PDA

Виж пълна версия : ХЕЛП за NFS7?

PARADOX_sf
28.12.03 г., 23:32
Някой знае ли къде са и сейвовете на тая игрица? Ще сменям диска и не ми се иска да почвам пак от начало.

Az4o
28.12.03 г., 23:43
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\NFS Underground
И са hidden :D

pav
29.12.03 г., 02:27
Originally posted by Az4o
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\NFS Underground
И са hidden :D

Мръсници :ghi: !

numpad
29.12.03 г., 02:44
Ами аз форматирах и тогава се сетих да питам къде са :) Нищо, за 2 дена си стигнах до същото състезание. Btw отговор на въпроса ти има точно в долната тема за NFSU...можеше и да не се отваря нова тема.

PARADOX_sf
05.01.04 г., 20:17
Мерси!

tr3x_bg
05.01.04 г., 21:23
Ajde da ne mu zatworite temata i da go obwinite w spam i az imam problem! Zna`i w na`aloto na Yndyrground moud-a nqmah problemi s Drift oba`e ot skoro taka se my`a i ne znam za[o...wlizam w Kuik Rejs,Drift zimam mojta Akura bez tuning i bez problemi si prawq hilqdi..w Yndyrground s tuning ni[o ne stawa :(...ako nqkoj znae.. :mad:

Interaction
05.01.04 г., 21:41
аз мислех, че ако колата е по-бавна, дрифта ще е по-лесен, но не е така. много по-добре е, ако колата ти е с максимален тунинг.
P.S. най-добра за drift е субаруто

Zabluden
05.01.04 г., 22:19
Originally posted by Interaction
аз мислех, че ако колата е по-бавна, дрифта ще е по-лесен, но не е така. много по-добре е, ако колата ти е с максимален тунинг.
P.S. най-добра за drift е субаруто
Незнам за Субаруто, но Мазда РХ със стабилити контол и Мазда Миата без стабили контрол правят бест дрифтс. бързите коли със слаба маневреност само се поклащат и никакви точки не се изкарват.
Типс: НЕ ползвайте стабилити контрол освен с РХ и специално за дрифт не качвайте повече от 2-ра скорост, защото точно когато оборотомерът стигне червената зона, точно тогава колата е най-добра за дрифт :)

Rear Admiral Floyd
05.01.04 г., 22:28
Слагайте си и заводските гуми освен това - помага.

lini
05.01.04 г., 23:30
най-вече помага кола със задно предаване :D Пежото едвам прави дрифт, ама с един еклипс ела да гледаш... не мож я задържа на права линия сама се врътка :p

Zabluden
05.01.04 г., 23:33
Originally posted by Rear Admiral Floyd
Слагайте си и заводските гуми освен това - помага.
Oткъде се сменят ГУМИТЕ ?!
Мазда-та е мноого добра и тя не се задържа в права линия :П

Rear Admiral Floyd
05.01.04 г., 23:48
Е, там откъдето ъпгрейдваш - сменяш джанти, турбота, спойлери - та и гумите можеш да сменяш.
Това важи само ако вече си успял да смениш заводските гуми с някои по-добри.

y0y0
06.01.04 г., 00:07
Probwah razli`ni konfiguracii s rx7(neosporwano nai-dobra za drift).Naj-dobrata nastroika se okaza \
Engine Level3
Turbo Level3
Ecu Level 3
Drivertrain Level 3
Ob]o wzeto wsi`ki pokazateli koito poka`wat Uskorenieto na kolata,i ni]o drugo
P.S Spira`kite zadylvitelno se upgreidvat na Level 3, ina`e ne spira

Vince
06.01.04 г., 01:38
Miata-та наистина е добра за дрифтове;)

Колега yoyo, кога ша се бегаме с тебе?

Neotrace
06.01.04 г., 13:11
Originally posted by lini
най-вече помага кола със задно предаване :D Пежото едвам прави дрифт, ама с един еклипс ела да гледаш... не мож я задържа на права линия сама се врътка :p

Ако си мислиш че Еклипса се носи, трябва да пробваш Супрата да видиш кво става.....не можеш да хванеш права линия с нея:))))

y0y0
06.01.04 г., 17:33
Vince приятелю, не искам да те разочаровам но май-няма да стане.Кабелният ми интернет е скапан и за игра не става(онлайн върви отвратително).Единствено се сещам за лан менъджера, но пък той ми правеше проблеми.Абе може да се пробваме все пак, аз съм много навит.

Vince
06.01.04 г., 20:02
Да не би да си играл само с някакви чужденци?

pav
06.01.04 г., 20:45
Аз си карам със тунингован Еклипс . Мисля , че тази карта е много добра за Drift ! Има коли като хонда RX7 дето просто неможеш да ги вкараш в пътя , много се въртят , ама не са толкова добри за дрифт-а . Аз поне не съм имал никакви проблеми с митсубишито , правил съм над 260,000 на една писта , а на един път съм правил малко над 40,000 .

y0y0
06.01.04 г., 21:10
Колега не си прав, най-доброто за дрифт както съм казвал хиляди пъти е RX7-трудно се управлява но като свикнеш е супер.
Имам едни филмчета един пич дето прави 500 000 с тая кола и няма проблеми :)

y0y0
06.01.04 г., 22:14
Та ето за невярващите ..

Zabluden
06.01.04 г., 23:25
Аз днеска с Миатата изкарах 53ххх без никакви проблеми :) :) :)
Мазда-та и Нисан з240 са пушка за дрифта, но за РХ7 трябва стабилити контрол иначе много трудно се "взимат" дрифтовете :)

Bots'_Revenge
07.01.04 г., 00:05
Вие хубаво хвалите РХ7, ама пробвахте ли Акура РСХ - хем страшно стабилна, хем ги прави бесни дрифтовете - в смисъл като си направиш готиното плъзване можеш да я вкараш спокойно на пътя;)

ПС
Vince, ти си шмекерист:), харесва ми как ги правиш тези анимации:p