнение точно за постигане на неонов ефект :) с адвансед лайтинг се правеше, но не се сещам точно как.
има чудесно направен тут от диЗкрийт за това
поздрави.
мерсим, а по повод неон-а той беше идея към друга сцена, ама само беше :p
Baby Thomas
13.01.04 г., 21:04
Мдаа. Просто си е много добре.
На втория рендър не мога да намеря кусур. Супер изглежда!
На първия рендър бих пипнал енвайърмента. В смисъл някак самотно стои, тъй като околна среда няма, а само бял фон. Особено ако масата отразява (както си мисля) ще стане много яко!
П.П. По вратата горе има едни черни петънца. От какво е?
BeaZTiE
13.01.04 г., 22:27
мисля, че са екстра на ментал рейя
iMarh да каже.
аз имам разни плъгини, които са много яки за разни фотореалиситични рендери - един от тях се казва дърти рей - нам кво си.. непомня точно.. но след като го наложа на модел - статуя - например почти неможе да се разбере, че моделът е рендван.. прилича на снимка..
Черните петънца предполагам са това заради което много хора предпочитат да използват въпросния vray за който спомена BeaZTiE. Друг плюс за който съм чувал е скоростта му на рендер. Играл съм си много малко с него и не мога да дам конкретно мнение. За сега и поне за мойте нужди MR ме задоволява.
Също така черните петънца е много възможно да се дължи и на малкия брой фотони и семпъли който съм пуснал щото тези сценки се рендват по 25-30 мин. на 1900+ :)
По повод енвиромента ще трябва да се сложи нещо, каквото и да е. Baby Thomas е прав, както и за отражението по масата.
BeaZTiE
14.01.04 г., 13:39
аз говорих (писах де) за друг рендър - а не врей. както и да е.
и аз харесвам ментал рей... чудно защо го предлагат и в макс, и в мая и в софтимаж :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
няма да се очудя, ако почне да идва стандартно и с лайтуейв и ц4д
Авторски права на vBulletin