PDA

Виж пълна версия : Най-великата ми творба. Правена час-два. Реднерирана около 9 месеца...

BeaZTiE
14.11.03 г., 16:06
ето.. вижте както правих около Нова година.. отне ми час-два... или малко повече.. непомня.. рендерира се около девет месеца.. процесът свърши сутринта на 25.09.2003

хвърлете едно око :)

http://rosalina.dinev.com/6.jpg

Shagrath
14.11.03 г., 16:16
много реален ефект си получил ... да не си го рендвал с X--Рей :ghi: :lol: :lol: иначе е сладко детето ... живо и здраво да е

Baby Thomas
14.11.03 г., 18:41
Материала твой ли е? http://babythomas.data.bg/smiles/mexico.gif

BeaZTiE
14.11.03 г., 18:57
Originally posted by Baby Thomas
Материала твой ли е?
абе и да не е - аз обещах, че ще го обичам като мое..
кво сега.. няма да го връщам я?

tr3x_bg
14.11.03 г., 20:37
-estito da ti e bebeto...mamka mu se namiram da kava nesto hubawo kato sym w daskalo i sicko e fykyd yp...brawo brawo...wikam si 9meseca rendwane kwo e twa basi
^
:D

_Coded msg for moderator normal user cant see it_

Edit my post please..noo no please you must do it...

tes mon ami toi...edit mon post :P ben je parle francais que veux-tu toi...ferme ta yeule...

G-Point
15.11.03 г., 00:29
аве Бизти, тоя пръст дето е върху ръчичката му напомня на нещо друго ве, в първия момент се облещих :D

BeaZTiE
15.11.03 г., 00:34
Originally posted by G-Point
аве Бизти, тоя пръст дето е върху ръчичката му напомня на нещо друго ве, в първия момент се облещих :D

хаха
братчет.. не го бях забелязал това.. сега се скъсах да се хиля.. че то ако беше така, този малкия щеше да ни засрами всички накуп :)
бебе на 50 дни... това е пръста на жена ми - а не мъжката гордост на сина ми :) да поясня аз де :) че иначе осега ще се редят на опашка кандидат-снахите ми :))))))

fellix
15.11.03 г., 00:54
А да обадиш, какво му е заглавието?! Или не сте решили.

BeaZTiE
15.11.03 г., 01:31
Александер - кръстен на пра-пра-пра-пра-пра-пра-пра-пра-пра-пра-пра-пра-пра-пра-пра-пра-дядо си Александер Д Грейт :)

наистина.. на парчето на мейдън е кръстен :) майтап нема.
исках Линус да го кръстя.. ама жена ми не се накефи нещо... звучало и кучешко име..
и александер го кръстихме..

Ged
15.11.03 г., 02:07
Originally posted by BeaZTiE

исках Линус да го кръстя.. ..
хахахахаах ентусиаст
що не го кръстихте рендерчо... или уайлдкет, оксижен?, триде :D

хех шегувам се голям сладур е

дори ме е страх да си помисля къде си му хвърлил пъпчето :D

BeaZTiE
15.11.03 г., 05:05
Originally posted by Ged

дори ме е страх да си помисля къде си му хвърлил пъпчето :D

пратих жената да го хвърли в завода на оливиети.. ама незнам какво направи.. добре, че ме подсети... веднага щом се пибера (че в момента съм в перуджа, а утре съм в рим) ще и задам този интимен въпрос... защото ме съмнява да се е разходила до там..

tr3x_bg
15.11.03 г., 06:39
Aha zna`i si w Italia heh :) Brawo brawo...[to ne pusne] edin link s mowie na bebe-to...`e bratow`ed mi be[e golqma skica ama sega stana na 5 i po`na da bie majka si za awtomati ( twa naj-seriozno) i mnogo mu se syrdq..snimaj go kato e buden (te na tazi wyzrast budni li sa) ajde...

p.s egati kolko gre[ki 3 pyti go edit-wah tozi post..!:)

Siddhartha
15.11.03 г., 06:44
От сега прилича на баща си!...
...оо, то това било пръста на мама...
:D

tr3x_bg
15.11.03 г., 20:42
Idejka! :)

Predlagam wseki mesec da post-wa] po edna nowa snimka da wivdame kak raste bebeto ako nqma] ni[o protiw de :)

ВТ Едит: Тези работи в подфорума "С биберон и памперс" :D :D :D