PDA

Виж пълна версия : Maya5

JeFFreY
29.11.03 г., 23:33
Има ли хора които се занимават с мая и си имат представа как се моделира с Maya? А и ако ниакой знае от къде мога да си дръпна анимирани туториали за Маия ще съм му много благодарен :))

BeaZTiE
30.11.03 г., 00:23
батко ти ще ти помогне, рожбе :)
нали ти казах, че имам 3-4 рипнати ДВД-та за работа с мая..
ще ти ги ъплодна в на твоя уеб :П
или предпочиташ да ти ди засиля някъде из .бг пиринга?

JeFFreY
30.11.03 г., 00:43
Ами какво да ти кажа, за предпочитане е някъде из БГ пиринга, защото от там тегля с по-голяа скорост :) а и може да си направим с някоя рубрика във форума за мая и да си помагаме взаимно! :)) ама ще си чакам да ми ги пратиш някъде! 10х

Мод. Едит
Бизти.

Петре, редактирах ти поне 10 правописни грешки, опитай се да пишеш "я" а не "иа" и "в" - а не "ж"

tr3x_bg
30.11.03 г., 00:59
Abe samo az li wivdam prilika w nikowete? :D :lol:

BeaZTiE
30.11.03 г., 01:02
Originally posted by tr3x_bg
Abe samo az li wivdam prilika w nikowete? :D :lol:

може и във фамилиите да видиш прилики :)

Ged
30.11.03 г., 01:07
Димитър Динев
Петър Динев
хехехеехех
а аккво стана с добрия стар имейл, телефон...
или е дошла нова ера в общуването чрез форуми :D :D :D

tr3x_bg
30.11.03 г., 01:07
Aha :) Cqloto semejstwo w foruma ! :) Dobre `e be[e sajta da se orientiram :) Bijsti podobno ne]o za Maks ima[ li...az sam ]e si gi potyrsq :) :D

BeaZTiE
30.11.03 г., 01:17
да, имам и за макс няколко..
макарче не са толкова готини, колкото за мая.. пък и за макс не са ми особено необходими.
като ги ъплодна ще ти пратя ПМ..

JeFFreY
30.11.03 г., 01:33
е как да пиша правилно като немога да се оправиа с тази фунетика кога се е налагало да пиша на балгарски почти никога но аз имах други жапросчета нее миастото тук да ми се караш :) жисх ниакои беше лазал по маила добра идея :Р
бла бла както и да е :)))

BeaZTiE
30.11.03 г., 02:05
ок де.. няма ти се карам и по форумите.. ама нема излагаш батко си :)
иначе наистина не сме се виждали от години...
само че, петре, поглеждай си постовете молим те..

сега да не вземеш се раздърдиш :) нема се пУашиш ще свикнеш с .бг клавиатурата.. тъй де.. с фонетикс.. че бдс-а едва ли ще се оправиш :)

ХристоС.
30.11.03 г., 04:33
Ако "Началник гарата" разреши, мога да пусна тук, в съответната stick-ната тема, много peering линкове към уроци за работа с Maya (.PDF-чета и .AVI-та) . Иначе аз чак DVD-та не, но разполагам с десетина CDs, мога да пусна списък и ако някой си хареса нещо, да го upload-на някъде временно.

BTW, ако си много бос в Maya, то и tutorials, които ги има на самото CD ще ти свършат работа да се ориентираш на първо време. Имаше там описания как да направиш чук, маска и други такива прости нещица, колкото за въведение в интерфейса.

BeaZTiE
30.11.03 г., 04:51
най-добре пусни списък на това, което имаш, а който се интересува... да пише ПМ.

все пак и тези неща са "защитиени" и не мисля, че е редно да се развяват из форума.

може и да "разменяме" - ако имам нещо, което ти нямаш - ще шерна ресурси :)
т.е. моите неща... май е добре и аз да спретна списък с това, което имам и да ги ъплодна някъде... но все пак ще ги пусна за даунлод с юзърнейм и пасс, че не съм привържаник на това подобни работи да се развяват наляво и надясно и куцо и сакато да ги "сваля"
все пак доста от нещата които имам са откривани с доста.. да не кажа ДОСТА... търсене, четене... ровене... безсънни нощи :) пък и има фирми, чийто бизнес се крепи на тази дейност, така, че да не проявяваме неуважение към труда на коУегите :)

JeFFreY
30.11.03 г., 14:07
А ниакои случаино да има работи работи правени на Маия??
Ако да покажете нещто :)

tr3x_bg
30.11.03 г., 19:01
Mi mislq `e ima o]e edna tema za Maq! Wiv w syb-foruma :)

Baby Thomas
30.11.03 г., 23:04
Аз имам анимирани туториалс за МАХ. Интересуват ме и други. Направо да качваме и да точим... :p

П.П. JeFFreY, пиши по-кадърно, пич. Чак нищо не се разбира. Дори перфектния ми префетч модул издъхва на моменти :D

positive
02.12.03 г., 23:18
Малко късно се включвам,но мога ли и аз да науча когато въпросните avi-та бъдат upload-нати?

BeaZTiE
03.12.03 г., 13:29
петре, изтрих ти темите, които не са по темата.
моля те опитай се да пишеш малко по-грамотно и не прави офтопици.
а с кирилицата ще свикнеш.
сега мисля, че е правилния момент да се извиниш научастниците ни.
сорри, братче, ама така не става. наистина се изпотих на няколко пъти, докато успея да ти преведа на човешки език няколко от постингите.
никой не те кара да пишеш класна работа или диктовка.. но понякога просто не ти се разбира.
забележката на коУегата модератор си е напълно уместна.

ykornx
07.12.03 г., 12:46
Абе и аз съм жив за идеята за анимирани туториали...особено за Мая защото там съм много бос.....не съм се занимавал обаче бих желал.....така че ако имате линкове за подобни анимирани туториали за Мая и МАКС кажете.

AMD loving man
11.12.03 г., 01:56
Сори за спама ама аз ли недовиждам или така и не видях линкове кам tutorials на Maya 5 ?

tomcat
11.12.03 г., 10:00
аз също искам туториали за Maya-та. Сега се боря с макса но искам да се "позахапя" и с нея. Така, че ако има не6то из бг.пиринга, моля драснете един ред:).

--------------------------------
И за да не отварям нова тема, може ли и един офтопик въпрос за макса.
Инсталирах 3D Max 4, вътре много ми замазва прозорците, обектите. Нещо с опресняването на картината. В 3D Max 3.1 проблеми няма.
Някой може ли да ми каже на какво се дължи?

Sorry за офтопика.
----------------------------------