Виж пълна версия : Протест с/у 12-редовите сигнатури!
System Error
30.12.03 г., 20:40
Напоследък сигнатурите станаха нещо като начин за избиване на комплекси - кой колко е клокнал процесор,кой какво видео има и т.н. На мен не ми пука какви са ви компютрите,но ми пука за това,че трябва да чета ненужни редове с глупости!Не съм против описването на компонентите в подписа , но съм против описанието им да заема повече от 4 реда.
Отдавна го планирах ,но вече ми кипна като видях post от 2 реда и сигнатура от 12 ! Нормално ли е това според вас?!? Предлагам сигнатурите да бъда ограничени до макс. 4 реда!
Гласувайте и накрая да се реши този проблем защото мен лично ме дразни:mad:
Гласувам против сигнатурите по-дълги от 4 реда, като бих искал да се добави и правило те задължително да се изписват с намален шрифт!
digital
30.12.03 г., 21:14
Гласувам "ЗА" дългите сигнатури, но не по големи примерно от 10 реда.
System Error немога да разбера какъв ти е проблема да си изключиш опцията, която показва сигнатурите на участниците във форума . Тази тема вече е обсъждана веднъж ако не си спомняш :) .
ПС: Гласувах за този отговор ,който най-много ми допадна и излязох пръв роднина на Бай Ганьо :D .
System Error
30.12.03 г., 21:39
Аха значи тези ,които имат дълги сигнатури да останалите да ги търпят ,а те нищо да не правят по въпроса!Изключването не е решение.Искам този проблем да бъде решен с компромисен вариант от двете страни.
Originally posted by pav
какъв ти е проблема да си изключиш опцията, която показва сигнатурите на участниците във форума .
Да бре !
"Най-мразя докато ям да му пушат"
а според теб трябва да е
"Докато си пуша най-мразя да ми ядът" .
Каква е този логика потърпевши да са не тези които прекаляват а тези се @бават с останалите !
Аз мисля, че pav e предложил достатъчно компромисен вариант, но все пак лично съм съгласен да се въведе, ако не изискване, то поне като силно препоръчително, текста в подписа да бъде с малък шрифт - хем нема се набива толкова на очи, хем ще се откроява от самия пост.
И мен ме дразни почина "всеки компонент на нов ред" (че и през ред) - има такива случаи в CEG форума (тогава и 19" монитор не те спасява :p ), да не говорим за многокилобайтовите изображения в сигнатурите.
Аз лично съм готов да допринеса за "каузата", като си махна цитата от подписа ми, веднага щом някой от форума познае кой е неговия автор :D
Филипов
30.12.03 г., 22:06
Освен че са досадни, дърпат и много трафик (20 поста Х 15 - 20 Kb, и това поне 10 пъти на ден). А при бавен интернет и забавят.
На един друг форум сигнатурите са заприличали на рекламни билбордове на производители на процесори, дънни платки, видеокарти, операционни системи и т.н. Там съм ги изключил. Трябва ли и тук да е така? Проблемът е че когато някой пита за нещо посочва компонент от подписа си.
Давам пример с руски форум: до 255 символа с нормален или малък шрифт и без картинки!
Гласувам против усерите които не ползват настройките на форума! Махаш сигнатурите от настройки и си решаваш проблема, а не всеки месец да се пускат еднакви пулове.
The Bandit
30.12.03 г., 22:22
Еми аз изказах мнение при предишния poll със същото питане, пуснат от същия човек преди 4 месеца...
За да не се повтарям:
http://hardwarebg.com/forum/showthread.php?s=&threadid=12735
предполагам мнението на останалите писали там също не се е изменило коренно. Идеята за намаления шрифт е добра според мен...
The Penalty
30.12.03 г., 22:49
На мен също не ми пречат подписите, нека всека си пише каквото и колкото си дълго иска. ;)
MAD MAX
30.12.03 г., 23:06
Ненормалник :lol: :D :lol:
no offence казвам го в добрия смисъл
Stilian
30.12.03 г., 23:14
Саше, да вземем да си сложим Wallpaper-ите за подписи направо, а ?
:lol: :lol: :lol:
Svetlix
30.12.03 г., 23:15
Originally posted by The_Bandit
Еми аз изказах мнение при предишния poll със същото питане, пуснат от същия човек преди 4 месеца...
За да не се повтарям:
http://hardwarebg.com/forum/showthread.php?s=&threadid=12735
предполагам мнението на останалите писали там също не се е изменило коренно. Идеята за намаления шрифт е добра според мен...
Аз си промених мнението!
Нищо против сигнатурите с машините но ... стига да са до 5-6 реда. Нямам нищо против картинките стига големината им да е колкото тази от сигнатурата някъде ...
Прав е System Error защото за много хора това е излишно навъртане на трафик ... нета не е без пари все пак.
Все пак проблема с дългите подписи е решим. Админа на форума винаги може да лимитира броя на символите в сигнатурите ...
Нека все пак да видим резултата от анкетата ...
Originally posted by fellix
Аз лично съм готов да допринеса за "каузата", като си махна цитата от подписа ми, веднага щом някой от форума познае кой е неговия автор :D
Лесно...
Стивън Хоукинг "Кратка история на времето"
ама не го махай :p Просто исках да покажа, че знанието е относително понятие в наше време :D
П.С. Гласувах с не ми пука. Проблема не е толкова голям, щом не съм го забелязал още :rolleyes:
Dark Skywalker
30.12.03 г., 23:54
Преди бях против, сега пак съм против. Някои членове на форума определено се увличат. Според мен картинките в сигнатурите трябва да се забранят, а размерът на текста да се ограничи до 4-5 реда при 800х600. Първото може да се реализира посредством подходящо преконфигуриране на софтуера на форума, а второто трябва да залегне в правилата, като ще се разчита на коректността на участниците правилото да бъде спазвано.
Baby Thomas
31.12.03 г., 01:26
Няма нищо лошо да сложиш нечия мисъл или любим твой цитат в сигнатурата си. А това със описанието на системите е за да не се налага всеки път при проблем да те питат: "Ама с каква машина си?". За съжаление цяр срещу кича и шаренията няма.
Който не го кефи да ги изключва, явно не му е интересно кой какво си е сложил. Аз съм ги оставил включени, но се налага да търпя нечии творения :p
Против!
Който иска да си опише конфигурацията да го направи като мен. Сложил съм линк, а на него има дори снимки на компонентите, които тези с дългите сигнатури нямат. Тази страница навремето я направих точно да покажа, че може и без плакати и текстове по 15 реда.
Против дългите............
Пеналти направо изби рибата с тази сигнатура :good:
Добър пример шефе ;)
alexbg67
31.12.03 г., 03:15
"ЗА" подпис, съдържащ информация, спестяваща допълнителни, технически въпроси.
"ПРОТИВ" музикални идоли например, постери, подобни забавящи зареждането на страниците "информационни" материали.
ПС.
С комплексар никога не можеш да се пребориш докато мърда все още... :D (той ш`се сети кой е...)
Joredos
31.12.03 г., 03:24
Наказанието :p ,това твоето по принцип нямаш право да го правиш.
:rolleyes: .Валерий,не ти бачкат доста от линковете на чарковете ти :p .Иначе,аз бих предложил понеже става въпрос за компи всеки да напише чарковете на личния си комп,а ако няма такъв да...... си купи :) .Мисли от рода на "Не виждаме гората,щото ни пречат дърветата", "Не яж жълт сняг" са малко несериозни спрямо сериозността на форума и в тази обстановка седят малко просташки(без да се обиждат носителите на тези мисли-аз лично им се кефя).
Svetlix
31.12.03 г., 03:38
Originally posted by alexbg67
.
"ПРОТИВ" музикални идоли например, постери, подобни забавящи зареждането на страниците "информационни" материали.
Това с музикалните идоли ще го махна веднага проблем нямаш, чаткам от намеци ;)
Колкото до системите ... ако са описани на принципа на Baby Thomas не виждам какъв е проблема.
Аз моята система е махнах от подписа си защото все пак сме в форума на АМД ....
The Penalty верно уби коча с лопатата слагайки тази сигнатура :lol: :lol: :ghi:
alexbg67
31.12.03 г., 04:08
Originally posted by Svetlix
Това с музикалните идоли ще го махна веднага проблем нямаш, чаткам от намеци ;)
Колкото до системите ... ако са описани на принципа на Baby Thomas не виждам какъв е проблема.
Аз моята система е махнах от подписа си защото все пак сме в форума на АМД ....
The Penalty верно уби коча с лопатата слагайки тази сигнатура :lol: :lol: :ghi:
Светликс, не визирам тебе, ман. На мене трафикът ми е неограничен, но лично мен ме дразни, ако някой е из...плескал маса кб нещо, което подминавам, без да гледам, а страницата се влачи. Това с дългите сигнатури, едва ли пречи някому, защото е най-обекновен текст, и се зарежда мигновено. Нета не ми е бърз, но ако нямам някъв сериозен д/л, форумът ми се "опреснява" за няма и секунда, стига да няма "видни" представители, брат... :)
На Валери, колкото и да му уважавам изказванията, идеята всеки път да отварям нов прозорец, и то на външен трафик, за справка по железарията - ми се струва меко казана неудачна.
Това разбира се е лично мнение, и го изказвам, тъй като ми е предоставено това право.
Аз гласувах не ме интересува,ако решите най-много 4-5 реда веднага оправям сигнатурата (18реда) :p
tr3x_bg
31.12.03 г., 05:15
Originally posted by Adrian
Против дългите............
Пеналти направо изби рибата с тази сигнатура :good:
Добър пример шефе ;)
~e toj ribata i wyw wodopadite izbi ! Hahahahahhaha :lol: :lol: :lol:
:D
tr3x_bg
31.12.03 г., 05:29
Po powod na signaturite ...Az sym twyrdo za tqh! ...za]oto nikoj nqma da widi `e ne wodno a snevno ohlavdane imam az i raboti perfektno pri -27gradusa + 80sm snqg (zasega samo tolkowa :( )
w kanadskata zima.Mnogo e COOL w prekiq i prenosen smisyl
Dell PC na dwora s OVERCLOCK i OVERSNOW HahahahhAHhaHAhAhAhahahahaHAHAHAHAHAHAHa hhahaha :lol: :lol: :lol:
На Валери(й), колкото и да му уважавам изказванията, идеята всеки път да отварям нов прозорец, и то на външен трафик, за справка по железарията - ми се струва меко казана неудачна.
А как да направя страница, която да ти е на "вътрешен" трафик, като аз не виждам нищо от hit.bg, data.bg или free.*.bg? Направи си страницата на някой free сървър в BG, ще я гледат само хората от BG (както става с 90% от картинките по форума), какво ти пречи?
:conf:
P.S. Мисля споменах, че тази страничка я направих на найтап и да покажа, че може и да не виждам всеки път всеки чарк от компютъра на някого, особено когато изобщо не ме интересува.
Originally posted by tr3x_bg
...ne wodno a snevno ohlavdane imam az i raboti perfektno pri -27gradusa + 80sm snqg (zasega samo tolkowa :( )
Три неща:
1. Не послъгвай, защото преди два дни бях в Монреал и температурата беше малко под 0С през деня, а падналия сняг на 25-ти вечерта не превишаваше 20cm.
2. Като няма какво да кажеш по една тема, по-добре не пиши нищо. Тук говорим за сигнатурите в каква форма да ги има, а не какво да съдържат.
3. Не пиши последователни постове, ами ползвай Edit на поста си. Бутона за Edit се намира в ляво от бутона за Quote в долната част на последния пост.
Originally posted by Joredos
Мисли от рода на "Не виждаме гората,щото ни пречат дърветата", "Не яж жълт сняг" са малко несериозни спрямо сериозността на форума и в тази обстановка седят малко просташки(без да се обиждат носителите на тези мисли-аз лично им се кефя). Смятам че това за снега е добро предопреждение, не знам чия е мисълта но е полезна. :ghi: Originally posted by alexbg67
"ПРОТИВ" музикални идоли например, постери, подобни забавящи зареждането на страниците "информационни" материали. Мене досега само един негър ме е издразнил, но пък са интересни повечето, дори и да са големи картинки. Който иска да си ги изключи, аз се жертвам заради тези които искам да виждам - например на The Penalty :)
А и веднъж заредени в кеша се зареждат бързо.
tr3x_bg
31.12.03 г., 06:01
Originally posted by Valeri
Три неща:
1. Не послъгвай, защото преди два дни бях в Монреал и температурата беше малко под 0С през деня, а падналия сняг на 25-ти вечерта не превишаваше 20cm.
2. Като няма какво да кажеш по една тема, по-добре не пиши нищо. Тук говорим за сигнатурите в каква форма да ги има, а не какво да съдържат.
3. Не пиши последователни постове, ами ползвай Edit на поста си. Бутона за Edit се намира в ляво от бутона за Quote в долната част на последния пост.
Ama ne be...wiv kakwo stana! Az se zasmqh na signaturata na Sa[o i sled malko ba]a mi wliza w staqta i wika `e i toj iskal da napi[e ne[o...i taka go izmislihme tozi Oversnow
p.s Ne viweq we`e w Monreal a na 60km :) Ela da rine[ snqg ako iska[ :D :mad:
p.s2 Znam za EDIT
p.s3 Wse mi dwesta kolko sa golemi..
GeniusLoci
31.12.03 г., 07:12
Аз съм за сигнатурите ако съдържат системите или някакви цитати. Гласувах с "За дългите сигнатури.", най-малкото защото можеше да си направите труда да решите 4 реда при каква разделителна способност (и за да не се чудите - 1024х768) искате да има.
Лично на мен поне два пъти дневно ми се налага да зяпам на някой системата в сигнатурата вместо да ми обяснява в двайсет поста каква е или да пише пак и пак...
Още повече - винаги може да ги изключите, оставена ви е такава възможност, какво ОЩЕ искате?!?!?!
ПП - Сашо, вземи махни тая СЕЛЯНИЯ от сигнатурата си...
:mad: :mad: :mad: това не е пример, а малоумщина, с извинения:rolleyes:
Против дългите сигнатури. За, ако са до 4 реда на 800х600 и нямат картинки.
Аз лично сигнатурите съм ги изключил. Изобщо, ама изобщо не ме вълнува кой какъв компютър има. Не мисля да ги включвам скоро.
The Penalty
31.12.03 г., 10:40
Предполагам всички видяха колко просташки и кичозно може да стои даже и една мисъл на Гьоте, нали?
Нека хората с повече от един цвят и повече от 4-5 изброени в подписа компонента да се замислят дали това не е проява на лош вкус?!
Ако не помислите по въпроса още утре ще пусна едно състезание за най грозна и смешна сигнатура :D :D
EDIT: ГьореДОС, пич няма нищо нередно в това да имам такава сигнатура, проблема е, че неме кефи :D
alexbg67
31.12.03 г., 13:16
А как да направя страница, която да ти е на "вътрешен" трафик, като аз не виждам нищо от hit.bg, data.bg или free.*.bg? Направи си страницата на някой free сървър в BG, ще я гледат само хората от BG (както става с 90% от картинките по форума), какво ти пречи?
Valeri, явно не си ме разбрал :) Идеята беше да не се прави подобно нещо, независимо от хостващия сървър. Текстово описание на системата е предостатъчно, който го интересува да направи бърза справка.
В 1 друг форум, 1 момък си беше направил подобна сигнатура (текст) и го с скастриха с мотива, "тва да не ти е хардуеърБГ, бе - там слагат такива подписи, защото е технически насочен форум" - цитат по спомен...
Хайде, Весели и извинявай, че съм сбъркал правописа на името ти.:rolleyes:
:beer:
Neotrace
31.12.03 г., 16:27
Originally posted by GeniusLoci
Още повече - винаги може да ги изключите, оставена ви е такава възможност, какво ОЩЕ искате?!?!?!
И аз гласувах ЗА дългите сигнатури...не ми пречат, даже са ми интересни.....при положение че форума предлага възможност да бъдат изключени и всеки на който му пречат може да го стори, не виждам защо трябва да има допълнителни ограничения за останалите. Като сигнатури обаче не приемам картинки с размери метър на два и по 1 МБ.
Не знам защо толкова хора си мислят, че тази сигнатура е са за да се напише кой какво има....
Примерно мен много ме дразнят дългите сигнатури, но няма да ги изключа защото така няма да мога да видя и другите.....
Всичко е добре, но трябва да има мярка :)
Предложение N1 : Предлагам да се задължат потребителите да пишат сигнатурите си с по-малък шрифт . Ако се поработи върху скрипта и се направи това да става автоматично ще е още по-добре .
Предложение N2 : Да се забранят картинки с по-голям 1 или 2 размера от посочените 600х120 , както и да се ограничи големината им до 20КБ .
Предложение N3 : Да се ограничат редовете ,в които може да се изписва сигнатурата до 7 (малък шрифт!!!) .
ПС: Направих си сигнатурата точно толкова голяма колкото предлагам да е маскимума . Ако на някой му се струва твърде голяма и неможе да го предлътне или си мисли , че ще му навъртя трафик със сигнатурата си да каже , ще го обсъдим .
Svetlix
31.12.03 г., 19:01
Originally posted by pav
Предложение N1 : Предлагам да се задължат потребителите да пишат сигнатурите си с по-малък шрифт . Ако се поработи върху скрипта и се направи това да става автоматично ще е още по-добре .
Предложение N2 : Да се забранят картинки с по-голям 1 или 2 размера от посочените 600х120 , както и да се ограничи големината им до 20КБ .
Предложение N3 : Да се ограничат редовете ,в които може да се изписва сигнатурата до 7 (малък шрифт!!!) .
Е pav е тва е друго нещо вече. За предния ти пост така ме сърбяха пръстите да ти напиша някои неща но реших да не се заяждам. На мен сегашното ти предложение ми допада и напълно го подкрепям. Смятам, че това е оптималния вариант за сигнатурите.
GeniusLoci
03.01.04 г., 03:33
Аз пък предлагам чисто и просто да забраните картинките и повече от 6 реда при 1024х768 (престанете с тия 800х600 бре, кой гледа така...т.е. който гледа да се оправя, ще гледа ред-два повече) при размер "1".
От това ще са доволни ли всички?
Skip_2_my_lou
03.01.04 г., 04:21
100% съгласен не мисля че се нуждае от коментар ...
Аз пък предлагам чисто и просто да забраните картинките и повече от 6 реда при 1024х768...
В служебния форум говореше за 5 реда при size=1, сега станаха 6. Утре като намериш някоя още по-умна (и дълга съответно) мисъл за сигнатура, очаквам да предложиш 7 реда... :hi:
Предлагам 3 реда текст size=1 в 1024х768 и без images! :boots:
GeniusLoci
03.01.04 г., 08:10
Щото твоите са на три или? :D
Оки, нека три да бъдат :D
Филипов
03.01.04 г., 11:56
3 реда са допустими на форума ru-board (160000 участника), при това се полагат на потребители със статут поне member (200 поста). А по - горе бях написал за друг руски форум - 255 знака и без картинки.
Svetlix
03.01.04 г., 13:42
Originally posted by Филипов
3 реда са допустими на форума ru-board (160000 участника), при това се полагат на потребители със статут поне member (200 поста). А по - горе бях написал за друг руски форум - 255 знака и без картинки.
В повечето форуми е на 255 знака... аз също подкрепям тази бройка .... или айде поне 300 да са с шрифт 2.
Нека са разрешени картинки но .... да не са по-големи от тази в подписа ... или айде да се малко по-дълги поне ...
Всеки ще каже, че нищо не съм написал но ...
Абе говорим за картинка с големината на тази която се мъдри в подписа на Kayso. Това според мен е удачения вариант.
System Error
03.01.04 г., 16:32
Като гледам резултата е време някой да се заеме с "окастрянето" на сигнатурите.Ок?;)
GeniusLoci
04.01.04 г., 00:06
Изобщо махнете шрифт 2 за сигнатурите - че то три реда в него заемат повече място, отколкото моята сега. бе нещо куца идеята....моята сигнатура и да я свия, поста ми дори да е от един ред няма да ес свие значително заради аватара и надписите около него. Така че какво излиза накрая? Сигнатурата по-малка от аватара.
Не знам само как примерно в xtreme форума не им пречи на "професионализма" (или просто знаят че сигнатурите могат да се изключват) да гледат огромни сигнатури.
Махнете картинките - и 1000 знака в ситен шрифт не ми пречат, но една ярка и смоатно компресирана картинка ми вади очите.
Някой желаещ да ми каже, че моята е голяма и да се опита да ме убеди, че му пречи? А какот виждате не е на 3 реда.:rolleyes: :o
И веднага ви давам за пример..сигнатурата на FGI (нищо лично - тук може да погледнете (http://hardwarebg.com/forum/showthread.php?s=&postid=206919#post206919) ) с цветове, които на два от скионвете дори едва се различават...това вече е гадно.
Я кажете нещо за мойта сигнатура.
Дълга ли е?
Ако трябва ще я скопя малко :)
Между другото,кой работи на 800х600.
Дори аз,на 15" бачкам при 1024х768.
БТВ,гласувах за дългите сигнатури.
Който иска да прави минимален трафик:
1.Изклучва сигнатурите.
2.Изключва отварянето на снимките.
Включително аватарите.
Сега се сетих,че в един форум имаше един на който сигнатурата му беше около 50 или 60 реда.
Просто човека имаше много системи и ги беше написал в пълни подробности.
Svetlix
04.01.04 г., 01:40
Originally posted by vutov
Я кажете нещо за мойта сигнатура.
Дълга ли е?
Ако трябва ще я скопя малко :)
Между другото,кой работи на 800х600.
Дори аз,на 15" бачкам при 1024х768.
БТВ,гласувах за дългите сигнатури.
Който иска да прави минимален трафик:
1.Изклучва сигнатурите.
2.Изключва отварянето на снимките.
Включително аватарите.
Сега се сетих,че в един форум имаше един на който сигнатурата му беше около 50 или 60 реда.
Просто човека имаше много системи и ги беше написал в пълни подробности.
Добре ... аз преди бачках в клуб с 70 РС-та и почти на всяко му бях направил по някое мъчение и всичките ги знам кое кво може ... да ги опиша в сигнатурата си ако трябва :ghi: :lol: :lol:
Ще ми отнеме малко повече от седмица верно и трябва да сляза до клуба да погледна на кое РС кво съм правил и до къде съм стигнал .....
Тва за мен е тъпо! Няма смисъл чак пък от подробности ...
Доволни ли сте вече.
P.S.
Май ми е време да излизам в пенсия вече.
mralien
04.01.04 г., 02:11
Originally posted by FGI
Доволни ли сте вече.
P.S.
Май ми е време да излизам в пенсия вече. Не се пали толкова, даден си само за пример ;) , я виж аз к'во убаво зелено си направих :ghi:
След няколко безсънни нощи и дни прекарани в пост (неядене) и молитва, накрая просветлението се яви в този цитат и гласувах ЗА.Originally posted by GeniusLoci
Не знам само как примерно в xtreme форума не им пречи на "професионализма" (или просто знаят че сигнатурите могат да се изключват) да гледат огромни сигнатури. Има наистина грозни и дразнещи сигнатури, но не всички като гледам имат такива, пък и някои модератор може да се намеси при появяване на неподходящо голяма и/или дразнеща и/или грозна сигнатура.
Ако ще се решава да се ограничи броя на знаците в сигнатурите, то трябва да се реши и въпроса с безмисленото цитиране на цял пост, при положение, че не е нужно...
Малко по-нагоре Svetlix е направил пост равносилен на сигнатура с пълно описание на два компа...:D
И докато сигнатурите могат да се изключват, дългите цитати не...
Vince е абсолютно прав. Виждал си цитат колко 15 реда и отговор с 1 дума?!
Още по-гнусно може да стане....като се цитира картинка и текст.....
A--Viper
04.01.04 г., 15:21
Идея
да не се допускат постове по-къси от сигнатурата на човека :)
:devil:
GeniusLoci
04.01.04 г., 19:44
Не става, като питаш нещо, на което отговора е "Да" длъжен ли ще съм да ти напиша цял роман?
Svetlix
04.01.04 г., 19:48
Originally posted by Vince
Малко по-нагоре Svetlix е направил пост равносилен на сигнатура с пълно описание на два компа...:D
И докато сигнатурите могат да се изключват, дългите цитати не...
Vince, като видях какви "ценни" съвети имаше в поста .... сърце не ми даде да отрежа каквото и да е било от него :lol: :lol: :ghi:
Принципно и аз съм против големите цитати но като отрежа някои неща определено може да се загуби част от замисъла на това което пиша. Не винаги е така но .... в случая по-горе баш така си беше. Извинявам се за спамата по-горе. Не е било умишлено.
mralien
04.01.04 г., 20:34
Не става, като питаш нещо, на което отговора е "Да" длъжен ли ще съм да ти напиша цял роман? ХАХ! ми става така: Здравей, като притежател на следната сигнатура: /Quote/ Ти казвам, че отговора на търсения от теб въпрос е ДА :ghi: :D
System Error
07.01.04 г., 13:43
Компютър:
Операционна система Microsoft Windows 2000 Professional
Дънна платка:
Тип централен процесор AMD Athlon XP, 1674 MHz (12.5 x 134) 2000+
Дънна платка Gigabyte GA-7VT600(-L) (5 PCI, 1 AGP, 3 DIMM, Audio)
Чипсет на дънната платка VIA VT8377 Apollo KT600
Системна памет 256 MB (PC3200 DDR SDRAM)
Дисплей:
Видеокарта NVIDIA GeForce2 MX 100/200 (Omega KX 1.4523a) (64 MB)
3D-ускорител nVIDIA GeForce2 MX 100/200
Монитор Smile CA6546SL (9271092740390)
Мултимедия:
Звуков адаптер VIA AC'97 Enhanced Audio Controller
Съхранение на данни:
Флопи-дисково устройство Floppy disk drive
Дисково устройство HDS722540VLAT20 (40 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/100)
Оптично устройство TEAC CD-540E (40x CD-ROM
И на това ако му викате нормално...:mad: Сигнатурата е на някакъв си педе/хонду рас:mad: :mad: :mad:
mralien
07.01.04 г., 16:09
Originally posted by System Error
И на това ако му викате нормално...:mad: Сигнатурата е на някакъв си педе/хонду рас:mad: :mad: :mad: E бе, братче... какво толкова си се впрегнал за тия сигнатури, че даже и дефиниции за хомосексуалност почна да раздаваш... който трябва ще се погрижи за тази сигнатура... тука като в детската градина стана... Пречи ми това, пречи ми онова... ми като ти пречи чак толкова - 54-то предложение със същия текст - изключи ги!
Svetlix
07.01.04 г., 16:43
System Error, това не съм го виждал като сигнатура ...това май е информацията която даде един user за системата ти и питаше за един хард диск .... ако не се бъркам нещо де.
Originally posted by mralien
E бе, братче... какво толкова си се впрегнал за тия сигнатури, че даже и дефиниции за хомосексуалност почна да раздаваш... който трябва ще се погрижи за тази сигнатура... тука като в детската градина стана... Пречи ми това, пречи ми онова... ми като ти пречи чак толкова - 54-то предложение със същия текст - изключи ги!
Напълно съм съгласен . Пък и невиждам защо още да се хабим . Гледам модераторите не си правят труда да ни светнат нас обикновените членове какво правят в момента по въпроса - май нищо :rolleyes: . На мен лично не ми пречат никакви сигнатури стига да не са с големи картинки и да ми тормозят бавната връзка . Все пак смятам , че неможе всеки да си пише по 1 страница сигнатура (въпреки , че все още не съм го видял и засега няма сигнатура , която да ми пречи) и трябва да се сложи някакво ограничение , което според мен не трябва да е толкова строго . Въпроса е кога ще стане това ?
The Penalty
08.01.04 г., 00:37
Originally posted by pav
...Въпроса е кога ще стане това ?
Koгато ТЕ проговорят.
Baby Thomas
08.01.04 г., 19:41
Originally posted by pav
...На мен лично не ми пречат никакви сигнатури...
Много ясно, след като твоята е колкото три други! :p
П.П. Забравил си да си опишеш подложката за плъха и силовите кабели!!! :D :D :D
Originally posted by pav
Гледам модераторите не си правят труда да ни светнат нас обикновените членове какво правят в момента по въпроса - май нищо :rolleyes: .
Не е нищо. Забавянето е поради това, че още не сме се разбрали как точно ще става контрола на сигнатурите (в служебния форум се вихри дискусия). Едно е сигурно - сигнатурите ще се ограничат като размер и ще се забранят картинките в сигнатурите (според както показа гласуването).
Така че "не бойте се деца за утрешния ден" (превод: Тъмороу невъ дайз).
Айде!
Svetlix
10.01.04 г., 01:18
Originally posted by QWERTY
Не е нищо. Забавянето е поради това, че още не сме се разбрали как точно ще става контрола на сигнатурите (в служебния форум се вихри дискусия). Едно е сигурно - сигнатурите ще се ограничат като размер и ще се забранят картинките в сигнатурите (според както показа гласуването).
Ами не че нещо но повечето тук са достатъчно грамотни и само при приемането на този "закон" всеки ще си намали сам размера на подписа и да махне картинките.
Не вярвам да ви се наложи изобщо упражняване на контрол .... не знам защо го мислите изобщо. На който не му харесва ... има и други хардуерни "форуми".
System Error
10.01.04 г., 16:21
Originally posted by Svetlix
На който не му харесва ... има и други хардуерни "форуми".
OFFTOPIC
Bye-bye Svetlix:D
OFFTOPIC
Хип-хип ураа !Браво Qwerty !Да пием за новото правило!;)
Авторски права на vBulletin