Виж пълна версия : Sony Ericsson T610
n_nenkov
11.11.03 г., 22:29
Знае ли някой програма за създаване на полифонични мелодии за Sony Ericsson T610?
Lyubo_lvl
12.11.03 г., 18:26
Originally posted by n_nenkov
Знае ли някой програма за създаване на полифонични мелодии за Sony Ericsson T610?
Телефона няма значение, полифоничните мелодии са си полифонични, те не са измислени за телефони :D , има значение само колко инструмента може да възпроизвежда телефона (Т610 е за 40).
Unregistered
13.11.03 г., 22:26
За какво ти е програма... имаш си композитор в самия телефон пък и има достатъчно мелодии в интернет. Не се сещам са добра програма...
Lyubo_lvl
14.11.03 г., 04:14
Originally posted by Unregistered
За какво ти е програма... имаш си композитор в самия телефон пък и има достатъчно мелодии в интернет. Не се сещам са добра програма...
Вградения композитор не прави полифонични мелодии ;), но истината е I-net-a. Аз съм си свалил около 3000 миди файла (100 мб) с какви ли не мелодии, но въпреки това е необходим софтуеър за корекция, тъй като нее необходимо да вкараш цялата песен а само откъс (първите 10-20 секунди например), а и на повечето мелодии трябва да им се повиши нивото на звука, тъй като са малко тихи. За целта аз ти препоръчвам FL Studio (http://www.tucows.com/preview/209204.html) .
Unregistered
14.11.03 г., 20:45
Вградения композитор не прави полифонични мелодии
Дали?
Ти явно не използваш T610. Първо, композитора е за полифонични мелодии и второ те не са 40, а 32 полифонични.
Lyubo_lvl
14.11.03 г., 22:47
Направо ме накара да погледна в книжката :D, и то наистина било 32 полифоничен звук, а аз през цялото време си мислех че е 40 :D В каква заблуда съм бил само :D
Можете ли да кажете нещо за T610. Мнения, дали е добър или не. Какво му е кривото и тн.
Мерси.
Ами за телефона - 16 битов цвят, поддръжката на java е малко бавничка, но пък няма големи бъгове в нея. За рама и процесора нямам идея. За миди-та, май се справя по-зле от 3650.
Не знам дали ти върши работа такава оценка, но това знам (тествал съм на него java програми(
illegal
27.11.03 г., 22:38
Ot w`era sym s takyw telefon i do dnes ne sym otkril o]e zabelevki po nego. :D
Unregistered
01.12.03 г., 10:30
Телефона наистина е много добър... Java поддръжката не е много добра, но ако си сложиш най-новия софтуер няма да имаш проблем. (на мен Java игрите ми се виждат глупавки... Mophun са доста по-добри). Единственият недостатък на телефона е избледняващия на слънце дисплей... Друг недостатък е че страшно много се цапа... събира всички пръсти, отпечатъци и т.н. Иначе качеството на мелодиите е много добро... най-доброто, което съм чувал, дисплеят вади много добър образ, има достатъчно памет... поне за мен. Не се сещам какво друго да напиша... ако има нещо питайте.
illegal
02.12.03 г., 20:56
Az sym mnogo dowolen...Oswen wsi`ko priqtno wpe`atlenie ostawq fakta `e Infrared & Blutuut poddryvkata sa na niwo. :)
alexbg67
10.03.04 г., 18:57
Хай, Ол!
Досега за М50ката бях насъбрал маса неща, но бих приел добри съвети за програмки, за работа с това СЕ.
Мисля да търся дейтакабел за компортчето, че инфрата ми е дебелжко... Идеи кое, къде да търся?
10х превантивно :)
Всичко от което имаш нужда за този телефон се намира тук (http://www.myt610.net).
телефона е страшен от 5 месеца съм с такъв и съм супер доволен , плюсовете са адски много а минусите са - само 2мб памет за снимки , игри,мелодии и бавна джава на старите софтуери , в офиса скалъпихме dongle + кабел за флаш така че утре най-вероятно ще си сложа и най-новата версия R6B004 щото в момента съм с R1 от половин година , по писаното по форумите и страници очаквам към 50% по бърза джава което ще е направо жестоко + по малка големина на снимките и по добро качество - 15-20к на снимка вместо 40-50 в момента , ако ще взимаш такъв телефон гледай да е с по новичък софтуер R4 и нагоре(или поне R3) просто има много фикснати неща и е много важно освен ако няма само да говориш с телефона.:D
едит: не видях че темата е от 03 година , ко да праиш:D :rolleyes:
alexbg67
11.03.04 г., 22:54
Темата я изрових с търсачката, във форумът няма почти нищо за този модел...
Интересува ме къде има читави кабели, кои програми са за смяна на фърмето, от къде се тегли фърмуеър, тнт...
www.cellular-support.com
абсолютно всичко квото ти трябва е там , поне аз от там всичко разбрах форума има много теми, но имай впредвид че ако неможеш да си направиш кабела + хардуерния донгъл за софтуера които ти трябва няма да можеш да флашваш освен ако неси купиш тва всичкото на готово - 50евро навънка:rolleyes:
пс. ако ти трябва само дата кабел има 2 варианта , ако разбираш си го правиш само а ако не има ги за по 60 кинта навсякъде (от т28 кабела е същия) инфраред и блутут ще ти е по удобно за трансфер а и по евтино
alexbg67
12.03.04 г., 19:10
Originally posted by acs
инфраред и блутут ще ти е по удобно за трансфер а и по евтино
Е ти ме Утепа... :conf: :conf: :conf:
Бтв, 10х за хелпа! :)
ако искаш да си прехвърляш снимки, музика , игри и т.н си вземи един усб блутут за 25-30 долара или инфраред за горе долу същите пари и си пей , бачка безотказно
кабел ти трябва само за префлашване ама нее само кабел така че него го оставяме:)
alexbg67
12.03.04 г., 21:07
Дано не е нахално, ако те помоля за ориентир откъде да напазарувам необходимите неща: зъбче или инфра?.. Кабелът явно отпада...
ми аз имам блутут гигабайт купувал съм го от асбис но те не продават на крайни клиенти , мисля че във вали също имат такива , а иначе на раковски в комелсофт и ресет с сигурност има и 2те само че незнам на кви цени
60 лева за кабел и мен много ме стресанаха, то това е за USB кабел. Оказа се че в Илиянци има дата кабели за по 12 кинта .
Аз си взех такъв и съм супер доволен. Кабела е за Ком порт , но това едва ли е от значение, и без това трансфера през телефона е по-бавен от възможната скорост през ком порта.
Ако някой знае разликата между дата и флаш кабела да свирне моля.
Липсва едно от крачетата на кабела. На него се подава +V и телефона се првключва в режим програмиране.
Авторски права на vBulletin