PDA

Виж пълна версия : Рестарт проблем с ХР след инсталиране на Drive Image

Hristo Ganev
19.11.03 г., 15:09
Drive Image, хубава програма, един път вече си ресторнах системата със един имидж на няколко ЦДта, така и не разбрах защо от ЦДрома не ги четеше и докато не ги сложих в записвачката не стана, но както и да е, важното е че в крайна сметка си ресторнах системата.
Сега докопах една DVD записвачка за няколко дена, и реших да използвам възможността да си направя един DVDимидж...
Да ама Drive Image като гледам май не поддържа да пише на DVD, но и това както и да е, по лошото е че от както под дос ми каза че DVDто няма намерение да го пише и даде някаква грешка, като рестартирам ПЦто и ми увисва:mad:
По някога ако го изключа, след това има шанс да направя един свестен рестарт, но вторият задължително увисва. Затваря си всички прозорци на Windows, там сини екрани, надписи шът даун, и т.н. и когато трябва да почнат тестовете на рам, не почват, монитора се иъключва и на ПЦто му светят всички лампи все едно съм натиснал ризет и не го пускам:mad:
Като натисна ризет почва да си зарежда...
Също така ако тръгна да правя имидж когато ПЦто трябва да се изгаси за да иде под дос да си прави имиджа, пак увисва и трябва да му дам ризет. След това поне си преви имиджа.
Пробвах да ънинсталирам Драйв Имидж, но не помага, проблема с рестарта пак си остава:o
Някой да се е сблъсквал с подобно нещо и да има идея как може да се преодолее. Все не мога да си уцеля системата читава че да и направя един имидж като хората, пък после ако ще и ... Матрицата4 ще гледам.
PS: И един малък съвет за любопитните, които се чудят какво ще стане ако направят 10ина дефрага на С: ми ще вземе по някое време да ви се изтрие нещо на харда и поне при мен точно когато бях оптимирал всичко и щях да си правя имиджа, при последния рестарт преди имиджа ми се появи "\Windows\system32\config\system File corrupted or missing", ей, голяма веселба, тамън повод да си пробвам стария имидж и да си загубя един ден да го настройвам до актуалното положение на системата... Ама сега с тоя рестарт проблем, май към седмица ще отиде (в най добрия случай).
Ще съм благодарен, ако някой може да помогне.

Hristo Ganev
20.11.03 г., 03:12
Да не чуе дявола, ама това май взе че се оправи, до сега бях вързал DVD Печката на секундари слейв, преместих я на сек
уондари мастер, и имам поне 10ина читави рестарта. Като се има пред вид че проблема дойде с печката, може и да е възможно след преместването и да не се появи повече, дано.
Стискайте палци!