Виж пълна версия : Важно съобщение спрямо объщението към мен
Joredos
08.01.04 г., 14:02
В последно време се загледах,че когато ми се отговаря на мой въпрос или реплика се отговаря с Джоре :D .Друг отговор е Йоредос(от мързел да се смени езика и да го напише както трябва Joredos :) ).Може би всички знаят историческото(повратно може би за този велик форум) ми име Емил или както ми викат тука из форума мойте познати(и не само те ,де)-Емо.Предлагам,който отговаря на мои реплики или въпроси с да използва като обръщението Емо с цел скъсяване на дистанцията ;) .
Емо :) как си .
Сега добре ли се чувстваш ?
The Penalty
08.01.04 г., 14:18
Гьоре, нема да се плашиш! Ако трябва и Емчо ще ти викаме... :lol: :lol:
П.П.
ъ-ъ-ъ сега по-късичко ли е? :ghi:
Joredos
08.01.04 г., 14:47
Емчо ще ми викате като се изцепя и ме порицаят батковците :D .
/Незаядлив пример/
Емо:Я най-после АМД извадиха по-добър процесор от Интел на еднакви честоти и еднакъв клас
Юзър на форума:Емчо,нещо си в грешка-Пентиума отново е най-отгоре ето виж (линк ми се дава)
/Незаядлив пример/
За да докажа,че е незаядлив пример ще кажа,че следващия ми процесор ще бъде на Напреднали Микротехнолигии(боля ме докато го писах :( ) .
Zygot,добре съм как няма да съм :p .
Дъ наказание :) ,Гьоре ми прилича на име за шеф пропаднала група алкохолици от село Куртово Конаре :D .
Svetlix
08.01.04 г., 15:01
Originally posted by Joredos
Дъ наказание :) ,Гьоре ми прилича на име за шеф пропаднала група алкохолици от село Куртово Конаре :D .
Абе май Моллов беше от там ... не се сещам къде го гледах тва "населено" място ;)
Аз на Joredos си му викам Емо .... по-ми е удобно и ми спестява писане.
на мен баба ми живее там :D мноо мангали мноо нещо
Йори ти осъзнаваш ли че на никой не му пука за теб, за ника ти или името? Утре ако вече не пишеш тука мислиш ли че някой го интересува.
BeaZTiE
08.01.04 г., 21:14
тази тема няма ли кой да я затвори+изтрие?!?
мисля, че и на DJ-ориз-с-дос (нещо като новата версия на М$ дос или макарони с доматен сос) някой трябва му направи 1024-тата забележка, че пак занимава посетителите на форума с глупости.
поздрави.
Човече, всеки ще те нарича, както си му е удобно и изобщо няма нужда да се допитва до теб дали си съгласен или не. Като искаш да ти викат Емо, да си мислил като си се регвал с този ник...
Bots'_Revenge
08.01.04 г., 22:14
Това за "на никой не му пука за теб" е малко грубо. Все едно. За да не се налага всеки да чете тази тема, за да разбере как да се обръща към теб, аз ти предлагам да напишеш вместо "Шеф на фен-клуба на Интeл" -> Викайте ми Емо ;)
Слушам и изпълнявам, бате Емо!:boots:
Originally posted by Vince
Слушам и изпълнявам, бате Емо!:boots:
Как си позволяваш :conf: да фамилярничиш !!!!
към него ще се обръщаш само с г-н :) .
Joredos е станало нарицателно на "на всяка манджа мерудия", "обаждам се където не ме питат", "не разбирам, но съвети раздавам", "моите проблеми са най-големите" и т.н. Това "Емо" не говори нищо... :hi:
Joredos
09.01.04 г., 13:15
Originally posted by Valeri
Joredos е станало нарицателно на "на всяка манджа мерудия", "обаждам се където не ме питат", "не разбирам, но съвети раздавам", "моите проблеми са най-големите" и т.н. Това "Емо" не говори нищо... :hi:
Хе,Валерий все пак казах,че се променя за да остана тук-ти промяна не виждаш ли ;) ?
Авторски права на vBulletin