PDA

Виж пълна версия : Проблем с Temporary internet files

foster
28.11.03 г., 14:37
В директорията имам 286Мб а е празна ,махнал съм отметката за скритите файлове изтрил съм кеша ,аба всичко като по учебник ,но имам около 900 файало ,които не мога да видя и изтрия ,някой да има някакви идеи как да го направя ,мислех а изтрия цялата директория и да я създам на ново,но се ползва от windows и нестава ,с repair конзолата на windows 2000 <мойе би ще дстане имате ли някакви идеи ?

spritable
28.11.03 г., 20:20
Защо не пробваш в DOS да ги изтриеш. Ако има в директорията някакви файлове през дос ще ги видиш всичките. Със системна дискета, например от Windows 98. Имай в предвид, че директориите са скрити и за да ги видиш под дос трябва да напишеш "dir/a". Триеш наред, но гледай да не затриеш и самата Temporally директория.

В 9х имаше една много полезна програмка "deltree", която в случая можеше да ти свърши добра работа (не знам дали я има в 2000).

cluster_bg
28.11.03 г., 23:36
Norton Protected Recycle Bin или друг софтуер против небрежно триене?
Ако не, пробвай с конзолата на 2000/XP/2003

foster
29.11.03 г., 01:09
с dir /a вийдате се още директорий ,които иначе не се виждат с откриването на системните файлове в windows явно са някакви още по скрити :( .....Нямам нищо нортънско осбен корпоративната антивирусна ,тия техни програми с protected recycle bin не ги ползвам....проблема си остава ,май ще триа с repair конзолата както си мислех в началото дано стане с нея

ХристоС.
29.11.03 г., 02:29
Казваш, че са Temporary Internet Files; отвори си Internet Expolorer-a, отиди на Tools - Internet Options и в средата кликни върху Delete Files, сложи отметка на Delete all Offline Content и виж дали няма да успееш да се отървеш от тези близо 300MB баласт.

foster
29.11.03 г., 12:57
работата стана ,бах са у ламера трих там ама за тезо offline не се сетих срам ме е да си призная ,a аз се мислех за капацитет :D

Tancred
29.11.03 г., 13:17
Originally posted by foster
...a аз се мислех за капацитет :D
ти и капацитет - магаре и космос :hi:

foster
29.11.03 г., 13:24
ти и капацитет - магаре и космос

аз поне не деинсталирах цялата операционна система заради същя проблем ,нещо да кажеш :D :D :D

ХристоС.
30.11.03 г., 04:50
Ти хубаво, че така както си се бил засилил да преинсталираш, не си бил в по-напреднал стадий на умопомрачение - например след 5-ата преинсталация, която правиш заради възникването отново и отново на същата "неизправност" - да вземеш да решиш, че проблемът е хардуерен и да сменяш я диск, я дъно :hi: :laugh: :devil: