PDA

Виж пълна версия : Проблем с CS

Reality
01.01.04 г., 18:50
Здравеите,
Значи имам мнооого странен проблем... когато пусна cs на машината от сигнатурата ми и се конектна към определена игра от пс то започва да се чува слаб писклив звук, но много дразнещ ???? какво ли не правих, но не можах да определя от кои компонент излиза,но звука е мнооого дразнещ и забележете започва да се чува само и единствено когато започна да играя cs !!!!!! и то не като стартирам играта ами чак като се join а към които и да е сървър онлаин !!!
На нито една друга игра това не го прави.
Ако някои има идея какво причинява този писклив звук да сподели, ще съм му много благодарен :)

IPOC
01.01.04 г., 20:05
Ако си изключил колоните и звука се чува значи е от говорителчето на кутията . Повечето кутии си имат "говорителче" , което създава стартовото пиукане при пускането на комп. , както и сигнал за неизправност по компонентите ( не добре пъхната памет и др. ) . Пробва ли с преинстал на CS - трябва да има нещо което предизвиква появата ( активирането ) на спикъра на кутията.

Reality
02.01.04 г., 04:34
Еми да 3 пути преинстал ама не помогна...
Еми аз си праскам и не му обръщам внимание,но забелязах че от време на време спира и после пак .... също така и като стане много бързо някакъв ефект (мятане на заслепителна граната ) се усилвая и после пак намалява което ме навежва на мисълта че е нещо от видеото, но не съм сигурен :(

Papesha
02.01.04 г., 13:40
Хм, да не е от монитора? Като смени разделителната способност и рефреш рейта може от него да се чува. Пробвай да пуснеш играта в друг режим.

IPOC
02.01.04 г., 14:20
Малко вероятно е това да е от монитора .
Като се конектнеш към сървъра веднада ли почва да пиука или само когато се движиш и стреляш .
Ако е само при игра , при изчакване го няма , значи проблема е най-вероятно в клавиатурата , защото като играеш натискаш повече бутони , а предполагам клавиатурата ти е измислена марка и прави проблема. Не може да поема повече от 2 -3 команди едновременно, а ти я затормозяваш с повете ( примерно натиснати едновременно повече от 2 бутона ) .
Пробвай с друга клавиатура или да играеш по-внимателно , като не задържяш бутоните , а ги натискаш леко по един път . Това е напълно достатъчно да ти изпълни командата :)

The Penalty
02.01.04 г., 14:22
Originally posted by Papesha
Хм, да не е от монитора? Като смени разделителната способност и рефреш рейта може от него да се чува. Пробвай да пуснеш играта в друг режим.

Това е много вероятно.

Reality
02.01.04 г., 17:01
IPOC клавиатурата ми е Microsoft Special Edition и струва 50-60$ така че не ми се вярва да е от нея :p
Колкото до разделителната способност ще тествам и ще кажа :) :p

Zabluden
04.01.04 г., 20:36
Originally posted by IPOC
Малко вероятно е това да е от монитора .
Като се конектнеш към сървъра веднада ли почва да пиука или само когато се движиш и стреляш .
Ако е само при игра , при изчакване го няма , значи проблема е най-вероятно в клавиатурата , защото като играеш натискаш повече бутони , а предполагам клавиатурата ти е измислена марка и прави проблема. Не може да поема повече от 2 -3 команди едновременно, а ти я затормозяваш с повете ( примерно натиснати едновременно повече от 2 бутона ) .
Пробвай с друга клавиатура или да играеш по-внимателно , като не задържяш бутоните , а ги натискаш леко по един път . Това е напълно достатъчно да ти изпълни командата :)
Tрънци !
Моята е наи-обикновена вин98 мицуми и поема 7 команди едновременно и на 8-мата писука, а за върви постоянно напред на попма ли копчето или да го задържи ?!
Към дуното трябва да има книжка в която ад пише кои звук какво означава (или потърси в нет-а).

Reality
04.01.04 г., 20:52
Хора мерси много оказа се че наистина е от разделителната способност :)