Виж пълна версия : #hardwarebg -проблем
Joredos
23.11.03 г., 19:25
Какво става с IRC-канала,аз не мога да вляза там,а съм сигурен че нито са ме баннали от там,нито нищо.На какво се дължи това-постоянно имаше хора.Знам,че канала е неофициален и hardwarebg.com не отговаря за него,но там беше мястото,за което можеше да получиш помощ в реално време .Този проблем го има някъде от две седмици.
Незнам заради теб ли е но има бан, не на ника ти, но маската е и като за теб, може нещо да е объркал който го е сложил. Махам го, идвай, и да не плюеш по АМД :)
Joredos
23.11.03 г., 20:23
Мерси!За АМД си е ясно :) ,но привествам всички юзъри да влизат в този канал.И въпрос към hardwarebg.com,в скоро мислят ли да направят mIRC канал?
Originally posted by Joredos
mIRC канал?
Една малка поправка - услугата се нарича IRC (Internet Relay Chat). mIRC е една от многото клиентски програмки, с чиято помощ можеш да ползваш услугата IRC.
Baat saaly
24.11.03 г., 19:38
Originally posted by QWERTY
Една малка поправка - услугата се нарича IRC (Internet Relay Chat). mIRC е една от многото клиентски програмки, с чиято помощ можеш да ползваш услугата IRC.
A be ne se opitwaj da mu dawa6 akal, toj ne wazpriema
:rolleyes:
vbTheKing
24.11.03 г., 21:14
Е тва вече си е чисто заяждане!!! Вярно е че Жоредос винаги е в центъра на събитията и създава мноо главоболия, ама на всеки се случва да се обърка! Защо трябва да се хващате за най-малкото и да се водят супер безмислени дискусии??? Защото съм сигурен че жорката, като влезе и види тва ще почне един спор кои колко знае и пак ще се стигне до пулове от сорта "За и против Жоредос"!!! Според мен мноо добре знае ква е разликата м/у IRC i mIRC, все пак по-нагоре е написал правилно:
Какво става с IRC-канала...
Joredos
25.11.03 г., 12:10
Originally posted by Baat saaly
A be ne se opitwaj da mu dawa6 akal, toj ne wazpriema
:rolleyes:
Moже да не възприемам,но владея добре български език.По ника ти,ако се съди определено се съмнявам :mad: .Такива злонамерени и безмислени изцепки няма смисъл да се коментират,но само да те питам защо пишеш безмислици?
След апелът ми вечерно време в #hardwarebg се усеща усиленото присъствие на членове на форума :p .Ще се изкефя и ако някой модератор ни посети :) .
BeaZTiE
25.11.03 г., 13:07
джоре... джоре... не само ще те баннат ами и ще те...
кажи в коя мрежа :) защото според нетсплит.де има около 650 автономни ирц мрежи в света :)
ти най-вероятно говориш за българската ирц мрежа УниБГ...
там правилата са следните:
Ако операор или овнер на канал ти сложи бан/акик - никой неможе да го махне. ни ирц оператор, ни ирц адмим.. така, че кой каквото прави - на себе си го прави...
и вЕрвай ми.. бан/кик/акик на УниБГ не се раздават без причина.. а ако си говорим честно това, че ти имаш бан не засяга ИЗОБЩО форума.
Joredos
25.11.03 г., 13:54
BeaZTiE,този бан не ми беше даден от някой от Уни.бг,а просто от един от моите "приятели" haymaker.Това,че имам бан,който не засяга форума донякъде е така,но има членове на форума който го посещават и може би знаят защо е така-какво стана ли?
Ами 14 минути след поста ми веднага Fo_ каза какво е станало,той като "клечка" във канала веднага ми махна несправедливият бан и всичко се оправи.
The Penalty
26.11.03 г., 10:26
...Това,че имам бан,който не засяга форума донякъде е така,но има членове на форума който го посещават и може би знаят защо е така-какво стана ли?...
Това значи ли, че следващия път когато О!ШИПКА влезе в ремонт и е затворено, трябва да пуснем една тема в ЗА ФОРУМА, понеже доста хора от ХВБГ го посещават това заведение "и може би знаят защо е така"?
Svetlix
26.11.03 г., 20:18
The Penalty, наистина сравнително малко хора посещават този канал (на фона на 3000 регистрирани потребители) но пък там влизат много от тези които пишат редовно в форума (не слагам себеси в тази бройка).
Канала не е официален наистина но ... все пак в други канали не се засичаме и единствения начин за тези който не е много навътре с mIRC да намери отговора на своя въпрос е като попита тук (все пак канала малко или много е свързан с този форум). Наистина по-добрия вариянт е с пращане на лично съобщение но ... той няма как да знае кой кога ще се появи ...
Не го оправдавам но дайте да не се заяждаме така .... дори когато става на въпрос и за Joredos.
QWERTY, за тези които посещават канала е ясно за какво става на въпрос но все пак указанието ти е полезно за нети които не знаят ... приемам забележката ти от части.
Baat saaly, не се заяждай с по-незнаещите тук .... никой не се е родил научен! Не сме се събрали тук да се плюем, а за да си помагаме ..... кой е тъп и кой не е .... тва е тема за дата.бг не за тук!
Originally posted by Svetlix
The Penalty...
QWERTY...
Baat saaly...
Ти допреди месец псуваше на майка на форума на HWBG, сега нещо учител и миротворец го играеш... мисля си, че и ти трябва да си замълчиш, точно като и Joredos в съседната тема. :o
Svetlix
27.11.03 г., 19:18
Originally posted by Valeri
Ти допреди месец псуваше на майка на форума на HWBG, сега нещо учител и миротворец го играеш... мисля си, че и ти трябва да си замълчиш, точно като и Joredos в съседната тема. :o
Аз кат псувам едва ли го правя без причина ....
Чети си личните съобщения ... нека не пренасяме спора в тази тема, че и без тва е доста разводнена!
Колкото до думата "учител" .... днес и "Дилър" ме изкараха така, че ще се направя, че не съм я видял.
Originally posted by Svetlix
...нека не пренасяме спора в тази тема...
Аз спор не виждам да има. Дадох пример на твое поведение преди месец и сега. От артисти и театри HWBG няма нужда. А това, че не можеш да си контролираш нервите (псувайки), е твоя слабост и ако продължаваш да я проявяваш на HWBG ще си носиш последствията. Намери един мой пост на HWBG, в който да съм напсувал някого.
P.S. Прочетох си PM-а... стил Joredos. Не ми пускай повече PM-и, не са ми интересни. Не обичам да пиша едни и същи неща по 2-3 пъти, че събеседникът ми да почне да разбира за какво му говоря.
Svetlix
28.11.03 г., 18:34
Originally posted by Valeri
А това, че не можеш да си контролираш нервите (псувайки), е твоя слабост
Посочи ми още едно място където псувам някой ... обясних ти, че не псувам по принцип! Веднъж съм се изцепил за 1200 поста ... Потърси кат искаш и ще видиш, че на друго място не съм псувал никой ...
P.S. Прочетох си PM-а... стил Joredos. Не ми пускай повече PM-и, не са ми интересни. Не обичам да пиша едни и същи неща по 2-3 пъти, че събеседникът ми да почне да разбира за какво му говоря.
По правило личните въпроси само на ПМ ... ами ако не ти пращам ма ПМ моите въпроси нарушавам правилника .... пратих ти последно ПМ с което млъквам ... но все пак ти току-що сам си противоречи :rolleyes:
Колкото до сравнението ти ... казах ти , че не искам да ме сравняват с никой ... аз съм си аз ...
Peace
Авторски права на vBulletin