Виж пълна версия : ХВБГ - Графичен дизайн и мултимедия уеб сайт?
BeaZTiE
14.12.03 г., 17:53
какво мислите за идеята?
дали не е добре да си направим уебсайт, където всички наши участници могат да представят своите творби?
дали да не си направим онлайн конкур(с) за изработване на дизайна на бъдещия уеб?
сети групата и геймърите имат уебове.. на нас какво ни пречи (акъла ли, образованието ли...) да си направим сайт, където всеки от нас ще се представи с творби?
очаквам мненията ви.
Baby Thomas
14.12.03 г., 22:10
Няма кой знае какъв проблем. Само дето за да сме HWBG approved ще трябва да има гласуване от тяхна страна или знам ли и аз. После ще трябва да се съобрази дизайна с този на сайта и форума и такива неща. А като гледам колко сме неактивни напоследък не знам дали ще се навият.
Другия вариант е да си направим няк'ав, пък да си пишем и тук. Ама чак пък сайт да правим...не знам, не ми се вижда рентабилно сякаш.
Тук бих казал че съм на мнението на Бейби Томас, защото последните 3-4 дни влизам сигурно по 5 пъти на ден във форума и нищо ново, никой нищо не е написал и супер спечено.....инач идеята е готина, нямам нищо против ама ми се вижда малко сложна за осъществяване.....каде ще стои тази УЕБ страница??? на hardware.bg ли? Незнам.....ама за правенето на уеб......там са ми най-далече нещата така че едва ли ще мога да помогна освен с някои идеи :)
Baby Thomas
15.12.03 г., 19:14
Абе според мен е мийнлесс. Просто ако ще се прави сайт, за да има сайт... Нито ще има кой да пише, нито кой да чете, ИМХО.
BeaZTiE
15.12.03 г., 20:09
в момента форумът едва прохожда.
имаме 5-6 редовни потребителя на кръст. така или иначе може да видите графилата как се движат постовете за 3д.. в общи линии нас ни има от месец.. тях повече от година.. естествено, там има доста професионалисти. а тук сме купчина ентосиазирани младежи - чиято основна професия не е да се работи на макс, мая етц. на мен ми се налага за работа максимум по 2-3 пъти в месеца да пускам макса или мая..
ако дойде частмаг - добре.. ако не.. само за забавления..
та.. от сайт има файда.. не говоря за грамаден портал.. а за мъничко любителско сайтче, където всеки от участниците - при добро желание може да пусне нещата си..
няма нищо нито лошо, нито срамно в това..
пък и някой може да иска да нарпави сайт. че мен ме мързи зверски :) т.е. нямам време.. от там нататък всичко е Уесно :)
поздрави
Tarambuka3500
19.12.03 г., 00:43
то такъв огромен форум има, български, как не го знаете?
www.graphilla.com
Originally posted by Tarambuka3500
www.graphilla.com
... и доста хубави неща направени видях там. Според мен това е слабото място на този форум тук, малко множко се задълбава в теории, а наистина добре направени неща липсват. Вярно, от скоро е форумът, да видим развитие. :cool:
danailkiller
28.12.03 г., 12:54
Мен не ме мързи да изградя сайта, но трябва да ми кажете какво ще имам на разположение. Ако има PHP и MySQL да сървъра няма никакви проблеми, за една-две седмици ще съм готов.
Само кажете на какво искате да прилича дизайна и какво да има (новини, статии и т.н.) и сте готови.
Поради моментата ми липса на интернет обаче пращайте идеите и на пощата ми - danailkiller at mail.bg.
Тук по някаква случайност съм съгласен с Валери... поствайте малко повечко неща, искайте идеи от останалите във форума и ще видите как ще започнат да идват повече посетители (от моя страна ще видите такава дейност след нова година, след като ми сложат радио модема).
BeaZTiE
28.12.03 г., 13:20
Originally posted by Tarambuka3500
www.graphilla.com
аз умишлено не публикувах адреса за да не прозвучи като реклама или нещо от сорта.
пък и изискавнията за писане в тези форуми са доста сурови и доста от "представилите" се там ги оплюват на макс (не за 3дс макс де)
нашият форум е фри и всеки може да си каже мнението, да попита етц.
и аз съм съгласен с валерий, че трябва да се публикуват работи (творби - едва ли не) но в общи линии за да публикуваш нещо качествено се иска време. аз лично (както вече казах) не съм имал от доста време поръчка да правя нещо на 3д софтуер, а съм доста зает напоследък и нямам 10-12 часа спокойствие да си играя по личен проект, който няма да ми донесе финансова изгода - т.е. ако направя нещо само заради идеята ще си изгубя времето (което напоследък е доста ограничено)
аз лично работя по следния начин.. като почна да бачкам - бачкам. не мисля за нищо друго. минават 10-12-18... понякога и над 24 часа и докато не получа това, което ще ме "задоволи" горе-долу не спирам.
ако стигна до "кривата круша" както става с 90% от некомерсиалните ми проекти.. просто на другия ден го захващам на ново и така... до края на света..
тези дни имам доста бачкане за в къщи, но си мисля, че е добре да си отделя едно денонощие и да си играя на мая или на макс.. на едно от двете ще да е.. че другите софтуери хем не ги познавам достатъчно добре, хем ме дразнят - я с интерфейс, я с абсурдна логика.. и така :)
иначе може да направя проект на псд и да го пратя на danailkiller да го развие с пхп и скюл.. дори се чудя, дали не е добра идея да изпраскаме флеш меню (и подобна битмап базирана версия, макарче отдавна всички брузъри поддържат свф..)
поздрави.
www.graphilla.com
бяха хората от клуб "компютърна графика и дизайн" в дир-а
след като там обаче всеки 2ри (регистриран или не) започна да задава малоумни (поне за профитата) въпроси и те се изнесоха във собствен си форум и го направиха само за профита (поне за предпечата и графичния дизайн, за 3Д-то не знам кой е там) ... в дир-а въпросните клубове все още съществуват, но и там е умряла работа ... та така, майсторите са в graphilla-та май
Baby Thomas
29.12.03 г., 19:24
Абе има фенове, видях доста интересни неща, има и някои много добри.
Аз имам много мерак, ама време хич. До 17:30 на работа ме занимават само с олигофрени и после като се прибера кое по-напред. То отпуска като съм пак няма време за нищо, камо ли за всичко. Ама... :p
danailkiller
07.01.04 г., 21:15
BeaZTiE съгласен съм. Мога да се заема. Иначе посрещането в Graphilla направо ме изкърти. Тея хора имат такова самочувствие все едно те са измислили думичката дизайн.
По-лошото е, че не мога да видя покритието на това самочувствие.
Baby Thomas
08.01.04 г., 02:25
Има няколко човека там в 3Д, а също и във фотография, които доста чуват нещата! Сериозно!!! А иначе нищо не им пречи да си мислят, че са гурувци, независимо дали са прави или не :p
По-здрави за Графила!!! :p
Shagrath
08.01.04 г., 20:01
абе главните там и аз ги познавам ... повечето са (или бяха) от Хемимонт ... или поне аз така си мисля де ... наистина са добри ... ама чак невероятни ... :rolleyes:
BeaZTiE
08.01.04 г., 20:40
каквото и да си говорим в графила има доста качествени неща, пък и хората се пазят от разни потребители, като нашто джоредос - например.. който непрекъснато излага компетентното си мнение - и ние некомпетентните даже трябва да се съгласяваме понякога с него.. да не стане твърде досаден..
даже си мисля, че специално в хардуерната секция трябва да се направи нещо подобно.. но в общи линии не е особено "демократично" :) пък и всеки има право на мнение. в "изкуството" за разлика от хардуера нещата са доста по-различни.. макарче пак са леко близки.. аз се занимавам с компютри повече от 16 години и определено много се дразня, когато някой келеш - който е бил в любовния поглед на баща си, когато аз съм писал програмчета на бейсик и инстал паскал (за 8-мак - не за МАК разбира се) започне да ми обяснява че видите ли той знаел, а аз съм говорил на изуст....
поздрави.
Shagrath
09.01.04 г., 23:42
az imenno zaradi tova sprqh da postwam w harduerniq razdel ... q w ob]i , dalaweri i gejmgalaktik-a ... kude ne "razbiram" ne se me[am ... taka che Bijztiman ne se qdoswaj ... samo ti si habi[ nerwite i ni]o ne promenq[ ... sori za oftopika
danailkiller
11.01.04 г., 23:55
Докъде стигна вашата идея? Има ли някакво движение.
Ако всички сте заети мога да се хвана и да направя някакъв примерен дизайн, който евентуално да обсъждате?
BeaZTiE
12.01.04 г., 13:00
ами.. danailkiller, ако си навит направаи и го пратида го видим.
аз мислих малката ваканция да се позанимая с това, но купчина неща ми попречиха.
моят проблем е, че немога да се наканя да го започна..
почна ли го.. (особено ако не го правя сам) ставам "децата немат спирачки"
поздрави.
CyberCat
18.01.04 г., 07:32
http://www.gfxartist.com/
не знам дали сте го посещавали
но е доста богат и интересен саит
признавам си че са ми идвали доста идеи, разглеждаики галерията на потребителите. Откраднах си аватара от там, просто адски много ми хареса, обещавам че няма да правя повече така :)
докато си измисля нещо ново ще го оставя само. Ама адски много ми подхожда :)
ако има нещо подобно, но българско, определено
ще е полезно за всички ни. Регистрирана съм там от години, но трудно намирам език с редовните потребители. Не толкова заради ENG, колкото заради разликата в отношенията с които съм свикнала в нашите форуми.
лично аз не знам дали мога да намеря достатъчно време за да се включа в някаква разработка, но бих се опитала в името на идеята :)
danailkiller
21.01.04 г., 21:44
Съжалявам, че още ме съм пратил, но точно в момента виждам поста ти.
Искам някакви насоки при изработката на сайта. В смисъл какво искате... да прилича ли на HardwareBG, структура и т.н.
danailkiller
26.01.04 г., 09:55
BeaZTiE като основоположник на идеята очаквам да ми дадеш някаква структура на сайта (новини, проекти и т.н.), както и това дали да се придържам към цветовата гама на HardwareBG или не.
Засрамвам се, че съм бачкал 7-8 години кат графичен дизайнер и ся за пръв път влизам в тоз форум :(
BeaZTiE
27.01.04 г., 17:28
ни тъ и срам, бай митюо!
danailkiller
28.01.04 г., 12:04
Ето началото на дизайна за сайта. До края на седмицата би трябвало вече да е готово всичко. Давайте мнения.
design.hardwarebg.com v1 gray (http://www.computeroffice-sh.com/danailkiller/design.hardwarebg.com%20v1%20gray.jpg)
Baby Thomas
28.01.04 г., 13:11
Здраво е, мен ме кефи!
danailkiller
29.01.04 г., 23:42
Поради "счупването" на форума днес чак сега можете да видите какво сътворих тази сутрин.
design.hardwarebg.com v1.1 [gray] (http://www.computeroffice-sh.com/danailkiller/design.hardwarebg.com%20v1.1%20gray.jpg)
BeaZTiE
30.01.04 г., 00:32
пич си. ще почерпим :)
danailkiller
03.02.04 г., 10:54
Да приема ли, че това е одобрен вариант? Ако е така искам да ми изпратите FTP адрес, username, password и MySQL база данни и username и password. За да мога да направя всичко ми трябва поне 2МВ място и пълна поддръжка на по-нови версии на PHP и MySQL.
Пощата ми е danailkiller@mail.bg, но от сега искам да знаете, че поради натовареността на графика ми няма да стане за седмица, а може би до края на месеца.
Shagrath
03.02.04 г., 12:25
pohwalno ... mnogo dobro spored men
Baby Thomas
03.02.04 г., 19:28
И мен ме кефи "на хартия" :D
danailkiller
03.02.04 г., 21:20
Baby Thomas какво имаш предвид под "на хартия"? Ако всички сте го одобрили да направя ли html templаte?
BeaZTiE
03.02.04 г., 22:17
работният вариант :)
danailkiller
04.02.04 г., 10:20
Ясно. Ще гледам до ден-два да направя страницата в html. Според мен проблема ще е в това кой освен нас ще поства вътре, но предполагам, че това ще се се реши с времето.
Айде приятна работа на всички ;).
Baby Thomas
04.02.04 г., 19:52
"На хартия" значи това което предложи ти. :p
Ми аз докато не пипна някой софт или пък хардуерен продукт казвам, че звучи добре "на хартия" (т.е. като описание, параметри, етц.), но на живо е друго. Че така...
danailkiller
08.02.04 г., 12:36
Днес беше ДЕНЯТ, в който бях решил да започна сайта, но уви. Имам гости вече и няма да стане.
Независимо от това обаче, поне го започнах така, че можете да погледнете как е досега ;). Няма много за гледане, но вече имате адреса където да следите промените, които правя.
design.hardwareBG.com (http://goldenorbs.iservice.bg/projects/design.hardwareBG.com/template.htm)
Shagrath
08.02.04 г., 14:13
добро начало :D
Simbon4o
08.02.04 г., 14:52
не е лошо сайтчето мене лично ми хареса, като е готово ще видим как ще стоят нещата със пълнежа, мисля че ще му отделям 50% от времето си в нета :) хареса ми!
EDIT
ще ми е приятно да коментирам някъде не само хобито си (hardware), но и това което уча и ми е като повече от хоби, надявам се и работа да ми стане :D
danailkiller
09.02.04 г., 12:02
Бавно, бавно напредвам ;). Версия 0.0.2 е вече налична. Можете да погледнете :).
Shagrath
09.02.04 г., 12:17
i butonite radwat spored men ... be dobre potrygna ... dano ne se omave ne]o po sredata ;)
danailkiller
09.02.04 г., 16:36
Няма, недей да се притесняваш. До ден-два трябва визуално всичко да е готово и от там насетне дано да нямам много работа, че да стане по-бързо.
BeaZTiE
09.02.04 г., 16:52
тези "членове" може ли ги смениш на "участници", че "членово" малко като хуйови глави ми звучи...
(модераторите да ме извинят за епитета :lol: :ghi: )
danailkiller
10.02.04 г., 12:00
Членове е сменено на участници вече. Версия 0.0.3 (http://goldenorbs.iservice.bg/projects/design.hardwareBG.com/template.htm) е вече качена. Това е напълно завършен html template на подстраница проекти. От тук нататък ако на всички им харесва започва писането на скриптовете.
Shagrath
10.02.04 г., 13:30
danaikiller ... brawo ... neznam kwo drugo da ti kava ... mnogo dobro :bow:
danailkiller
27.02.04 г., 19:29
Поради липсата на коментари миналата седмица започнах да пиша скриптовете и да правя базите данни.
Работата потръгна, но излезе платена поръчка и до завършването замразявам проекта. Сега е времето да решите дали не искате някакви промени :).
BeaZTiE
27.02.04 г., 21:06
свърши си платената поръчка.
в моемента чакаме повече дисково пространство на сървъра в асп - след което ще получиш и достъп за ъплод. засега сме в стенд бай режим.. скоро ще има развитие.
Baby Thomas
01.03.04 г., 20:03
Аз вече мисля споделих, че ме кефи достатъчно много! А колкото до липса на активност ИСП-то ме отряза, че ми свършили МВ-тите, а нямах кинти и така. 3 дена без нет е почти суисайдъл ситюейшън за пристрастени като мен... :D
cecovtrance
04.03.04 г., 00:13
Толкова версии сами за това? Изглежда basic и аматюрско. Не се впрягай това е личнпо мнение
danailkiller
04.03.04 г., 21:49
Хахахахаа, мерси за личното мнение. Всичките версии са вариации на първоначалният вариант с минимални корекции.
А семплото е търсен ефект.
cecovtrance
04.03.04 г., 22:36
mod. edit [BeaZtiE]
въздържай се от подобни коментари.
дизайна трябва да е съобразен с дизайна на хвбг - ако не ти харесва, направи им дизайн и им го предложи.
danailkiller
07.03.04 г., 10:05
Платената поръчка вече отива към своят край. В края на идната седмица ще мога да продължа.
Ако дотогава някой иска някакви промени не да пише, защото после ще е малко късно.
Неприятно впечатление ми прави слабото движение в подфорума ни? Защо ли става така и дали сайта ще има повече посетители.
Baby Thomas
08.03.04 г., 13:23
Ми два/три дена форума беше даун. Поне при мен и още няколко фена...
Има ли някакво развитие по проекта за сайта? От три дни никой не е писал по темата . :conf:
danailkiller
11.03.04 г., 18:34
Ами няма... както вече казах имам доста голяма платена поръчка и още не е готова. В момента на свършването й ще кажа как тече проекта.
danailkiller
23.03.04 г., 23:14
Уффф платената поръчка беше успешно приключена още в началото на миналата седмица, но доста други неща ме спряха да продължа с проекта.
В момента имам малък проблем със сървъра си, но до няколко дни мисля, че ще успея да започна скриптирането.
Pa3KaTaH
24.03.04 г., 11:39
Originally posted by danailkiller
започна скриптирането. 3
е давай и на нас нещо да правим де.. не че нямам бач друг... ноза идеята все по час на ден ще отделям ;)
danailkiller
24.03.04 г., 22:31
Ами няма проблеми, но ще трябва пак да вляза в час и да разпределя работата. Дизайна вече е вкарана в PHP, но остават вътрешните страници и администрацията.
Аз мога да справя и сам, но ще ми трябва поне една свободна седмица, която надали ще имам.
Pa3KaTaH
24.03.04 г., 23:28
Ами няма проблеми, но ще трябва пак да вляза в час и да разпределя работата. Дизайна вече е вкарана в PHP, но остават вътрешните страници и администрацията.
Аз мога да справя и сам, но ще ми трябва поне една свободна седмица, която надали ще имам.
брой и мене,
стига да мога да помагам :)
danailkiller
26.03.04 г., 19:58
Хехе, радвам се, че искаш да се включиш. То други желаещи освен мен и теб няма сякаш ;). С какво можеш да се включиш? Добре ли си с PHP и MySQL?
Pa3KaTaH
26.03.04 г., 20:56
Хехе, радвам се, че искаш да се включиш. То други желаещи освен мен и теб няма сякаш ;). С какво можеш да се включиш? Добре ли си с PHP и MySQL?
е давай направо - ако не аз, то имам авери дето ша помагат, ако няма такива - ша се учиме ;)
Baby Thomas
26.03.04 г., 23:30
Еми аз няма как да помагам, след като едвам се оправям с прост ХТМЛ. Ама ще ти кажа под секрет, че точно твоя темплейт ми докара музата и амбицията да си направя що-годе читав "сайт".
П.П. Мисля бях обещал да постна като го позавърша, че да се посмеем малко: http://babythomas.hit.bg
Pa3KaTaH
27.03.04 г., 00:17
Originally posted by Baby Thomas
Еми аз няма как да помагам, след като едвам се оправям с прост ХТМЛ. Ама ще ти кажа под секрет, че точно твоя темплейт ми докара музата и амбицията да си направя що-годе читав "сайт".
П.П. Мисля бях обещал да постна като го позавърша, че да се посмеем малко: http://babythomas.hit.bg
http://www.w3schools.com/html/default.asp :D
Baby Thomas
27.03.04 г., 11:06
ЕЕЕеееее, добре, бе. И аз съм намерил корави сайтчета за целта, ама тоя е нечовешки.
1024х!!! :p
Pa3KaTaH
27.03.04 г., 13:29
danailkiller,
ако ще даваш нещо да се прави давай, че почти съм довършил един проект, и до няколко дни очаквам нов... :)
Baby Thomas, пия бира, водка, текила, вино, ром, джин :lol:
м/у другото за html e тъпо, но за разните му там други нови езици е направо номер уно за старт :)
Baby Thomas
27.03.04 г., 18:28
Айде сега тъпо. То човек като понаучи нещо и веднага ще се намери някой да му каже, че не става за нищо и трябва да го зареже.
Нямам нито време, нито мерак да уча флаш и разните му сходни неща. Просто разцъквам между другото :p
Pa3KaTaH
27.03.04 г., 19:33
Originally posted by Baby Thomas
Айде сега тъпо. То човек като понаучи нещо и веднага ще се намери някой да му каже, че не става за нищо и трябва да го зареже.
Нямам нито време, нито мерак да уча флаш и разните му сходни неща. Просто разцъквам между другото :p
под тъпо имах впредвит повърхностно ;)
но найстина като за начало е добре
ставаше дума че за другите, по-нови езици, сайта е перфектен
извинете за поредния спам
и все още чакам някаква задача от killer-а :)
danailkiller
29.03.04 г., 23:21
Съжалявам за поредното забавяне, но имам доста проблеми тук. Продадох си сървъра и сега всичко си стои на безстопанственият му хард. Освен това радио модема ми прави разни чакмаци и все с него се разправям. Утре пак ще ходя до глупавият си интеренет доставчик да се занимавам с това.
Ако (дай боже) утре всичко се нареди до вечерта ще кача някъде готовото до този момент и ще дам и на вас някаква задача. Pa3KaTaH няма да има време за учене в тоя случай ;) :), но мерси за предложението.
Pa3KaTaH
29.03.04 г., 23:22
Pa3KaTaH няма да има време за учене в тоя случай ;) :), но мерси за предложението. [/B]
образно казано беше това :D
ако има нещо - давай :)
danailkiller
04.04.04 г., 10:46
Така днес вече съм решил да продължа от работата по проекта. Нека първо нека да уточним страниците и какво ще има в тях. Ето някакви примерни страници:
НАЧАЛО
Две колони. Лявата по-голяма и в нея новините, а в дясната последните вкарани проекти, новини, статии и т.н.
ПРОЕКТИ
Като на template. Две колони с общо четири категории.
ГАЛЕРИЯ
тук си нямам идея още
СТАТИИ
Може би като проекти разделени на същите категории.
УЧАСТНИЦИ
тук си нямам идея още
ФОРУМ
Предполагам, че това ще е връзка до тоя форум.
Това е засега. Очаквам предложения за структурата, че да може да се започва работата.
[edit] новините вече са скриптирани
[edit] проектите са готови също
Simbon4o
07.04.04 г., 23:44
кога ще се науча и аз на РНР и SQL... :) няма време :( ако има за photoshop давайте насам :)
Baby Thomas
08.04.04 г., 00:30
НАЧАЛО, ПРОЕКТИ, СТАТИИ, ФОРУМ ми се струват добре замислени.
ГАЛЕРИЯ - на 3ДБГ е фенска, харесва ми като организация. Не, че трябва да се свие, но нещо сходно мисля ще е добро.
УЧАСТНИЦИ - и аз нямам идея. Не знам има ли сми. Може би е добра идея да се съчетаят двете с ГАЛЕРИЯ някак...
danailkiller
09.04.04 г., 18:44
Baby Thomas много ти благодаря за идеята. Просто това ще е най-добрият избор. Ще комбинирам потребители и галерия в едно. Така ще стане най-удобно ;).
Иначе работата върви добре, но сега по празниците няма да се занимавам, че имам няколко статии да попиша ;).
Baby Thomas
10.04.04 г., 01:57
Пак заповядай! Радвам се да помагам... :D
danailkiller
20.04.04 г., 17:48
Отново имаше малко забавяне, но днес продължавам работата по сайта. На дневен ред е галерията.
BeaZTiE
20.04.04 г., 17:55
gr8 :love:
на кю-то съм, ако имаш нужда от нещо..
danailkiller
22.04.04 г., 22:03
Поради.... разногласия около това какво точно трябва да има в галерия днес направих раздела "статии" и продължавам нататък.
Макар идеята на Baby Thomas за галерията да не е лоша мисля, че може да се направи по-добре. Затова давайте идеи и ако се наложи screenshot-и за това как ще ви хареса на вас.
P.S. Ако работата върви с тези темпове би трябвало в началото на седмицата да видите работещ вариант.
P.S.S. На хоризонта се задава нова поръчка, така че ще ви помоля да побързате с идеите за галерията.
danailkiller
24.04.04 г., 18:51
Преди малко завърших "преправянето" на СТАТИИ. Изработена е и рейтинг система вече, която ще се използва в СТАТИИ и ГАЛЕРИЯ. Системата е тествана и работи в САТИИ без никакви проблеми.
P.S. В момента започвам УЧАСТНИЦИ, а утре ще се занимавам вече с ГАЛЕРИЯ. Така, че в понеделник би трябвало сайта да е готов за разглеждане.
[edit] УЧАСТНИЦИ е напълно завършена... стана доста добре.
Baby Thomas
25.04.04 г., 01:25
Да знаеш по някой път една снимка говори по-добре от древногръцки оратор :p
danailkiller
25.04.04 г., 08:49
Хехехе, знам го това, но както казах в понеделник би трябвало всичко ще е подготвено за разглеждане. Какъв е смисълът да правя screenshot/картинка след като можете да го видите как работи.
Baby Thomas
25.04.04 г., 14:53
Of course. Но се изказах, за да поддържам активността в темата... :p
danailkiller
26.04.04 г., 11:36
Така днес завърших и галерията. Стана неочаквано добре, макар, че Mozilla/Opera поспряха първоначалният ми устрем.
Тъпият елемент е, че в момента имам проблем с интернета и не мога да кача нищо ;(.
Нещата, които имам да доизпипвам в момента са:
- "какво ново" в началната страница
- по-добра визуализация на проектите
Тея неща ми трябва да бъдат готови още днес и единственото, което остава е създаването на администрацията.
Като стана дума как искате да е направена? Има няколко варианта:
- всички потребители да имат пълни права
- различните потребители да могат да пипат на различни места
- всеки потребител да може да публикува нови неща, но да редактира/трие само своите
Давайте идеи по този въпрос.
[edit]
А къде искате да разположа login формата?
Pa3KaTaH
26.04.04 г., 11:43
- всеки потребител да може да публикува нови неща, но да редактира/трие само своите
+ 1 / подчертавам, един/ админ, който има достъп да трие/едит всички неща
логина - горе в ляво или в дясно, но не някъде заврян
и ако си logged in, да има само семпъл текс `log out` ;)
danailkiller
26.04.04 г., 13:05
И аз си мисля за този последният вариант за администрация е най-удачен, но броят на администраторите ще се уточни по-късно.
Сега за login-а:
вижте jpeg template-а дето съм дал в началото на темата и дайте "точно" къде искате да се намира.
[edit]
Новините и проектите са вече направени. Лошото е, че в момента съм без процесор и няма как да кача сайта. Да се надяваме, че утре вече ще се "оправят" нещата.
Авторски права на vBulletin