Виж пълна версия : Master of Orion 3
Дръпнах си 'master of orion 3 leaked - alpha.rar' от един free сървър, ама нещо не ми върви както трябва. Като я пусна и екранът е черен до средата, а в другата половина се показва това, което трябва да се види на целия екран, при това само в 2 цвята - черен и лилав. Опитах се да направя нещо в настройките, ама не успях и предполагам че проблемът е в крака. Някой може ли да ми каже какво да направя или да ми прати едно пм с линк откъдето да си изтегля работещо копие?
Papesha
21.12.03 г., 13:37
Originally posted by mouser
Дръпнах си 'master of orion 3 leaked - alpha.rar' от един free сървър, ама нещо не ми върви както трябва. Като я пусна и екранът е черен до средата, а в другата половина се показва това, което трябва да се види на целия екран, при това само в 2 цвята - черен и лилав. Опитах се да направя нещо в настройките, ама не успях и предполагам че проблемът е в крака. Някой може ли да ми каже какво да направя или да ми прати едно пм с линк откъдето да си изтегля работещо копие?
Първо си помислих, че форума нещо се е оплескал пак и е изкарал на челно място в листа мнение отпреди година. Но като видях датата кога ти е пуснат поста, май си е наред форума ;) Имаш PM.....
Много се извинявам, че повтарям тема, но не предполагах че някой друг е имал подобен проблем и не проверих в сърча. Извинявам се!
Погледнах в старата тема и имаше един линк към техното, ама нещо не мога да дръпна от нега. Май са я изтрили, защото търсенето нищо не намира. Може ли някой да ми прати пм с линк?
Пич извинявай ама не мога да разбера -защо искаш да играеш бъгавата алфа ???
Има официална версия със сумайти пачове играй нея!
Аз не искам да играя алфата, просто само нея намерих. а в старата тема за играта тук има един линк към техното, ама явно съответния файл е изтрит от сървъра, защото не ми дава да дръпна (пък и ако не беше, щях до го открия с търсъчката още в началото.). За това и моля някой да ми даде линк, откъдето да си дръпна пълната.
Никой ли не може да даде линк? Плс много искам да поиграя покрай празниците.
погледни на bubu.to май там имаше мирър на фриитийма,ама да знаеш че играта е голяма осирация
Много, много, много благодаря!!!:bow: Там не се бях сетил да потърся...:( Айде весели празници от мен и пак много благодаря!
Авторски права на vBulletin