PDA

Виж пълна версия : Тъп съм, не мога да си инсталирам Слекуер

ThE_nEw_OnE
15.12.03 г., 21:50
Обянете ми на прост език,като на пълна ламя(каквато съм)как да си инстал-на Слакуеър 9.1 от хдд-то.

A--Viper
16.12.03 г., 01:54
Дел Ме !

Dark Skywalker
16.12.03 г., 07:38
На така зададен въпрос никой няма да ти даде смислен отговор. Кажи къде ти е проблемът и евентуално някой ще ти обясни решението му.

Давай смислени заглавия на темите си. Тук никого не го интересува тъп ли си или си професор.

nomatter
16.12.03 г., 18:55
Ot Slak na hubawo se po`wa i se ostawa :-) Slovi si CD kwo se my`i[ i se zweri[.

Computer
17.12.03 г., 11:21
Слак си е екстра аз на него се учих на Linux :)))
вземи си някоя хубава книжка, при мене проблема се оказаха командите. Напипках една книжка справочник - Unix справочник май се казваше и с нея мръднаха работите. Имаше сравнения между команди за ДОС и такива за Unix, всяка команда описана на половин - една страница. Като почнах да се оправям с командите другото бързо потръгна :)

illegal
17.12.03 г., 22:38
Izpolzwaj Knoppiks 3.* kato za na`alo.;)

Klez
18.12.03 г., 00:13
:)
стига ти с тоя кнопикс ще го откажеш човека от линукс бе...
аз съммм съвсем лекичко по напреднал от него щот успях да си инсталирам слак-а някак си ама иначе не съм очарован от кнопикс :> дет вика един приятел 'тва е Уиндоус'

Dark Skywalker
18.12.03 г., 07:59
Продължавайте да си говорите, той питащият не ебава да каже къде му е проблемът. Ама и съветите дотук са едни качествени - инсталирай си това, инсталирай си онова.... Не това беше въпросът.

:rolleyes:

Computer
18.12.03 г., 13:01
Продължавайте да си говорите, той питащият не ебава да каже къде му е проблемът. Ама и съветите дотук са едни качествени - инсталирай си това, инсталирай си онова.... Не това беше въпросът.

ама и твойте постове са едни смислени :rolleyes:

Dark Skywalker
18.12.03 г., 14:02
Компютърчо.... С първия си пост по темата аз правя две неща:

1. Обяснявам на участника защо няма да получи отговор на така зададения въпрос;
2. Правя му забележка относно даваните от него заглавия на теми.

С втория си пост по темата правя забележка на всички тези, които на въпроса "Как да инсталирам дистрибуция Х?" отговарят "Защо не инсталираш Y или Z". Очевидно това не е отговор на въпроса, зададен от участника, а представлява offtopic и spam.

Не виждам какво правиш ти, освен да се заяждаш с мен. Щом вече си научен и Slackware не ти е проблем, да беше помогнал?

Аз съм инсталирал Slackware 8/9 и не съм имал проблеми. Само че - предполагам няма да спориш - инсталацията на Slack е дълъг процес и ако питащият не уточни къде точно му е проблемът, просто не виждам как може да му се помогне, освен да му се каже "RTFM".

Computer
18.12.03 г., 17:39
Не виждам какво правиш ти, освен да се заяждаш с мен. Щом вече си научен и Slackware не ти е проблем, да беше помогнал?

хехе аз ако бех научен ехееее
но по същество

в документацията е описано какво да се направи за инсталация от хард диск
момчето/момичето не е прочело
да вземе да си намери една книжка, там го пише на български пък ще научи и други неща, което предполагам е и проблема.
Дори съм дал и личен пример по-горе и благодарение на тебе това ми е втори безсмислен пост по темата :D

ThE_nEw_OnE
18.12.03 г., 20:48
Извинявам се,някои ми е разбрал пас-а и е постнал вместо мен.Моля темата да баде затрита и се извинявам мноого.Вече ще си слагам по-сериозни пароли:)

The Penalty
18.12.03 г., 21:22
Айде със здраве тогава! :D