Виж пълна версия : Помогнете FirmWare Проблем
MediEVIL
06.01.04 г., 14:51
Незнам точно дали е Фирм проблем, но да ви обесня как стоят нещата. Имам ДВД записвачка Teac DV-W50D модела. Казаха ми че мога да записвам българските Оптикал Сторич дискове и така бече записах 3 диска български и сичко си беше наред записваче ги на 1х и тн... Обаче реших да Фирмуерна записвачката до 1.06 версия и следващиа път като купих БГ дискове от МЕТРО неуспях да запиша нищона тях. Става следното : Вкарвам аз ДВД и гледам пише че щего запише на 4х сторими се странно като се има в предвид, че БГ дисковете се записват на 1х. Викам Кириа нещата варвят на добре..... Но след като се записа на 4х диска него зачете. Пък зех 10 ДВД-та изгорях 16 кинта е така за нищото. Та мисълта ми е следната Възможно ли е да не ги записва заради Frimware? Или е от партидата в МЕТРО Варна..... И ако е от Frimware то как да го махна има ли някака пеограма за махането на Frimware?
georgebg
06.01.04 г., 15:57
има нещо гнило, но ..
значи първата партида дискове в метро (които бяха 2х) се записваха без проблем, после дойдоха новите (дето им пише версия 2.0), които са 4х и те определено имат проблеми...
на моята писачка не се познаваха,но след малко кореспонденция с herrie от форума на rpc1, ми прати фирмуеър с поддръжка на това дърво, но записаните носители ( ин 2х и на 4х) дават грешки и то в началото (до средата ) на диска. Според запознати проблем би могло да има от записвачката, но тогава грешки трябва да има в края на диска но не и в началото..... което означава че носителите май са прецакани :mad: ...
бтв все пак от 4 носителя единия ми се записа без никаква грешка :rolleyes: което още повече ме вкара в размисъл ..
Tarambuka3500
06.01.04 г., 18:32
мда, и аз има проблем с тия скапани дискове, със същата писачка. Мойта си е Pioneer 106D, FW1.07 (TEAC-a e същатата), и при мен тъй - дисковете в началото трудно се четат, после са наред. Един на 2х даде фира, изобщо не се чете.
Аз ги записвам на 2х, пробвах и на 1х, същата мъка е :(
Авторски права на vBulletin