PDA

Виж пълна версия : Премахване на вградена AGP карта

Eon
01.12.03 г., 21:37
Zdrawejte, imam edna karuca(CPU Cyrix M2 ) na koqto se nalovi da se smenq dynoto , ta imah kysmeta da
wzema edno dyno sys mnogo dobri wyzmovnosti (ZIDA sis530 model T530B ver.1.01) no
dynoto e sys wgradena AGP karta , do tuk dobre no se okaza `e ne moga da se otyrwa ot neq (slagam
PCI wideo karta i davam nastrojka v biosa `e e s prioretet ) a tq usilena
mi papka i RAM i CPU. Ta wyprosa mi move li po nqkakyw na`in da se otyrwa ot neq. Pregledah knivkata i dynoto za nqkoj dvymper no uvi nqma. Dali move da se otyrwa ot tozi problem?

Eon
02.12.03 г., 11:50
nikoj li ne e imal podoben problem?

acdc
02.12.03 г., 11:53
Неможе да стане с въпросната ZIDA.

GinFis
02.12.03 г., 14:10
Може, виж във биоса където се задава размера
на видеопаметта трябва да има disabled

Eon
04.12.03 г., 19:23
Estestweno `e sam proweril wyw biosa ina`e nama[e da pitam , kogato se zadade da ne izpolzwa nikykwa pamet nqma razlika wyw proizwoditelnosta nito na procesora nito na pameta , a windowsa pak mi otkriwa `e imam AGP karta. Skapano dyno

метъл
07.12.03 г., 17:59
Имам същото дъно (само, че със саунд T530B-S) и точно по описания от теб начин си изключвам АГП-то (или поне си мисля, че го изключвам) Като сложа монитора на АГП-то екрана е черен, а в горния ляв ъгъл на монитора мига текстов маркер. Колкото до уиндоуса, каквото и да зададеш в биоса той винаги ще ги открива и двете, но едната е изключена. Когато изключа ПиСиАй-ката на нейния монитор се изписва (в досовски режим), че картата е излючена. Аз също съм смного слаб процесор (Р166@188(124х1,5)) и се опитвам да облекча процесора максимално, но не виждам никаква разлика (не съм пускал разни тестващи програми, поради липсата им - ако ти имаш - давай, ще си правим сравнения, ще си оказваме взаимопомощ, защото са рядкост компютри като нашите)

acdc
07.12.03 г., 19:51
Е точно в това е проблема при тази Зида, че ти я изключваш от биоса, ама си гълта ресурсите.;)