PDA

Виж пълна версия : Memory карта за PhotoClip DM334FM

c1ick
05.01.04 г., 10:47
ЧНГ на всички!
Абе не съм много сигурен дали е за тука тоя въпрос, ама нали и то е хардуер, та да питам:
Какъв мемори стик да си взема за фотоапарата, с който да нямам проблеми, щото прочетох тука, че пробвали хората PQI, ама след няколко снимки забивала камерката. Дейзи продават техни карти, ама са много скъпи. Не може някоя от другите карти на пазара (Memorex, Kingston) да не върши работа.
Айде някой, който си е купил такъв фотоапарат (DM334/FM) да даде мнение.

Мерси предварително.

ВЕЛИНСКИ
05.01.04 г., 11:50
PQI са си много добри CF карти - ползвам 3 в момента и нямам проблем с нито една

svetlyo
05.01.04 г., 13:35
по старите стават но те са със маркови чипове

новите с надпис PQI наистина не стават за съжаление

Julian
05.01.04 г., 14:25
Хора, тези фотоапарати не са нито с CF нито с мемори стик, а със SD карти. Във Вали имат Тошиби и би трябвало да са добри. В техномаркет и Технополис има Сандиск, и те са хубвави.

c1ick
05.01.04 г., 15:01
В упътването на мойта животинка пише, че ползва Secure Digital [SD] или MultiMedia Card [MMC].
Бърза справка в ценовата листа на JAR показва, че 128MB MMC струва 39$, докато 128MB SD струва 52$. Така че ако апаратът върви добре с MMC, не виждам смисъл да купувам SD, още повече, че при по-голям капацитет (аз искам 256 МВ) разликата в $ ще е по-голяма.
Та питането ми беше може ли някой да похвали ОПРЕДЕЛЕНА марка карти и от двата типа.

Asusux
05.01.04 г., 16:30
Ако и със Sandisk не работи отиваш и го трошиш в главата на производителя.
Добре че пише Made in Europe, че да не ни псуват чужденците и заради това (макар че швабите вече го правят).