PDA

Виж пълна версия : Протест с/у 12-редовите сигнатури!

System Error
30.12.03 г., 20:40
Напоследък сигнатурите станаха нещо като начин за избиване на комплекси - кой колко е клокнал процесор,кой какво видео има и т.н. На мен не ми пука какви са ви компютрите,но ми пука за това,че трябва да чета ненужни редове с глупости!Не съм против описването на компонентите в подписа , но съм против описанието им да заема повече от 4 реда.
Отдавна го планирах ,но вече ми кипна като видях post от 2 реда и сигнатура от 12 ! Нормално ли е това според вас?!? Предлагам сигнатурите да бъда ограничени до макс. 4 реда!

Гласувайте и накрая да се реши този проблем защото мен лично ме дразни:mad:

Георги
30.12.03 г., 21:09
Гласувам против сигнатурите по-дълги от 4 реда, като бих искал да се добави и правило те задължително да се изписват с намален шрифт!

digital
30.12.03 г., 21:14
Гласувам "ЗА" дългите сигнатури, но не по големи примерно от 10 реда.

pav
30.12.03 г., 21:31
System Error немога да разбера какъв ти е проблема да си изключиш опцията, която показва сигнатурите на участниците във форума . Тази тема вече е обсъждана веднъж ако не си спомняш :) .

ПС: Гласувах за този отговор ,който най-много ми допадна и излязох пръв роднина на Бай Ганьо :D .

System Error
30.12.03 г., 21:39
Аха значи тези ,които имат дълги сигнатури да останалите да ги търпят ,а те нищо да не правят по въпроса!Изключването не е решение.Искам този проблем да бъде решен с компромисен вариант от двете страни.

Zygot
30.12.03 г., 21:52
Originally posted by pav
какъв ти е проблема да си изключиш опцията, която показва сигнатурите на участниците във форума .

Да бре !
"Най-мразя докато ям да му пушат"
а според теб трябва да е
"Докато си пуша най-мразя да ми ядът" .

Каква е този логика потърпевши да са не тези които прекаляват а тези се @бават с останалите !

fellix
30.12.03 г., 21:58
Аз мисля, че pav e предложил достатъчно компромисен вариант, но все пак лично съм съгласен да се въведе, ако не изискване, то поне като силно препоръчително, текста в подписа да бъде с малък шрифт - хем нема се набива толкова на очи, хем ще се откроява от самия пост.
И мен ме дразни почина "всеки компонент на нов ред" (че и през ред) - има такива случаи в CEG форума (тогава и 19" монитор не те спасява :p ), да не говорим за многокилобайтовите изображения в сигнатурите.

Аз лично съм готов да допринеса за "каузата", като си махна цитата от подписа ми, веднага щом някой от форума познае кой е неговия автор :D

Филипов
30.12.03 г., 22:06
Освен че са досадни, дърпат и много трафик (20 поста Х 15 - 20 Kb, и това поне 10 пъти на ден). А при бавен интернет и забавят.
На един друг форум сигнатурите са заприличали на рекламни билбордове на производители на процесори, дънни платки, видеокарти, операционни системи и т.н. Там съм ги изключил. Трябва ли и тук да е така? Проблемът е че когато някой пита за нещо посочва компонент от подписа си.
Давам пример с руски форум: до 255 символа с нормален или малък шрифт и без картинки!

zed
30.12.03 г., 22:17
Гласувам против усерите които не ползват настройките на форума! Махаш сигнатурите от настройки и си решаваш проблема, а не всеки месец да се пускат еднакви пулове.

The Bandit
30.12.03 г., 22:22
Еми аз изказах мнение при предишния poll със същото питане, пуснат от същия човек преди 4 месеца...
За да не се повтарям:
http://hardwarebg.com/forum/showthread.php?s=&threadid=12735
предполагам мнението на останалите писали там също не се е изменило коренно. Идеята за намаления шрифт е добра според мен...

The Penalty
30.12.03 г., 22:49
На мен също не ми пречат подписите, нека всека си пише каквото и колкото си дълго иска. ;)

MAD MAX
30.12.03 г., 23:06
Ненормалник :lol: :D :lol:

no offence казвам го в добрия смисъл

Stilian
30.12.03 г., 23:14
Саше, да вземем да си сложим Wallpaper-ите за подписи направо, а ?

:lol: :lol: :lol:

Svetlix
30.12.03 г., 23:15
Originally posted by The_Bandit
Еми аз изказах мнение при предишния poll със същото питане, пуснат от същия човек преди 4 месеца...
За да не се повтарям:
http://hardwarebg.com/forum/showthread.php?s=&threadid=12735
предполагам мнението на останалите писали там също не се е изменило коренно. Идеята за намаления шрифт е добра според мен...

Аз си промених мнението!

Нищо против сигнатурите с машините но ... стига да са до 5-6 реда. Нямам нищо против картинките стига големината им да е колкото тази от сигнатурата някъде ...

Прав е System Error защото за много хора това е излишно навъртане на трафик ... нета не е без пари все пак.

Все пак проблема с дългите подписи е решим. Админа на форума винаги може да лимитира броя на символите в сигнатурите ...
Нека все пак да видим резултата от анкетата ...

lini
30.12.03 г., 23:26
Originally posted by fellix
Аз лично съм готов да допринеса за "каузата", като си махна цитата от подписа ми, веднага щом някой от форума познае кой е неговия автор :D
Лесно...
Стивън Хоукинг "Кратка история на времето"

ама не го махай :p Просто исках да покажа, че знанието е относително понятие в наше време :D

П.С. Гласувах с не ми пука. Проблема не е толкова голям, щом не съм го забелязал още :rolleyes:

Dark Skywalker
30.12.03 г., 23:54
Преди бях против, сега пак съм против. Някои членове на форума определено се увличат. Според мен картинките в сигнатурите трябва да се забранят, а размерът на текста да се ограничи до 4-5 реда при 800х600. Първото може да се реализира посредством подходящо преконфигуриране на софтуера на форума, а второто трябва да залегне в правилата, като ще се разчита на коректността на участниците правилото да бъде спазвано.

Baby Thomas
31.12.03 г., 01:26
Няма нищо лошо да сложиш нечия мисъл или любим твой цитат в сигнатурата си. А това със описанието на системите е за да не се налага всеки път при проблем да те питат: "Ама с каква машина си?". За съжаление цяр срещу кича и шаренията няма.

Който не го кефи да ги изключва, явно не му е интересно кой какво си е сложил. Аз съм ги оставил включени, но се налага да търпя нечии творения :p

Valeri
31.12.03 г., 01:38
Против!

Който иска да си опише конфигурацията да го направи като мен. Сложил съм линк, а на него има дори снимки на компонентите, които тези с дългите сигнатури нямат. Тази страница навремето я направих точно да покажа, че може и без плакати и текстове по 15 реда.

Adrian
31.12.03 г., 03:01
Против дългите............
Пеналти направо изби рибата с тази сигнатура :good:
Добър пример шефе ;)

alexbg67
31.12.03 г., 03:15
"ЗА" подпис, съдържащ информация, спестяваща допълнителни, технически въпроси.
"ПРОТИВ" музикални идоли например, постери, подобни забавящи зареждането на страниците "информационни" материали.

ПС.
С комплексар никога не можеш да се пребориш докато мърда все още... :D (той ш`се сети кой е...)

Joredos
31.12.03 г., 03:24
Наказанието :p ,това твоето по принцип нямаш право да го правиш.
:rolleyes: .Валерий,не ти бачкат доста от линковете на чарковете ти :p .Иначе,аз бих предложил понеже става въпрос за компи всеки да напише чарковете на личния си комп,а ако няма такъв да...... си купи :) .Мисли от рода на "Не виждаме гората,щото ни пречат дърветата", "Не яж жълт сняг" са малко несериозни спрямо сериозността на форума и в тази обстановка седят малко просташки(без да се обиждат носителите на тези мисли-аз лично им се кефя).

Svetlix
31.12.03 г., 03:38
Originally posted by alexbg67
.
"ПРОТИВ" музикални идоли например, постери, подобни забавящи зареждането на страниците "информационни" материали.

Това с музикалните идоли ще го махна веднага проблем нямаш, чаткам от намеци ;)

Колкото до системите ... ако са описани на принципа на Baby Thomas не виждам какъв е проблема.
Аз моята система е махнах от подписа си защото все пак сме в форума на АМД ....

The Penalty верно уби коча с лопатата слагайки тази сигнатура :lol: :lol: :ghi:

alexbg67
31.12.03 г., 04:08
Originally posted by Svetlix
Това с музикалните идоли ще го махна веднага проблем нямаш, чаткам от намеци ;)

Колкото до системите ... ако са описани на принципа на Baby Thomas не виждам какъв е проблема.
Аз моята система е махнах от подписа си защото все пак сме в форума на АМД ....

The Penalty верно уби коча с лопатата слагайки тази сигнатура :lol: :lol: :ghi:

Светликс, не визирам тебе, ман. На мене трафикът ми е неограничен, но лично мен ме дразни, ако някой е из...плескал маса кб нещо, което подминавам, без да гледам, а страницата се влачи. Това с дългите сигнатури, едва ли пречи някому, защото е най-обекновен текст, и се зарежда мигновено. Нета не ми е бърз, но ако нямам някъв сериозен д/л, форумът ми се "опреснява" за няма и секунда, стига да няма "видни" представители, брат... :)
На Валери, колкото и да му уважавам изказванията, идеята всеки път да отварям нов прозорец, и то на външен трафик, за справка по железарията - ми се струва меко казана неудачна.
Това разбира се е лично мнение, и го изказвам, тъй като ми е предоставено това право.

murder
31.12.03 г., 04:15
Аз гласувах не ме интересува,ако решите най-много 4-5 реда веднага оправям сигнатурата (18реда) :p

tr3x_bg
31.12.03 г., 05:15
Originally posted by Adrian
Против дългите............
Пеналти направо изби рибата с тази сигнатура :good:
Добър пример шефе ;)

~e toj ribata i wyw wodopadite izbi ! Hahahahahhaha :lol: :lol: :lol:

:D

tr3x_bg
31.12.03 г., 05:29
Po powod na signaturite ...Az sym twyrdo za tqh! ...za]oto nikoj nqma da widi `e ne wodno a snevno ohlavdane imam az i raboti perfektno pri -27gradusa + 80sm snqg (zasega samo tolkowa :( )
w kanadskata zima.Mnogo e COOL w prekiq i prenosen smisyl

Dell PC na dwora s OVERCLOCK i OVERSNOW HahahahhAHhaHAhAhAhahahahaHAHAHAHAHAHAHa hhahaha :lol: :lol: :lol:

Valeri
31.12.03 г., 05:37
На Валери(й), колкото и да му уважавам изказванията, идеята всеки път да отварям нов прозорец, и то на външен трафик, за справка по железарията - ми се струва меко казана неудачна.

А как да направя страница, която да ти е на "вътрешен" трафик, като аз не виждам нищо от hit.bg, data.bg или free.*.bg? Направи си страницата на някой free сървър в BG, ще я гледат само хората от BG (както става с 90% от картинките по форума), какво ти пречи?

:conf:

P.S. Мисля споменах, че тази страничка я направих на найтап и да покажа, че може и да не виждам всеки път всеки чарк от компютъра на някого, особено когато изобщо не ме интересува.

Originally posted by tr3x_bg
...ne wodno a snevno ohlavdane imam az i raboti perfektno pri -27gradusa + 80sm snqg (zasega samo tolkowa :( )

Три неща:
1. Не послъгвай, защото преди два дни бях в Монреал и температурата беше малко под 0С през деня, а падналия сняг на 25-ти вечерта не превишаваше 20cm.
2. Като няма какво да кажеш по една тема, по-добре не пиши нищо. Тук говорим за сигнатурите в каква форма да ги има, а не какво да съдържат.
3. Не пиши последователни постове, ами ползвай Edit на поста си. Бутона за Edit се намира в ляво от бутона за Quote в долната част на последния пост.

Fo
31.12.03 г., 05:40
Originally posted by Joredos
Мисли от рода на "Не виждаме гората,щото ни пречат дърветата", "Не яж жълт сняг" са малко несериозни спрямо сериозността на форума и в тази обстановка седят малко просташки(без да се обиждат носителите на тези мисли-аз лично им се кефя). Смятам че това за снега е добро предопреждение, не знам чия е мисълта но е полезна. :ghi: Originally posted by alexbg67
"ПРОТИВ" музикални идоли например, постери, подобни забавящи зареждането на страниците "информационни" материали. Мене досега само един негър ме е издразнил, но пък са интересни повечето, дори и да са големи картинки. Който иска да си ги изключи, аз се жертвам заради тези които искам да виждам - например на The Penalty :)
А и веднъж заредени в кеша се зареждат бързо.

tr3x_bg
31.12.03 г., 06:01
Originally posted by Valeri

Три неща:
1. Не послъгвай, защото преди два дни бях в Монреал и температурата беше малко под 0С през деня, а падналия сняг на 25-ти вечерта не превишаваше 20cm.
2. Като няма какво да кажеш по една тема, по-добре не пиши нищо. Тук говорим за сигнатурите в каква форма да ги има, а не какво да съдържат.
3. Не пиши последователни постове, ами ползвай Edit на поста си. Бутона за Edit се намира в ляво от бутона за Quote в долната част на последния пост.

Ama ne be...wiv kakwo stana! Az se zasmqh na signaturata na Sa[o i sled malko ba]a mi wliza w staqta i wika `e i toj iskal da napi[e ne[o...i taka go izmislihme tozi Oversnow

p.s Ne viweq we`e w Monreal a na 60km :) Ela da rine[ snqg ako iska[ :D :mad:

p.s2 Znam za EDIT

p.s3 Wse mi dwesta kolko sa golemi..

GeniusLoci
31.12.03 г., 07:12
Аз съм за сигнатурите ако съдържат системите или някакви цитати. Гласувах с "За дългите сигнатури.", най-малкото защото можеше да си направите труда да решите 4 реда при каква разделителна способност (и за да не се чудите - 1024х768) искате да има.
Лично на мен поне два пъти дневно ми се налага да зяпам на някой системата в сигнатурата вместо да ми обяснява в двайсет поста каква е или да пише пак и пак...

Още повече - винаги може да ги изключите, оставена ви е такава възможност, какво ОЩЕ искате?!?!?!

ПП - Сашо, вземи махни тая СЕЛЯНИЯ от сигнатурата си...
:mad: :mad: :mad: това не е пример, а малоумщина, с извинения:rolleyes:

QWERTY
31.12.03 г., 10:11
Против дългите сигнатури. За, ако са до 4 реда на 800х600 и нямат картинки.

Аз лично сигнатурите съм ги изключил. Изобщо, ама изобщо не ме вълнува кой какъв компютър има. Не мисля да ги включвам скоро.

The Penalty
31.12.03 г., 10:40
Предполагам всички видяха колко просташки и кичозно може да стои даже и една мисъл на Гьоте, нали?
Нека хората с повече от един цвят и повече от 4-5 изброени в подписа компонента да се замислят дали това не е проява на лош вкус?!
Ако не помислите по въпроса още утре ще пусна едно състезание за най грозна и смешна сигнатура :D :D

EDIT: ГьореДОС, пич няма нищо нередно в това да имам такава сигнатура, проблема е, че неме кефи :D

alexbg67
31.12.03 г., 13:16
А как да направя страница, която да ти е на "вътрешен" трафик, като аз не виждам нищо от hit.bg, data.bg или free.*.bg? Направи си страницата на някой free сървър в BG, ще я гледат само хората от BG (както става с 90% от картинките по форума), какво ти пречи?

Valeri, явно не си ме разбрал :) Идеята беше да не се прави подобно нещо, независимо от хостващия сървър. Текстово описание на системата е предостатъчно, който го интересува да направи бърза справка.

В 1 друг форум, 1 момък си беше направил подобна сигнатура (текст) и го с скастриха с мотива, "тва да не ти е хардуеърБГ, бе - там слагат такива подписи, защото е технически насочен форум" - цитат по спомен...

Хайде, Весели и извинявай, че съм сбъркал правописа на името ти.:rolleyes:
:beer:

Neotrace
31.12.03 г., 16:27
Originally posted by GeniusLoci
Още повече - винаги може да ги изключите, оставена ви е такава възможност, какво ОЩЕ искате?!?!?!

И аз гласувах ЗА дългите сигнатури...не ми пречат, даже са ми интересни.....при положение че форума предлага възможност да бъдат изключени и всеки на който му пречат може да го стори, не виждам защо трябва да има допълнителни ограничения за останалите. Като сигнатури обаче не приемам картинки с размери метър на два и по 1 МБ.

Adrian
31.12.03 г., 16:55
Не знам защо толкова хора си мислят, че тази сигнатура е са за да се напише кой какво има....
Примерно мен много ме дразнят дългите сигнатури, но няма да ги изключа защото така няма да мога да видя и другите.....
Всичко е добре, но трябва да има мярка :)

pav
31.12.03 г., 18:32
Предложение N1 : Предлагам да се задължат потребителите да пишат сигнатурите си с по-малък шрифт . Ако се поработи върху скрипта и се направи това да става автоматично ще е още по-добре .
Предложение N2 : Да се забранят картинки с по-голям 1 или 2 размера от посочените 600х120 , както и да се ограничи големината им до 20КБ .
Предложение N3 : Да се ограничат редовете ,в които може да се изписва сигнатурата до 7 (малък шрифт!!!) .

ПС: Направих си сигнатурата точно толкова голяма колкото предлагам да е маскимума . Ако на някой му се струва твърде голяма и неможе да го предлътне или си мисли , че ще му навъртя трафик със сигнатурата си да каже , ще го обсъдим .

Svetlix
31.12.03 г., 19:01
Originally posted by pav
Предложение N1 : Предлагам да се задължат потребителите да пишат сигнатурите си с по-малък шрифт . Ако се поработи върху скрипта и се направи това да става автоматично ще е още по-добре .
Предложение N2 : Да се забранят картинки с по-голям 1 или 2 размера от посочените 600х120 , както и да се ограничи големината им до 20КБ .
Предложение N3 : Да се ограничат редовете ,в които може да се изписва сигнатурата до 7 (малък шрифт!!!) .

Е pav е тва е друго нещо вече. За предния ти пост така ме сърбяха пръстите да ти напиша някои неща но реших да не се заяждам. На мен сегашното ти предложение ми допада и напълно го подкрепям. Смятам, че това е оптималния вариант за сигнатурите.

GeniusLoci
03.01.04 г., 03:33
Аз пък предлагам чисто и просто да забраните картинките и повече от 6 реда при 1024х768 (престанете с тия 800х600 бре, кой гледа така...т.е. който гледа да се оправя, ще гледа ред-два повече) при размер "1".

От това ще са доволни ли всички?

Skip_2_my_lou
03.01.04 г., 04:21

100% съгласен не мисля че се нуждае от коментар ...

Valeri
03.01.04 г., 04:21
Аз пък предлагам чисто и просто да забраните картинките и повече от 6 реда при 1024х768...

В служебния форум говореше за 5 реда при size=1, сега станаха 6. Утре като намериш някоя още по-умна (и дълга съответно) мисъл за сигнатура, очаквам да предложиш 7 реда... :hi:

Предлагам 3 реда текст size=1 в 1024х768 и без images! :boots:

GeniusLoci
03.01.04 г., 08:10
Щото твоите са на три или? :D
Оки, нека три да бъдат :D

Филипов
03.01.04 г., 11:56
3 реда са допустими на форума ru-board (160000 участника), при това се полагат на потребители със статут поне member (200 поста). А по - горе бях написал за друг руски форум - 255 знака и без картинки.

Svetlix
03.01.04 г., 13:42
Originally posted by Филипов
3 реда са допустими на форума ru-board (160000 участника), при това се полагат на потребители със статут поне member (200 поста). А по - горе бях написал за друг руски форум - 255 знака и без картинки.

В повечето форуми е на 255 знака... аз също подкрепям тази бройка .... или айде поне 300 да са с шрифт 2.

Нека са разрешени картинки но .... да не са по-големи от тази в подписа ... или айде да се малко по-дълги поне ...

Всеки ще каже, че нищо не съм написал но ...
Абе говорим за картинка с големината на тази която се мъдри в подписа на Kayso. Това според мен е удачения вариант.

System Error
03.01.04 г., 16:32
Като гледам резултата е време някой да се заеме с "окастрянето" на сигнатурите.Ок?;)

GeniusLoci
04.01.04 г., 00:06
Изобщо махнете шрифт 2 за сигнатурите - че то три реда в него заемат повече място, отколкото моята сега. бе нещо куца идеята....моята сигнатура и да я свия, поста ми дори да е от един ред няма да ес свие значително заради аватара и надписите около него. Така че какво излиза накрая? Сигнатурата по-малка от аватара.

Не знам само как примерно в xtreme форума не им пречи на "професионализма" (или просто знаят че сигнатурите могат да се изключват) да гледат огромни сигнатури.

Махнете картинките - и 1000 знака в ситен шрифт не ми пречат, но една ярка и смоатно компресирана картинка ми вади очите.

Някой желаещ да ми каже, че моята е голяма и да се опита да ме убеди, че му пречи? А какот виждате не е на 3 реда.:rolleyes: :o
И веднага ви давам за пример..сигнатурата на FGI (нищо лично - тук може да погледнете (http://hardwarebg.com/forum/showthread.php?s=&postid=206919#post206919) ) с цветове, които на два от скионвете дори едва се различават...това вече е гадно.

vutov
04.01.04 г., 01:02
Я кажете нещо за мойта сигнатура.
Дълга ли е?

Ако трябва ще я скопя малко :)

Между другото,кой работи на 800х600.
Дори аз,на 15" бачкам при 1024х768.

БТВ,гласувах за дългите сигнатури.
Който иска да прави минимален трафик:
1.Изклучва сигнатурите.
2.Изключва отварянето на снимките.
Включително аватарите.

Сега се сетих,че в един форум имаше един на който сигнатурата му беше около 50 или 60 реда.
Просто човека имаше много системи и ги беше написал в пълни подробности.

Svetlix
04.01.04 г., 01:40
Originally posted by vutov
Я кажете нещо за мойта сигнатура.
Дълга ли е?

Ако трябва ще я скопя малко :)

Между другото,кой работи на 800х600.
Дори аз,на 15" бачкам при 1024х768.

БТВ,гласувах за дългите сигнатури.
Който иска да прави минимален трафик:
1.Изклучва сигнатурите.
2.Изключва отварянето на снимките.
Включително аватарите.

Сега се сетих,че в един форум имаше един на който сигнатурата му беше около 50 или 60 реда.
Просто човека имаше много системи и ги беше написал в пълни подробности.

Добре ... аз преди бачках в клуб с 70 РС-та и почти на всяко му бях направил по някое мъчение и всичките ги знам кое кво може ... да ги опиша в сигнатурата си ако трябва :ghi: :lol: :lol:
Ще ми отнеме малко повече от седмица верно и трябва да сляза до клуба да погледна на кое РС кво съм правил и до къде съм стигнал .....
Тва за мен е тъпо! Няма смисъл чак пък от подробности ...

FGI
04.01.04 г., 01:41
Доволни ли сте вече.

P.S.
Май ми е време да излизам в пенсия вече.

mralien
04.01.04 г., 02:11
Originally posted by FGI
Доволни ли сте вече.
P.S.
Май ми е време да излизам в пенсия вече. Не се пали толкова, даден си само за пример ;) , я виж аз к'во убаво зелено си направих :ghi:

Fo
04.01.04 г., 02:16
След няколко безсънни нощи и дни прекарани в пост (неядене) и молитва, накрая просветлението се яви в този цитат и гласувах ЗА.Originally posted by GeniusLoci
Не знам само как примерно в xtreme форума не им пречи на "професионализма" (или просто знаят че сигнатурите могат да се изключват) да гледат огромни сигнатури. Има наистина грозни и дразнещи сигнатури, но не всички като гледам имат такива, пък и някои модератор може да се намеси при появяване на неподходящо голяма и/или дразнеща и/или грозна сигнатура.

Vince
04.01.04 г., 02:32
Ако ще се решава да се ограничи броя на знаците в сигнатурите, то трябва да се реши и въпроса с безмисленото цитиране на цял пост, при положение, че не е нужно...
Малко по-нагоре Svetlix е направил пост равносилен на сигнатура с пълно описание на два компа...:D

И докато сигнатурите могат да се изключват, дългите цитати не...

Adrian
04.01.04 г., 03:05
Vince е абсолютно прав. Виждал си цитат колко 15 реда и отговор с 1 дума?!
Още по-гнусно може да стане....като се цитира картинка и текст.....

A--Viper
04.01.04 г., 15:21
Идея
да не се допускат постове по-къси от сигнатурата на човека :)
:devil:

GeniusLoci
04.01.04 г., 19:44
Не става, като питаш нещо, на което отговора е "Да" длъжен ли ще съм да ти напиша цял роман?

Svetlix
04.01.04 г., 19:48
Originally posted by Vince
Малко по-нагоре Svetlix е направил пост равносилен на сигнатура с пълно описание на два компа...:D

И докато сигнатурите могат да се изключват, дългите цитати не...

Vince, като видях какви "ценни" съвети имаше в поста .... сърце не ми даде да отрежа каквото и да е било от него :lol: :lol: :ghi:

Принципно и аз съм против големите цитати но като отрежа някои неща определено може да се загуби част от замисъла на това което пиша. Не винаги е така но .... в случая по-горе баш така си беше. Извинявам се за спамата по-горе. Не е било умишлено.

mralien
04.01.04 г., 20:34
Не става, като питаш нещо, на което отговора е "Да" длъжен ли ще съм да ти напиша цял роман? ХАХ! ми става така: Здравей, като притежател на следната сигнатура: /Quote/ Ти казвам, че отговора на търсения от теб въпрос е ДА :ghi: :D

System Error
07.01.04 г., 13:43
Компютър:
Операционна система Microsoft Windows 2000 Professional
Дънна платка:
Тип централен процесор AMD Athlon XP, 1674 MHz (12.5 x 134) 2000+
Дънна платка Gigabyte GA-7VT600(-L) (5 PCI, 1 AGP, 3 DIMM, Audio)
Чипсет на дънната платка VIA VT8377 Apollo KT600
Системна памет 256 MB (PC3200 DDR SDRAM)
Дисплей:
Видеокарта NVIDIA GeForce2 MX 100/200 (Omega KX 1.4523a) (64 MB)
3D-ускорител nVIDIA GeForce2 MX 100/200
Монитор Smile CA6546SL (9271092740390)
Мултимедия:
Звуков адаптер VIA AC'97 Enhanced Audio Controller
Съхранение на данни:
Флопи-дисково устройство Floppy disk drive
Дисково устройство HDS722540VLAT20 (40 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/100)
Оптично устройство TEAC CD-540E (40x CD-ROM

И на това ако му викате нормално...:mad: Сигнатурата е на някакъв си педе/хонду рас:mad: :mad: :mad:

mralien
07.01.04 г., 16:09
Originally posted by System Error
И на това ако му викате нормално...:mad: Сигнатурата е на някакъв си педе/хонду рас:mad: :mad: :mad: E бе, братче... какво толкова си се впрегнал за тия сигнатури, че даже и дефиниции за хомосексуалност почна да раздаваш... който трябва ще се погрижи за тази сигнатура... тука като в детската градина стана... Пречи ми това, пречи ми онова... ми като ти пречи чак толкова - 54-то предложение със същия текст - изключи ги!

Svetlix
07.01.04 г., 16:43
System Error, това не съм го виждал като сигнатура ...това май е информацията която даде един user за системата ти и питаше за един хард диск .... ако не се бъркам нещо де.

pav
07.01.04 г., 23:50
Originally posted by mralien
E бе, братче... какво толкова си се впрегнал за тия сигнатури, че даже и дефиниции за хомосексуалност почна да раздаваш... който трябва ще се погрижи за тази сигнатура... тука като в детската градина стана... Пречи ми това, пречи ми онова... ми като ти пречи чак толкова - 54-то предложение със същия текст - изключи ги!

Напълно съм съгласен . Пък и невиждам защо още да се хабим . Гледам модераторите не си правят труда да ни светнат нас обикновените членове какво правят в момента по въпроса - май нищо :rolleyes: . На мен лично не ми пречат никакви сигнатури стига да не са с големи картинки и да ми тормозят бавната връзка . Все пак смятам , че неможе всеки да си пише по 1 страница сигнатура (въпреки , че все още не съм го видял и засега няма сигнатура , която да ми пречи) и трябва да се сложи някакво ограничение , което според мен не трябва да е толкова строго . Въпроса е кога ще стане това ?

The Penalty
08.01.04 г., 00:37
Originally posted by pav
...Въпроса е кога ще стане това ?
Koгато ТЕ проговорят.

Baby Thomas
08.01.04 г., 19:41
Originally posted by pav
...На мен лично не ми пречат никакви сигнатури...
Много ясно, след като твоята е колкото три други! :p

П.П. Забравил си да си опишеш подложката за плъха и силовите кабели!!! :D :D :D

QWERTY
09.01.04 г., 11:15
Originally posted by pav
Гледам модераторите не си правят труда да ни светнат нас обикновените членове какво правят в момента по въпроса - май нищо :rolleyes: .

Не е нищо. Забавянето е поради това, че още не сме се разбрали как точно ще става контрола на сигнатурите (в служебния форум се вихри дискусия). Едно е сигурно - сигнатурите ще се ограничат като размер и ще се забранят картинките в сигнатурите (според както показа гласуването).

Така че "не бойте се деца за утрешния ден" (превод: Тъмороу невъ дайз).

Айде!

Svetlix
10.01.04 г., 01:18
Originally posted by QWERTY
Не е нищо. Забавянето е поради това, че още не сме се разбрали как точно ще става контрола на сигнатурите (в служебния форум се вихри дискусия). Едно е сигурно - сигнатурите ще се ограничат като размер и ще се забранят картинките в сигнатурите (според както показа гласуването).

Ами не че нещо но повечето тук са достатъчно грамотни и само при приемането на този "закон" всеки ще си намали сам размера на подписа и да махне картинките.

Не вярвам да ви се наложи изобщо упражняване на контрол .... не знам защо го мислите изобщо. На който не му харесва ... има и други хардуерни "форуми".

System Error
10.01.04 г., 16:21
Originally posted by Svetlix
На който не му харесва ... има и други хардуерни "форуми".

OFFTOPIC
Bye-bye Svetlix:D
OFFTOPIC

Хип-хип ураа !Браво Qwerty !Да пием за новото правило!;)