Виж пълна версия : Szhizm
Synthy_xxx
13.11.03 г., 13:39
Преди време почнах да играя на Шизм. След много лутане стигнах до мястото с къщите (след храма, с координатите от диска, който ми дадоха срещу горивото). Та там има две врати (на вторият етаж) - едната е отворена и има един пъзел с мостовете - решен е. остава ми да отворя другата врата, НО КАК????? какво ли не пробвах, всички комбинации от двете плочки изредих и нищо, съвсем нищо :( Някой може ли да ме светне как да го мина - мъча се от 2 месеца там и от никъде не излиза решение - какво пропускам ?
Пробва ли www.gamefaqs.com :)
Synthy_xxx
13.11.03 г., 15:21
да
The Penalty
13.11.03 г., 15:47
опитай така (http://www.google.com/search?q=schizm+walkthrough&ie=UTF-8&oe=UTF-8&hl=bg&lr=[/)
Synthy_xxx
13.11.03 г., 15:56
Благодарим много. Пак няма да се спи :D
Чернокрилия
14.11.03 г., 13:09
Originally posted by Synthy_xxx
Благодарим много. Пак няма да се спи :D
На каква разделитела способост го играеш това?
аз на повече от 640 * 480 не можах да го подкарам
Originally posted by Чернокрилия
На каква разделитела способост го играеш това?
аз на повече от 640 * 480 не можах да го подкарам
То на повече няма и как. Просто играта е само на толкова.
Synthy_xxx
14.11.03 г., 18:01
Да, само на 640х480. Аз даже се опитах да ресайзна филмчетата - не можете да си представите каква боза стана :hi:
Чернокрилия
14.11.03 г., 19:04
бамаму
като гледам скриншотовете на сайта им - направо майка плаче
да им го /самоцензура/
е то на моя монитор е толкова едрозърнесто, че не разбирам за какво става дума, жал ми е за пичовете с по - големи телевизори дето ще се опитват да я играят ........
ще си взема едно 14" мониторче за целта, барем да си изглежда като ората .....
/самоцензура//самоцензура//самоцензура//самоцензура//самоцензура//самоцензура//самоцензура/ в гъз@ /самоцензура//самоцензура/
Ами човек, тя играта има две версии по принцип - CD и DVD. Познай коя се разпространява в България (съответно коя играеш ти :) Ако са ти харесали скрийншотовете от сайта на играта, значи си гледал такива от DVD версията. Проблема беше, че за да съберат играта на 5 диска в CD версията, авторите изполвали някаква супер куца компресия, и оттам многократно по-грозната игра :(
Synthy_xxx
17.11.03 г., 10:39
АМи тя всъщност не е чак толкова лоша графиката на CD версията, но на големи монитори като се разпъне става гадно. Ползват някакъв Pеgasus кодек - за първи път видях такова нещо. Някой знае ли кога ще излезе Шизм 2, ааа :? :? :? Тя ще бъде само на DVD.
Чернокрилия
18.11.03 г., 16:28
Originally posted by Synthy_xxx
АМи тя всъщност не е чак толкова лоша графиката на CD версията, но на големи монитори като се разпъне става гадно. Ползват някакъв Pеgasus кодек - за първи път видях такова нещо. Някой знае ли кога ще излезе Шизм 2, ааа :? :? :? Тя ще бъде само на DVD.
Бе моя монитор не е от най - големите на света, въпреки, че както се забелязва е най - качествения компонент в цялата ми конфигурация...
Та изглежда просто ужасно:(
А от къде мога да я намеря на ДВД, ако някой има разумно предложение да ми метне един ПМ па ще го обсъдим, а?Ако я има някъде качена на БГ сървър също няма проблем имам си 1мбит наета линия:) за една вечер ша го опна:) само дайте линк:)
Synthy_xxx
18.11.03 г., 17:26
То CD версията я няма на сървърите, та какво остава за DVD ... аз си я взех оригинална - просто не са внесли DVD в България, а защо ... и те сигурно не знаят (Пулсар) :mad:
Авторски права на vBulletin