PDA

Виж пълна версия : Мобилен - Java HTML Browser ?

mralien
01.12.03 г., 15:16
Абе някой знае ли от къде може да се намери мобилен Java HTML Browser - аз знам само за Reqwireless WebViewer - но той е някакъв неприятен Trial :rolleyes:

ЕДИТ: иначе с WebViewer форума е много забавен за View-ване ;)

cluster_bg
02.12.03 г., 13:57
midlet.org/wap
Tam teglihme edin s edin priqtel, no ne]o zabiwaha... ama maj telefona mu e bygaw :)

METALMEN
02.12.03 г., 19:26
Аз ще ти кажа на теб кой е бъгав :mad:

edi
02.12.03 г., 21:32
mralien с какъв телефон си?Защото аз съм със Siemens М55 и тоз WebViewer ми дава "Network Error".Прекачил съм ти един друг браузур който май е безплатен но пак не бачка при мене.

mralien
02.12.03 г., 23:19
Originally posted by edi
mralien с какъв телефон си?Защото аз съм със Siemens М55 и тоз WebViewer ми дава "Network Error".Прекачил съм ти един друг браузур който май е безплатен но пак не бачка при мене. Ами аз подкарах въпросния Reqwireless WebViewer вер. 3.1 и аз съм с М55 ама май и тя е трайъл и след 10 дни ще се прецака... :rolleyes:

edi
03.12.03 г., 11:03
е начи аз греша в настройките някъде...
Пробвах Reqwireless WebViewer и с ония който го прекачих ама нито един не върви.Настройките са тези които са на сайта на Мтел за WАP.Вече незнам какво да правя и да пробвам.
btw какъв dns сървър слагаш в setup/connectivity/data service/mail, java..../csd settings

mralien
03.12.03 г., 11:41
Originally posted by edi
е начи аз греша в настройките някъде...
Пробвах Reqwireless WebViewer и с ония който го прекачих ама нито един не върви.Настройките са тези които са на сайта на Мтел за WАP.Вече незнам какво да правя и да пробвам.
btw какъв dns сървър слагаш в setup/connectivity/data service/mail, java..../csd settings Ами нормалните настройки за Уап на МТЕЛ - са си... +359881000, ISDN, без логини пас и без DNS :rolleyes: - Ако имаш Уап би трябвало да ти работи и въпросния Софт :)

edi
03.12.03 г., 12:11
да ама не :(.Wapа си върви ама web браузъра неще и неще.Всички профили изтрих и ги саздадах на ново така както си написал но пак същата грешка!Писах на тез от reqwireless.com да видим дали ще ми отговорят.

cluster_bg
03.12.03 г., 20:04
Originally posted by METALMEN
Аз ще ти кажа на теб кой е бъгав :mad:
нЕма к'во да ми казваш, знам си!!! :D
Щом трябва да го рестартираш след всяко влизане в УАП-а, след което си теглил ЖАБИ....

edi
03.12.03 г., 20:38
браузъра тръгна...:).
сложих в http Profiles едно прокси и сега е ОК :).
Писах и на support@reqwireless.com за проблема ама те не казаха нищо :P "Network error' implies one of 2 things is likely incorrect -- your network
settings are incorrect or your operator does not allow for HTTP access using
the protocol (in your case, WAP) you are trying to use. Either way, I would
suggest you contact your carrier and verify your WAP settings with them and,
once verified, select 'About' from the main menu and, if you see a page, you
have configured it correctly.
Roger Skubowius, Reqwireless Inc"

Nedkov
28.08.04 г., 13:43
Абе някой да е подкарвал този WebViewer на X100? Най-новата версия е 3.5 . Като го инсталирам и напиша сайт ми пише Could not connect to server. Явно не засича настойките за Wap и не може да набере. Или трябва първо да вляза в Wap и тоава да го пусна? Мисля,че това няма как да стане ама да питам....