Виж пълна версия : Дайте съвет за покупка на GSM
Здравейте,
моля да дадете съвет за закупуване от следните марки GSM-и:
Nokia 2100
Motorola C200
Motorola C350
Siemens C55
кой ще създава най-малко проблеми.Става дума за телефон за комуникация без излишни екстри.
Благодаря
Motorola C350 е железен телефон! ;)
Siemens C55 е отличен телефон, освен това е доста мъничък и лек. Цената му е страхотна.
Svetlix
27.11.03 г., 23:26
Nokia 2100 е просто супер. Щом в Свищов на оная скапана мрежа не губя обхват (с Mtel съм) .... евала! На колегите Siemens-ите намират какви ли не румънски оператори но не и Mtel.
Този телефон съм го ползвал само 5 дена но за тия 5 дена бях много доволен.
От посчените Siemens C55 е най-подхожящ , но ако кажеш с каква сума разполагаш , ще е по лесно да те ориантираме какво можеш да си вземеш .
До 200 лева.Трябва ми за работа, да не саздава проблеми самата машина.Друго какво да кажа?Казват ми например , че Моторола С350, бил много подходящ.Аз затова искам съвет от вас, тези които са експлоатирали такива телефони.
XM6002B
28.11.03 г., 20:02
За Нокиата - много приличен телефон, но:
1. слабичка батерия - при мен караше 3 денонощия с не много говорене - 2-3 минути на ден.
2. обхват - доста по-слаб от Alcatel OT501.
3. много свети пущината :D - предния панел е кат' фенерче. Проблемът бе решен с парче син найлон под копчетата :D :D :D Стана дори по-хубав, защото се връзва с дисплея.
>
Tombata
29.11.03 г., 14:15
едно приятелче имаше ме45 сименс, реши да го сменя с по нов, за 2 месеца мина през 2 нокии и сименс с55 и в крайна сметка сега пак е с ме45, така че прави си изводите сам. аз също съм със сименс ме45 вече повече от година, страхотен телефон страхотна батерия. новите тел. имам чуството че ги правят така че да ги сменяш по често:)
съвета ми е да заложиш на старото и изпитаното...
210лв чисто нов с година гаранция.
П.П. само не взимай ме45 с червен дисплей-нямат нищо общо с качеството на сименс
Originally posted by Tombata
едно приятелче имаше ме45 сименс, реши да го сменя с по нов, за 2 месеца мина през 2 нокии и сименс с55 и в крайна сметка сега пак е с ме45
Много моля фенските изказвания да се намалят. Това, че твоят приятел си е купил Siemens ME45 не значи почти нищо - изобщо не е ясно по какви критерии е избирал. Още повече, че този модел изобщо не се обсъжда.
Още нещо - моля, който казва впечатления от телефони, купени на старо (2,3- та употреба, разкодирани), да го казва предварително - това е много различно от това, да си купиш телефона нов, със съответната му поддръжка.
Принципно Siemens C55 и Motorola C350 са телефони поне една класа над Nokia 2100. Това, че са на една цена, се дължи на факта, че Nokia по принцип е по-скъпа марка.
Аз не съм имал нито един от изброените телефони и не мога да ти дам никакво лично впечатление. Горе са ти написали недостатъците на Nokia 2100. Може да се очаква, обаче, че Nokia-та ще е най-безпроблемия телефон с традиционно по-добър софтуер и поддръжка. От моя гледна точка, като че ли, най-добре да си вземеш Siemens C55 - можеш да преглътнеш недостатъците му за сметка на по-добраа батерия и по-високия клас. ;)
Меко казано обожавам моторолата си(V70), но..това е най-куцото меню, което някога съм виждала(да се има предвид, че съм сменила 7 телефона за 3г.).В менюто на моторола няма никаква логика.Из интернет се разпространява карта с цел улеснение на потребителите.
Siemens C55 наистина не е лошо телефонче-малко, леко, приятно за окото и ухото.Не съм чула до сега някой да се е оплакал от този телефон.
Успех!
Tombata
29.11.03 г., 19:58
Господин умнико QWERTY, ето ти критериите по които си търси тел. момчето "кой ще създава най-малко проблеми.Става дума за телефон за комуникация без излишни екстри", "до 200лв.".
Понеже никой от изброените освен цената не отговаря на тези критерии(работя в сервиз на германос-лични впечатления) аз му препоръчах за същите пари да си вземе топ модел преди 2 години и то НОВ с година гаранция.
Съжалявам че това мое мнение е наранило по някакъв начин ТЕБ та си толкова саркастичен.
Приемете искрените ми извинения обещавам да не правя повече така!!!
Пак подчертавам говоря за НОВ телефон!!!
ljubo87bg
29.11.03 г., 20:22
Originally posted by Kiko
Motorola C350 е железен телефон! ;)
da te poprawq - velezen e Nokia 5210 - toq ne moe[ go [`upi
Originally posted by Tombata
Господин умнико QWERTY, ето ти критериите по които си търси тел. момчето "кой ще създава най-малко проблеми.Става дума за телефон за комуникация без излишни екстри", "до 200лв.".
Понеже никой от изброените освен цената не отговаря на тези критерии(работя в сервиз на германос-лични впечатления) аз му препоръчах за същите пари да си вземе топ модел преди 2 години и то НОВ с година гаранция.
Съжалявам че това мое мнение е наранило по някакъв начин ТЕБ та си толкова саркастичен.
Приемете искрените ми извинения обещавам да не правя повече така!!!
Пак подчертавам говоря за НОВ телефон!!!
Първо, не ми дръж такъв тон. Второ, когато твърдиш нещо, прави си труда да се аргументираш. Това е принципа тук. Тези неща, които си ги написал в този пост, трябваше да ги напишеш в предишния. Мен по никакъв начин не можеш да ме "нараниш", репликирам те, защото си се изказал в стил "една жена/авер каза" и без аргументи.
Айде!
Щом ти трябва стабилен телефон, който да ти върши работа вземи Siemens C55. Недостатък, (ако може да се каже така) е че може да запаметява само 50 номера. В сравнение с Nokia 2100 и Motorola C350 батерията му издържа повече.
Ето тък може да видиш инфо за C55 (http://www.gsm-phonez.com/catalog/siemens/c55)
Иначе като ектри и красова ми хаерсва Motorola C350.
XM6002B
30.11.03 г., 00:00
Originally posted by wild rain
... менюто на моторола няма никаква логика.
Ами не си виждала (вероятно) менюто на Алкател - говоря конкретно за OT501 :) :) И аз съм почитател на Моторола, но ОТ501 е (беше) перфектно балансиран откъм съотношение цена/качество.
Иначе от изброените бих препоръчал Нокиата - най-малко заради цената, която държат тези телефони и след време, което не е без значение - поне за мен. Има всичко необходимо за базов телефон и ... си е Нокиа. И това го казва фен на Алка - рола :) :)
ПП Към Sing ... каквото и да вземеш - да му се кефиш и грам проблем да нямаш!!!
>
Благодаря на всички за мненията!
Авторски права на vBulletin