PDA

Виж пълна версия : ето и моита скромна кутиика

dochi
20.12.03 г., 17:03
най накрая взех от приятел един цифров апарат и нащраках няколко снимки там са РС-то ми и LCD-то което си направих когато темата беше актуална бъб форума
по кутията има още работа като я свърша ще пусна още снимки
очаквам коментари и предложения
опа щях да забравя снимките са тук: http://free.data.bg/dochi/Modove/

digital
20.12.03 г., 17:08
Снимките са направо отвратителни... толкова са близки, че нищо не се разбира... само ти си знаеш к'во е там :)

dochi
20.12.03 г., 17:16
да сори за качеството на снимките за първи път мие но е толкова кофти е само първата:(

Snake
20.12.03 г., 17:28
Нека ти дам съвет - оправи сигнатурата.
Ето поправка на грешно написаните думи:

Cooler Master
TT Ducting mod
MAXTOR
Sapphire
Crystal Orb
Creative Audigy
fan controller

Иначе мода не е лош, малко е кич с тези светкащи вентилатори, но важнотот е ти да си го харесваш.

dochi
20.12.03 г., 21:02
10х Snake
смених рама след снимките на снимките е адата ддр400@440

malware
20.12.03 г., 23:28
Само дето таз RAM която ти е на PC-то не ми изглежда на VITESTA(тя е с heatspreader-и) ;)

The Penalty
22.12.03 г., 16:07
Ех че шаренкооооо! :D

П.П.
Човече, вложи малко стил в цялата работа!
Шарено <> красиво. Що не пробваш да си
избереш цветова гама и да се придържаш
към нея?!

BeaZTiE
22.12.03 г., 17:02
всичко е много хубаво.. поне така излгежда.. ама ако ги разкараш онези цигански лампички по вентилаторите ще е добре.. иначе прилича на цигански панаир..
язък дето си си купил кутия на колелца и си сложил хубави части в нея.. тези шарении освен да *** майката на пейзажа - друго не правят.. ако можеш да изключиш лампичките - добре.. ако не - вземи си черни вентилатори.. поне стоят стилно.. и не превръщат компютъра в дискотека (чалготека?!)
като видя прозрачен вентилатор - с лампички или без.. просто ми се повдига..
аз имам няколко оранжеви :bua: ама дбре, че не се виждат.. грозна работа са вентилатори - които не са черни.. а недай си Боже перки с лампички.. :bua:
пък и не е важно как ти изглежда компа на "външен вид" - няма да го правиш мис вселена я?... важното е какво има вътре.. така, че ако ги разкараш теа шарении... ще си супер.. ама така не му отива на комютър с колелца такива шарени лампички.. вЕрвай ми :)

GIPSON
22.12.03 г., 20:14
Наистина теа разноцветни фанове ми бъркат в гъза направо.
Мисля, че е доста грозно (заради фановете). Иначе не е лошо.
Харесва ми как е изрязана. :>>>

Bots'_Revenge
28.12.03 г., 04:29
Кутията е готина, но наистина с тези вентилатори ми напомня на (както се изразява майка ми по адрес на моя комп) - на турски тир. Самата идея за светещ вентилатор - и по-точно като твоите не е лоша (и аз имам един такъв), но са прекалено много. Един - два и то далече един от друг ще са муцка.

ПС
Като стана въпрос за светлини се сетих да предложа една идея, която вече осъществих на моята машина. Всъщност идеята е изключително проста, но става адски стилно. Единственото, което трябва да се направи е един ярък лед (било то и лампичка от елха) да се постави в предния панел отдолу (там, където е отворът за въздух) с цел светодиода да осветява повърхността, на която е поставена машината без самия той да се вижда. Ефектът е като неонова лампа на кола от НФС7 ;)
Ако искате, мога да сложа снимка.

y0y0
28.12.03 г., 04:45
Ами давай де кво чакаш :D

Bots'_Revenge
28.12.03 г., 04:52
не мога да си влезна в акаунта в датата

Bots'_Revenge
28.12.03 г., 19:35
най-сетне успях да ги кача тея снимки. съжалявам за гадното качество, но не са правени с фотоапарат.

http://botsrevenge.hit.bg/1.JPG
http://botsrevenge.hit.bg/2.JPG

PS
на снимките не се вижда много ясно, но ефектът от лампичката се простира до двата края на кутията (до крайно ляво и дясно)

Twinsis
30.12.03 г., 17:01
@ dochi

Браво на пук на всички дето само дават акъл, ще кажа че си свършил много добра РАБОТА. Щом ти харесва чуждото мнение на "разбирачи" няма значение.

Keep up the good work.

Slash
31.12.03 г., 17:45
Originally posted by bot's_revenge
Кутията е готина, но наистина с тези вентилатори ми напомня на (както се изразява майка ми по адрес на моя комп) - на турски тир. Самата идея за светещ вентилатор - и по-точно като твоите не е лоша (и аз имам един такъв), но са прекалено много. Един - два и то далече един от друг ще са муцка.

ПС
Като стана въпрос за светлини се сетих да предложа една идея, която вече осъществих на моята машина. Всъщност идеята е изключително проста, но става адски стилно. Единственото, което трябва да се направи е един ярък лед (било то и лампичка от елха) да се постави в предния панел отдолу (там, където е отворът за въздух) с цел светодиода да осветява повърхността, на която е поставена машината без самия той да се вижда. Ефектът е като неонова лампа на кола от НФС7 ;)
Ако искате, мога да сложа снимка.

а бре пич я прати снимки на твойта кутия да вида къф е тир! А иначе по въпроса за тая кутия с фановете верно е че е адски циганско! Иначе самата кутия ме кефи яко(аз също съм със SP)! Искам снимки от страни на кутията! За тва ти казах да дадеш да я вида! Щото така отпред нищо се не види( това се отнася до пича с кутия тип Турски Тир)!

Bots'_Revenge
31.12.03 г., 19:57
Кутията за съжаление вече не е турски тир или вече почти не е. Вътре имаше още лампички от елха - долу в ъгъла, горе скрита зад захранването, зад панелите за четящи устройства и т.н. Сега съм се захванал да й слагам истински ледове, за да се ориентирам към по ограничена цветова гама. Все пак една елха в къщата ми стига :p