PDA

Виж пълна версия : Някой разгледа ли подробно новия флеш МХ про?

BeaZTiE
02.12.03 г., 20:07
аз от 2 дни се зверя.. и се кефя яко.. тези са наблегнали на видео файловете и възможностите за презентация.. флеш става все по-мощен и по-мощен софтуер...
ако му вкарат и 3д възможности (подобни като на директор) ще стане най-якия комби софтуер, който съм виждал... тези от майкромидиа направо ми дават такъв кеф... само че са до голяма степен гейове.. цените в евро са по-високи отколко в долари.. незнам какво целят.. да вдигнат курса на долара ли.. но да не забравяме, че 100 евро са 85$ а не...
а те милите продават продукти за хамериканците за 100$ - да речем а за европейците 150 евро.. е така тея келеши няма да си получат парите за ъпгрейд.. ама никога няма да им платим двойно... при положение, че заплатие в (западна) европа са 2 пъти по-ниски от американските.. и при положение, че заплатите в източна европа са 4 пъти по-ниски от европейските... така, че да не се чудят защо реализират малки продажби в европа..
е тея мръсни търговци... освен да плюят на труда на доказани добри програмисти/дизайнери.. друго немогат да направят...

но иначе новия флеш про ми скри шайбата.. заклевам се :)

JeFFreY
02.12.03 г., 23:25
Батко ама то има и флаш МХ 2004 ама е глупав треби да се пишат рачно повечето неща примерно на GO TO трябва да напишеш рачно командата и тн. Малко глупаво ми се струва повечето хора се стремят да олесняват the softeare а тези го усложняват !

NoDude!
03.12.03 г., 17:49
W kakyw smisyl ry`no. Ti da ostanem bez rabota li iska[ ??? A za nowiq fla[ nqmam licenz, pyk ne mi se swalq pri polovenie, `e kolegata go opl\ zwerski. }om kazwa[ ]e go widq oba`e, move i da haresa as w.2

BeaZTiE
03.12.03 г., 18:18
ултра як е.. ама ценовата им политика.. е под всякаква критика..
изобщо не съм го оплюл.... ама толкоз пари за ъпгрейд няма им дам.. т.е. два пъти повече за европа, отколкото за У$... това е проблема..

NoDude!
04.12.03 г., 15:49
Nqmah predwid teb kolega :) Drug kolega imah predwid :) W srawnenie s negowite izkazwaniq ti naprawo go prehwali

BeaZTiE
04.12.03 г., 15:56
хехе
твоят колега най-вероятно е закоравял флеш5 потребител.. и аз много оплюх по-стария МХ.. но като се наложи да свикнеш с инетрфейса..

иначе новата про ферсия се оправя перфектно с видео - нещо което определено куцаше, аудио - също..

има различни модели. т.е. зависи какво искаш да правиш, презентация, уебка, игра етц.. абе улта много възможности.. чек са се престарали.. и са направили леко бърканица..
иначе са пуснали една нова опция - бихейвър.. доста удобна.. особено за начинаещи флешъри :)

NoDude!
07.12.03 г., 19:06
Мани, на всички ни беше трудно като преминахме на МХ-а :) А за какви бихейвиъри иде реч по-точно. И за някакви директорски таймлайн ефекти ми разправяше колегата, ма на директор съм куц и нямам и намерение да го започвам щом му инкорпорират функциите във флаш. Ще има ден когато във флаш ще има изцяло 3д модели. Еееех мечти :)

grey_wolf_bg
28.12.03 г., 22:31
За видеото добре но ако сте забелязали МХ 2004 pro има вече адски големи възможности за работа с бази данни, интеграция с PHP, за ColdFusion е ясно,
, новите компоненти които са ги добавили ускоряват адски много работата.
Actionscript 2 дава много по-големи възможности, вече направо си е програмен език. Този Flash повече ми прилича на среда за разработка отколкото на дизайнерски инструмент
Тотално съм влюбен в него

NoDude!
29.12.03 г., 16:30
Те хубаво, че го правят като директора, ма няма да е лошо тия дебели глави да сложат и някои друг инструмент от фрееХенд, че им се нервирам вече :rolleyes: