PDA

Виж пълна версия : Търся доброволци за съвместен проект!

Shagrath
12.11.03 г., 14:35
значи първо като цяло искам да ви поздравя за подфорума момчета ... извоювахте си правото , за нещо красиво (поне според мен) ... да ви е жив и здрав ... знам за него откакто го отвориха , но ви пиша чак сега , защото ще засегна и друга тема ... а тя е донякъде възкресяване на темата за играта , която бях пуснал преди много време в ОБЩИ ... та такам ... за незапознатите ... решихме да си сформираме екип за игра ... с дългосрочен неангажиращ проект ... но в същото време сериозен и отговорен ... тъй като си намерих хора за програмната част от играта , такива вече не търся ... но както казах проекта е доста мащабен и тук вече опираме до моделите ... които са много ... и то детаилни ... за жалост до момента откликнаха само Бийзти и Бейби Томас ... прекрасни за мен хора , които обаче си имат и други задължения ... а и това както и да се погледне си е работа за много хора ... там викам още веднъж да се пробва да си потърся хора за 2Д/3Д дизайн ... искам едно обаче от всеки навит ... просто да не се откаже още в началото или някъде в средата (както стана с предишните) ... еми това е ... желаещите да се обажат на ПМ , ICQ или тук ... нека си кажат с какво се занимават , от колко време и да сложат по някоя примерна снимка на рендват от тях обект или скица на нещо правено от тях (за 2Д , стори лайн и т.н.) ...

П.С. с Бейби Томас си поговорихме и подписахме устен договор :D ... дано и Бийзти се окаже сериозен ...

П.С.2 още веднъж честито за подфорума ... засега е доста интересен ... следя го редовно въпреки че досега не съм поствал ...

BT Едит: За контакти във връзка с проекта - РМ или ICQ :D http://babythomas.data.bg/smiles/mexico.gif

Baby Thomas
12.11.03 г., 19:18
Договор можем и на хартия да подпишем другата седмица, но си помисли добре за нулите. :D

П.П. Включвай се и активно ако имаш време/желание, ще се радваме на мненията и оценките ти, ако не друго. :cool:

BeaZTiE
12.11.03 г., 19:37
и аз искам 33% - както сте дали на БТ :)
и се включвам - ведната... едва ли не

feanor
13.11.03 г., 12:41
А нещо повече по проекта ще кажеш ли ??

BeaZTiE
13.11.03 г., 12:47
ето, Shagrath, намерихме си и чаръктер аниматор :ППП
чуйте се на ицкю и се разберете за проекта :)

Shagrath
13.11.03 г., 13:27
ако става на въпрос за feanor ей сега ще го преслушам на ICQ ;)

П.С. сигурен ли си че искаш точно моето мнение ? :p

BT Едит: За контакти във връзка с проекта - РМ, ICQ, Mail...

feanor
13.11.03 г., 20:12
Ако искате (хората с идеята), да направим проекта открит - постваме теми, консепт арт, модели, идеи и т.н. във форума. Един вид WIP-проект към форума.
А?

BeaZTiE
13.11.03 г., 20:24
съгласен с другая ре-аниматор.

Shagrath
13.11.03 г., 20:30
az sym protiw ... obqsneniq dawam na ICQ ...

sega goworih i s o]e edin ot programistite ... i toj e twyrdo protiw ...

egalitarian
13.11.03 г., 21:09
Дайте някаква насока каква ще е играта - поне жанр и по-обща информация. Аз имам известен опит - участвах в създаването на Цар - предимно звук и работа по интрото така, че мога да помогна с нещо...

Shagrath
14.11.03 г., 13:01
ами като жанр ... не мога да го специфицирам ... смеска от 3Д екшън , РПГ , симулатор ... и т.н. ... енджина ще си е изцяло наш ... както и една друга идея пробягва засега ... която ще оставя в тайна ...

BeaZTiE
14.11.03 г., 16:49
ок
предлагам следното..

публичност на концепцията, моделите (в битмап формат - не 3д модели), сценария, интерфейса етц.

кодинга, 3д моделите, енджина етц - скрити :)

това е според мен правилната стратегия.

Shagrath
14.11.03 г., 16:52
аз така съм навит ...

но имаше един много правилен въпрос зададен ... "за какво аджеба ако има само това ни трябва публичност ? " ...

Baby Thomas
14.11.03 г., 18:46
Аз лично смятам, че ръководството трябва да се съберете и да ги изясните тези моменти. По-добре ще тръгнат работите оттан нататък мисля...

Shagrath
14.11.03 г., 19:07
така да се каже програмния екип се събра и е на едно мнение ...

SingulusCorpora
14.11.03 г., 20:41
Така.
За тези, които се интересуват от този проект за разработката на играта. Който не знае, а в момента това са всички с изключение на Shagrath/Лъчо, аз съм другия член на екипа, който ще се занимава с програмната част на играта.

Това за сега.
Не бях много словоохотлив...който има нещо да пита - да пита :)

pharaon
17.11.03 г., 14:03
takam moga da pomogna no pyrwo trqbwa da widq adveba kwo [e se modelira !!! zanimawam se s arhitektura i kojto iska da mi widi ky]ata za primer http://chav.hit.bg/house.wrl ako se interesuwate ot moqta pomo] mi[ete mi ;)

Grent
01.12.03 г., 17:03
А аз може ли да питам ...
- Защо не отворите проекта наистина (всичко без сорса и самите ресурс файловете ) ?
- Общо 2ма човека ли сте "програмната част" ?
- На какъв етап е разработката към момента (т.е. какво е направено досега) ?