Виж пълна версия : Silent Hill 3
medunski
22.11.03 г., 14:07
Дайте някакви впечатления,че още се боря със свалянето.Всъщност свалих и 5-те диска ама нещо ме ебава на инсталацията като стигне game data\arc.arc след като инсталира movies от цд1 мисли малко после иска цд2 ама не може да намери някакъв файл.Изтеглих наново цд2 от друго място ама пак същата работа.Сега тегля наново цд1(ебати ужаса...)
medunski
22.11.03 г., 14:22
E не е истина вече имам цд1 от арена.бг и от бубу.то имам и цд2 от арената и бубу-то ама в каквито и комбинации да пробвам при инсала на data/arc.arc спира и казва че не може да намери файла(опитах и без да инсталирам movies - нищо не става...Уф дайте идея pls
Всъщност ми дава грешка при четенето на файла \data\arc.arc от директорията в която вече съм почнал инсталацията т.е. при пускането на цд2 не може да намери и прочете файл който вече трябва да е инсталиран от цд1???А като проверя в директориата където инсталирам има такъв файл но е 0кб и като кликна върху него изчезва...
vlado_vrg
22.11.03 г., 14:47
Originally posted by medunski
E не е истина ............Уф дайте идея pls
На мен ми се случи същото,но с MOHAAB-a,домързя не да си го сваля и запиша с CloneCD-то,а направо го драснах и..........точно на 2/3 от инстала почваше да търси нещо и разбира се не го намираше,та диска отиде на боклука.Мисълта ми е да не става така и при теб?Много вероятно е и двата диска да са дошли от едно място,от някой по-припрян в свалянето и качването.Успех!
medunski
22.11.03 г., 15:01
Установих че при инсталирането на цд1 просто не може да се създаде файла arc.arc - появява се в дадената директория но като 0kb иска ми цд2 и после изчезва и дава грешка че не може да го намери и прочете...
Аз пробвах да го инсталирам и от Daemon Tools и от готово цд ама все тая:mad:
Aз моята версия я свалих от евро.нет и нямаше никакви проблеми. Евентуално можеш да пробваш и от там да я свалиш :D
Имах същия проблем :D
Копираш първите 3 диска в една директория - всичко на камара.
След това стартираш инсталацията
Като стигне до последните 2 диска ще започне да ти иска архивите - пускаш и ги един по един от ЦД4
На ЦД4 и ЦД 5 Има един повтарящ се архив SOUND_3!!!!
Като ти поиска SOUND_31 копираш го него и SOUND_3 от ЦД5 и го реплейсваш на мястото на първия SOUND_3!!!!!!!!!
И така нататък.............
Обади се на 098987292 ако нещо нестава - 3 дена се борих и днес успях
:p
medunski
23.11.03 г., 02:11
Ok добра идея, мерси Рошав , ще пробвам но първо трябва да поосвободя място на харда че е претъпкан;)
а на мен изобщо не ми поиска цд 4 и не тръгна,инсталирах я изцяло от харда
Originally posted by bil
а на мен изобщо не ми поиска цд 4 и не тръгна,инсталирах я изцяло от харда
Ами тя не иска дисковете а *.CAB архивите.
Проблема беше в повтаряшия се архив на ЦД4 и ЦД5 който се решава с поединичното поставяне на SOUND архивите в тази директория и реплейсването на SOUND_3 от ЦД5 върху SOUND_3 от ЦД4 когато поиска SOUND_31 - иначе не става по никакъв начин - вервайте ми :D
Имам предположение че това е ДВД версията направена върху ЦД-та ама нейсе - някъде четох че официалната версия върху ЦД още не е излязла.
тая игра дали ще трьгне при мен?:rolleyes:
S364V+ 1mb - надали
На Радеон 8500Л/Е влачи на 1024х768 :mad:
Иначе графиката е трепач, такива модели на хората не съм виждал в друга игра.
medunski
24.11.03 г., 12:07
Абсолютно се отказвам от повече опити - не стана и така както ми каза Рошав:( Не мога да копирам готовите цд-та на харда - по средата на копирането ми дава cyclic redundancy check - cannot copy data - цитирам по памет(а като си помисля че цд 1 и 2 ги теглих и от датата и от бубуто и от аренабг:mad: Опитах и под ХП и под 98 е не става и не става
medunski
Ако искаш мога да ти изпратя дисковете.Играта е добра.Заслужава си да се играе.Пиши ако ги искаш.
medunski
26.11.03 г., 11:22
Рошав, много ти благодаря за предложението но ми се струва прекалено сложно.Предпочитам да намеря накой от София с читави дискове - не искам да ти създавам излишни главоболия:) А може и в нета скоро да се появи по-нормална версия - ето Снейк разправяше че от evro.net са му безпроблемни но когато ги потърсих там ги нямаше уви.Ще Изчакаме(все пак излезе съвсем скоро) и ще се възползвам евентуално от предложението ти като краен вариант.10х още веднъж.
Аз мога да услужа с моето копие.
medunski
26.11.03 г., 13:45
Snake ще съм ти много благодарен:D Пращам ти PM че тука съвсем на чат го обърнахме;)
Абе ниама нищо сложно в това което човека ти обяснява. Ама пустият му мързел натделява както винаги. Както и да е успех с Install-ването.
Я ти ми кази кого ще пийнем по биричка. Така де забравихме се.
p.s. К'фо ше кажеш.... фсичко на български а!!!
medunski
30.11.03 г., 13:57
Абе дайте некъв жокер че запецнах в едно подземие с един гигантски червей, който се щура на ляво надясно през едни тунели а аз нещо не зацепвам кво да правя(май не мога да го убия, а няма и къде да ходя)
Ами търси начин да го утрепеш.Трябват ти около 15-сетина патрона :D ако си бил пестелив нямаш проблеми.Аз го стрелях само като ми се усмихнеше насреща ;) . Това е - трябва да го убиеш - има и едни по-други методи, но с тях само ако нямаш с какво да пуцаш ..........
medunski
30.11.03 г., 17:00
Да бе колко тъпо от моя страна от самото начало реших че като такъв грамаден не може да се убие а трябва да намеря изход да му избягам та само малко се пробвах да го трепя.Както и да е отстрелях го:D
Nekrofila
06.12.03 г., 00:33
На мен ми дава че тоя архив е преебан _A365E~1.cab от ЦД2. Като гледам е 16Кб. Много ще съм благодарен ако някой ми го прати или да го качи някъде.
Я виж Тоя (http://free.bol.bg/negar/_A365E~1.CAB) ли е?
Nekrofila
06.12.03 г., 22:24
Ааааааа...... мамка и на тая игра :mad:
Сега пък _A5A76~1.cab бил прецакан. Ама е мноо голям за модемчето ми.
Явно нема я играя скоро.
Roshav мерси все пак.
Авторски права на vBulletin