Виж пълна версия : За комплексарщината във форума
Joredos
26.11.03 г., 10:46
Повод за този пост е изказванията на комплексарите Baat saaly и Tarambuka3500.Това са извадки от два мои поста,където ме фискират достатъчно точно.
Има ли такава програма? (http://hardwarebg.com/forum/showthread.php?s=&threadid=17983)
Originally posted by Baat saaly
A be ne se opitwaj da mu dawa6 akal, toj ne wazpriema
:rolleyes:
и
#hardwarebg -проблем (http://hardwarebg.com/forum/showthread.php?s=&threadid=17949)
Originally posted by Tarambuka3500
Auuuuu, po bezumna glupost ne bqh chuval.
Napravo kyrtish mivki, Joredos, kakto vinagi!
Muahahahahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaa :D
Просто на такива типове не им знам какви комплекси избиват и защо го правят на чужд гръб.Интересното идва от там,че Baat saaly има поне 5 поста срещу мен и това в досегашните му 31 такива.Напълно необоснованите критики определено са доста неразбираеми и не мога да проумея какво толкова ги кефи пишам малоумности.
The Penalty
26.11.03 г., 11:24
С риск да вляза в категорията ти "комплексари", ама това дето си го написал за битрейта надолу е глупост (всъщност пълна глупост). Наистина Тарамбука ти е отговорил малко остро, но това което ти си казал си е бисер.
На твоите (предполагам евтини) колонки може и да не правиш разлика между 56 и 320 кбпс. ама това изобщо не значи, че няма такава (вЕрвай ми!).
Другият топик нямам намерение да го чета, за днес ми стига толкова :D
Tarambuka3500
26.11.03 г., 11:36
ХАХА.
Евала Joredos.
Поддържам 200% всички свои мнения, особено тези по твой адрес. Според мен твоето ниво на компютърна грамотност е много под минималното на всеки който някога е разглеждал този форум, и поради тази причина непрекъснато блестиш с някакви безумни изказвания, все някой е срещу теб и т.н...
Ами запиши се на курс по компютърна грамотност, вместо
да ни(ми) правиш весело...
Ще кажеш - да, ама нали за това е форума - да си помагаме един-друг. Вярно - затова е, ама има някакво ниво базисни знания които 99% от участниците притежават, и затова безумните постове и въпроси са много-много-малко.
Но въпреки това, за мен е удоволствие да просветя някого по една или друга тема, стига въпросният човек да не се бие в гърдите колко е велик и колко разбира, а всъщност...
Твоят случай е точно такъв.
Това е от мен, нека другите се изкажат... Може пък аз да съм крив, кой знае.
Успех!
Dark Skywalker
26.11.03 г., 12:14
Joredos, аз днес казвал ли съм ти, че дрънкаш десет пъти повече, отколкото е нужно? Защо се чудиш, когато и другите ти се дразнят? Колко пъти трябва да ти казвам повече да слушаш и по-малко да приказваш?
Аве баннете го тоя :mad: (Joredos) . Ахх колко хубаво ще е :P !
Originally posted by Baat saaly
А бе не се опитвай да му дава6 акал, той не вазприема
Това изречение, макар написано грешно, отразява много точно действителността. Няма какво да се сърди Joredos, защото наистина му трябват 10-ина поста с приблизително еднакво съдържание, че да започне да разбира за какво се говори. Личен опит от темата за интернета му преди месец някъде. И аз съм комплексар... :o
P.S. А това за MP3-ките наистина е уникална теза, браво! От утре започвам да ги правя само на 32Kbps без загуба на качество, а като стана добър и на 16Kbps ще мина... :bow:
BeaZTiE
26.11.03 г., 13:17
защо не изтриете тези две абсурдни теми.. за канала хардуербг и тази..
ПС
джоре.. родителите ти са ти купили компютър да се научиш на нещо полезно, не да бълваш глупости по форуми, моето момче.
когато не знаеш какво да кажеш по дадена тема - чети и не пиши - за да не се излагаш (аз лично така правя)
това е... нема нужда да се пишат такива безуми теми. най-много да си изпросиш бан във форума.. след време и на други места... научи се да използваш главата си не само за украса и компютъра си не само за писане на глупости. иначе никой никога няма да те приеме на сериозно.
Stilian
26.11.03 г., 23:02
Originally posted by Valeri
P.S. А това за MP3-ките наистина е уникална теза, браво! От утре започвам да ги правя само на 32Kbps без загуба на качество, а като стана добър и на 16Kbps ще мина... :bow:
Смех във форума :lol:
Joredos, найстина нямам думи ... :rolleyes:
Svetlix
27.11.03 г., 00:45
Originally posted by pav
Павка ... веднъж ме гътна от стола с изказването си по адрес на един user
Абе ей ламер! Марш в дата.бг обратно. Тук не е за теб!
Е да прав беше но .... така открито да искат всички да баннат някой е малко грубо. Верно, че Емо много не се вписва в обстановката на форума ама .... не е само той да си дойдем на думата! Колко хора влизат тук които не могат да си развият болтовете на кутията и пишат .... и току виж се появи mio и се изцепи "Абе тоя Svetlix не стана ли мноо арогантен напоследък". Ами обясняваш на някой нещо но той не стопля и по някое време ти кипва. Има хора тук които са по-зле от Емо но .... Емо вече всички са го взели на мерник и той кат напише нещо по се забелязва.
Все пак на Емо кат му приказвш нещо не се прай на плеснат от валяк (поне аз такова впечатление имам) и не се заяжда за глупости. Не съм го виждал да обижда никой тук! Е кат искате го банвайте но ....
Емо, айде питай в канала преди да пуснеш нещо такова кат MP3z за тема .... айде за канал хубаво си питал но това с MP3z наистина е изцепка.
ПС: Това си е мое мнение и не желая да ме цитирате и да правите коментари по мой адрес .... това което съм го написал го коментирайте колкот искате ....
Joredos
27.11.03 г., 00:55
Originally posted by pav
Ах,ако pav спре да бълва простотията си ще е по-добре за форума,отколкото да се върне Моллов :bua: :argh: :no: .
The Penalty приемам,че не си искал да обидиш моя Creative Spire 5100.Нямам уредба и имам само този Creative и АБСОЛЮТНО никаква разлика не усещам между 128 и 160кбпс.Никъде не съм споменавал за 32(освен 160,320 и 128) или други битрейтове,така че Валерий ако ти се пести място си ги конвертирай и в миди-та.
баси тоз няма спирка
joredos май не знаеш кога е най-добре да си замълчиш а?
mralien
27.11.03 г., 01:15
това за мидитата най ми хареса от цялата тема - Joredos - изисквам да спреш да пишеш по темата за твое добро - ако вече не си вбесил за последен път някой модератор(наистина вече става трудно да не го правиш)
Svetlix
27.11.03 г., 02:05
Originally posted by Joredos
[B]Ах,ако pav спре да бълва простотията си ще е по-добре за форума,отколкото да се върне Моллов :bua: :argh: :no: .
Емо тук не съм съгласен!
pav не е простак, винаги е помагал където може. Верно това изказване беше малко грубо но ... хайде да не разпалваме други конфликти.
Днес с един посетител от форума си приказвахме за това какъв беше форума преди и какъв е сега. Ами ако продължаваме с тия тъпи конфликти .... няма да останат users.
Мен този форум все още ме кефи и зарова си влизам но ... чесно казано само глупости чета напоследък и караници ...:mad:
Нямам уредба и имам само този Creative и АБСОЛЮТНО никаква разлика не усещам между 128 и 160кбпс.
Бъди абсолютно убеден, че баба ми на 92 години няма да усети разлика и межди 32Kbps и 320Kbps MP3. Това обаче не означава, че прекомпресирането на 320Kbps към 32Kbps (или друго по-малко число) не води до загуба на качество, както си мислиш ти. Като изцепиш някоя нелогична глупост, после като изреагират няколко човека по-остро, не се прави на интересен, ами си трай. Не стига, че не се интересуваш и съответно не знаеш, ами отгоре на всичко си нахален, че и сметка търсиш. Това вече няколко пъти ти го казвам, но явно не разбираш смисъла му. По тази причина, ако се гласува ban-ването ти от HWBG, аз лично ще гласувам против теб.
P.S. Твой коментар по написаното по-горе не ми е необходим...
Stilian
27.11.03 г., 07:59
Ах,ако pav спре да бълва простотията си ще е по-добре за форума,отколкото да се върне Моллов :bua: :argh: :no: .
Като те гледам си от свежите реколти във форума (независимо от бройката ти постове) и явно не познаваш достатъчно Павката ... има едно правило - като не знаеш - по-добре си замълчи ... но ти така и не го разбра. Също така прочети хубаво поста на Valeri няколко пъти и помисли малко над него ... пък дано, ДАНО този път има промяна в теб към по-добро ... а не постоянното тъпчене на едно и също място .
Dark Skywalker
27.11.03 г., 08:37
Originally posted by Valeri
По тази причина, ако се гласува ban-ването ти от HWBG, аз лично ще гласувам против теб.Ами хайде, действай.... :hi:
http://213.145.100.249/forum/showthread.php?threadid=18110
Абе стига с това гласуване бе, триеш юзера и тва е.. каквона демократили се правим или що ....... ама сте ми едни умнички ......
Dark Skywalker
27.11.03 г., 10:42
Аз като модератор не мога да трия потребители, а и в случая искам да видя какво смятат другите посетители по въпроса. Не искам да прекратявам правата на Joredos поради личната си неприязън към него, а ако мнозинството потребители кажат, че той не им пречи, просто го добавям в ignore листата си и толкоз.....
Ах,ако pav спре да бълва простотията си ще е по-добре за форума
Абе най-добре за форума ще е ако ти спреш да бълваш простотията си из форума! Нещо си се объркал много сериозно:
1. HWBG не е детска градина и ако не си възпитан, няма да те възпитаваме тук - заминаваш си.
2. HWBG е технически форум. Тук хората се включват в дискусия, когато имат познания в областта. В противен случай само четат.
3. Имай уважение към разбиращите повече от теб! Тва не ти е детската градина и не ти е 5-ти клас! Морето може да ти се струва до колене, но уверявам те, не е така!
Не си първият случай на кандидат участник, който не може да се впише в средата и ще си замине. Първият случай си, който толкова дълго време не напредна поне малко в разбирането за това, колко всъщност (не)знае, и за това, че трябва да се учи от тези, които знаят повече от него и да ги уважава. Няма друго място, където всеки, който се интересува и иска да научи да има досег с толкова много информация, поднесена от хора, знаещи и с опит, и то безплатно! Ти не го оценяваш така. Проблема трябва да си остане твой. Аз лично снемам доверието си от теб. Отделил съм 15 минути за да ти напиша това. Втори 15 минути няма да ти оделям. Вместо това ще ти отделя 3 (времето за което се стига до линка "ban user"). За да не се случи това, очаквам от теб рязка промяна в държането:
1. Намаляваш писането с две трети.
2. Увеличаваш четенето с две трети.
3. Когато мислиш, че нещо от написаното не е вярно, попитай "защо е така", а недей да отговаряш "не е така"!
4. Наблегни на техническата част.
Това е. Помисли си и вземи решение ще промениш ли поведението си и ще останаеш във форума или ще си ходиш. Вече ти дадохме втори шанс. Ти не го използва. Ако и този път се повтори същото, не мисля че ще остане участник, който да е против банването ти.
V I P E R
27.11.03 г., 12:34
Originally posted by QWERTY
Абе най-добре за форума ще е ако ти спреш да бълваш простотията си из форума! Нещо си се объркал много сериозно:
1. HWBG не е детска градина и ако не си възпитан, няма да те възпитаваме тук - заминаваш си.
2. HWBG е технически форум. Тук хората се включват в дискусия, когато имат познания в областта. В противен случай само четат.
3. Имай уважение към разбиращите повече от теб! Тва не ти е детската градина и не ти е 5-ти клас! Морето може да ти се струва до колене, но уверявам те, не е така!
Не си първият случай на кандидат участник, който не може да се впише в средата и ще си замине. Първият случай си, който толкова дълго време не напредна поне малко в разбирането за това, колко всъщност (не)знае, и за това, че трябва да се учи от тези, които знаят повече от него и да ги уважава. Няма друго място, където всеки, който се интересува и иска да научи да има досег с толкова много информация, поднесена от хора, знаещи и с опит, и то безплатно! Ти не го оценяваш така. Проблема трябва да си остане твой. Аз лично снемам доверието си от теб. Отделил съм 15 минути за да ти напиша това. Втори 15 минути няма да ти оделям. Вместо това ще ти отделя 3 (времето за което се стига до линка "ban user"). За да не се случи това, очаквам от теб рязка промяна в държането:
1. Намаляваш писането с две трети.
2. Увеличаваш четенето с две трети.
3. Когато мислиш, че нещо от написаното не е вярно, попитай "защо е така", а недей да отговаряш "не е така"!
4. Наблегни на техническата част.
Това е. Помисли си и вземи решение ще промениш ли поведението си и ще останаеш във форума или ще си ходиш. Вече ти дадохме втори шанс. Ти не го използва. Ако и този път се повтори същото, не мисля че ще остане участник, който да е против банването ти.
Шапка ти свалям! :bow: :bow: :bow:
Като се видим някой ден ми напомни да те черпя :D.
Намери се най-после някой който да каже точно това което си мислят доста хора.
Надявам се Joredos да се вслуша в съвета.
Neotrace
27.11.03 г., 12:57
Абе не ви ли писна да се занимаваме с Joredos????? Я вижте в колко теми за него става дума.....последно го дъвкахме съвсем на скоро в темата на Mollov....и кво от тва....и там му казахме да чете повече и по възможност да не пише, обаче файда никаква....сега пак същото.....еми решете в крайна сметка кво ще го правите и тва е...видяло се е че промяна от негова страна няма да има в близко бъдеще, така че или го банвайте, или го ограничете само в рамките на четене и browse-ване на форума за някакъв период от време /1-2-3-4-5 месеца/.
QWERTY, много добре казано :), определено си мисля че с изтриването на известен брой акаунти подобни на Joredos форумът може би ще си върне нивото поради което започнах да го чета преди години. Не мисля че целта на този форум някога е била, да бъде нещо подобно на детска градина. Не смятам че тои заслужава времето на всички ни, лично на мен ми омръзна той и инспирираните от него и подобни на него юзери разправии да бъдат централна тема всеки ден! Определено му е време да почете няколко месеца БЕЗ да може да поства по теми по които си няма най малката идея за какво става въпрос.
Само имам един въпрос как Joredos е направил от май 2003 година до сега почети 1100 поста.
Аз съм регистриран преди него,а имам 300 поста(то да бях само аз така,но има поне още 20 човека в форума,който са се регнали по едно и също време с мен и имаме около 300-400 поста),как става този номер.
Как може да има човек,който е наясно в толкова много области,че е може да дава ъкъл в толкова теми.
ПРОСТО ЩАПКА МУ СВАЛЯМ ЗА "Знанието" МУ.
В 95% от темите гледам,че ЖореДОС се исказвал,само едно ще попитам:
КАК си наясно с отговорите на почети всички теми в този форум.
Между другото и аз му препоръчвам повече четене,както в момента правя и аз.
БТВ:Преди да се регна в форума съм го посещавал почети една година и само съм чел и под посещаване разбирам следното-абсолютно всеки ден чета темите.
Svetlix
05.12.03 г., 23:50
vutov, ето ти доказателство за това колко лъжлива е цифрата на постовете.
Все пак има и един друг момент .... тези постове може да не ги е натрупал в Hardware раздела, а в "Общи приказки" ...
Пример:
Wild Rain има над 1400 поста (по мои спомени), супер интелигентен човек е но не пише в хардуерния раздел.
БТВ:Преди да се регна в форума съм го посещавал почети една година и само съм чел и под посещаване разбирам следното-абсолютно всеки ден чета темите.
Аз пък се регистрирах защото Geniusloci ми даде някаква интересна дискусия тук. Не крия, че за този форум научих в дата.бг и от там съм тръгнал.
Когато се регистрирах тук ... меко казано гледах малко като индианец но за 2-3 месеца влязох в час. На новата си работа после имах повече възможности да опитвам разни неща които съм чел тук и така ....
Така, че Емо .... прави както правиш вече от няколко дни .... първо питаш нас в чата, после тук ;)
Iskreno se molq da go bannete of foruma :D
~aterite zaradi takiwa kato nego sa se otkazali ot irc
Joredos
06.12.03 г., 01:13
Тази реакция на у0у0 беше породена от линкът,който му показах на битката между P4 EE vs A64 и след доминацията на интелското цпу той каза "vidish edno nesto koeto ti iznasq".Разговорът бе проведен в IRC.
GeniusLoci
06.12.03 г., 01:21
Originally posted by vutov
Само имам един въпрос как Joredos е направил от май 2003 година до сега почети 1100 поста.
Аз съм регистриран преди него,а имам 300 поста(то да бях само аз така,но има поне още 20 човека в форума,който са се регнали по едно и също време с мен и имаме около 300-400 поста),как става този номер.
Нещо против броя постове? :D
ПП - нахвърлихте се тоя път за нищо, в темата за музиката прочетох и по-ламерски изказвания, не знам кой е тоя и с какво у хо е да ми чуе разлика между ЦД и 320 kbps..с просто ухо чисто "технически" (биологически) това е невъзможно.
А за една грешка го сдъвкахте - аз се учудих че напоследък по-рядко пише той, и аз му се дразня понякога много, ама трима от вас в тая тема просто се изхвърлиха като чекии на мокър пясък, с извинения за израза :mad:
Само гледате с кого да се заядете, баси хората...
Originally posted by GeniusLoci
...не знам кой е тоя и с какво у хо е да ми чуе разлика между ЦД и 320 kbps..с просто ухо чисто "технически" (биологически) това е невъзможно.
Ами гледай да не ставаш обект на "заяждането", пишейки непроверени неща, точно като Joredos... Аз лично не мога да различа и 192kbps от CD, но имам познат музикант, който от 10 опита 9 пъти уцели кое е CD и кое MP3 на 320kbps. Сигурно е случайно, как мислиш? И аз не вярвах и затова го пробвах "на живо", но явно някои хора чуват неща, които ние с теб не можем да чуем или не знаем къде и какво да слушаме.
Нещо против броя постове?
Аз лично нямам нищо против, но ми е малко странно как така казваш работиш на две места, а доскоро правеше по 20 поста на ден... :conf:
(не искам отговор, това са само разсъждения на глас :))
GeniusLoci
06.12.03 г., 04:10
Не искаш, но го предизвикваш... Не работех преди на две места. Сега са три, да съм честен..
А преди само вкъщи си работех, какъв е проблема :)
Сега рядко стигам до форума, даже тия дни ми е паднало дет се вика :p
...нахвърлихте се тоя път за нищо, в темата за музиката прочетох и по-ламерски изказвания, не знам кой е тоя и с какво у хо е да ми чуе разлика между ЦД и 320 kbps..с просто ухо чисто "технически" (биологически) това е невъзможно...
Ако имаш моя пост в предвид, жалко че не мога да ти докажа наживо. Да си чел мой пост отхвърлящ нуждата от водно охлаждане? Не си, защото не съм и виждал такова. Така че ако ти не си чувал разлика не значи , че такава няма (забележи, не казвам - не можеш, а че още не си чувал)
GeniusLoci
08.12.03 г., 06:00
имам предвид това (http://hardwarebg.com/forum/newreply.php?s=&action=newreply&postid=186743) примерно, въпреки че и това, което самия Жоре е цитирал - с муахаха-то в него ми е малко обидно да стои там.
А за звука..не знам с какво ги мачкате, не е често да слушам на 320 кбс - най-малкото ползвам wma, а там на толкова са почти с размера на CD-то :) , но колкото и да съм чувал - все тая е било.
О-о, да, в някакви идеални условия може да забележа нещо ако ги сменям/сменям/сменям/сменям :)
Авторски права на vBulletin