Виж пълна версия : agp 8x on Abit KT7a
nomatter
07.12.03 г., 18:31
Някак си съм горд притежател на такова дъно (падам си по old school-a), но след като разбрах, че 2х карти не вървят на 8х слот се чудя дали 8х карта ще тръгне на 4х слот.
gkirilov
07.12.03 г., 19:10
GF4 ti wyrwi na ASUS A7V133A.
W4era pusnah Kreatiw TNT Ultra na A7N8X-X, koeto e w protiwore4ie s twojte dumi - 2hWideo i 8hDyno
proweri si specifikaciite na dynoto, kolko wolta podawa na AGP-to.
nomatter
07.12.03 г., 19:31
Едно Voodoo Banshee на един Гигабайт не искаше да тръгне, но май е 1х. Няква несъвместимост на слотовете май има. Поне Бачо така разправяше.
Едните са с една цепка отдолу, другите с две доколкото забелязах. Май няма как да се напъха.
Zerofool
08.12.03 г., 00:24
Аз също имам такова дъно и на него преди около седмица тествах такава карта, защото смятах да си сменя моята.
Тествах Gigabyte Radeon 9600Pro и тръгна без проблем, всичко си беше OK. Нямах време да пускам разни бенчмаркове, но до няколко дена като си взема подобна карта ще споделя впечатленията си.
Angelripper
08.12.03 г., 01:19
Originally posted by gkirilov
GF4 ti wyrwi na ASUS A7V133A.
W4era pusnah Kreatiw TNT Ultra na A7N8X-X, koeto e w protiwore4ie s twojte dumi - 2hWideo i 8hDyno
proweri si specifikaciite na dynoto, kolko wolta podawa na AGP-to.
Какво си пуснал - TNT Ultra (?!) или TNT2 Ultra :D
System Error
08.12.03 г., 10:35
Ето ви един сайт ,който ще ви обясни някой работи:
AGP (http://www.ertyu.org/~steven_nikkel/agpcompatibility.html)
GKirilov. Момко ниама начин да сложиш AGP2x карта на дъно
с 8х -просто има нещо което ти пречи и стърчи в задния край на AGP-слота,кво си слагал и къде не знам,но не обърквай човека който МОЖЕ да сложи картата на дъно с AGP 4x,щото
още не са произвели видео карта която да е само AGP 8x:rolleyes:
MartinBG
08.12.03 г., 11:43
Originally posted by nomatter
Някак си съм горд притежател на такова дъно (падам си по old school-a), но след като разбрах, че 2х карти не вървят на 8х слот се чудя дали 8х карта ще тръгне на 4х слот.
Също имам такова дъно. Няма никакъв проблем да ползваш AGP 8x карта с него. Пускал съм Радеон 9700, 9200, МХ 440 8х. Всички тръгват и работеха безпроблемно на него. Единствените карти, с които съм имал проблеми са "чистите" GF 4. Просто не тръгват или изгряват веднъж от 10-20 опита. Тази в сигнатурата ми е с този проблем, но веднъж като "отцепи" няма ядове.
Потърси назад в темите - неведнъж сме обсъждали този проблем и дъно.
nomatter
08.12.03 г., 12:23
А Voodoo Banshee дали ще тръгне на biostar M7NCD Pro.
Angelripper
09.12.03 г., 22:15
НЕ!!!
Авторски права на vBulletin