PDA

Виж пълна версия : case mod help

prilep_r
14.12.03 г., 16:58
мноо добър форум хора. мноо му се кефя и т.н. Преди около месец реших да модна малко моята щайга но имах финансов проблем. Сега идват празници и се надявам да събера малко кинти. Ще си вземам Coolermaster Aero7+ и смятам да дупча кутията та да може да се вижда този красавец. Моля дайте малко насоки щот не съм мноо вещ по отношение на свръзване на кабели и някоя друга идея. От Варна съм и не знам къде се предлага лазерно изрязване. Моля помогнете PLS!!!
PS. Кажете някви ориентировъчни цени на неончета и такива ИНФО дисплеи.

digital
31.12.03 г., 09:43
Originally posted by prilep_r
Кажете някви ориентировъчни цени на... ИНФО дисплеи.
LCD-та не знам къде има при тебе, но тук в София 2х16 знака е към 15лв. 2х20 е към 22лв, и мисля че имаше 4х20 за към 35лв - всичките със задно осветление.

За рязането на кутията потърси из този раздел на форума... има достатъчно инфо

GIPSON
31.12.03 г., 12:38
Неоните са различни, на Akasa са по-скъпи от на Thermaltake. (Не че разликата в цената е голяма ама ...)

Akasa 11.5$
Thermaltake 10$

Ако не можеш да намериш неонови лампи за PC, вземи си за кола.

prilep_r
31.12.03 г., 18:13
тоя моя пост е много от давна.ве4е си намерих по4ти вси4ко(два неона на ТТ сини. 80мм Куулермастер със сини диоди.Сеа след 2-ри януари ще режа с лазера.Но идеята ми не спира до тук.Интересува ме има ли спрей който придава ефект на ХРОМ?

bay_ignat
04.01.04 г., 22:19
има раходи се по магазините и ще намериш тука в софия гледах на 2-3 места 300мл или нещо такова беше към 8лв. при тебе не знам колко ще е цената ама не вярвам да е повече от 10лв.

sea_dragon
05.01.04 г., 01:52
Такъв спрей можеш да намериш като тръгнеш от
Тракия (Съда) към пазара преди КОНРАД мисля ,един маг. за
железария в него има точно такъв спрей:) :) :)

Rear Admiral Floyd
05.01.04 г., 12:26
Originally posted by prilep_r
тоя моя пост е много от давна.ве4е си намерих по4ти вси4ко(два неона на ТТ сини. 80мм Куулермастер със сини диоди.Сеа след 2-ри януари ще режа с лазера.Но идеята ми не спира до тук.Интересува ме има ли спрей който придава ефект на ХРОМ?

По принцип има такива спрейове, но този който ползвах аз придава само бледо подобие на хром - по скоро изглежда като пръскано с бронз лак, само че стои гладко вместо грапаво.
На www.bit-tech.net (http://www.bit-tech.net) има едни статии за "Orac 3" - там автора казва че няма спрей който да изглежда достатъчно добре и си е хромирал частите (вкл. и пластмасови) по класическият начин с електролиза.

Capoeira
06.01.04 г., 14:04
Нещото което търсиш е цинков спрей аз като боядисвах колата си го взех продава се от дистрибутурите на Wurt само че струва 35 лева 600мл но пък ако бащати има кола ще си делнете парите много бобре защитава от корозия.Ефекта не е на поцинкована ламарина, а точно хромиран метал матово

Rear Admiral Floyd
06.01.04 г., 15:32
Originally posted by Capoeira
....продава се от дистрибутурите на Wurt само че струва 35 лева 600мл но пък ако бащати има кола ще си делнете парите много бобре защитава от корозия.Ефекта не е на поцинкована ламарина, а точно хромиран метал матово
Ясна работата... моя си го взех за 5.50 лв. затова явно прилича на прост бронзов лак само че гладък. Че и цапа след това, мамка му.
Я кажете някой добър и изпитан прозрачен лак, щото си взех един пак за 5.50 (май KRYLON е марката) и като напръскам нещо с него то потъмнявя. Остава прозрачно, но е забележимо по-тъмно и се губи част от блясъка.

Bots'_Revenge
07.01.04 г., 00:18
С доброто желание да ви облекча ви предлагам този линк: http://metku.net/index.html?sect=mods . Страницата не е българска, но предлага богат избор на модове, заедно с наръчници. Насладете се и дано идеите там ви влезнат под кожата:p

ПС
А, ето и нещо МНОГО по-точно: http://metku.net/index.html?sect=view&n=1&path=mods/kromihiiri/index_eng