Виж пълна версия : За EpoX 8RGA+
.:: Ta z Z z ::.
02.12.03 г., 23:05
Когато на този епокс му се сложи добълнително видео карта двете успоредно ли работят ?
Ако не се лъжа вградената беше ( GeForce 4 MX440 128 MB ).
BeaZTiE
02.12.03 г., 23:07
99% отговорът е НЕ.
несъм пробвал, но мисля, че не става фатката :)
Ba4o Kiro
02.12.03 г., 23:10
101% отговорът е НЕ. не става "фатката". При поставяне на външна AGP платка, вградената автоматично се изключва...
BeaZTiE
02.12.03 г., 23:11
Originally posted by Ba4o Kiro
101% отговорът е НЕ. не става "фатката". При поставяне на външна AGP платка, вградената автоматично се изключва...
хехе когато фактите говорят..
написах 99% не защото не мога да дам 100% отговор "на изуст" - т.е. без да съм приложил "око да види - ръка да пипне"
Ba4o Kiro
02.12.03 г., 23:18
Ъъъъ, понеже и аз говоря много "по инерция" ;)...
Ако сложиш PCI-ска VGA карта ще работят и двете (multidisplay configuration). Даже някъде из нета бях чел за софтуер който може да управлява двете VGA карти и да прави Clone/Stretch/Flip/Snap и т.н. на/между два-три++ видеоконтролера. Проблема беше, че струваше "майцу си, со бАща си" а не можах да намеря "тестова" (:D) версия да "блуждае" из нета и free-тата :(.
По-горе казаното важи само в случай че сложиш втора PCI VGA, ако сложиш AGP VGA - оставаш само на външният контролер...
vbTheKing
02.12.03 г., 23:19
И аз не съм 100% сигурен, но такова нещо досега не съм чувал.:rolleyes:
02.12.03 г., 23:21
Еми значи по уместно е да се вземе 8RDA3+ Нищо че разликата със 8RGA+ e само 15 $
02.12.03 г., 23:28
Originally posted by Ba4o Kiro
Ъъъъ, понеже и аз говоря много "по инерция" ;)...
Ако сложиш PCI-ска VGA карта ще работят и двете (multidisplay configuration). Даже някъде из нета бях чел за софтуер който може да управлява двете VGA карти и да прави Clone/Stretch/Flip/Snap и т.н. на/между два-три++ видеоконтролера. Проблема беше, че струваше "майцу си, со бАща си" а не можах да намеря "тестова" (:D) версия да "блуждае" из нета и free-тата :(.
По-горе казаното важи само в случай че сложиш втора PCI VGA, ако сложиш AGP VGA - оставаш само на външният контролер...
Абе и аз така се надявах но уви маи няма да се получи.Все пак GeForce 4 MX440 си е кадърна карта и няма смисъл да се губи при слагането на допулнителна.
Поне така се надявах де.Иначе разлики от EpoX 8RDA3+ NVIdia Nforce 2 Ultra до EpoX 8RGA+ .... други не видях. :naughty:
И добра ли им е Sound картата на тези EpoX-ове.
Ревюто го четох.Нее зле.:D
Авторски права на vBulletin