PDA

Виж пълна версия : лампи

H! Vltg3
15.12.03 г., 16:30
какви лампи и от каде могат да се вземат лампи на прилични цени(10-15 лв) във Варна?

prilep_r
15.12.03 г., 18:56
и аз съм от Варна и търся някви лампи.по-точно неони и на по-сносни цени. ако намериш нешто пиши pls.

niki60
15.12.03 г., 21:25
Originally posted by prilep_r
и аз съм от Варна и търся някви лампи.по-точно неони и на по-сносни цени. ако намериш нешто пиши pls.
май в кагами видях ако не ме лъже паметта

la_bamz
16.12.03 г., 11:17
Във всяка компютърна фирма има ако си поръчаш, но са много пари над 20 лв. Аз си взех подобна лампа, обаче не за компютър ами за кола :-). Да ви кажа върши същата работа и е по-ефтина. Мойта е 15 см ( дълга ) и струва 10 лв. Взех си я от едно магазинче за аксесоари за коли. Намира срещу ОМВ в кв. Левски точно прд булевард Левски, до пътя на автобус 13. Ако не сте ме разбрали ще обесня пак, но там и има такива лампи и ще ви свършат работа.

CyPoB_KoKa|\
16.12.03 г., 14:57
la_bamz ама цветни ли са,защото там съм виждал само обикновени бели?

la_bamz
16.12.03 г., 15:52
Моята лично е неоново синя, но ако не се лъжа има и червени, но за сини съм сигурен че има !!!

bebop
16.12.03 г., 17:44
Originally posted by la_bamz
Моята лично е неоново синя, но ако не се лъжа има и червени, но за сини съм сигурен че има !!!

100%. От същия магазин купихме лампа за един агент но се налагаха малко корекции, защото той искаше UV. Той си купи УВ и запоих ми го и всичко беше ок. Не се сещам само дали не се нуждаеше от допълнителен електролит защото дросела не щеше да изгрява без такъв. Ама наистина на помня.

Със здраве.

prilep_r
17.12.03 г., 18:10
ЗНАЧИ днеска минах през един офис за PC чаркове защото си търся Coolermaster aero7+ и питах дали имат некви други аксесоари. Та момичето ми показа разни кутии , вентилатори с лед-ве , неони и UV лампи.Каза че имат и други работи но бързах штот имах класно по БЕЛ. Тъи , ето и цени:
1.Неонова или UV лампа (с куплунг за захранващ блок) около 30см 15лв краина цена.
2.Coolermaster aero7+ 27.60$ краина цена.
3.Вентилатор (маи 80х80)с неонови лед-ове (има и един цигански с 4 цвята) 4.5$
Значи става въпрос за офиса на Computer Office (Варна) ако не го знаете питайте някой за бар4ето Deja Vu до ОУ Васил Априлов. Точно отсреща има табела и там е входа(на блока щот те са на първия етаж).Питайте и за други аксесоари щот може би ако проявим интерес мже да заредят повече.Смятам че съм ви бил полезен.:)