PDA

Виж пълна версия : Master of Orion 3

mouser
21.12.03 г., 13:28
Дръпнах си 'master of orion 3 leaked - alpha.rar' от един free сървър, ама нещо не ми върви както трябва. Като я пусна и екранът е черен до средата, а в другата половина се показва това, което трябва да се види на целия екран, при това само в 2 цвята - черен и лилав. Опитах се да направя нещо в настройките, ама не успях и предполагам че проблемът е в крака. Някой може ли да ми каже какво да направя или да ми прати едно пм с линк откъдето да си изтегля работещо копие?

Papesha
21.12.03 г., 13:37
Originally posted by mouser
Дръпнах си 'master of orion 3 leaked - alpha.rar' от един free сървър, ама нещо не ми върви както трябва. Като я пусна и екранът е черен до средата, а в другата половина се показва това, което трябва да се види на целия екран, при това само в 2 цвята - черен и лилав. Опитах се да направя нещо в настройките, ама не успях и предполагам че проблемът е в крака. Някой може ли да ми каже какво да направя или да ми прати едно пм с линк откъдето да си изтегля работещо копие?
Първо си помислих, че форума нещо се е оплескал пак и е изкарал на челно място в листа мнение отпреди година. Но като видях датата кога ти е пуснат поста, май си е наред форума ;) Имаш PM.....

mouser
21.12.03 г., 13:50
Много се извинявам, че повтарям тема, но не предполагах че някой друг е имал подобен проблем и не проверих в сърча. Извинявам се!

mouser
21.12.03 г., 14:02
Погледнах в старата тема и имаше един линк към техното, ама нещо не мога да дръпна от нега. Май са я изтрили, защото търсенето нищо не намира. Може ли някой да ми прати пм с линк?

Zygot
21.12.03 г., 14:15
Пич извинявай ама не мога да разбера -защо искаш да играеш бъгавата алфа ???
Има официална версия със сумайти пачове играй нея!

mouser
21.12.03 г., 14:22
Аз не искам да играя алфата, просто само нея намерих. а в старата тема за играта тук има един линк към техното, ама явно съответния файл е изтрит от сървъра, защото не ми дава да дръпна (пък и ако не беше, щях до го открия с търсъчката още в началото.). За това и моля някой да ми даде линк, откъдето да си дръпна пълната.

mouser
22.12.03 г., 11:38
Никой ли не може да даде линк? Плс много искам да поиграя покрай празниците.

bil
23.12.03 г., 14:06
погледни на bubu.to май там имаше мирър на фриитийма,ама да знаеш че играта е голяма осирация

mouser
24.12.03 г., 00:19
Много, много, много благодаря!!!:bow: Там не се бях сетил да потърся...:( Айде весели празници от мен и пак много благодаря!