PDA

Виж пълна версия : Cooler Master Aerogate II & Musketeer

GrigorBG
29.12.03 г., 04:55
Коментари, мнения и забележки тук :)

Самото ревю можете да прочетете ТУК (http://hardwarebg.com/reviews/coolermaster/aerogate/aerogate1.htm)

Adrian
29.12.03 г., 11:15
От къде можем да закупим примерно Musketeer?

Добро ревю, ако може така да се каже :)

Lyubo_lvl
29.12.03 г., 13:47
Много са красиви наистина. Musketeer обаче според мен нее много функционален. Това с регулирането нивото на звука от аудио картата е малко безсмислено. Можеха вместо него да сложат един вентилатор със същата форма и дизайн (естествено в средата) и да се ползва кутията за охлаждане на един диск.
ПС. Между другото забелязахте ли на снимките на Musketeer-а как капака и на двата вариянта е малко крив и не затваря както трябва :D

GeniusLoci
29.12.03 г., 15:33
Originally posted by Adrian
От къде можем да закупим примерно Musketeer?

Добро ревю, ако може така да се каже :) В офиса имаме един с ..така да се каже "фикснати" конструктивни дефекти - залепено е всичко дето може да се чупи..почти.

Ъ-ъ..кой капак бил крив бре? Пушка си е и никакви "кривини" няма :)

Adrian
29.12.03 г., 15:36
Originally posted by GeniusLoci
В офиса имаме един с ..така да се каже "фикснати" конструктивни дефекти - залепено е всичко дето може да се чупи..почти.

Значи се продава. Да идвам да го взимам тогава? :)

Dark Skywalker
29.12.03 г., 15:43
Григоре, да беше теглил един парцал на Yamaha-та, преди да правиш снимки....

:hi: :hi: :hi:

Мен ме вълнува вентилаторчето на AeroGate може ли да се изключва? И дайте малко повече обяснения за това какви допълнителни аксесоари са необходими за закрепването на твърд диск в същото гнездо.

GeniusLoci
29.12.03 г., 15:50
Две шини ..как да ти ги опиша :)
А вентилатора може да се "изскубне" както каза Гришата. Мен ако питаш обаче не ти трябва (освен да си освободиш още един конектор) - супер тихичко е.

Steve
29.12.03 г., 17:16
Originally posted by Dark Skywalker
Григоре, да беше теглил един парцал на Yamaha-та, преди да правиш снимки...

Неспасяем е случая. На тази писачка частите са от различна пластмаса - няма чистене!!!

Dark Skywalker
29.12.03 г., 17:22
Originally posted by Steve
Неспасяем е случая. На тази писачка частите са от различна пластмаса - няма чистене!!! Щото пушите като комини.... Аз моята я почиствам от мръсотията с чист спирт (95%).

Пардон за абсолютния офтопик.

pav
30.12.03 г., 00:51
Originally posted by Dark Skywalker
Щото пушите като комини.... Аз моята я почиствам от мръсотията с чист спирт (95%).

Пардон за абсолютния офтопик.

No offence , но предлагам да се само модерираш , както и мен :ghi: .

Lyubo_lvl
30.12.03 г., 03:11
Вгледай се в тези две снимки:
http://hardwarebg.com/reviews/coolermaster/aerogate/m-front.jpg
http://hardwarebg.com/reviews/coolermaster/aerogate/m-front-w.jpg
Предният панел в горната си част издава на страни с около 1 мм, а долната май е леко на вътре. Вижда се и без много да се напрягаш :D Май май нередовният секс води до късогледство :D .

GeniusLoci
31.12.03 г., 07:16
Прав си, но пък ми прави впечатление че се отнася за всички такива ;)
So don't worry, не е от късогледство да не го виждам.

BTW - няма ли да пътуваш натам или насам пак бре?

Lyubo_lvl
31.12.03 г., 16:22
BTW - няма ли да пътуваш натам или насам пак бре?
Най-вероятно последната седмица на Януари.

GeniusLoci
31.12.03 г., 16:37
А натам или насам :)
Има разни..коледни жеалния тука :D, а Дядо Коледа никакъв се не мерна :D

минавам на РМ, сори за офтопика..

G-Point
31.12.03 г., 19:30
Къде може да се купи Aerogate II и на какви кинти ориентировъчно?

GeniusLoci
02.01.04 г., 17:54
В момента няма, като се появи ще пиша че и аз го чакам ;)

Lyubo_lvl
04.01.04 г., 04:37
Тук цената му е 42,90 евро.
Мускетара е 39,90

Superunknown
05.01.04 г., 13:30
Не са лоши... харесаха ми :D

GeniusLoci
05.01.04 г., 15:07
Originally posted by Lyubo_lvl
Тук цената му е 42,90 евро.
Мускетара е 39,90 Тук са горе-долу същите, но в долари.

Lyubo_lvl
06.01.04 г., 03:39
Тук са горе-долу същите, но в долари.
Но предполагам без ДДС.

GeniusLoci
06.01.04 г., 11:29
Във всеки случай - по-надолу от тази цена ;)

Jonini
22.01.04 г., 23:57
И двете ги има в Мост за около 40 долара

GeniusLoci
23.01.04 г., 11:10
Има ги то.. Аерогейта чи го няма, чакаме пак да внесат....

sony_87
23.05.04 г., 20:59
здр имам въпрос,вижте какво прочетох в един чужд сайт в който продават AeroGate II-това за мнения на купувачи:
"The support for the Aerogate was absolutely garbage. I sent an email 3 times before even getting one response (over a 2 week period). They also never explained the problem or a solution (the unit will not save any settings, fans spin to full speed each and every time it powers up). They told me that they would fix it in next years release and screw off basicly. What a piece of garbage. I would not recommend this to anyone, ever."
........................................ ........................................ .........
"The aerogate II looks nice, but the quality is pathetic. The two tabs on the side, which you use to mount to your drive bays, snapped right off because the aluminum is way to thin. For xxx I expect a lot better quality than that. Definitely can't recommend this product to anyone"

...та въпроса ми е струва ли си реално да си го поръчам от USA (с помощта да милата ми сестра)???

van_Nistelrooy
01.01.06 г., 20:48
2 години след това ревю реших да си купя Мускетаря :D цената му вече от по-поносима 28$ а и МОСТ по-ново от това не са предложили .. всъщност имат но определено не бих дал 2 пъти повече пари за нещо 2 пъти по-грозно :p

Labira
04.01.06 г., 07:49
Вчера видях айрогейт 2 в ПиДЖи Компутерс :D на раковска точно до кунторов.Питах го пича и той ми каза "32 лв мисля, че беше или нещо такова"бахти отговора :rolleyes: .

Lord_Veidar
14.01.06 г., 21:00
Не съм претенциозен и затова повече ми допада Musketeer - а .

dls12
28.01.06 г., 19:30
Преди няколко дни си взех AeroGate II и останах очарован но само едно нещо не му харесах , че пристига с много нескопосано ръководство и упътване. :(

Magic
29.01.06 г., 20:05
Преди няколко дни си взех AeroGate II и останах очарован но само едно нещо не му харесах , че пристига с много нескопосано ръководство и упътване. :(

Не само това ... кофти е, че при стартиране на машината не помни оборотите на fan-овете. Тряа секи път да въртиш кат ламав :mad:

mxkolev
09.02.06 г., 17:12
на каква цена ?!? и от къде ... !? коя фирма ги доставя з-то в провинцията е доста сложно /и скъпо/ ...