Виж пълна версия : Проблем с кошчето.
Здравейте, проблема е следния. Човека има 2 Windows-а. Влиза си в XP-то и гледа кошчето пълно, дава му да го изпразни и му се показва: Are you sure you want to delete "WINDOWS". И се чуди какво е това ?
Някой да има идея.
Dark Skywalker
30.11.03 г., 19:12
Ами да влезе в кошчето и да погледне какво има вътре.... Ако трябва->Restore All.
Нищо не пречи на някого да се изгъбарка, като направи празна папка WINDOWS и я прати в коша.
Да това е умно решение виж какво има вътре. Може и да е затрил втория Windows (ако е възможно да се изтрие).
vbTheKing
01.12.03 г., 22:42
Еййй, точно преди 10мин. се сблъсках със същия проблем! Аз обаче нямам 2 вина а само един - ВинХР СП1. Дава ми точно тва съобщение, ама мене не ми пука и давам ЙЕС и ми дава грешка "Cannot read from the sorce of disk"! Влизам в коша, гледам празен! :shock: Гледах тъпо около 10сек. Седнах да помисля. мислих.... НИЩО НЕ ИЗМИСЛИХ!:D Тъб съм!:p Викам си аре карай, после ше го мослим! Влизам във форума да видя кво се говори, че не сум влизал скоро и "О, небеса, моя проблем!". Чета, чета и гледам никой не намерил решение... Погеждам пак кошчето и "О, небеса, о Бил! Проблема го няма!"
:) :) :)
Та реших да помогна! Решението е: Чети САМО HWBG и не му мисли на Вин-а! За него добрия чичко Бил мисли!:D
Авторски права на vBulletin