Виж пълна версия : ASP Linux ??
Скоро видях в книжарница "Хеликон" в Бургас дистрибуцията "ASP Linux".Не обърнах внимание на цената,но не за това става въпрос.Прочетох някъде в този форум,че ASP Linux е базиран на RedHat.Някой може ли да ми каже на коя точно версия е базиран и дали включва всичко от въпросната версия или е "поорязан".И изобщо,бих се радвал да получа някакви отзиви за тази дистрибуция.
В момента пиша от ASP 9 Ural. Последния RedHat, който съм виждал е 7.1, така че не мога да ти кажа до колко си приличат. Дистрибуцията е добра, нямам оплаквания. Най-голямото й предимство е, че идва с кирилизирани шрифтове и не се налага да се инсталира bglinux. Този пакет създава повече проблеми, отколкото решава. Девятката застаря и очаквам в най-скоро време да излезе нова версия, сигурно базирана на Fedora. Така, че не бързай да си купуваш.
Crazy_hatteR®
19.12.03 г., 13:06
Амм напълно е възможно , то ЗуЗе-то и по-късно и Мандракето са разработени на базата на РедХата . Но това не означава че трябва да имат някаква особенна прилика с него - всяка дистрибуция следва собствен път на развитие , особенно ЗуЗе-то .
Най-добре разгледай сайта на дистрибуцията. Страницата е преведена и на български - http://www.asplinux.ru/bg/
Gorbachov
24.12.03 г., 00:46
Аз радушно ползвам Восток...много добър мога да кажа откровенно...С две думи "Руска Работа".:)
Gorbachov
Аз радушно ползвам Восток...много добър мога да кажа откровенно...С две думи "Руска Работа".:)
Gorbachov
EDIT: Нещо много ми станах постовете...нека някой можещ да ги съкрати...;)
Авторски права на vBulletin