PDA

Виж пълна версия : GB-8IPE1000 + Win XP забива в windows- explorer

mitaka-bs
06.12.03 г., 17:41
Зна4и имам проблем с това дъно, паметта е 2хДДР333 и Селерон на 2000. Не е клоквана системата. Видеото е 440МХ.
Та зна4и проблема е в това 4е при отваряне на експлорера на виндовса замръзва машината. Пробвал съм всякакви вариации - смяна видео, памет , рам , ХДД и т.н. Проблема явно е в дъното, оба4е това го прави само с Windows XP !!!!. С 98 няма проблеми. Имате ли идеи от какво е тва, упдетнах и биос-а до F8- ревизя, пак забива - писна ми баси и дъното смотано!!!!
Някой да знае нещо - па4 на Мицрософт за проблем с 865РЕ или нещо подобно??????????????
HELPPPPPPPPPPPPPP.......

Saskin
07.12.03 г., 00:33
Незнам от какво естество ти е проблема,но дъното не ти е лошо.Аз съм със същото от 5 месеца и засега нямам проблем с ХП.Най-вероятно си попаднал на дефектна бройка.Дъното ти в гаранция ли е?

mitaka-bs
07.12.03 г., 09:17
Ми в гаранция е разбира се, ти с каква Видео карта си - имам 4увството 4е май е от 400-ката - щото съм го тествал самос НВИДА карти.

moe
07.12.03 г., 17:40
Originally posted by mitaka-bs
Ми в гаранция е разбира се, ти с каква Видео карта си - имам 4увството 4е май е от 400-ката - щото съм го тествал самос НВИДА карти.
ако ми кажеш защо при мен не ми трьгва Силент Хил 3 на моето дьно -а на гигабаитско трьгва -тогава ще отговоря и аз на проблема ти. -мисля си 4е е от скапания чипсет :rolleyes:

mitku
08.12.03 г., 15:21
И поради ква причина реши, че проблема е хардуерен... нещо ти се е сбъгясал WinBoz-а...

Saskin
08.12.03 г., 17:28
МХ 440 ми е видеото(можеше и нещо по-свестно да си взема ама изчаквам още)според мен дъното (модела имам предвид)е хубаво.Не виждам особена връзка с чипсета и сайлънт хил 3 ама кой знае? според мен във винбоза е проблема.пък ако мислиш че е от дъното иди да ти го сменят.

mitaka-bs
08.12.03 г., 17:58
Товя е, дуъното е скапано, слойих му и 2003 и пак забива в експлорера....деба и смотания гигабайт!!!
Смених вси4ко - рам, видео, захранване , ХДД бе вси4ко - неще и неще, забива и туй то. Досега беше със смотана 98 -ца и се примерявах ама сега го пратих в МОСТ да го сменят!!!