PDA

Виж пълна версия : Препоръчайте игри

|ma3x|Virus
18.11.03 г., 14:24
Не съм играл много игри, но ми харесват такива от стила action-horror, (Undying, Blood Rayne). Някой може ли да ми препоръча добра игра от същия жанр?
P.S. само не SoulReaver- има супер гадно управление

Roshav
18.11.03 г., 17:29
Ами пробвай с Resident Evil, Silent Hill.

Neotrace
18.11.03 г., 17:36
Пък ако те кефи реженето на глави, ръце и крака моя личен фаворит макар и поостарял си остава Blade of Darkness....много качествен и труден екшън.

core13
18.11.03 г., 18:19
Originally posted by |ma3x|Virus
Не съм играл много игри, но ми харесват такива от стила action-horror, (Undying, Blood Rayne). Някой може ли да ми препоръча добра игра от същия жанр?
P.S. само не SoulReaver- има супер гадно управление
За съжаление, всичките качествени survival horror игри са с гадно управление. Но ако искаш наистина да се уплашиш Silent Hill 3 е играта. Не мога да издържам по-повече от 3 часа игра :). Иначе ако имаш gamepad SoulReaver 1(2) е просто приказка.

Ged
18.11.03 г., 19:15
AVP, AVP2-от т'ва по-екшън хорър няма
Shadow Man-стара ама златна

Roshav
19.11.03 г., 09:08
Shadow Man
Еиииииииии - тая я имам оригинална.Май скоро ще я играя пак. Играта е доста добра като замисъл за времето си. Пробвай я. Мисля че на нея имах около 150 игрални часа...... ( е преди 3-4 години и на PS1 обаче щом си я купих и за компа според мен е зарибявка :D )

|ma3x|Virus
19.11.03 г., 11:59
Благодаря за всички оставени мнения. Започвам да си ги търся вече :)

bat_zerga
20.11.03 г., 00:21
ako искаш нещо много хорър и много екшън задължително си намери SystemShock2 - дано не си някой от по-нежничките щото тая игра воистина е хорор и кат нищо ша вземеш и превъртиш ако я играеш нощем на съраунд звук и пълен мрак

Ged
20.11.03 г., 01:22
ем систъм шок е FPRPG и е мнооо хорър няма що...
|ma3x|Virus слушай рошавия и мен
shadow man e лудница, има една от най-подтискащите атмосфери правени в игра, и е нелинейна и е луууудница, и сек'ви изчадия дето не можеш да си ги въобразиш, и е лудница, абе за да почнеш играта трябва едни ротвайлери да те нахапят до смърт
казах ли лудница?

p.s.излязла е Shadow man 2 за PS2 и дефинетли мисля да си я взема

bat_zerga
20.11.03 г., 02:43
Човека е написал цитирам:
"Не съм играл много игри, но ми харесват такива от стила action-horror, (Undying, Blood Rayne)"
Първата е фърстпърсън, втората е търд и двете съм ги превъртал и мога да знам повече от тебе за това какво явно харесва човека. А той явно харесва игри с добро управление - вие го изкарахте resident evil фен - що му не препоръчате в такъв случай nocturne-то или blairwitch-овете тогава. Абре GED - ти случайно разцъквал ли си го systemshock-a та ще казваш "ем систъм шок е FPRPG и е мнооо хорър няма що... ". Тая игра слага по страх, който ще изпиташ по време на игра всичките ресидентивили накуп /които са ми адски смешни btw/. Само ще ти цитирам по спомен част от ревюто на gamersworkshop за играта "...гласовете и звуците са такива, че биха накарали един вампир като ги чуе тихомълком да се прибере благоразумно в ковчега си"
а тоя shadowman е 'баси тъпотията ама нейсе.
soulreaver1 ми беше леко спек заради управлението, докато при двойката си се управлява с клавиатурата и мишката и н.п., обаче превъртал съм ги и двете игри и .... не мога да кажа, че са хорор.
Ako имаш стара машина си набави задължително alone in the dark1. няма да съжаляваш

CyPoB_KoKa|\
20.11.03 г., 12:43
ами според мен трабва да опита Blood Omen 2...
Управлението не е толкова зле...

Ar4i
20.11.03 г., 14:57
Абе System Shock 2 е много яка и си е хорор, каквото и да кажете на мементи аз си подскачах от стола :)

Съшо бих препоръчал и Martian Gothic която е повече адвенчър отколкото action, но е добра.
Alone in Dark 1&2 бяха супер особено 1, за времето си беше направо велика само като си спомня каква борба беше още в началото... ех вече не правят такива игри...

koshera
20.11.03 г., 17:41
Абе System Shock 2 е много яка и си е хорор, каквото и да кажете на мементи аз си подскачах от стола
един приятел не само подскочи ами и падна от стола.беше със слушалки и не беше усетил ,че съм влезнал в стаята :D

Neotrace
20.11.03 г., 18:12
Ако си говориме за стряскащи игри...то AvP 1 бие всякакви рекорди...ебати изродщината е тая игра като играеш с маринеца.....усещането е супер неприятно ...все едно си жертва пусната за малко преди да те пречукат...направо действа на нервите /със слушалки и на тъмно е ужас:)/

alexbg67
20.11.03 г., 20:04
Originally posted by Neotrace
Ако си говориме за стряскащи игри...то AvP 1 бие всякакви рекорди...ебати изродщината е тая игра като играеш с маринеца.....усещането е супер неприятно ...все едно си жертва пусната за малко преди да те пречукат...направо действа на нервите /със слушалки и на тъмно е ужас:)/

За тази Адски съм съгласин с тебе, особено както и сейв нямаше отначало... баси треперлъка, дали няма да те пречукат без време... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Ged
20.11.03 г., 20:07
ем батзерга
явно имаме различни критерии за страхhttp://superbabies.homestead.com/files/lol3.gif

medunski
22.11.03 г., 14:02
AVP определено те облива със студена пот особено на тъмно със слушалки(най ужасното е че гадинките лазят и по тавана и по стените а ти чуваш само отвратителния звук от приближаването им докато накрая изведнъж ти скочата и те разфасоват хехе).Silent Hill обаче има убийствена атмосфера,фабула и маняшки хрумки...Soul Reaver-a не е никакъв ужас обаче си е маняшка игрица(най-якото е че има добри загатки) а с управлението се свиква бързо и е мн.увлекателна

vlado_vrg
22.11.03 г., 14:34
[QUOTE]Originally posted by Ar4i
[B]Абе System Shock 2 е много яка и си е хорор, каквото и да кажете на мементи аз си подскачах от стола :)

Заинтригувахте ме доста,фен съм на такъв тип игри.Някой ще може ли да ми прати линк,да я дръпна,да й се порадвам.Благодаря предварително!

|ma3x|Virus
24.11.03 г., 12:03
Вече започнах да играя Blade of Darkness. Като цяло ми харесва доста играта. Като недостатък мога да изтъкна само че няма стрейф лефт и райт. Иначе е доста трудничка. Сега съм запънал на едно место където трябва да събереш 3 камъка. Аз съм намерил само синия. Обиколих всичко възможни коридори, но не срещнах другите. Някой може ли да ми подскаже ако се сеща!

Neotrace
24.11.03 г., 13:17
Originally posted by |ma3x|Virus
Вече започнах да играя Blade of Darkness. Като цяло ми харесва доста играта. Като недостатък мога да изтъкна само че няма стрейф лефт и райт. Иначе е доста трудничка. Сега съм запънал на едно место където трябва да събереш 3 камъка. Аз съм намерил само синия. Обиколих всичко възможни коридори, но не срещнах другите. Някой може ли да ми подскаже ако се сеща!

Добър избор:)...само дето си на такова ниво /толкоз е заплетено/ че трудно може да ти се подскаже....в общи линии щом вземеш 1 камък, ти се отваря нова врата от където се взима следващия....та провери вратите които са се отворили след като си взел първия камък и бъди сигурен че там трябва да влезеш.

ПС: между другото с варварина и рицаря е най-готино, щото кви неща правят с мечовете не е истина:)

Ged
24.11.03 г., 19:48
Оооо говорете ми за Blade of Darkness
говорете ми
btw има един мод за Bod наречен Gladiator
начи т'ва вкарва нещо като детмач в играта срещу AI-то на играта. Избираш си персонаж, избираш си срещу кои врагове да играеш, избираш си колко врага едновременно да ти се явват и почва мелето
ако някой се интересува може и да я ъпна някъде

Xiox
25.11.03 г., 12:25
Пробвай Blood 1 - даже май има някакъв мод с който става 3D, но и без 3D е лудост. По-съвременно предложение, което не видях да е споменато, е Nosferatu - The Wrath Of Malachi. Съдейки по отзивите в Internet тази игра най-много напомня Undying. Аз не съм я играл, защото не ми тръгва, но ако наистина прилича на Undying сигурно си струва.

|ma3x|Virus
25.11.03 г., 12:30
Ами Ged давай, ъплодвай някъде!

Ged
25.11.03 г., 19:33
Bod Loader (http://rack3.free.evro.net/server19/gigawatt/bod/BODLoader041.zip)
начи за да тръгне Гладиатор мода трябва първо да качиш Bodloader който си е modloader :D

Gladiator mode v.103 (http://rack3.free.evro.net/server19/gigawatt/bod/gladiator103.zip)
самия мод

Slayer arena (http://rack3.free.evro.net/server19/gigawatt/bod/slayer10.zip)
начи това е май единствената арена на която можеш да се развихриш като хората. другите са прекалено тесни, малко са недомислени, ама тя ти стига

----------------------------------------------------
във всеки един архив си има по един readme файл където се обяснява аджеба как да инсталираш мода, модлоудера и картата

enjoy

Diablo
28.11.03 г., 16:21
Probzqj s Resident Evil, Silent Hill, Blood Omen, Blood Rayne, Blood.