PDA

Виж пълна версия : Biostar M7NCD (non Pro)

digital
01.12.03 г., 13:56
Я кажете нещо за това дъно... има ли нещо куцо в него, или разликата с Pro-то е само Dual Channel-а? Някакви проблеми...?

Общо взето ме интересува дали е стабилно, а не толкова клока.

P.S. Никой да не лае за Search... търсих.

acdc
01.12.03 г., 14:51
Ами няма О/С функциите (напреженията) на големия "батко".
Моят съвет е ако искаш да клокваш да дадеш още $9-10 и да си вземеш "pro" .
Това е бюджетно дъно за default режим на работа.

Stefo
01.12.03 г., 14:59
... не про версията на Биостара май няма настройки за клок освен по шината ... разгледай му възможностите на БИОС от Manual-a от сайта ... като че ли няма никакви радиатори по чипсета...
Накой, който има такава да каже повече...

Sertys
01.12.03 г., 22:06
Аз съм с такова в момента и го взех заради мнооого примамливата му цена и ще кажа че се държи ИЗКЛЮЧИТЕЛНО стабилно, дори с но-наме памет и най-агресивни настройки. Но не ти го препоръчвам,защото няма нито едно напрежение, което да мениш в биоса, пък и за какво ти е като можещ да си играеш само с ФСБ и АГП честотите, което го прави анти-клокърско дъно.Засега не съм ползвал вградените компоненти(саунд и лан), защото ползвам други, но идеята за сменяем МАС е добра - то това си е refference за МСР, но карай. Хубаво дъно, ама си вземи ПРО версията. В сравнение с ГБ е направо пушка. Огледай се за албатрон дъна.

digital
01.12.03 г., 22:48
Originally posted by Sertys
Хубаво дъно, ама си вземи ПРО версията. В сравнение с ГБ е направо пушка. Огледай се за албатрон дъна.

Абе то и моя (точно този) Гигабайт е пушка... дъното не е за мен. Въпроса е, че средствата са много, ама много ограничени и гледам да е нещо свестно на възможно най ниска цена... ще видя какво ще правя. Това с напреженията определено не ми харесва...