Виж пълна версия : Тъп въпрос за Нокиа 6610
Има интернет. Отварят се страниците, но как се запазват картинки? На другите телефони е направене елементарно. Нищо не можах да намеря по менютата. Принционо може, преди бях свалил 2 картинки. Но явно е било на някакъв късмет. Някои има ли опит с този телефон?
айде бе.....няма ли хора с този телефон?
BeaZTiE
17.12.03 г., 21:26
абе на жена ми и бях купил един такъв ама не съм го разглеждал.
според мен телефонът служи за говорене, а не за картинки, интернет, гейм, фото етц.
тя нещо недоволстваше от него и го разкарах. сега е с някъва друга нокия по-малка и с по-малко екстри.. но поне е доволна.
сещам се само, че си поджитках един път във влака из нета с този телефон.. ама така и не си направих труда да записвам.. все пак е глупаво подобен телефон и интернет... бавно, досадно етц.
по едно време се бях навил яко на това 3г купих 2 нека единия с 32 другия с 64 рам уж... поддържали 320кбпс.. ама измама.. оператора ги беше шейпнал на 56кбпс. пък и искаха по 2 цента на килобайт.. или нещо от сорта.. и тях разкарах.. уж видеофония.. абе.. лъжат само хората.. не им вярвайте.
мобилният телефон е за говорене... всичко останало е суета :)
хехехехе :)
дори и да е суета, щом може защо не....
искам да си сваля някаква картинка за фон, че тези които има са под всякаква критика.
Някои сме по суетни от други :good:
Авторски права на vBulletin