Виж пълна версия : Разкодиране на Сименс S35i
Някой да има идея къде могат да ми го разкодират и за колко? Или пък откъде може да се свали подходяшият за целта софтуер? Имам кабел.
За разкодиране точно ли става дума или искаш да го отключиш да работи с различни карти? Става дума за телефон, който след като е разкодиран е заключен да работи само с една сим карта. Ако е последното мога да ти пратя един код, с който евентуално да го "отвориш".
Tarambuka3500
05.01.04 г., 22:02
коя му е версията на FW
Ами версията на FW не можах да я намеря в менюто каде я пише (все си мисля че я пишеше някъде...)
Ами значи телефонния код аз съм го слагал преди повече от година на нещо, което сега немога да си спомня какво е и съм му дал да не работи с друга СИМ карта и сега като си сложа друга карта (на глобул а в момента е на М-Тел) и той ми иска тел. код и аз не го знам.... ако това може да се оправи - супер иначе да го нося на некъв сервиз. :o
Освен това телефона е купен от М-Тел преди 2 години и предполагам че е кодиран, но незнам със сигурност (горе съм описал какво ми се случва като сложа друга СИМ). :(
|ma3x|Virus
06.01.04 г., 11:28
Originally posted by pip00
За разкодиране точно ли става дума или искаш да го отключиш да работи с различни карти? Става дума за телефон, който след като е разкодиран е заключен да работи само с една сим карта. Ако е последното мога да ти пратя един код, с който евентуално да го "отвориш".
Този код универсален ли е. Защото аз имам Нокиа 3310 и ми е заключена към МТЕЛ. Ако не е проблем да споделиш кода!
съвсем я забравихте тая тема ... няма ли кой да помогне малко?
Здрасти, пратих ти ПМ, като се надявам да ти свърши работа. В ПМ забравих да спомена, че ако правилно си спомням кода май се въвеждаше при извадена симкарта, но ще трябва да пробваш, че беше отдавна.
До |ma3x|Virus - до колкото знам кода е само за сименс, а може би и само за S35, но за последното не съм сигурен.
Намерих си програмка с която го отключих, сега няма от кой да взема сим карта на Глобул за да видя дали ще захапе, но тел. код се махна!
Авторски права на vBulletin