Виж пълна версия : Пънкарско BSD
nomatter
15.12.03 г., 16:23
http://bsdeviant.unixpunx.org
http://www.unixpunx.org е сайт за пънк култура. Но са зарибени компщтърджии и са си направили нясно си БСД. Зарежда се от диск направо. Зарибявка е за феновете.
The Penalty
15.12.03 г., 20:53
Ха-ха... и ти ли си им в мейл листата? :D :D
A--Viper
16.12.03 г., 01:53
Punx рокс :) ако мога така да кажа :)
Originally posted by The Penalty
Ха-ха... и ти ли си им в мейл листата? :D :D
Ставаме трима значи от тоя форум :)
Жалко, че спряха фрее ФТП-то, ама ония от РИАА ги натиснаха много лошо. Сега има подобна услуга, но трябва да се плаща :(
А това БСД струва ли си? Досега не съм срещал БСД дистрибуция зареждаща направо от ЦД, ама ако си заслужава ще я дърпам...
хмм, скрийншотовете поне са яки :)
nomatter
16.12.03 г., 18:36
Doskoro ftp-to rabote[e 100%. Sega na moga da kava, no na sajta pi[e, `e raboti. Werno, `e malko usiliq trqwbat, dokato trygne, no ako ima[ minimalna internet kultura ]e se sprawi[. Pyk ina`e w pynka mu e majkata spor nqma. Pyk za BSD-to, kato pro`etoh to si e maj samo za ta[ak, da se zanimawat horata. I da se zaribqwat mladite pynkari po unix.
хахахаха, ебаси якото !!! :)
Sniff packets, not glue!
Originally posted by nomatter
Doskoro ftp-to rabote[e 100%. Sega na moga da kava, no na sajta pi[e, `e raboti. Werno, `e malko usiliq trqwbat, dokato trygne, no ako ima[ minimalna internet kultura ]e se sprawi[. Pyk ina`e w pynka mu e majkata spor nqma. Pyk za BSD-to, kato pro`etoh to si e maj samo za ta[ak, da se zanimawat horata. I da se zaribqwat mladite pynkari po unix.
ФТП-то работи на трябва да платиш $30 за удоволствието да теглиш от там.
daka242
18.12.03 г., 18:36
хехе и аз съм им в листата на юникс пънкарите нищо че опита ми с БиЕсДи се свежда до едни приятни забиви с НетБиЕсДи :D
Някой пробва ли вече пънкарското отроче ?
nomatter
18.12.03 г., 23:35
Originally posted by morf
ФТП-то работи на трябва да платиш $30 за удоволствието да теглиш от там.
Stiga lyga horata!!!!
Stiga lyga horata!!!!
Защо не провериш преди да ме обвиняваш???
Никога не съм лъгал и нямам и намерене да лъжа в този форум.
Ако съм казал нещо невярно, то е по погрешка и това което си написал го считам за обида...
Я си погледни писмото, което си получил от unixpunx.org и ми кажи какви пише. Защото в моето пише следното:
Next, the radio and MP3 archive is going back online and Contributor Accounts are now ACTIVE! If you would like a Contributor Account all you have to do is goto http://unixpunx.org click on the PayPal link to the left and donate $30. This will give you a special account on unixpunx.org which will allow you to download our MP3s at broadband speeds!
Така, ясно е, че ако си платиш 30-те долара няма да ти ограничават скоростта на сваляне, но не пише нищо за останалите "фрий" акаунти...
А сега се логни към ФТП-то на юникспънкс и ми кажи какво ти пише в логфайла, когато се опиташ да отвориш папките "mp3" и "upload"...
При мен изкарва следното съобщение:
Can't change directory to mp3s: Permission denied
Can't change directory to upload: Permission denied
Единствено имам достъп до директория "your_band", но там има съвсем малко мп3-ки на тотално ъндърграунд групи...
Дори и да имат намерение да пускат отново стария архив за сваляне при някаква минимална скорост за фрий акаунтите, това още не е направено...
Аре ако си намерил начин да сваляш от тия двете папки сподели с нас, непосветените...
nomatter
30.12.03 г., 19:14
Iwinqwam se. }e probwam da gi nawiq da prawim tanoto za tanto.
Iwinqwam se. }e probwam da gi nawiq da prawim tanoto za tanto.
оки :)
няма проблем...
а ако се споразумееш нещо с тия пичове пиши, щото много ми липсва сървъра
Авторски права на vBulletin