PDA

Виж пълна версия : GB R9600Pro и Manli R9600Pro:По-доброто??

Jonathan Davis
25.12.03 г., 17:31
След два дена ще си купувам видео и не мога да преценя още коя от двете е по-добрия избор.Дайте малко мненеия да ми улесните избора :)

mandrake
25.12.03 г., 17:52
Аз съм с Manli и немам никви проблеми. Картата е много добре направена клоква се до 520/365 без артефакти и е по-евтина от Gigabyte-a . Предимствата на Gigabyte-a са че вентилатора му светка и има повече дискове.

janko
25.12.03 г., 19:19
Originally posted by mandrake
Предимствата на Gigabyte-a са че вентилатора му светка и има повече дискове.
Наистина "сериозно предимство" :D

hornet
25.12.03 г., 20:06
Абе Гигабайта също не е лош

GeniusLoci
25.12.03 г., 20:32
Манли-то е ВВА карта - дори печата на АТи си го има..първия път като я чух марката я псувах що за куча марка е, но оттогава колкото повече карти от тях пускам, толкова повече се убеждавам, че тези карти са от най-добрите у нас. Аз бих взел Манли-то.

YMEH
25.12.03 г., 21:34
Originally posted by GeniusLoci
Манли-то е ВВА карта - дори печата на АТи си го има..
ATi и GeForce ли правят? :insane:

Atlant
26.12.03 г., 10:17
Originally posted by Jonathan Davis
След два дена ще си купувам видео и не мога да преценя още коя от двете е по-добрия избор.Дайте малко мненеия да ми улесните избора :)

Аз пък бих ти препоръчал Sapphire. Виж защо ! :)

acdc
26.12.03 г., 11:58
Аз също залагам на Manli, защото картите им (естествено, че те нямат и пръст в изработката им) са много качествени, както е казал Ники BBA. А какво по-добро от това, като изключим някой друг Hercules:D :D :D
Gigabyte също не са лоши, но те по-скоро конкурират (с качествената си изработка и екстрите) Axle-тата при Radeon-те - Saphire

XM6002B
26.12.03 г., 12:02
Това за Сапфир и Ексъл ми хареса :D :D :D .... МНОГО.

>

GeniusLoci
26.12.03 г., 12:56
Originally posted by YMEH
ATi и GeForce ли правят? :insane: К`ви ГеФорси бре?
Аз говоря за Радеоните.
Манлитата използват по-качествени елементи дори от някои далеч по-"големи" производители (примерно ASUS....), да не говоря, че по-качествена изработка и от някои далеч по-скъпи модели...с други марки.
Клокват се добре (а картите с nv чипове - звееерски..) и са евтини - баси,, какво повече му трябва на човек.

YMEH
26.12.03 г., 13:01
Е хубаво. Печата на ATi и върху Manli GF MX440 ли го има? :-)
Мисълта ми е, че хем има Manli Nvidia, хем Manli Ati, а ти казваш, че Manli e BBA.

alexbg67
26.12.03 г., 13:05
Originally posted by YMEH
Е хубаво. Печата на ATi и върху Manli GF MX440 ли го има? :-)
Мисълта ми е, че хем има Manli Nvidia, хем Manli Ati, а ти казваш, че Manli e BBA.

Що дразниш човека??? :mad:
1 фирма само за 1 чип ли се е венчала? :mad:

BBA - Built By ATi
PBA - Powered By ATi

Jonathan Davis
28.12.03 г., 12:55
Нали картата на манли е пак 400/600 мхз??