Виж пълна версия : Питане за Win server 2003
daka242
01.12.03 г., 14:24
Та искам да попитам нещо много просто - след като се пуснат всички спрени сървиси и тем подобни глупости какво става с бързината и стабилноста на тоя 2003 сървър ? Според мен би трябвало да се получава нещо много близко до XP..
Споделете .
Guardian
01.12.03 г., 14:53
Като си настроиш всичко както трябва ще имаш една по-стабилна и доста по-добре управляваща паметта операционна система, при това също толкова функционална колкото XP, много са ми смешни изказванията на някои хора в един друг форум, че на 2003 не можело да се играят игри, да се гледат филми и т.н. :)
solo2002
08.12.03 г., 11:58
Ползвам 2003 ЕЕ от доста време като работна станция и съм много доволен. Засега само Hooligans и RCCars не ми трагнаха под тоя Win, но това не е никакъв проблем, защото всички останали игри, софтуер и филми си вървят по-добре от XP.
vbTheKing
08.12.03 г., 17:16
Originally posted by Guardian
Като си настроиш всичко както трябва ще имаш една по-стабилна и доста по-добре управляваща паметта операционна система, при това също толкова функционална колкото XP, много са ми смешни изказванията на някои хора в един друг форум, че на 2003 не можело да се играят игри, да се гледат филми и т.н. :)
тва е верно, ама самото настройване не е мноо проста работа! особено ако го правиш за първи път и няма кой да ти каже какво да пипаш!:( Мене ми отне 5 часа само да си пусна 3Д-то, а да не говоим за другите му там танки пипвания...:p
А ако някое юзърче се захване с 2003 няма да може даже да го изгаси!:D
Guardian
09.12.03 г., 11:10
Originally posted by vbTheKing
тва е верно, ама самото настройване не е мноо проста работа! особено ако го правиш за първи път и няма кой да ти каже какво да пипаш!:( Мене ми отне 5 часа само да си пусна 3Д-то, а да не говоим за другите му там танки пипвания...:p
А ако някое юзърче се захване с 2003 няма да може даже да го изгаси!:D
На мен ми отне около 30 мин. да си настроя всичко и то първият път (само дето преди това бях прочел една темичка какво и къде се пипа :D )
Но без грам познания това за гасенето си е вярно :cool:
И на мен ми отне долу-горе толкова само дето на втория компютър на който инсталирах ми отне 5-10 минути да се мотам из Local User Polices докато се сетя че трябва да заредя standart.adm template за да мога да си изключа Event Tracker-a . :)
Guardian кажи къде се намира тази темичка да е прочетем и ние.
Dockera
09.12.03 г., 18:46
ето една такава:
http://www.neowin.net/articles.php?action=more&id=54 :smoke:
Ето още една (http://www.msfn.org/win2k3/index.htm)
Важни са настройките, но и забелязох, че като пусна them-а на XP-то 2003 се забавя.
Иначе е доста стабилна системичка. Мен лично ми трябва за server-ите, проблема ми, е че не мога да пусна php-то под IIS6.
Авторски права на vBulletin