Виж пълна версия : Управление на Windowsa с жестове чрез мишка...
Търся някоя програма за управления на Windows - a както и на програми чрез жестове със мишката (подобно на Opera , Black and White ) . Във вестник "Компютър" беше писано преди години за подобна програма , но не си спомням името и (покрай тази нова година получих амнезия :( а идват изпити ....) .
The Bandit
06.01.04 г., 21:59
Програмата се казваше Sensiva доколкото помня...Имах една от първите версии преди 2-3 години
Tarambuka3500
07.01.04 г., 00:34
абе прекръстиха го на SymbolCommander
Мерси за отговорите , сега я тегля .
illegal
07.01.04 г., 14:46
Mdam...no Sensiwa ne be[e li SAMO za uprawleniq na bruzyri? A za]o ne izpolza[ naprawo nqkoq za glasow kontrol? :)
Originally posted by illegal
Mdam...no Sensiwa ne be[e li SAMO za uprawleniq na bruzyri? A za]o ne izpolza[ naprawo nqkoq za glasow kontrol? :)
Не знам все още не сам я изтеглил , пък за гласовите команди ще взема да прегракна.......:o :(
Имам работеща версия на Sensiva нещо като версия 1.21 .Управляват се всякакви програми, но трябва да се отдели мнооооооооого време за настройка. Ако някой я иска да се обади - ще я закача нейде около 2МБ е с всичко необходимо.
Програмката си я изтеглих , върши прекрасна работа , с малко настройки можеш да правиш потщи всичко. Ако някой ика да я изтегли.
http://www.viper.stormway.ru/Programms/SymbolCommander.rar
http://www.sensiva.com/symbolcommanderpro/symbol_commander_pro_v3_en.exe
CRUSHER
10.01.04 г., 13:17
Eon Нищо лично човече ама на това му се вика чист МЪРЗЕЛ :)
Такива програмки БОЛ ама омръзват на първата седмица.Аз лично много бях се вманиячил в такива програми ама няма смисъл в тях.
П.С. Нищо лично...:p
Originally posted by CRUSHER
Eon Нищо лично човече ама на това му се вика чист МЪРЗЕЛ :)
Такива програмки БОЛ ама омръзват на първата седмица.Аз лично много бях се вманиячил в такива програми ама няма смисъл в тях.
П.С. Нищо лично...:p
Ne sym syglasen , sys teb spored men uprawlenieto po tozi na`in e dosta udobno i se symnqwam da mi pisne
Pyk `he e `ist myrzel sym sygleasen no zasto da stawat ne]ata po trudniqt na`in :D
Авторски права на vBulletin