Виж пълна версия : NFS Underground
V@NKATA
19.11.03 г., 15:04
Айде честито, играта се появи :D
Originally posted by V@NKATA
Айде честито, играта се появи :D
дърпам я :))
Вече я имам, само да разархивирам, пекна и инсталирам!
Neotrace
19.11.03 г., 20:10
Първото CD го има на Датата...качил го е некъф юзер tmp....в момента се качва второто...предполагам че след час два и то ще е там....теглете:)
Edit: Айде и второто е готово...сега остава само да смучете:)
Вече я играх, много новости има. Много ме накефи underground mode, всички ви мислят в началото за пълен лузър, готините пички по улиците се ебават с вас, а когато си купите кола, една мадама вика " Ouch, that's terribly weak, dude! ". Много кеф, искам още, но за съжаление късно стана. Прилагам две картинкит да видите за какво става дума.
Ех, сакат съм, прецакаха ме.
Neotrace
20.11.03 г., 03:12
Аре и първите проблеми с играта....значи джиткам си аз в underground mode и си събирам точки, репутация и сие....и таман ми дават неква награда "collect reward" и бум....озовавам се на десктопа без право на обжалване.....лошото е че това го прави 10 от 10 пъти....няма пропуски.....иначе всичко друго си бачка ОК....и ъпгрейдите и пистите ....обаче стигна ли до това...край:(. Някой друг с подобен проблем.....или пак в моя телевизор е грешката????
PS: Аре бре...само аз ли съм пр@@бан....ъпдейтнах си играта и нов крак си свалих и oIo......всеки път ме дропва на едно и също място....баси:(
Neotrace
20.11.03 г., 13:35
Originally posted by Adrian
дайте линк :) плс
Ми линка който бях дал неска не бачка вече...ама не съжалявай щото май игрицата е бъгава....поне разбрах че не съм само аз с този гаден проблем:(
Проблема е в крака. Вижте тази (http://free.techno-link.com:8080/phpBB/viewtopic.php?t=32103) тема и изтеглете крак фикса. (има линк там).
Иначе я има на бубуто . Който иска линк -> ПМ
Neotrace
20.11.03 г., 15:03
Originally posted by Snake
Проблема е в крака. Вижте тази (http://free.techno-link.com:8080/phpBB/viewtopic.php?t=32103) тема и изтеглете крак фикса. (има линк там).
Ами за кракфикса четох че оправя по-друг проблем....не точно като моя...да не говорим че аз си изтеглих и друг крак от gamecopyworld...и пак същата работа...довечера ще пробвам и тоя фикс...дано стане че иначе много ще ме е яд.
ПС: Сега като прочетох линка...май ще трябва да я преинсталирам с променени регионални сетинги и тогаз май се оправяло....довечера ще пробвам:)
ПС2: Линка на дата.бг в директория /tmp бачка отново...така че теглете:)
gtzvetkov
20.11.03 г., 23:46
Играта кърти мивки, аз я поразцъках малко и съм доста впечатлен. Мисля че EA са си свършили работата както трябва. Само дано да го нямам този проблем с изхвърлянето от играта за, който чета по доста форуми, че ще има жертви. Хайде сполай ви късмет добри хора, аз отивам да лъскам... колата. :D
Neotrace
21.11.03 г., 12:23
Мда....колкото е готина играта, толкова е и бъгава за съжаление....щото много ми се играе...а досега си играя само на инстал/ънинстал....сменях кви ли не кракове и пачове /те са само два де:)/ и нищо...само се влоши положението и вече и save не ми бачка....абе гадост:(
Чернокрилия
21.11.03 г., 12:38
Искам :)
ще може ли :)
Аз съм на 13/111, с синя Civic, unique vynil X-mods, плюс спойлер, некви готски джанти Momo и се кефя ;)
Aз в началото взех Хондата ама после я замених за Митцубиши Лансер, боядисано в черно, със джанти Konig, спойлер отзад и предна/задна броня Хънтър. А да забравих - сложих и гуми Йокохама.
Играта е супер, 100 пъти по-добра от Миднайт Клъб 2. Аз нямам никакви проблеми с нея, не съм слагал никакви пачове, само но-цд крак. Версията ми е взета от бубу.то
gtzvetkov
21.11.03 г., 22:23
Проблема с който се сблъскват част (голяма при това) от играчите се оправя, като в менюто Region Options, се зададе English (USA) като език, а не Bulgarian. От там идва и целият проблем.
Аз пък я инсталирах и играх 4 часа без проблем и определено много се изкефих на играта. Най-добрия NFS досега (заедно с NFS 5). Всичко е добре изпипано и ме кефи много играта. Иначе сега съм на 34/111 и съм с '92 Nissan 240SX със второ ниво на перформанс ъпгрейдите
gkirilov
22.11.03 г., 15:49
Я някой от феновете да кеже дали е пробвал Стреет Легал 2 и какво му е мнението за нея.
.. неам търпение да се докопам до НФС Ъндърграунд. Напрао ша умръ.:(
Originally posted by gkirilov
Я някой от феновете да кеже дали е пробвал Стреет Легал 2 и какво му е мнението за нея.
.. неам търпение да се докопам до НФС Ъндърграунд. Напрао ша умръ.:(
кратко то4но и ясно:стреет легал съкс ЯКО АМА ЯКО
gkirilov
22.11.03 г., 18:04
Originally posted by murder
кратко то4но и ясно:стреет легал съкс ЯКО АМА ЯКО
Streert Lega 1 ili Street Legal 2... i za6to be ??? Ako e zaradi towa 4e nasi4a - slovi 4-te ypdejta i igrata stawa leka kato perce - towa e za "1". Men me interesuwa 2-kata kak e? Sori za oftopika
Ами играта и мен ме зарадва на пръв поглед. Като оставим настрана проблемите, има нови видове състезания, drag-a и drift-a мноо ме кефат. Но дефакто като поиграе човек малко и разбира, че 5-цата ще си остане отново на върха. Мислех, че ще може да си настройваш колата, че в мултиплеър ще има разлики в колите между играчите, а то кво стана, въобще няма такова нещо. Да, има некви ъпгрейди, но те са еднакви за всички, независимо че като ги избираш има няколко вида, разлика НЯМА! Също така и между колите разлика няма(поне за момента не забелязвам, може и да греша). Тъпо тъпо тъпо тъпо!!! Очаквах много повече. Не е лоша играта, даже е добра, но както винаги вкарали са някои мноо яки работи и са осрали други, дето преди са били екстра. Играта е по-аркадна от всякога! Графиката е добра, но пистите са прекалено шарени и прекалено аркадни. Мултиплеъра също е намален до 4 човека и усложнен с разни ненужни глупости. Сингъла си заслужава донякъде, но дефакто като почнеш с една кола няма смисъл да си купуваш друга. Въобще единственото нещо, които реално за мен има смисъл е външният тунинг. Там поне може да си различен от другите.
П.П. Музиката е много яка.
Бахти играта. Смених настройките на там всичко де що може да се сменя на English ( US ) и т.н. ама не! Играя си, стигам си пак до 13/111, давам collect reward и voila! Стана! Но след това save - See you later, aligator... Изтриха ми се всички сейвове, наново! Оставям я играта, само да чакам да видя какви кодове има, за да джитна още малко... Ако не, щях да съм я изтрил отдавна!
Bots'_Revenge
22.11.03 г., 23:31
Аз пък се срещнах с друг проблем: като мина 6/1** и екрана на НФС не се маха, почват некви моторни бучения, некви злостни катасртофи, ала нищо не се вижда. Пуснах игрицата на джам 98 и нещата тръгнаха, ала там в игрите нямам звук. хахаха от трън та на глог.
А някой може ли да ми каже къде се запазват save-овете? Опитвам се да си копирам профайла от 98-цата на ХП-то.
ако говориш за зависването (не точно зависване де ама все пак) на второто състезание от първия турнамент , при мен се оправи с връщане на 800х600 , невероятно но факт
Maй няма да е лоша идея да дръпнете патч в. 1.1
линк (http://free.techno-link.com/Pokemon/DOX/Games-ISO/November2003/NEED.FOR.SPEED.UNDERGROUND.PATCH.1.CRACK ED-DEViANCE/)
Bots'_Revenge
23.11.03 г., 12:51
А този пач не е ли само за оригиналния продукт? Защото поне за други игри пачовете не работят.
Виж самия линк :). Патча е от Deviance , т.е. си върви с кракнато exe и т.н. Бтв, този патч дето го сложих ( същия който snake е дал линк ) е много интересен - той apply-ва некакво rpf или нещо от този род на Speed.exe, та даже не трябва да имате оригинално speed.exe, а може и с кракнатото. И всичко се патчва като слънце!
Dark Skywalker
23.11.03 г., 13:15
Е с този пач забива или не забива в крайна сметка?
Shagrath
23.11.03 г., 14:24
мм при мен не забива без никви патчове (поне не и по-начина дето казвате да ви изхвърля в десктопа) иначе забива на други места и по други причини но не е болка за умиране ... иначе ще го видя и аз тоз пач ... но играта кърти
Някой, успя ли да я превърти? Защото, днес се пробвах онлайн и попадах само на ненормалници дето са я врътнали поне веднъж и имаха всички екстри по колите (за резултата се сещайте сами ;) ).
Originally posted by bil
ако говориш за зависването (не точно зависване де ама все пак) на второто състезание от първия турнамент , при мен се оправи с връщане на 800х600 , невероятно но факт
Със патча е като без него,
Collect Reward => Черен Екран и Затрити Savе-ове
Neotrace
23.11.03 г., 17:13
Я и аз да споделя как се преборих с тая игра...баси...скъсаха ми се нервите, обаче поне засега /44 мисия/ всичко върви без проблеми. Значи разкарвате играта....прочиствате регистрите от нейните остатъци....триете save-овете които се намират в C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\NFS Underground....после правите следното: Start>Settings>Control Panel>Regional and Language options>Advanced.... и там сменяте Language for non-unicode programs и го слагате на English /US/. След което ви поисква диск с XP... и рестарт....после инсталирате full инстал на играта, ъпдейтвате я от интернет и слагате deviance crack-а който е за версия 1.1 . Ако го нямате може да си го дръпнете от gamecopyworld. Този крак е и NOCD crack тъй че няма да ви иска повече и CD-то. След което си пускате играта и всичко е на 6. BTW обърнете внимание като си правите save дали изписва датата нормално или има йероглифи.....ako има йероглифи ще имате проблеми:)
Dark Skywalker
23.11.03 г., 19:10
Е мерси егати, аз пък искам да си имам системна кирилица.... Играта е готина, но ще замине "у лево" съвсем скоро.
:mad:
Махнах си кирилицата и си напраих изцяло USA PC и тръгна като хората, ама тва не пречи след всяко по дълго ниво да си прая back up на save-вовете, че ако пак ми изгърмят....
Neotrace
23.11.03 г., 20:02
Originally posted by Dark Skywalker
Е мерси егати, аз пък искам да си имам системна кирилица.... Играта е готина, но ще замине "у лево" съвсем скоро.
:mad:
Е едва ли ще ползваш кирилицата и играта едновременно...та като ти се джитка си я махаш....което става с 3 цъквания на мишката и един рестарт....пък като се наиграеш си я слагаш пак:).
ПС: Абре я си покажете колите бре...не се срамувайте:). Ето я
Мойта резачка:) (http://neotrace.data.bg/Toyota.jpg)
някой има ли идея как да сменя музиката в играта, да сложа различни парчета ?
няма нужда да си слагате локейшъна на УСА.Трябва само да махнете г. от формата на датата и всичко е ОК
Махнах "г"-то от формата на датата както каза bil и се оправи! Сега вече съм на 6/111, правих сейвове всеки път и не се скапа нито веднъж. Влезнах в tournament-a и съм ултра доволен!:good:
V@NKATA
24.11.03 г., 14:09
10x bil, златен си. Спести доста рестарти :)
И аз я превъртях, добра е играта.Не можах да намеря филмчета с титориали, а пише че има но както и да е.Nissan Skyline GT16V е моята бричка, всичко на мах(скоро ще пусна скрииншот) :D
аа днеска играх цял ден заболя ме ръката на 54/111 съм
с голфа
като го направя макс ще го сменя ама искам да видя колко може
KillerLoop
24.11.03 г., 18:03
А някой да е наясно, дали като сменяш колата ти се пазят уникалните ъпгрейди. Аз съм с RX-7, минах всичките 113/111 и ми е интересно ако сменя на Skyline-a дали ще си стоят. Говоря за допълнителния ъпгрейд, който е някъде след 100/111. Ако има някой който да е минал цялата и да е със Skyline, нека каже колко му е била максималната скорост на Drag-a. Моята е почти 375км/ч , но като сменя с нисана вдигам по-малко. Затова си мисля, че може би не се запазва този ъпгрейд...
Killerloop, зависи от колата-настройките се пазят но всяка кола има индивидуални параметри.
хора дайте ми един линк де
мерси
gtzvetkov
24.11.03 г., 22:09
Originally posted by bil
Трябва само да махнете г. от формата на датата и всичко е ОК
Може ли, някой по-подробно да я обясни/разясни тази "хамалогия", че аз определено не мога да зацепя за какво говорите.
@gtzvetkov
Бегаш на regional settings, там даваш advanced, или както е там на английски, след това отиваш на датата, горе има един такъв таб, след това от формата Full, разкарваш месеца и деня, и вместо dddd, MMMM dd, yyyy, както е при мен, да остане само yyyy. И voila :)
@y0y0 - отиваш на quick race, и като селектираш Drag или Drift, натискаш T и ти дава едно тъпо филмче, дето много-много не се разбира нещо от него ;)
gtzvetkov
24.11.03 г., 23:37
Ето това ми трябваше, сега си я играя най-спокойно.
Хиляди благодарности на Gambit за разяснението, както и на всички останали, искам да поздравя майка, татко, кака, двете кучета... :D
Изтеглих крак и патч за NoCd но пак ми иска Cd да му се невиди.Някой да има крак с който със сигурност няма да иска CD ?
Между другото, как ви върви играта- на системата от сигнатурата на 800х600,medium details,
car reflections update rate -low,
car reflection - high
car geometric detail - high
world detail -low
road reflections -low
и останалите на on върви сносно, 30 кадъра в града с опонентите, като ги няма 50-60 кадъра
30 кадъра ги е залостила на 1024 при всички екстри - включително и замазването на светлините... Мислех, че са повече защото не съм усещал до сега някакво насичане.
2100MHz
512 RAM
Ti4200 64MB default
Чернокрилия
25.11.03 г., 10:55
А аз ще правя ъпгрейд:(
сече, майка, сече
на 800*600 медиум ....
на 640 лоу се играе ама то това игра ли е... по - добре да си пусна поршето ...
то не че съм и очаквал друго де
Като пусна cpu-to @ 1920 мхз и видеото @ 350/480 я играя със ~25 fps @1024/768 @ high @ 2AA
Енджина на NFS по принцип е бавен, затова е нормално на 30 кадъра да играеш без да усещаш проблеми, но само за тази игра.Както и да го гледам са си 30 кадъра и въобще не са ми достатъчни.
Neotrace
25.11.03 г., 12:53
Ми аз кадрите не съм се сетил да ги меря, щото не забелязвам накъсване на картината....всичко движи мазно на 1024 макс детайли барабар с motion blurr-а:) /много як ефект...нищо се не вижда, ама чувството за скорост е супер:)/
ПС: Колкото за номера с датата...пробвах собственоръчно да изтрия г.-то от формите и стана...бачка си без проблеми и не се налага да избираш друго.
Чернокрилия
25.11.03 г., 14:26
От каква преспектива играте?
Така де, къде ви е камерата?
Зад колата или пред?
Аз за да не гледам колата, че много ресурс арчи се пускам отпред - тогава да видиш дали е бавен енджина ..... особено тегленето на права ..ъъ онова с превключването...
Това е едно от нещата, които определено не са скопосали .... пробвайте да врътнете две писти с камерата отпред и след това като пуснеш да гледаш и колата имаш чувството, че си забравил ръчната дръпната .... просто усещането за динамика е невероятно различно ...
Мдам, аз карам всички игри от предната камера, на колина само от капака.Скоростта най-добре се усвща от тая камера
medunski
26.11.03 г., 01:34
Как мерите fps?Аз я играя на 1280х960 с всичко ма мах(супер яко е размазването на светлините и фаровете, а и blur ефекта на въздушната струя).Интересно е че като пуснах 4хАА и 8хАФ не забелязах промяна в графиката - не се загладиха и назъбените ръбове след АА-то - и затова ги изключих.Иначе играя с най-близката камера(не тази отвътре де).Та как казахте че мерите FPS?
С Fraps- www.fraps.com
Аз се зарибих по онлайн играта, особено на драг(много е яко) а и има големи изруди(сигурен съм че някои чийтват но няма зна4ение) манията е голяма
За около 4ас игра е глътнала има няма 5Мб, което е супер
Ето линк за колите ми
http://snaz.data.bg
Dark Skywalker
26.11.03 г., 08:22
При мен по време на игра картината понякога насича и дори спира да се замисли за секунда-две, сред което продължава, сякаш нищо не е било. Дразнещо е, а не ми е толкова пършива системата все пак.... Процесор на 2.0 GHz, 512 МВ RAM, Radeon 9000 Pro 64MB. (Edit: това при 1024х768 на Optimum Quality или както там се казваше средната позиция на слайдера за Direct3D настройки).
Някой имал ли е подобен проблем?
Инак в играта ми допада разнообразието от "стилове" състезания. И аз играя винаги от най-предната камера, въпреки че бих предпочел да съм си в кокпита, като в NFS3, но както и да е. По време на drag състезание наистина имам чувството, че излитам със совалката.
:D
P.S. Абе някой може ли да ми обясни като на дебил как трябва да се ползва азотното гориво? На малки порцийки или всичкото наведнъж? На ниски предавки или след като набера скорост вече? Нещо не му схващам цаката (пък и не ми трябва особено, май... засега, на Hard).
AXP@2200mhz 512ram gf3@240/540 същото, не насича ами си запецва за секунда.
medunski
26.11.03 г., 10:59
Нема се пуашите аз с 2500+@3200+/2х256@400ддр/FX5900Asus (нагласена на best image quality) го влача с 30FPS при всичко на мах и 1280х960.На някои места макар и рядко и на мен сякъш ми прескача за секунда но най- интересното е че ако го направи(един или два пъти на състезание)го прави само първата обиколка а после колкото и обиколки да правя като минавам през същите места върви съвсем мазно.Пуснах и на 1024х768 и FPS скочи на 40 но пак от време на време прескача(само че има голяма разлика в blur- ефектите - на 1280х960 всичко се размазва много по-яко и все едно плуваш във въздуха, а и светлините оставят по-дълги следи).За опит го пуснах на 800-600 - качи 50 и повече fps но пак на моменти прескача.Така че big deal...
И при мен го има това насичане не само в играта, ами и в менюто-само че зацепва за повече от 3-4 секунди и се оправя.Незнам от какво е но who cares :D
Чернокрилия
26.11.03 г., 11:47
Мен пък си ми сече постоянно:)
Originally posted by Dark Skywalker
P.S. Абе някой може ли да ми обясни като на дебил как трябва да се ползва азотното гориво? На малки порцийки или всичкото наведнъж? На ниски предавки или след като набера скорост вече? Нещо не му схващам цаката (пък и не ми трябва особено, май... засега, на Hard).
Зависи с каква кола караш, за Skyline е най-добре на всяка скорост по една плочка да пускаш, ако пък направиш Perfect Shift на 1-2-3, 4ак на 4-та 5-та -6-та го пускаш.Гледай винаги да ти останат 2 плочки за 6-та, пускаш ги малко преди финала(само че като натиснеш SPace 2 пъти, като го задържиш по-бавно се вдигат оборотите и съответно ефекта от нитрото е по-малък)
Това е ако имате още въпроси питайте
Иначе за старта аз тръгвам на пълна газ, почти веднага светва зелената лампичка и вкарвам 2-ра,веднага един път нитро и вече иска 3-та, на 3-та веднага нитро и иска 4-та, на 4-та повечко нитро пускам, на 5-та една пло4ка нитро(колкото да качи на 6-та) и на 6-та квото остане малко преди финала с 2 бързи натискания на спейс(иначе както съм казал по горе по-бавно се вдигат оборотите като го задържаш)
П.С
на 6-та като натиснете спейс 2-пъти рязко, може оборотомера да влезе в червения сектор защотоо много бързо се качват оборотите, тогава пускате газта за 1-1.5 сек, и пак натискате
Neotrace
26.11.03 г., 12:25
Аз пък нитрото го ползвам след 3...до там ако правиш pеrfect shift ги режеш яко....след това на 4 давам малко, на 5-та повече, щото там по-бавно качва оборотите и квото остане....както казаха хората, малко преди финала:)....иначе отпред гледката е истината...всички коли ги карам така...и Колин-а и NFS-тата:)
Дам, прав си-въпроса е 1-2-3 да ги направиш перфект(само че за онлайн игра и да ги направиш пак те изпреварват заради нитрото, аз затуй го пускам)
Neotrace
26.11.03 г., 13:35
Originally posted by y0y0
Дам, прав си-въпроса е 1-2-3 да ги направиш перфект(само че за онлайн игра и да ги направиш пак те изпреварват заради нитрото, аз затуй го пускам)
Ама тука изниква един въпрос...как успяваш да пускаш нитро на 1-2-3 като там оборотите скачат много бързо и е трудно да уцелиш perfect shift-а без нитро...пък с нитро е направо късмет.
ПС: Пък колко пъти се забивам в разни камиони и коли няма да ви казвам:)))))))
KillerLoop
26.11.03 г., 17:25
Аз играя с RX-7, минах всички състезания. Та какви са ми впечатленията от нитрото: ако играя за най-добро време, тоест за 1-вото място, го пускам цялото в края на 2-ра скорост. Вярно че трудно се хваща perfect-a, но му се свиква. Така колата ускорява много добре и обикновено нямат шанс :) Ако искам да направя някой рекорд за максимална скорост, го пазя цялото за края на 5-та скорост. Верно е че така финиширам най-много трети, но пък е кеф да видиш как максималната ти скорост е с 50 и повече над тази на 1-вия :D
За сега, по горе описания начин съм хващал най-много 380 км/ч, но ще пробвам и метода на y0y0 за двойното пускане на нитрото :)
Както съм написал по-горе, на 2-ра скорост само чукваш спейса и оборотите се вдигат още по-бързо(почти неусетно минаваш 2-ра) на 3-та пак го чукваш, чак на 4-5 задържаш повече, а на 6-та като натиснете 2 пъти бързо 70 % от шансът ви е да попаднете в червения сектор(освен ако не сте точно в началото на 6-та)
И аз ще пробвам по вашите методи, наистина може да се научи нещо
Не казвам че моя начин е най-правилен, от опита който имам досега с играта това съм усвоил(и има резултат)
П.С Ако успеете да направите Perfect Shift на 1-2-3-та, със сигурност нитрото ще остане почти неизползваемо, ама на онлайн като оплескаш няма рестарт :D
П.С 2 Двойното пускане на нитрото е с цел рязко ускорение, а не максимална скорост
21.36 на 1-та писта е рекорда ми
П.С Малко подобрение-20.89
По въпроса за насичането...
Аз вчера като си играх с Detonator 42.01 (с него правя повече точки на 3ДМарк-а) забелязах, че почна да ми насича на моменти. А това не може да е заради хардуера, защото с 45.23 я играя без такива ефекти/дефекти. По едно време даже започнаха да се получават артефакти, свалих паметта на дифолт и пак ги имаше... Значи беше заради драйверите и си върнах 45.23.
Та вижте и при вас да не е нещо такава причината.
Едит
Най-добрата кола за Drag e Honda2000(незнам защо но е по-добра въпреки че има по-слаби показатели )
bat_zerga
27.11.03 г., 03:29
относно временното зацепване за по секунда- проблема не е в драйвери, мощ на видеокартата или недостиг на CPU horsepower - истината, е че виновника в случая е windowsXP или 2003 ако него ползвате. Под 98 и 2000 този проблем не се набива на очи толкова много. На мойта машина сечеше, на други машини сечеше (вирви си перфектно, запецва за секунда и продължава все едно, че нищо не е било ;( ), докато гледам аз на едно място - брех ****му не сече. С къв уин си бре говедо - с 2000...тъй ли ------> на момента теглих 1 ***** на ХР-то и се върнах към доброто старо 2К и о чудо - играта се оправи - не запецва, върви си супер..................тоя проблем съм го наблюдавал не само при тази игра обаче, не ми се редят примери, само ще дам един съвет - ако си заклет геймър/ка, който/която и да си си качвай една 98-ца придружена с 2К, играй си игрите, спести си проблемите и си живей живота
Ако не можете да минете някое ниво и искате да доигравате по-късно и да не ви го смята за загуба, алт и таб и от таск манагера го излкючвате ;) а ако нямате мишка натиснете уиндоуския клавиш за да имате :)
Аз на 85 го правих, там където трябва да се върти колата, днес на изи ще го пусна.
Вчера направих един тест на магистралата на драг
20.31 RX7
S2000 20.40
supra ili celica 20.??
другите не стават
аз играя с RX7
Neotrace
27.11.03 г., 12:28
Аз пък съм с XP...ама не ми насича. Възможно е да е от операционната система и нейните настройки....както и от какво ли още не....други резидентни програми, антивируса, кофти драйвери и т.н. Освен това забелязах че ако се включат АА и AF......изчезва motion blurr-а и light незнам си кво /размазването на светлините/. Иначе сега се мъча с Еклипса....много готино изглежда, ама нещо съм запецнал на един нокаут и ме правят на луд даже на easy. Иначе Супрата ми я дава със същите показатели като Еклипса....та за тва го избрах него. Колкото за тая Хонда S2000....имаше едно състезание 6 обиколки аз срещу 3 такива....е леле, направо ми скъсаха нервите....тва през цялото време да имаш 2 коли на задната броня и да извъртиш 6 обиколки без грешка на високоскоростна писта с трафик е бати ужаса:))))))
И аз го имам това спиране зз 1-2 сек. Ауу, мноо изнервящо е и направо се побърквам. А не мисля, че е от хардуера, щото някои писти си ги минава много добре и върви екстра, а на други насича. И то обикновено става баш към края на пистата, тогава го прави много често. Аз лично го отдавам, че не съм си инсталирал цялата игра и играя от диск и играта чете от диска, но ако вие сте си направили фул инстал и пак сече, значи не е от това.
Аз играя с Мазда Миата, дава и най-добри показатели наравно с RX-a,(едното има по-добър топ спиид за сметка на управление). Маздата обаче не става за драг, щото има само 5 скорости и накрая неминуемо влиза в червената зона и гърми, но за дрифта е супер, там с RX-a не мога нищо да направя.
Нитрото го изхабявам в първите скорости, така колата по-бързо достига високи скорости и като цяло времето е по-бързо. Наистина е трудно да нацелиш перфектна смяна, но и не е задължително чак толкова.
хмм Миатата напарвих много добро време под 20.50 на магистралата бих казал че е перфектна за драг
на дрифт рекорда ми е 55000 от веднъж с RХ-7
иначе за цяла писта май беше 280 000
Еми аз като съм с миатата и другите са с RX и ме късат направо. Поне до момента Миатата ми няма 6-та скорост и нямам никъв шанс.
А инак с нея на дрифта и на мен ми е 55000, а като цяло за състезание до момента 290 000.
не ги гледай компютрите те са силни колкото трябва за да ти е гадно
Аз играя само на хард и сега съм на 41-вото състезание. Рестартирам по 3-4 пъти, а понякога и повече. Иначе в началото ги чупех, ама ако продължава да се дига така летвата ще изиграя играта към нова година. :D
Иначе от колите, които сега имам, най-добрата за дрифт е Субару Импреза.
къде се гледат тея рекорди? Аз май имам към 80000-90000 с мазда от единия дрифт ама не помня вече.
а между другото играта е направена интересно(поне на средна трудност) - ако се блъснеш в началото онея почват да карат по-бавно и ги настигаш. Тъпото е, че го има и обратното. Ако вземеш преднина в началото дори и да не се блъскаш(минах цяла обиколка на 5та с маздата) пак те настигат. :conf:
Е то винаги е било така при NFS...
Dark Skywalker
27.11.03 г., 20:27
Абе доста мръснишки го раздават колите някъде след тридесетото състезание. Задминавам водача с мръсна газ по една тясна уличка и той като нави рязко волана, ме фрасна в ръба на една къщурка. Но и аз не им оставам длъжен, де....
SingulusCorpora
27.11.03 г., 20:41
Аз играя само на хард и сега съм на 41-вото състезание. Рестартирам по 3-4 пъти, а понякога и повече. Иначе в началото ги чупех, ама ако продължава да се дига така летвата ще изиграя играта към нова година. :D
Иначе от колите, които сега имам, най-добрата за дрифт е Субару Импреза.
Аз я превъртях с Peugeot 206, понеже съм яко фен на френските коли (също и на японските де....)....
Смея да твърдя, че за drag race най-добрата кола е Honda S 2000, за Drift Subaru Impreza, а за всички други състезания - Peugeot 206.
Сигурно има пристрастия в твърденията ми, но все пак се пробвах и с други коли, просто с Пежото е най-лесно, и смея да кажа най-ефективно. Колите със задно предаване имат стремеж към oversteer/презавиване, тези с предно - към understeer/недозавиване, обаче ми се струва, че handling-a на колите с 4WD (те мисля, че са само 3, но пък 2 от тях са ми много любими - Impreza и Lancer EVO VIII) е направен така, че поне аз карам много по-лесно с колите с предно (Пежото например).
При превъртането няколко пъти ме хванаха нервите на Drag, та се наложи да си продам на 3 пъти Пежото, за да си купя Honda S 2000, а сещате се какво става с Хондата....
SingulusCorpora
27.11.03 г., 20:46
Originally posted by lini
къде се гледат тея рекорди? Аз май имам към 80000-90000 с мазда от единия дрифт ама не помня вече.
а между другото играта е направена интересно(поне на средна трудност) - ако се блъснеш в началото онея почват да карат по-бавно и ги настигаш. Тъпото е, че го има и обратното. Ако вземеш преднина в началото дори и да не се блъскаш(минах цяла обиколка на 5та с маздата) пак те настигат. :conf:
И аз го забелязах това - караш перфектно не 1, а например цели 6 обиколки, и накрая някаква лека грешка, и 2-рия те настига....много тъпо, бих казал...
Аз бях правил на 2-3 Drift-а по около 120 000 точки. И това преди да си пусна Drift Tutorial-а, в който разясниха, че при дрифт, след който се блъснеш, губиш точките....така че сега ще се постарая да направя например...200 000+
А колко сте правили за единичен дрифт, т.е. когато изписва "Collosal!!!"...аз си спомням няколко пъти, че правих по 28 000 точки...
Точно за единичен дрифт съм правил 55хиляди. След колосалния има outrageous и после след 50хиляди е insane. А за цялото състезание ми е 290 хиляди с маздата. Ще видя по-нататък, може и повече да изкарам :)). Между другото не видях къде са тия дрифт туториали, аз ги научих в процес тия неща за блъскането ;)). То отляво нали ти показва и там по колко се умножава и т.н. Абе играчка си е на дрифта като се играе на хард, понякога се налага по 5-6 пъти да рестартирам докато направя перфектни обиколки без да се блъскам и с готини дрифтове.
Аз колите не ги сменям много много. С accura-ta си карам състезания и драгове, а с миатата дрифтовете. С accura ми е много трудно на дрифт, щото тя трудно се пързаля, мое и да е заради предното предаване, но е факт. Аз колите ги гледам по показатели общо взето, тия дето са им най-високи тях си ги карам.
Вярно обаче, че след 30-тото състезание взе да става доста напечена конкуренцията на хард. След 60-тото малко пак олекна, ще видя нататък как е.
SingulusCorpora
27.11.03 г., 21:36
Браво - постави ми един вид летва, която да гоня при Drift-a ;)
Относно предното предаване - наистина много трудно е да се постигнат високи резултати при Drift-а, защото просто колите недозавиват, и трябва много да ги "ръчкаш", за да стане що годе хубав дрифт, ама пак не става така ефектно, и ефективно, както например с кола с 4WD, като например Subaru. А и не съм пробвал как е с кола със RWD, ще ми е интересно...
А на мен състезанията са ми много лесни - може да се каже, че направо се слях в едно с това Пежо...особено лесно беше последното състезание, в сравнение например с едно някъде на прогрес 85/111...когато доста се озорих...малко странно ми се видя трудността на последните няколко преди превъртането...
A tutorial-a го пускаш, като натиснеш Т, когато си позиционирал върху Drift в режим Quickstart...или Quickrace...
Тази вечер ще се пробвам да направя 200 000 - 300 000 точки :cool:
ако искате предизвикателства ето ви едно. направете като тоя пич. 1 обиколка нонстоп пързаляне. 100000+ точки. Пича иска да направи 200 сега.
http://www.nd4spdse.net/driftking.wmv
SingulusCorpora
27.11.03 г., 22:27
Originally posted by lini
ако искате предизвикателства ето ви едно. направете като тоя пич. 1 обиколка нонстоп пързаляне. 100000+ точки. Пича иска да направи 200 сега.
http://www.nd4spdse.net/driftking.wmv
Ами ти не видя ли X-RAY по-горе да казва, че е правил 280 000?
Ее ама не наведнъж. Chain drift най-много 55 съм правил, не като тоя 122 някъде.
KillerLoop
27.11.03 г., 23:57
Аз направо се отчаях от онлайн-а. След като видях максимална скорост от над 700км/ч ... после как да се състезаваш с тези гадове?!? :mad:
Attach-нал съм screenshot.
Neotrace
28.11.03 г., 00:26
Originally posted by SingulusCorpora
Браво - постави ми един вид летва, която да гоня при Drift-a ;)
Относно предното предаване - наистина много трудно е да се постигнат високи резултати при Drift-а, защото просто колите недозавиват, и трябва много да ги "ръчкаш", за да стане що годе хубав дрифт, ама пак не става така ефектно, и ефективно, както например с кола с 4WD, като например Subaru. А и не съм пробвал как е с кола със RWD, ще ми е интересно...
А на мен състезанията са ми много лесни - може да се каже, че направо се слях в едно с това Пежо...особено лесно беше последното състезание, в сравнение например с едно някъде на прогрес 85/111...когато доста се озорих...малко странно ми се видя трудността на последните няколко преди превъртането...
точки :cool:
Мда...аз сега съм около 80-те и направо ми е егати гърча на състезанията....иначе да драфтовете ги размазвам и най-големия проблем ми е трафика....ако го немаше щеше да ми е супер безинтересно. На дрифта също ми е лесно щото Еклипса е със задно и се носи като народна песен....въпреки че такива феноменални рекорди като вас не съм правил. А някой може ли да ме светне какво точно е това E-brake....май така се казваше и ползвате ли го? Аз го ползвам от време на време в много остри завои. И послено за Онлайна....до колкото разбрах трябва да имаш реално IP за да играеш, нали???
700 км се прави с хак
тва сам го виждал, не може да се кара ама колата ти върви по стените само 1 обиколка на стадиона за 26 сек
аз почнах с голф и искарах до 59/111 на един драг просто не можеше повече, минах на еклипс и сега съм с рх7 с нея на магистралата правя драг 20.31
за дрифт е по добре кола със задно защото много по лесно се оправяш с презавиването отколкото обратното, не съм пробвал 4х4
Neotrace
28.11.03 г., 11:53
Аз пък почнах със Сивик-а и изкарах докато се появи Селиката....пък от нея се метнах на Еклипса и мисля да превъртя играта с него, ма да видим дали ще стане.
Авторски права на vBulletin