PDA

Виж пълна версия : Sony Ericsson T610

n_nenkov
11.11.03 г., 22:29
Знае ли някой програма за създаване на полифонични мелодии за Sony Ericsson T610?

Lyubo_lvl
12.11.03 г., 18:26
Originally posted by n_nenkov
Знае ли някой програма за създаване на полифонични мелодии за Sony Ericsson T610?
Телефона няма значение, полифоничните мелодии са си полифонични, те не са измислени за телефони :D , има значение само колко инструмента може да възпроизвежда телефона (Т610 е за 40).

Unregistered
13.11.03 г., 22:26
За какво ти е програма... имаш си композитор в самия телефон пък и има достатъчно мелодии в интернет. Не се сещам са добра програма...

Lyubo_lvl
14.11.03 г., 04:14
Originally posted by Unregistered
За какво ти е програма... имаш си композитор в самия телефон пък и има достатъчно мелодии в интернет. Не се сещам са добра програма...
Вградения композитор не прави полифонични мелодии ;), но истината е I-net-a. Аз съм си свалил около 3000 миди файла (100 мб) с какви ли не мелодии, но въпреки това е необходим софтуеър за корекция, тъй като нее необходимо да вкараш цялата песен а само откъс (първите 10-20 секунди например), а и на повечето мелодии трябва да им се повиши нивото на звука, тъй като са малко тихи. За целта аз ти препоръчвам FL Studio (http://www.tucows.com/preview/209204.html) .

Unregistered
14.11.03 г., 20:45
Вградения композитор не прави полифонични мелодии
Дали?
Ти явно не използваш T610. Първо, композитора е за полифонични мелодии и второ те не са 40, а 32 полифонични.

Lyubo_lvl
14.11.03 г., 22:47
Направо ме накара да погледна в книжката :D, и то наистина било 32 полифоничен звук, а аз през цялото време си мислех че е 40 :D В каква заблуда съм бил само :D

GIPSON
26.11.03 г., 14:50
Можете ли да кажете нещо за T610. Мнения, дали е добър или не. Какво му е кривото и тн.
Мерси.

goscho
26.11.03 г., 19:30
Ами за телефона - 16 битов цвят, поддръжката на java е малко бавничка, но пък няма големи бъгове в нея. За рама и процесора нямам идея. За миди-та, май се справя по-зле от 3650.
Не знам дали ти върши работа такава оценка, но това знам (тествал съм на него java програми(

illegal
27.11.03 г., 22:38
Ot w`era sym s takyw telefon i do dnes ne sym otkril o]e zabelevki po nego. :D

Unregistered
01.12.03 г., 10:30
Телефона наистина е много добър... Java поддръжката не е много добра, но ако си сложиш най-новия софтуер няма да имаш проблем. (на мен Java игрите ми се виждат глупавки... Mophun са доста по-добри). Единственият недостатък на телефона е избледняващия на слънце дисплей... Друг недостатък е че страшно много се цапа... събира всички пръсти, отпечатъци и т.н. Иначе качеството на мелодиите е много добро... най-доброто, което съм чувал, дисплеят вади много добър образ, има достатъчно памет... поне за мен. Не се сещам какво друго да напиша... ако има нещо питайте.

illegal
02.12.03 г., 20:56
Az sym mnogo dowolen...Oswen wsi`ko priqtno wpe`atlenie ostawq fakta `e Infrared & Blutuut poddryvkata sa na niwo. :)

alexbg67
10.03.04 г., 18:57
Хай, Ол!
Досега за М50ката бях насъбрал маса неща, но бих приел добри съвети за програмки, за работа с това СЕ.
Мисля да търся дейтакабел за компортчето, че инфрата ми е дебелжко... Идеи кое, къде да търся?
10х превантивно :)

Muad
10.03.04 г., 22:51
Всичко от което имаш нужда за този телефон се намира тук (http://www.myt610.net).

acs
11.03.04 г., 22:22
телефона е страшен от 5 месеца съм с такъв и съм супер доволен , плюсовете са адски много а минусите са - само 2мб памет за снимки , игри,мелодии и бавна джава на старите софтуери , в офиса скалъпихме dongle + кабел за флаш така че утре най-вероятно ще си сложа и най-новата версия R6B004 щото в момента съм с R1 от половин година , по писаното по форумите и страници очаквам към 50% по бърза джава което ще е направо жестоко + по малка големина на снимките и по добро качество - 15-20к на снимка вместо 40-50 в момента , ако ще взимаш такъв телефон гледай да е с по новичък софтуер R4 и нагоре(или поне R3) просто има много фикснати неща и е много важно освен ако няма само да говориш с телефона.:D

едит: не видях че темата е от 03 година , ко да праиш:D :rolleyes:

alexbg67
11.03.04 г., 22:54
Темата я изрових с търсачката, във форумът няма почти нищо за този модел...
Интересува ме къде има читави кабели, кои програми са за смяна на фърмето, от къде се тегли фърмуеър, тнт...

acs
12.03.04 г., 02:12
www.cellular-support.com

абсолютно всичко квото ти трябва е там , поне аз от там всичко разбрах форума има много теми, но имай впредвид че ако неможеш да си направиш кабела + хардуерния донгъл за софтуера които ти трябва няма да можеш да флашваш освен ако неси купиш тва всичкото на готово - 50евро навънка:rolleyes:

пс. ако ти трябва само дата кабел има 2 варианта , ако разбираш си го правиш само а ако не има ги за по 60 кинта навсякъде (от т28 кабела е същия) инфраред и блутут ще ти е по удобно за трансфер а и по евтино

alexbg67
12.03.04 г., 19:10
Originally posted by acs
инфраред и блутут ще ти е по удобно за трансфер а и по евтино

Е ти ме Утепа... :conf: :conf: :conf:

Бтв, 10х за хелпа! :)

acs
12.03.04 г., 19:51
ако искаш да си прехвърляш снимки, музика , игри и т.н си вземи един усб блутут за 25-30 долара или инфраред за горе долу същите пари и си пей , бачка безотказно
кабел ти трябва само за префлашване ама нее само кабел така че него го оставяме:)

alexbg67
12.03.04 г., 21:07
Дано не е нахално, ако те помоля за ориентир откъде да напазарувам необходимите неща: зъбче или инфра?.. Кабелът явно отпада...

acs
12.03.04 г., 21:21
ми аз имам блутут гигабайт купувал съм го от асбис но те не продават на крайни клиенти , мисля че във вали също имат такива , а иначе на раковски в комелсофт и ресет с сигурност има и 2те само че незнам на кви цени

Muad
13.03.04 г., 17:18
60 лева за кабел и мен много ме стресанаха, то това е за USB кабел. Оказа се че в Илиянци има дата кабели за по 12 кинта .
Аз си взех такъв и съм супер доволен. Кабела е за Ком порт , но това едва ли е от значение, и без това трансфера през телефона е по-бавен от възможната скорост през ком порта.
Ако някой знае разликата между дата и флаш кабела да свирне моля.

Steve
13.03.04 г., 17:45
Липсва едно от крачетата на кабела. На него се подава +V и телефона се првключва в режим програмиране.