PDA

Виж пълна версия : UDто ми не товари на 100% процесора!

Metanoia
18.11.03 г., 20:05
Какво да ви кажа - не съм сигурен на какво се дължи, но вчера със съквартиранта ми свързахме 2-те си РСта в мрежа и сега като оставя само UD да работи товари на около 50-85% процесора.
Винбоз 98 е OSa. Меря го с Motherboard Monitor и оригиналния уиндовски System Monitor - все то! А като пусна програмката от комплекта на Motherboard Monitor за 100% load показва 100%. Преди това го нямаше този проблем... а сега и ми се струва, че смята по-бавно! :(
П.С. Като пусна и SETI да смята с него пак товари до около 85-90% максимум!

mralien
18.11.03 г., 20:29
Ами я прегледай да нямаш някой неприятен Spyware който да ти тегли от ресурсите?!? защото и Сети-то и УД-то са с минимален приоритед пред другите програми вкл и спай-овете...

Metanoia
18.11.03 г., 22:38
Проблема не е в липса на процесорно време, а че UD не иска да го заеме!!! Или поне така показват програмите...:rolleyes:

Valeri
19.11.03 г., 04:39
Originally posted by Metanoia
Проблема не е в липса на процесорно време, а че UD не иска да го заеме!!!

Ами не ти харесва процесора, затова... :hi:

Metanoia
19.11.03 г., 14:03
Originally posted by Valeri
Ами не ти харесва процесора, затова... :hi:
Това е гнусна фалшификация на Интел за да си купуват маниаците на UD техните процесори! :mad: ( :D )
П.П. Абе май със същата скорост смята, което пък значи, че програмите не измерват вярно, което пък също е странно... :rolleyes:

ChiefA
24.11.03 г., 00:24
Abe ne te znam ama kato gledam otskoro mnogo si mi drypnal s UNITiTE...

Satanail
24.11.03 г., 10:26
Да не би да имаш някакъв "охлаждащ" софтуер да върви, и да не си го видял!?

П.С. Настигам ОпТиМиСТ :p :p

Metanoia
24.11.03 г., 18:20
Originally posted by ChiefA
Abe ne te znam ama kato gledam otskoro mnogo si mi drypnal s UNITITE...
Ти споко, че още не съм пуснал турбото. :D
В момента смятат 2 Атлона по ~1.5 GHz и един над 2 GHz, а скоро ще се включат в надпреварата и двата стари Дурона - 950 и 1100 MHz... ;)

ChiefA
25.11.03 г., 18:23
Nedei 4e kato widi6 smetkite za toka 6te ti se zawie swqt...

Metanoia
25.11.03 г., 23:34
Originally posted by ChiefA
Nedei 4e kato widi6 smetkite za toka 6te ti se zawie swqt... Споко! Аз не плащам повечето от тях. :D А и се оказа, че не харчи чак толкова РСто...

JoZ
02.12.03 г., 07:35
Споко! Аз не плащам повечето от тях. :D А и се оказа, че не харчи чак толкова РСто...

Особено като не ги плащаш казваш, изобщо спира да харчи :D

Metanoia
02.12.03 г., 13:37
Originally posted by JoZ
Особено като не ги плащаш казваш, изобщо спира да харчи :D
Точно! :ghi:
Пък и да знаете със съквартиранта ми как до втори декември само на компютърна топлина я караме. ;) Така де, по-голямата част от енергията, която се хаби е топлинна и следователно нямаме никакви загуби! 24 часа нон-стоп е топло в къщи покрай смятането на лекарство за рак.

teddybear
04.12.03 г., 16:33
Точно! :ghi:
Пък и да знаете със съквартиранта ми как до втори декември само на компютърна топлина я караме. ;) Така де, по-голямата част от енергията, която се хаби е топлинна и следователно нямаме никакви загуби! 24 часа нон-стоп е топло в къщи покрай смятането на лекарство за рак.

Всичката ел. енергия консумирана от компютъра ти се преобразува в топлина, е и някаква мижава част в електромагнито излъчване.