Виж пълна версия : какви 5.1 тонколони да си взема за около 70 $?
предложете ми някакви добри 5.1 колони на цена около 70$!
Simbon4o
02.01.04 г., 02:12
креатив инспайър Р580 там някъде струват.
alexbg67
02.01.04 г., 03:07
Originally posted by lubb
предложете ми някакви добри 5.1 колони на цена около 70$!
Ся, значи Виждам, че не отговаря на цената, но моята препоръка е за още мааалко кеш и 1дни ЛуксОн_чета, та да се чувстваш като в АРЕНА... :cool: :cool: :cool:
досега гледах стари теми за колони и се информировах :), че за тези пари мога да си взема luxeon Т5.1.слушал съм С5.1 и честно да си кажа нещо не ми харесаха особено-субууфърът на повече от половината почваше да дрънчи гадно.принципно не смятам да вдигам махалата във въздуха, така че бихте ли ми казали дали тези колони правят същата мизерия със баса.
разбрах също, че е много по-добре да си взема W5.1, но не мога да дам толкова пари.
alexbg67
02.01.04 г., 03:19
Е, сорри братле, за W 5.1 ми беше гадничката мисъл... :( Едни такива ми дрънкат у нас, и повЕрвай ми - оттогава на кино не съм ходил... :(
Знам, че не съм ти полезен, но подобна Техника не се сменя така често, както други компоненти... :(
абе стана ми ясно, че трябва да събера още парици за W5.1, обаче се чудя вече от къде да ги копая тея финикийски знаци!
някой случайно да знае числата, коието ще се изтеглят в Тото 6/49? :D
claudius
03.01.04 г., 09:33
Пичове, вече един месец дрънкам едни Luxeon T5.1 и да ви кажа не само дрънкат а през повечето моменти направо звънкат.
Вуфера си е наред, криви над 3/4, ама и без това там не се търпи. Комшиите пък съвсем. Определено това е най-добрия избор за такива пари. Някои казват че Creative-ите имат по-добро съотношение сигнал/шум. Добре, това се постига с по-малката им мощност.
T5.1 обаче имат S/N= > 85dB, пише го само на вуфера, а тази стойност от 45dB дето я четете по спацификациите в Нета е всъщност разделяне между каналите.
Модела не е "дърво", въпреки че е дървен. (за тези дето знаят защо)
Внесете киното в спалнята.
Авторски права на vBulletin