Виж пълна версия : ХЕЛП за NFS7?
PARADOX_sf
28.12.03 г., 23:32
Някой знае ли къде са и сейвовете на тая игрица? Ще сменям диска и не ми се иска да почвам пак от начало.
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\NFS Underground
И са hidden :D
Originally posted by Az4o
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\NFS Underground
И са hidden :D
Мръсници :ghi: !
Ами аз форматирах и тогава се сетих да питам къде са :) Нищо, за 2 дена си стигнах до същото състезание. Btw отговор на въпроса ти има точно в долната тема за NFSU...можеше и да не се отваря нова тема.
PARADOX_sf
05.01.04 г., 20:17
Мерси!
tr3x_bg
05.01.04 г., 21:23
Ajde da ne mu zatworite temata i da go obwinite w spam i az imam problem! Zna`i w na`aloto na Yndyrground moud-a nqmah problemi s Drift oba`e ot skoro taka se my`a i ne znam za[o...wlizam w Kuik Rejs,Drift zimam mojta Akura bez tuning i bez problemi si prawq hilqdi..w Yndyrground s tuning ni[o ne stawa :(...ako nqkoj znae.. :mad:
Interaction
05.01.04 г., 21:41
аз мислех, че ако колата е по-бавна, дрифта ще е по-лесен, но не е така. много по-добре е, ако колата ти е с максимален тунинг.
P.S. най-добра за drift е субаруто
Zabluden
05.01.04 г., 22:19
Originally posted by Interaction
аз мислех, че ако колата е по-бавна, дрифта ще е по-лесен, но не е така. много по-добре е, ако колата ти е с максимален тунинг.
P.S. най-добра за drift е субаруто
Незнам за Субаруто, но Мазда РХ със стабилити контол и Мазда Миата без стабили контрол правят бест дрифтс. бързите коли със слаба маневреност само се поклащат и никакви точки не се изкарват.
Типс: НЕ ползвайте стабилити контрол освен с РХ и специално за дрифт не качвайте повече от 2-ра скорост, защото точно когато оборотомерът стигне червената зона, точно тогава колата е най-добра за дрифт :)
Rear Admiral Floyd
05.01.04 г., 22:28
Слагайте си и заводските гуми освен това - помага.
най-вече помага кола със задно предаване :D Пежото едвам прави дрифт, ама с един еклипс ела да гледаш... не мож я задържа на права линия сама се врътка :p
Zabluden
05.01.04 г., 23:33
Originally posted by Rear Admiral Floyd
Слагайте си и заводските гуми освен това - помага.
Oткъде се сменят ГУМИТЕ ?!
Мазда-та е мноого добра и тя не се задържа в права линия :П
Rear Admiral Floyd
05.01.04 г., 23:48
Е, там откъдето ъпгрейдваш - сменяш джанти, турбота, спойлери - та и гумите можеш да сменяш.
Това важи само ако вече си успял да смениш заводските гуми с някои по-добри.
Probwah razli`ni konfiguracii s rx7(neosporwano nai-dobra za drift).Naj-dobrata nastroika se okaza \
Engine Level3
Turbo Level3
Ecu Level 3
Drivertrain Level 3
Ob]o wzeto wsi`ki pokazateli koito poka`wat Uskorenieto na kolata,i ni]o drugo
P.S Spira`kite zadylvitelno se upgreidvat na Level 3, ina`e ne spira
Miata-та наистина е добра за дрифтове;)
Колега yoyo, кога ша се бегаме с тебе?
Neotrace
06.01.04 г., 13:11
Originally posted by lini
най-вече помага кола със задно предаване :D Пежото едвам прави дрифт, ама с един еклипс ела да гледаш... не мож я задържа на права линия сама се врътка :p
Ако си мислиш че Еклипса се носи, трябва да пробваш Супрата да видиш кво става.....не можеш да хванеш права линия с нея:))))
Vince приятелю, не искам да те разочаровам но май-няма да стане.Кабелният ми интернет е скапан и за игра не става(онлайн върви отвратително).Единствено се сещам за лан менъджера, но пък той ми правеше проблеми.Абе може да се пробваме все пак, аз съм много навит.
Да не би да си играл само с някакви чужденци?
Аз си карам със тунингован Еклипс . Мисля , че тази карта е много добра за Drift ! Има коли като хонда RX7 дето просто неможеш да ги вкараш в пътя , много се въртят , ама не са толкова добри за дрифт-а . Аз поне не съм имал никакви проблеми с митсубишито , правил съм над 260,000 на една писта , а на един път съм правил малко над 40,000 .
Колега не си прав, най-доброто за дрифт както съм казвал хиляди пъти е RX7-трудно се управлява но като свикнеш е супер.
Имам едни филмчета един пич дето прави 500 000 с тая кола и няма проблеми :)
Zabluden
06.01.04 г., 23:25
Аз днеска с Миатата изкарах 53ххх без никакви проблеми :) :) :)
Мазда-та и Нисан з240 са пушка за дрифта, но за РХ7 трябва стабилити контрол иначе много трудно се "взимат" дрифтовете :)
Bots'_Revenge
07.01.04 г., 00:05
Вие хубаво хвалите РХ7, ама пробвахте ли Акура РСХ - хем страшно стабилна, хем ги прави бесни дрифтовете - в смисъл като си направиш готиното плъзване можеш да я вкараш спокойно на пътя;)
ПС
Vince, ти си шмекерист:), харесва ми как ги правиш тези анимации:p
Авторски права на vBulletin