Виж пълна версия : Честито!
Утре най вероятно ще задминем Република Корея :)
И ще бъдем 33 в seti@home!
А много вероятно е вече да сме ги задминали, само трябва да обновят статистиката за днес. :ghi:
Дано да ги задминем,въпреки, че аз участвам в SETI@Home team-a от няколко часа :) .
<<ОФФТОПИК>>
вие как сте си настроили Seti@Home Clientа?-Постоянно да работи/Само при скреен сейвър ?
-Да пита/Не пита когато иска да ползва интернет ?
Аз лично му дадох пълна свобода и CPU употребата не пада от 100%,е в момента чатя,дърпам разни работи и browseвам,но не ми бози нищо.много съм доволен.И дано да успеем да ги намерим зелените и сиви човечета най-после. :) :rolleyes:
<</ОФФТОПИК>>
Originally posted by MrDeaD
Дано да ги задминем,въпреки, че аз участвам в SETI@Home team-a от няколко часа :) .
<<ОФФТОПИК>>
вие как сте си настроили Seti@Home Clientа?-Постоянно да работи/Само при скреен сейвър ?
-Да пита/Не пита когато иска да ползва интернет ?
Аз лично му дадох пълна свобода и CPU употребата не пада от 100%,е в момента чатя,дърпам разни работи и browseвам,но не ми бози нищо.много съм доволен.И дано да успеем да ги намерим зелените и сиви човечета най-после. :) :rolleyes:
<</ОФФТОПИК>>
Препоръчвам ти да си свалиш command line seti и setihide.
Тогава дори няма да забелязваш че работи даже :)
комманд лайна ще си го сваля тези дни като сложа линукса и ще работи по 24часа на ден.А това ме кефи,защото мога да го гледкам какво прави и то в доста красив интерфейс...докато програмите в текстов режим не ми харесват особенно като "външен вид" . мерси за съвета все пак :p ;)
комманд лайна ще си го сваля тези дни като сложа линукса и ще работи по 24часа на ден.А това ме кефи,защото мога да го гледкам какво прави и то в доста красив интерфейс...докато програмите в текстов режим не ми харесват особенно като "външен вид" . мерси за съвета все пак :p ;) Ти си знаеш. Мен ме дразнят тия безмислени рисунки :)
Още оффтопик:
Честито и на ~25 човека, дето смятат с UD клиента. Там всяка седмица се каччва ХДБГ отбора с по 1-2 места.
И ето вече е факт - България изпревари Republic of Korea.И заехме 33то място!! (http://setiathome.berkeley.edu/stats/countries.html)
Честито на всички от SETI@home Team!
И ето вече е факт - България изпревари Republic of Korea.И заехме 33то място!! (http://setiathome.berkeley.edu/stats/countries.html)
Честито на всички от SETI@home Team!
Ред е на Мексико :)
aide na]eee..... butajte da butame Meksiko...
Originally posted by lini
Още оффтопик:
Честито и на ~25 човека, дето смятат с UD клиента. Там всяка седмица се каччва ХДБГ отбора с по 1-2 места.
~25 човека?
Тук http://www.grid.org/services/teams/team.htm?id=C6DDF2B0-C546-4E25-964C-D8E08B07A763 виждам, че HardwareBG Team има 85 човека и дотук сме изработили >50 години процесорно време... ;)
Виж обаче колко от тях са събмитвали резултат в последно време. Аз говорех за активните сметачи само :D
Виж обаче колко от тях са събмитвали резултат в последно време. Аз говорех за активните сметачи само :D
Аз не съм от тоз тим :) Имам си собствен!
Аз не съм от тоз тим :) Имам си собствен!
mralien
05.01.04 г., 21:22
Виж обаче колко от тях са събмитвали резултат в последно време. Аз говорех за активните сметачи само :D Аз току що се отказах (за втори път) по гнусна програма от UD просто няма... толкова ли не могат да я оправят... пак някакакъв глупав бъг ми пречи да свалям/качвaм WU като хората ... :mad:
OgiDogi
05.01.04 г., 23:21
комманд лайна ще си го сваля тези дни като сложа линукса и ще работи по 24часа на ден.А това ме кефи,защото мога да го гледкам какво прави и то в доста красив интерфейс...докато програмите в текстов режим не ми харесват особенно като "външен вид" . мерси за съвета все пак :p ;)
Абе шаренията само бави - от собствен опит го казвам. Със скрийнсейвъра ми смята един юнит за близо 5 часа, а със SETI Driver и command line client ми го смята между 2:30 и 3:00 часа. Ако искаш да правиш повече юнитчета - пускай на команден ред.
Originally posted by OgiDogi
Абе шаренията само бави - от собствен опит го казвам. Със скрийнсейвъра ми смята един юнит за близо 5 часа, а със SETI Driver и command line client ми го смята между 2:30 и 3:00 часа. Ако искаш да правиш повече юнитчета - пускай на команден ред. Колега хвърли един поглед и на другия ми пост "Възможно ли е това?". Чакам мнение и там!
Originally posted by mralien
Аз току що се отказах (за втори път) по гнусна програма от UD просто няма...
Аз лично не съм спирал тази програма повече от година и дори не я отварям да погледна до къде е стигнала, до сега всичко си прави сама и не ми се е налагало да поправям никакви нейни бъгове*.
* - всъщност само веднъж преди много месеци изтрих един дефектен WU и толкова. Тогава много хора имаха проблем с него.
georgebg
06.01.04 г., 17:34
Originally posted by Valeri
Аз лично не съм спирал тази програма повече от година и дори не я отварям да погледна до къде е стигнала, до сега всичко си прави сама и не ми се е налагало да поправям никакви нейни бъгове*.
* - всъщност само веднъж преди много месеци изтрих един дефектен WU и толкова. Тогава много хора имаха проблем с него.
.... и за разлика от seti-то мога да кажа че е изключително толерантна към ползвателя на компютъра :)
positive
06.01.04 г., 22:09
И аз нямам никакви проблеми с UD.Изобщо не я усещам.
И имам усещането,че правя нещо наистина полезо(за разлика от сетито).
Originally posted by positive
И аз нямам никакви проблеми с UD.Изобщо не я усещам.
И имам усещането,че правя нещо наистина полезо(за разлика от сетито). Какво?
Биологично оръжие ли?
Originally posted by gorgar
Какво?
Биологично оръжие ли?
Не, предполага се лекарство срещу рак, както се предполага SETI търси извънземни. Ако искаш повече информация за проекта, има достатъчно материали в интернет. Празни приказки може да приказва всеки... :mad:
Чернокрилия
07.01.04 г., 11:56
Има ли идея колко юнита още трябва да се обработят?
Във първата фаза на проекта са били около 130 милиона...а сега сме стигнали едва до 60-я .. а и гледам, че юнитите се обработват доста по - бавно, а машините са станали доста по бързи....
mralien
09.01.04 г., 13:05
Update:
Открих си проблема - свързан е с Kaspersky Personal Pro, проблемът не е на UD... Чака се fix от страна на Касперски...
Авторски права на vBulletin