PDA

Виж пълна версия : Качване в Samsung C100

sultanov
06.12.03 г., 12:11
Някои успял ли е да качи нещо в Samsung С100 . Наскоро си Взех такъв имам и инфраред закачат се и дръпнах софтварето за него EASYGPRS2.1.6 обаче кат почна да качвам нещо независимо дали картинка или музика стига до средата и ми казва че фаил фаилед и толкоз.Накой знае ли нещо?

wasp
10.12.03 г., 13:06
Жената има s500 и през инфра порта може да получава и изпраща само номера от тел. указател нищо друго/картинки и мелодий/

llubo
10.12.03 г., 13:41
Значи на С100 сам качвал мелодии и картинки без проблем, а за S500 трябва да си свалиш весия на EasyGPRS, която е за S500, защото там за да качиш някои мелодия или картинка трябва да я запишеш върху някоя от тези които си вървят със софтуера

The Bandit
10.12.03 г., 18:44
Originally posted by wasp
Жената има s500 и през инфра порта може да получава и изпраща само номера от тел. указател нищо друго/картинки и мелодий/
Забравяш да споменеш, че това важи САМО за пренос via IR S500 <-> друг телефон.
От РС-то можеш да слагаш на Samsung-а и .bmp картинки и многогласови миди-та конвертирани в .mmf. Програмата за целта е EasyStudio 1.0 на Самсунг (която се намира ТУК (http://www.samsung.com/Products/MobilePhone/support/Download/software/software_EasyStudioSWforSGH_S500_0000008 849_1.htm)) С нея може освен да се пращат миди-та и бмп-та, да се редактира phonebook-a, SMS и Органайзер, синхронизация с Outlook, настройка на GPRS (някой ден) и прочие. Малко дебела идва (~42 МВ), но си струва, на мен ми върши много добра работа и е читаво написана.

sultanov
11.12.03 г., 11:01
Originally posted by llubo
Значи на С100 сам качвал мелодии и картинки без проблем, а за S500 трябва да си свалиш весия на EasyGPRS, която е за S500, защото там за да качиш някои мелодия или картинка трябва да я запишеш върху някоя от тези които си вървят със софтуера

С каква програма си качвал картинки щото с мойта от самсунг която я дават за с100 мога само указателя да си опрявям, са дърпам програмата на Бандита дано стане.

sultanov
11.12.03 г., 19:08
Опс оправих се програмата EASYGPRS2.1.6 просто не работи кат хората на виндовс 98 пускаш ХР и сичко почва да си се качва кат хората и картинки и музики.