Виж пълна версия : One Cool BoX
omegaart
06.12.03 г., 20:40
Ихаа тука даже само на БГ се пише извинявам се ако допускам грешки но не съм свикнал много много :) ЛАТИНИЦА 4 евер ;)
Та такам да си дойдем на темата оня скокнах с едно фриендче до НДК-то да скивам кви работи ала бала като главно и 2-мата утидохме едиствено заради модваните кутий и разни такива тсветни нещица ;) Та видях кутийката на АлеХ Ма3х :) много доволна браво ман евалата та заговорихме се с него и той каза че във форума им има секция за модване и бла бла бла ама май аз нещо немога да чета и не я намери и затва поствам тука та еи тук ще пусна една картинка на една кутия която може да зайнтересова доста хора ( не е моя картинката е взета от едно сайтче което не си спомням как се споменава вече но и за него има време ще се присетя) http://bubu.to/omegaart/035.jpg
скоро ще постна някой интересни статиики за модване на най-различни теми от кабелите до вентилатори и кутий надявам се да има интерес понеже за момента оверклок и бла бла бла много нашумяло стана а тва с модването е по нова среда и са става модерно :) ENJOY :)
CityNight
09.12.03 г., 15:12
Еииии наи после и ти да се мернеш тука,само даи да пренесеме темата в другата секция,там мойе да се вкючат повече хора в разговора:)Предполагам че има и повече заинтересовани по темата и хора с интересни идеи:)
omegaart
09.12.03 г., 15:29
Originally posted by CityNight
Еииии наи после и ти да се мернеш тука,само даи да пренесеме темата в другата секция,там мойе да се вкючат повече хора в разговора:)Предполагам че има и повече заинтересовани по темата и хора с интересни идеи:)
Nawit sum :) neka ako move nqkoj moderator da go naprawi
Въй че циганскоооо :)
Ма щом му се радвате батка, джиткайте.
:)
ВЕЛИНСКИ
09.12.03 г., 17:44
Мега-цигания е :)
По грозна кутия отдавна не бях виждал
alex_matrix
09.12.03 г., 17:46
щом искате модове НЕМА ПРОУБЛЕМИИИ
жалко че имам толкова малко време
довечера ще имате малко снимки и те няма да са взети от чужди сайтове а са си мои модове
в кой раздел искате да идем то май сме само за хадварето
BeaZTiE
09.12.03 г., 18:04
Originally posted by ВЕЛИНСКИ
Мега-цигания е :)
По грозна кутия отдавна не бях виждал
хехе може би защото алекс скоро не си е публикувал идеите :)
алекс, майтап приятелю :)
И според мен кутията е ужасна...има готини идей но е много,много грозно станало :rolleyes: .
Joredos
09.12.03 г., 19:55
Кутията е яка не знам що не ви къдравели,но мене си ме радва с изключение на надписа отстрани :D ,но е яка.Малко като във кола си все едно,но я бива.Веднага я сеиф пикчър ес-вам и я оставям в папката ми "зли кутии".
omegaart
09.12.03 г., 23:32
Originally posted by alex_matrix
щом искате модове НЕМА ПРОУБЛЕМИИИ
жалко че имам толкова малко време
довечера ще имате малко снимки и те няма да са взети от чужди сайтове а са си мои модове
в кой раздел искате да идем то май сме само за хадварето
Аз викам да почнеме с постовете и мдам в Хардуер, процесори и овърклокинг ---- май там ни е мястото :) колкото до модвани кутий знам че ти се занимаваш и много се кефя публикувам изделия от чужди сайтове по простата причина че още не съм си реализирал мойта идейка ама много скоро и нея ще я има както и на CITYNIGHT :P нали сме съпартиици с него :)))))
malware
10.12.03 г., 14:17
Филипчо и Citynight тия нещица са доста стари и тук хората отдавна са ги виждали, а и верно си е цигания на max. Във форума на data.bg може и да им се зарадват, но тук........:rolleyes:
afterburner
11.12.03 г., 00:21
Ами да... вече не се търсят само шарении... всеки може да се накичи кутията със ЛЕД-ове и неони... целта е да се направи нещо изчистено и стилно :) със някаква цветова гама ;)
Айде със здраве :)
Superunknown
12.12.03 г., 19:26
Грозотия, та дрънка... Чудя се какво му е хубавото на този кич... селска Лада с много дрънкулки по нея...
Metanoia
12.12.03 г., 19:49
Абе попиляхте го момчето, а пък 99% от модовете, на които се възхищавате са още по-грозни! Единствено отпред кутията е "леко" претруфена, ама на фона на ... айде да не почвам да давам коментари за неща, за които не ми е работа...
Авторски права на vBulletin