PDA

Виж пълна версия : HardwareBG.com 3DMark 2001SE Team

Страници : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9

Mollov
26.12.03 г., 01:09
Vutov, казах ти - стига ръси акъл, мамка му! :mad:

Деееба, все си мисля, че и без ти да ми ги кажеш тия неща ще вземе да се справя......!!!!!!!!
Аз съм със Sapphire 9800NP, което ако не знаеш не е нито с 2.5ns, нито с 2.8ns, ами с 3.0ns памет..... която на 420MHz ако ще да се прескоча няма да успея да я пусна на толкова.... ей, бахти как се нервирах....

Ged, за 5800 честно казано нямам представа дали ще стане... иначе цуулера хич не е лош и HeatPipe историята определено бачка... тръбата грее яко с тоя 9800...

P.S. Като гледам резултата за 9800NP - 253хх си мисля, че мога да направя нещо по въпроса.... не е кой знае колко много :ghi:

vutov
26.12.03 г., 01:15
Sorry,че те нервирах баш на празника!
МИслех,че картата ти е ХТ,тоест моя грешка.
Просто казвам как,аз бих направил.(за водното говоря).
Просто пропуснах факта,че е близо до ума и ти си се сетил за тази възможност.
Още веднъж съжелявам.

pav
26.12.03 г., 01:48
Originally posted by vutov
Sorry,че те нервирах баш на празника!
МИслех,че картата ти е ХТ,тоест моя грешка.
Просто казвам как,аз бих направил.(за водното говоря).
Просто пропуснах факта,че е близо до ума и ти си се сетил за тази възможност.
Още веднъж съжелявам.

Vutov , много хора имаме идеи пич . На повечето обаче финансите им не стигат за хардуер пък камо ли за такива охлаждания . Не си мисли че откриваш топлата вода , има много клокери тука във форума да знаеш ей :) ! Айде весели празници :D !!

acs
26.12.03 г., 01:53
Originally posted by Mollov

P.S. Като гледам резултата за 9800NP - 253хх си мисля, че мога да направя нещо по въпроса.... не е кой знае колко много :ghi:

между другото забелазвате ли че като одарите компаир на някои от тези 9800 в детаилите се вижда че са 9800 про ?
то и моита я познава като про незнайно защо...

Mollov
26.12.03 г., 02:39
В началото на пускането на 9800 категория не са мислили да пускат разделно за двете категории..... после са ги разделили, само дето записаните вече 9800Pro в 9800 категорията няма кой да ги премести... и си остават там....

То и тоя Sapphire в мен го разпознава като Pro, ама това лесно се оправя :D

P.S. С тоя клок, особено на картата ми е чудно как изваждаш само 20300.... ама и ядрото ти е много добро, че да дава 475MHz при само 1.83V... виж паметта е поискала доста напрежение за тия 700MHz.

Satanail
26.12.03 г., 02:45
Originally posted by pav
Ами човек спъваш картата с тоя процесор . Ела при нас с нея да видим какво можем да направим по въпроса :) .

Ami ti ne se obadi....posle bil spawal kartata.....s moyta moje za 14K da se borish

:)

P.S.kwo ste q prawili taq karta che tolkowa malko e dala!? ;)

acs
26.12.03 г., 02:49
В началото на пускането на 9800 категория не са мислили да пускат разделно за двете категории..... после са ги разделили, само дето записаните вече 9800Pro в 9800 категорията няма кой да ги премести... и си остават там....

То и тоя Sapphire в мен го разпознава като Pro, ама това лесно се оправя :D

P.S. С тоя клок, особено на картата ми е чудно как изваждаш само 20300.... ама и ядрото ти е много добро, че да дава 475MHz при само 1.83V... виж паметта е поискала доста напрежение за тия 700MHz.

ми засега съм бенчвал само 1път след като направих волдмодите , като имам време ще мъча още но в момента ме спъва процесора , повече от 3.2 бенчабъл неще , ще го сменям при 1ва възможност , несъм правил нито клиин инстал на вина нито дефраг или квито и дае приготовления за тоя 3дмарк ама знам ли.. а относно паметта - ми то тоя инфинеон 3.0 си е пръчка
пс. а ще споделиш ли как да го оправя тва с разпознаването като про че ще съм 2ри на марк03 с тоя резултат

Георги
26.12.03 г., 12:03
Originally posted by Ged
тоз Giant II читав ли е като идея
за какви карти става
щото тука на мойта 5800 нещо ме дразни пък и загрява повече отколкото ми се иска като я клокна...тая ddr2 пече като реотан
и ако е по-добра дали е много по-добра щото май няма да е лесно свалянето на охладителя + охл плочки и дал' си заслужава

По-добре забрави за Giant II и FX5800. Giant-a охлажда само графичният чип (хубавото му е че чрез heat-pipe технологията го охлажда ефективно и от двете му страни). Проблема с греенето на FX5800 идва от горещите DDRII чипове, а Giant-a определено не е предвиден за охлаждане на памет... Така че - forget about it! ;)

Георги
26.12.03 г., 12:05
Originally posted by pav
Ами човек спъваш картата с тоя процесор . Ела при нас с нея да видим какво можем да направим по въпроса :) .

Пич, в 3DMark2003 процесорът не оказва кой-знае какво (за да не кажа почти никакво) виляние на резултатите, така че това дето го казваш (макар и с усмивка накрая) не е никак вярно! Дори и А64 да сложи, едва ли ще вдигне с повече от 50-60 точки над постигнатото! За Мрак03 си се иска як клок на видеото!

pav
26.12.03 г., 13:19
Originally posted by Георги
Пич, в 3DMark2003 процесорът не оказва кой-знае какво (за да не кажа почти никакво) виляние на резултатите, така че това дето го казваш (макар и с усмивка накрая) не е никак вярно! Дори и А64 да сложи, едва ли ще вдигне с повече от 50-60 точки над постигнатото! За Мрак03 си се иска як клок на видеото!

Прав си , играл съм марк 2003 . Говорех за марк 2001 . 18К с такава карта ми се струват много малко .

GeniusLoci
26.12.03 г., 13:45
Срещу кой сме се борели ;)

So without further ado....here is THE TEAM :

OPPAINTER- Overclocking Guru/Moderator
DDTUNG- Team Caddy and Technician/Super Mod
MrIcee- 3D Team Moderator/Team Captain
Kurupt
Eli
JAWS - Super Moderator
Leo
JCViggen - Overclocking Moderator
cabojoe
mbrock - Mr. Slushy...LOL
PiLsY - Xtreme mods Moderator
bmg - Technician
fugger - Administrator
mdzcpa
JBell
majormav - Folding Moderator
[N8]
Malecky
saintmichael
mackanz
Marci
DaGoochmeister - Administrator
calantak
Andr0vr
IFMU - Super Moderator
Hardass - Administrator
Jupiler
WannaGoFast
sysfailur
KAIN
isp
baker18
morphling1
PaulK
CapZap
pijo
big dov
2xD
ctgilles
beastlock
DisposableHero
Busta
SPQQKY
AKRedneck
SponGeBoB
C0dy
Manoj Mahtani
unshra
duraN
docah
hallowen
Virusxxx
Torinalth
KnightElite - Cooling Moderator
ukdave
BTBJP
Tom Holck
nohto
pedro rocha
pyro
fOrMIs
Henry
ZengiR
Ahok
ottar
Stinger
mook
ChronoDog
imp3rfecti0n
Diablo II
zippyc
Praetereo
Remman
TrUz
Steel102
Hognert
Gobbo
WDD1040
FUBAR
X Men SS
Visual
caspergt
Thewildblue
NakedEyE
aLpHaEv7
SlimySquid
Fewture
Chill
Naasar
ZXShep
muzz
dr_muller
divine
Gamer67
Stang_Man
DJ_Datte
Kunaak - 3D Team Moderator
LikwidKool
Grentarc
gtcrispy
reverend
Cyanide
stilllife
FishaOfMen
crazyIV
SektorX
DeBastaard
boogotop
PimpJack
Nomad
FragBuckler
zakelwe
kiz
Specialfighter
bowman1964 - Phase Change Moderator
StarkMjolk
Zeus
ToyCar
gobbo
mrbucket
ThUnD3rFoX
NOS2stage
kromosto
Riska
pc ice
salamanzer
Goofy
Ridex
Brett
JeffPH
EsseX
biggie135
shaun3210
robzila
Elessar
jathlon2000
naughty_guy
Intronic
etawful
BiG
gabbax
ALT-F13
sandman
theguy
Vatt
Facedeharicot
ThunderBrazil
Swiftdeathz
q149
cowpuppy
L0$t Pr0PhEt
Ragnarok
Belgian_Dude
emp
T-BIRD
kromosto
Peen
texuspete2k2
shidokanjohn
Av3ng3r
PS2pcGAMER
SAE
DGeNeRaT3
Rage710
Neptune
-YokasHi-
benonmsn
terrorisT
k|ngp|n
Wotansvolk
twoPhases
jmg823
wimpie007
StormPC
Cranox
sn34ky
luihed
Holst - Xtreme V-mod Moderator
Sakeo
cypher_138
tc_overclocker
Skyline
enroscado
Learn
r3b0rN
OC STUPID
faruquehabib

Иначе смятам днес да падне 5700Ultra категорията с 653/1053 картата..

Абе Тодоре, как го караш тоя процесор на над 2300..дъната ми не издържат и се сдухват отвсякъде..
На 240 PCI пораства достатъчно та да сдаде багажа..

Mollov
26.12.03 г., 13:53
А, да не те лъже това, че отбора им е от много ЧЛЕНОВЕ :ghi:

Само 10-на от тях играят в горните класове и са реалната конкуренция...

Иначе - не очаквай от мене да ти разкривам как да правиш над 240MHz FSB - все пак сме конкуренция ;)

Аз иначе смъквам множителя до 9.5 за да правя 250FSB+, ама проклетата 9800 не държи на толкова високо AGP.... иначе и двата ми харда - Maxtor DM8+ и SG 7200.7 нямат проблеми с високото PCI.

bobytt
26.12.03 г., 14:37
ОФТОПИК

VUTOV не се сърди пич , но я ми кажи то клокваш ли нещо? В смисъл имаш огромни познания като гледам , учиш 90% от хората тука на акъл ... кажи колко рекорда си свалил :) ..... просто информативно ...

предполагам всичко което пишеш си го правил?
Защото иначе малко приказката отива към кучето дето гледало месаря....

Офтопик
:)

без лоша умисъл... :D

Zygot
26.12.03 г., 15:37
Все си мисля ,че ако има наистина голям фен(lots of $$$) може да направи 24/7 охлаждане с течен азот .Тъй де скъпо е ,но поне никои не използва такова .А технологията е развита -направо ще го поръча няма да се трепе над него.

Другата ми идея е клок в открития космос ! Няма да е лошо :) .

pav
26.12.03 г., 16:32
Originally posted by Zygot

Много скъпо ще излезе . Ето една много по-практична идея - клок в сибир през зимата на открито , а ако имаш късмет и вятър ще има :ghi: . Антифризно охлаждане или може да се използва и някаква друга течност която замръзва и при още по-ниска температура , 1-2 пелтиета и готово :)) . Градусите ще са дооооооста под нулата .

vutov
26.12.03 г., 16:38
Zygot,ти си бил по-голем фен и от мен :)

Само да имам РМА при независимо какви условия се повредила частта и много пари и ще си реализирам глупостите,който ми щукат из главата.

Проблема е че,при по-ниски температри от -120 градуса процесора прави грешки.
По тази причина не се ползват охлаждания,като течен хелий и тем подобни простотии.

БТВ,и аз съм си мислил за различно екстремни начини за охлаждане.

Пав,май си четем мислите.:)

БТВ,аз се мъча да го постигна като изнасям компютъра на терасата.
ТОва се нарича:
Prommy Emolation Kit.

Zygot
26.12.03 г., 17:00
Originally posted by pav
Много скъпо ще излезе . Ето една много по-практична идея - клок в сибир през зимата на открито , а ако имаш късмет и вятър ще има :ghi: . Антифризно охлаждане или може да се използва и някаква друга течност която замръзва и при още по-ниска температура , 1-2 пелтиета и готово :)) . Градусите ще са дооооооста под нулата .

В сибир температурите стигат до към -50,60* с пелтиета да смъкнеш още 20* няма ли да е по лесно закупуването на някаква фабрична система ,ако ще си говорим за Т от рода на -80* ??

Да разбирам ли че оптималната @ температура е ~-110* ???

Тогава защо хората се мъчат с течен азот ???

Fo
26.12.03 г., 17:42
vutov на теория и аз мога, като не си правил нищо защо ръсиш теории за неща които си чел и видял на картинки.

vutov
26.12.03 г., 17:49
Ми то тогава в форума,трябва да останат 10 човека,който да си говорят за няй-новите видео карти,процесори и т.н

Сигурен съм,че никой в този форум не си е имал взимане-даване с температури под -30 градуса.

Признавам се,че най-ниската температура на която ми е работил моя процесор при фулл лоад е 4 градуса.

Така че,не съм се сблъсквал с минусови температури.
Все още. :)

GeniusLoci
26.12.03 г., 19:33
Prommy Emolation Kit. Emulation ;)

Това че не сме виждали на под -30 процесор - ми не сме, аз ако имам кинтите бая неща ще видя, и без RMA, ама нямам и за фреон..а този тук ми е излишен, ти ако си мислиш че това че го имаш ти гарантира клок - далеч си от истината. А и не ми говорете за 24/7 с тия сегашните фреони.. като гледам как се пуска и спира, като гледам че и по време на работа маааааалко по маааалко се кондензира все някъде....

А всъщност са малко хората дето смеята ди си пипат по платките. След като снощи оправих видеото сега е ред на дънната платка...

GeniusLoci
26.12.03 г., 19:38
Ъхъм...темата е за Мрак 2001...а не за липсващия опит на vutov.

Mollov
26.12.03 г., 19:49
Originally posted by GeniusLoci
Emulation ;)

А и не ми говорете за 24/7 с тия сегашните фреони.. като гледам как се пуска и спира, като гледам че и по време на работа маааааалко по маааалко се кондензира все някъде....

Не съм съгласен.... ако си направиш изолацията както трябва евентуално може и да се изпоти някъде след 3-4 месеца...
Това, че на Dary охлаждането има някакви пропуски с изолацията не значи, че това важи и за останалите подобни системи... да не говорим за фабричните Vapochill или Prometeia.
Аз преди малко пробно пуснах Vapochill-а на А64-ката, но за момента системата не работи, само охлаждането на собствено захранване. Довечера като се прибера и ако няма капчици или подобни проблеми ще го пусна вече да го поразджуркам... :D

GeniusLoci
26.12.03 г., 19:54
Ок, ок..тоя спор е с предизвестен край.

Mollov
26.12.03 г., 20:21
;)

Кажи какво направи сега с тая 5700.... демек като резултат де..... щото викаш, че си на 300 точки от мене в някоя категория, ма аз нещо не виждам такова нещо..... освен да си с 300 точки пред мен :D

pav
26.12.03 г., 20:29
В сибир температурите стигат до към -50,60* с пелтиета да смъкнеш още 20* няма ли да е по лесно закупуването на някаква фабрична система ,ако ще си говорим за Т от рода на -80* ??

Да разбирам ли че оптималната @ температура е ~-110* ???

Тогава защо хората се мъчат с течен азот ???

Ами значи стигат -50, -60С , тоест да поддържаш някаква такава температура на течността (с хуууубав голяяям радиатор ) . В такъв случай на ядрото може да се докара до към -30,-20 (предполагам ,говоря наизуст) . Пелтиетата ще направят повече от 20С разлика според мен (над 200В ще са) . И ще са да речем 2 едно върху друго (е медна плочка ще има между тях) . Общо взето -80С на ядрото са си страхотно постижение :) .

GeniusLoci
26.12.03 г., 20:36
;)

Кажи какво направи сега с тая 5700.... демек като резултат де..... щото викаш, че си на 300 точки от мене в някоя категория, ма аз нещо не виждам такова нещо..... освен да си с 300 точки пред мен :D Ми не, резултата още е на десктопа, не съм го качил че нямаше нет на РС-то. А с 5700 ще се боря по-късно че Алекс ми е взел монитора на стенда :)

Vince
27.12.03 г., 15:37
Е и какъв е замисъла (смисъла)??? В космоса е безвъздушно пространство - няма какво да отнема температурата. Трябва да разчиташ само на излъчване (инфрачервено)...

Hardware_fan
28.12.03 г., 02:58
Да задам аз един въпрос и тук сега.
Ще има ли осезателно увеличение на резултата на 3Dmark 2001SE с FX5200 между Duron Ap. (1800 Mhz 2*171Mhz FSB) и XP Thoroughbred на същите мегахерци. А между този Duron и
Celeron 2.4Ghz?
Ами ако видеокартата е FX5600, ще има ли тогава разлика между тези 3 процесора?
Ако може да ми отговорите първо за FX5200.

RaHzElChO
28.12.03 г., 07:17
Определено ще има голяма разлика между Celeron 2400 mhz и Thoroughbred-а,при по-мощният процесор точките на 3д Марк-а ще са повече(AMD-то).Колкото до разликата между Аpp и T-Bred-a няма да е кой знае колко голяма.

Simbon4o
28.12.03 г., 23:36
duron App @2300MHz ~>~ celeron @3200MHz това го гледах някъде на тест а което съм пробвал от тези новите селерони... мноо са зле ма мноо. Просто не са нещо което си заслужава парите, ако ще минавам сега на интел бих взел коя да е Р4 ка вместо някъв селерон.

Adrian
29.12.03 г., 01:25
Я кажете с какво да ладим Р4? Имам една дето май не е лоша, но си грее яко. Повечете вентилатори до към 3200 ги дават. Кажете нещо малко по-така.

Zygot
29.12.03 г., 01:43
Originally posted by Adrian
Я кажете с какво да ладим Р4? Имам една дето май не е лоша, но си грее яко. Повечете вентилатори до към 3200 ги дават. Кажете нещо малко по-така.

Thermalright SLK900U
Доста прилична Т ми държи и то със слаба перка .
В бг мисля че не може да се намери .

От съни ,ако те устройва цената може да си вземеш Спарк 7+ окито не е много лош мисля .

bobytt
29.12.03 г., 02:43
Originally posted by Adrian
Аз съм с Spark7 na Thermaltake и го дават до към 6000RPM

нали именно ХВБГ ги продават в БГ май?

Adrian
29.12.03 г., 11:21
Не ми харесват нещо Thermaltake....
Малко недодялани ми мязат :)
Няма от къде да си намеря SLK900U иначе това щеше да е моя избор.
Няма ли някаква алтернатива на на Спарк 7?

GeniusLoci
29.12.03 г., 16:55
Имам Zalman 6500 AlCu ако искаш - лади достатъчно. Е, зависи какво де хъхъхъ..

Simbon4o
29.12.03 г., 22:32
Що не си измислиш самоделка?

харесай си радиатор и перка и си ги купи по-евтино е от СЛК-то

bobytt
29.12.03 г., 22:48
Абе хора дайте да го видя тва SLK900U... какжо му е толкожа специиалното... аз обичам специални неща :)

Naso
30.12.03 г., 00:23
абе хора всички ги хжалите тия вентили ама никои не казва до компютъра може ли да се седи или човек се чувства сякаш е на някой военнен аеродрум :))) аз сам със скромен титан хмм къф беше дт5ц или от сорта ама поне ми е тихичко :)

bobytt
30.12.03 г., 00:46
Nase ЗЛА ти е видеокартата

Сори за ОФТОПИКА!

Naso
30.12.03 г., 00:52
хехех тя даже ми е на заем дадена инак и такава немам :))) само серийна конзола :)

DarkManX_BG
02.01.04 г., 18:48
Link (http://service.futuremark.com/compare?2k1=7278508)
Problema e `e we`e si imam tijm, ama ako seriozno iskate da se zanimawate, ]e se naprawq na patriot i ]e wi pomogna :)

FGI
03.01.04 г., 23:09
Originally posted by DarkManX_BG
Link (http://service.futuremark.com/compare?2k1=7278508)
Problema e `e we`e si imam tijm, ama ako seriozno iskate da se zanimawate, ]e se naprawq na patriot i ]e wi pomogna :)

Кажи пич с какво можеш да ми помогнеш освен да ми подариш някой А64.
То като ти гледам резултата аз съм можел два тима да направя.

DarkManX_BG
04.01.04 г., 01:21
Originally posted by FGI
Кажи пич с какво можеш да ми помогнеш освен да ми подариш някой А64. Qwno predstawata wi za tijm e dosta po-razli`na ot zapadnata zna`i... ne stawa duma da se razdawa harduer nalqwo-nadqsno, stawa duma da se dawat syweti, da se spodelq opit... kakto i da e, i bez towa nqma mnogo hora o`arowani ot ideqta kato gledam... То като ти гледам резултата аз съм можел два тима да направя. Ne moga da ti prosledq misylta ne]o...

V I P E R
05.01.04 г., 09:27
DarkManX_BG - гледам си врътнал Мрака на доста висока шина. Моята карта се клоква доста, процесора също ама нещо мрака ме изхвърля на десктопа като кача шината над 200. При теб правило ли го е това. Аз изкарах близо 16К ама искам повече :).
Паметта ми не се дъни сигурен съм. Така както е в сигнатурата върти прайм 95 с денонощия без грешка.

FGI
05.01.04 г., 11:35
Ne moga da ti prosledq misylta ne]o...

Mисълта ми е че ако всеки който направи такъв резултат, като твоя, тръгне да си прави отбор какво ще стане. Иначе и аз мога да направя повече точки от теб.

DarkManX_BG
05.01.04 г., 13:03
Originally posted by V I P E R
DarkManX_BG - гледам си врътнал Мрака на доста висока шина. Моята карта се клоква доста, процесора също ама нещо мрака ме изхвърля на десктопа като кача шината над 200. При теб правило ли го е това. Аз изкарах близо 16К ама искам повече :).
Паметта ми не се дъни сигурен съм. Така както е в сигнатурата върти прайм 95 с денонощия без грешка.

E da te izhwyrli do desktopa, towa mogat da sa samo 3 ne]a:
1. pamet <- kazwa[ `e si siguren ama wse pak move da i pusne[ malko powe`e tok;)
2. dyno - rqdko se slu`wa, obiknoweno ti premigwa ekrana predi towa...
3. wideokarta - predpolagam izpolzwa[ sy]ite `estoti kojto i na po-niska [ina taka `e ne e tam problema

Ina`e ima[ nqkwa luda karta, iskam i az 720 na pametta:/
Nqkolko syweta:
40.72 drajweri. `akaj da powtorq, 40.72 drajweri!!! ;). Windows2000 ako ima[, towa sa dopylnitelni 400-500 to`ki w srawnenie s WinXP. Oswen towa, ima zna`enie w kakwa posledowatelnost puska[ testowete. Probwaj tazi:
Dragothic low
Lobby low
Lobby high
Dragothic high
Car low
Car high
Nature
Prawi malki pauzi mevdu testowete, pomaga;). Ne znam dokolko si se zanimawal s nastrojkite na wideokartata, no ako iska[ moga da ti pratq mojte, da gi probwa[.
Povelawam ti kysmet i dano naistina stigne[ zawetnite 16k, az o]e sym napyt zatam. Imam nqkolko koza w rykawa ama mi trqbwa prqsna instalaciq na Windows za da gi izigraq, a to`no w momenta ne moga da formatiram:(

Mисълта ми е че ако всеки който направи такъв резултат, като твоя, тръгне да си прави отбор какво ще стане. Иначе и аз мога да направя повече точки от теб. Haha nqma da komentiram, ti maj ne `ete[ mnogo wnimatelno...

V I P E R
05.01.04 г., 13:42
E da te izhwyrli do desktopa, towa mogat da sa samo 3 ne]a:
1. pamet <- kazwa[ `e si siguren ama wse pak move da i pusne[ malko powe`e tok;)
2. dyno - rqdko se slu`wa, obiknoweno ti premigwa ekrana predi towa...
3. wideokarta - predpolagam izpolzwa[ sy]ite `estoti kojto i na po-niska [ina taka `e ne e tam problema

Ina`e ima[ nqkwa luda karta, iskam i az 720 na pametta:/
Nqkolko syweta:
40.72 drajweri. `akaj da powtorq, 40.72 drajweri!!! ;). Windows2000 ako ima[, towa sa dopylnitelni 400-500 to`ki w srawnenie s WinXP. Oswen towa, ima zna`enie w kakwa posledowatelnost puska[ testowete. Probwaj tazi:
Dragothic low
Lobby low
Lobby high
Dragothic high
Car low
Car high
Nature
Prawi malki pauzi mevdu testowete, pomaga;). Ne znam dokolko si se zanimawal s nastrojkite na wideokartata, no ako iska[ moga da ti pratq mojte, da gi probwa[.
Povelawam ti kysmet i dano naistina stigne[ zawetnite 16k, az o]e sym napyt zatam. Imam nqkolko koza w rykawa ama mi trqbwa prqsna instalaciq na Windows za da gi izigraq, a to`no w momenta ne moga da formatiram:(
За паметта ... ами няма на къде повече .. на 2,9 волта е. Освен това е на спънати настройки за всеки случай. Ще видя и с 40.72 драйверите как стои въпроса. А 2К нямам засега. Трябва да намеря отнякъде да пробвам.
За видеото ... дори и на дифолт пак ме изхвърля на десктопа така че не е от това.
Паметта, дъното и процесора съм абсолютно убеден че държат на: 2650 процесора (убеден съм че е супер стабилен), дъното държи 237 шина, както и паметта. За да се убедя в това съм въртял тестове с дни .. Праймове и всичко за което се сетиш без никакви проблеми. Интересното е че това го прави само в 3Д Марк 2001, както и в 3Д Марк 2000 ... 2003 си върви без проблеми.
А за тестовете .... ами знам аз как да бенча и да туиквам, ама не мисля че е нормално дори когато видеото е на дифолт да ми прави мизерий Мрака.
Я кажи ти кои драйвери за нФорса ползваш. Както и настройките.
Не че не съм пробвал всички настройки ама за всеки случай.
Иначе картата ми може и още да се клокне ... 325/735 ще ги закрепи за един тест ... и това без волт модове :).
Утре ще побликувам няколко резултата с тази карта и ще ти дам линковете ... имам един 15945 май беше, ама е само с едната памет ... само тогава мога да въртя Мрак над 200 шина.

DarkManX_BG
05.01.04 г., 14:06
За паметта ... ами няма на къде повече .. на 2,9 волта е. Освен това е на спънати настройки за всеки случай. Ще видя и с 40.72 драйверите как стои въпроса. А 2К нямам засега. Трябва да намеря отнякъде да пробвам.
За видеото ... дори и на дифолт пак ме изхвърля на десктопа така че не е от това.
Паметта, дъното и процесора съм абсолютно убеден че държат на: 2650 процесора (убеден съм че е супер стабилен), дъното държи 237 шина, както и паметта. За да се убедя в това съм въртял тестове с дни .. Праймове и всичко за което се сетиш без никакви проблеми. Интересното е че това го прави само в 3Д Марк 2001, както и в 3Д Марк 2000 ... 2003 си върви без проблеми.
А за тестовете .... ами знам аз как да бенча и да туиквам, ама не мисля че е нормално дори когато видеото е на дифолт да ми прави мизерий Мрака.
Иначе картата ми може и още да се клокне ... 325/735 ще ги закрепи за един тест ... и това без волт модове :).
Утре ще побликувам няколко резултата с тази карта и ще ти дам линковете ... имам един 15945 май беше, ама е само с едната памет ... само тогава мога да въртя Мрак над 200 шина. Vestoka karta ima[, o]e mi wisi `eneto;). No naistina e golqma zagadka towa sys marka, meko kazano stranno e. Az izpolzwam 3.13 drajwerite za nforsa, wkl\`itelno IDE drajwera. Za nastrojkite - koi po-to`no te interesuwat?

V I P E R
05.01.04 г., 14:21
Vestoka karta ima[, o]e mi wisi `eneto;). No naistina e golqma zagadka towa sys marka, meko kazano stranno e. Az izpolzwam 3.13 drajwerite za nforsa, wkl\`itelno IDE drajwera. Za nastrojkite - koi po-to`no te interesuwat?
Аз онзи ден преинсталирах и сега съм със 2,45 драйвера без ИДЕ, но и на 3,13 със ИДЕ и без ИДЕ пак същото.
Довечера ще префлашна БИОСа на дъното че ми е старичък ... може пък и да се оправи това.
А някой да знае от къде да намеря БИОС-и за МСИ виде карти. На сайта им проверих няма.

Ами настройките на видетото, Fast Writes дали си го пуснал, какво и как си настроил с Рива Тунера?

DarkManX_BG
05.01.04 г., 14:40
Fastwrites sym izkl\`il, nqma[e razlika wyw rezultatite no mi pozwoli malko po-stabilen klok na kartata. Za nastrojkite - ]e ti gi pratq po PM za]oto sa dosta...

Simbon4o
06.01.04 г., 02:47

имам същия проблем и ревах цяла седмица ама никой не ми каза от какво е да знаеш че на два съседни слота пуска над 200 шина марка :) говоря не за слотовете които са в един цвят а единичният и този който е по-близо до него(пак е дуал ама работи над 200), виж ми сигнатурата и аз съм сигурен за паметите, ня знам що ама на тези слотове които са оцветени и по принцип за дуал не ще стабилно над 200(и с други памети пробвах).

Simbon4o
06.01.04 г., 02:57
Утре ще побликувам няколко резултата с тази карта и ще ти дам линковете ... имам един 15945 май беше, ама е само с едната памет ... само тогава мога да въртя Мрак над 200 шина.

още нещо което си наблюдавах на рама - НЕ харесва спънати настройки, и искам да знам как твойто дъно прави толкова шина щото мойто над 220 иска 2,0в чипсет и ме плаши, не загрява(32 градуса макс) ама това са 2,0в. И при мен само 2003 бачка без проблем, имам още няколко идеи ама като ми остане време ще проверя, иначе за дъното ползвам 2,45 и никъв туик не ползвам. Даже уина ми е много бозясал, ма нема време да го разбозявам.

ЕДИТ и съм с последния биос-никакъв ефект. :(

V I P E R
06.01.04 г., 09:40
Аз си реших проблема. Вчера тествах на 230х11.5 = 2645 и мрака си се връткаше без проблеми.
При мен се оправи като сложих нов БИОС на дъното .... последния и включих опцията Мемори Прифеч. Днес ще пробвам без нея как е. Проблема е че май ми се омаза Уиндоуса от слагане и махане на драйвери. На 2645 и картата на 320/700 успях да изкарам 14800 ... което е смешно защото преди вадех 15945 на 2500 (200х12,5) и картата беше на същите честоти.

Simbon4o моята памет си работи както на агресивни така и на спънати тайминги без проблем. Разбира се на агресивни стига макс 227 а на спънати 238. И то при 1,8 vDD.
Моите памети са в 1 и 3 слот и не съм ги местил откакто взех дъното.

Simbon4o
06.01.04 г., 12:55
Аз си реших проблема. Вчера тествах на 230х11.5 = 2645 и мрака си се връткаше без проблеми.
При мен се оправи като сложих нов БИОС на дъното .... последния и включих опцията Мемори Прифеч. Днес ще пробвам без нея как е. Проблема е че май ми се омаза Уиндоуса от слагане и махане на драйвери. На 2645 и картата на 320/700 успях да изкарам 14800 ... което е смешно защото преди вадех 15945 на 2500 (200х12,5) и картата беше на същите честоти.

Simbon4o моята памет си работи както на агресивни така и на спънати тайминги без проблем. Разбира се на агресивни стига макс 227 а на спънати 238. И то при 1,8 vDD.
Моите памети са в 1 и 3 слот и не съм ги местил откакто взех дъното.

Мемори Прифеч не е ли "ауто пречардж", щото ся не се сещам да имам Прифеч :), а че се е омазал е сигурно щото и моят не обича слагане и махане, ама има и още нещо наблюдавал съм че енвидииските драйвери повече се омазват от ати при много слагане и махане ако не се смесят(слагаш ати послед енвидиа, ....)при смесване е голяма боза(просто наблюдение) на кас 3 не можеш нали, аз поне с предния биос не, с този не съм пробвал а и от коя дата ти е биоса(еднакви са с моя и ако има нов да одя да флашвам:)) мисля си и че ми са поизцапани малко платките и един спирт може да ги клокне повече ама имах и проблеми с шината на дъното, че да питам имаш ли охлаждане на мосфетите аз не, мисля че ще ми трябва.
А на мен ми прави проблемите като са на 1-ви и 2-ри, на 1-ви и 3ти ми работят(странно ама...)

DarkManX_BG
06.01.04 г., 15:37
На 2645 и картата на 320/700 успях да изкарам 14800 ... което е смешно защото преди вадех 15945 на 2500 (200х12,5) и картата беше на същите честоти. Omazan Uindous + kofti drajweri = kofti mark;). Zabelqzal sym `e kato e na mesec-dwa instalaciqta na uin skora pada s nqkolko stotin to`ki, nezawisimo kolko `isto dyrvi[ wsi`ko...

V I P E R
06.01.04 г., 15:45
Originally posted by Simbon4o
Мемори Прифеч не е ли "ауто пречардж", щото ся не се сещам да имам Прифеч :), а че се е омазал е сигурно щото и моят не обича слагане и махане, ама има и още нещо наблюдавал съм че енвидииските драйвери повече се омазват от ати при много слагане и махане ако не се смесят(слагаш ати послед енвидиа, ....)при смесване е голяма боза(просто наблюдение) на кас 3 не можеш нали, аз поне с предния биос не, с този не съм пробвал а и от коя дата ти е биоса(еднакви са с моя и ако има нов да одя да флашвам:)) мисля си и че ми са поизцапани малко платките и един спирт може да ги клокне повече ама имах и проблеми с шината на дъното, че да питам имаш ли охлаждане на мосфетите аз не, мисля че ще ми трябва.
А на мен ми прави проблемите като са на 1-ви и 2-ри, на 1-ви и 3ти ми работят(странно ама...)
Мемори Прифеч май беше опцията ... сега като не съм вкъщи и не знам точно. Ще проверя да не те излъжа ама съм почти сигурен че беше Прифеч, но като ми каза възникнаха някакви съмнения но ще проверя за да съм сигурен. Та тази опцийка се намира точно където нагласяш КАС ... точно под КАС стойността. При мен досега я нямаше, а сега като префлашнах се появи нещо, включих го и воала ... Мрака работи .. пълна лудост?!?!?
Иначе и пшри мен нещо се омаза Уина щото махах и слагах бая драйвери, и не само за видеото ами и за дъното. Ще взема довечера да преинстална имиджа на чистичкия Уин :).
За твоя БИОС си провери на сайта на епокс, ако има по-нов слагай.
КАС 3 не съм пробвал защото нямам нужда .. щом работи на КАС 2 защо ми е 3 :).
На мосфетите имам охлаждане .... OCZ Flower Heatsinks съм праснал и се ладят идеално.
НЕ си чисти платките със спирт ... мен поне ме е страх. Има специални спрейове точно за платки .. вършат идеална работа и не са скъпи.

А я да питам и аз ....ако си изключа ACPI като инсталирам ще загубя ли точки в мрака или ще кача. Това едно време нещо го пробвах ама не помня какъв беше ефекта.
Я който знае най-различни туикчета за Мрак 2001 да каже. Мисля че ще е полезно за всички.

V I P E R
06.01.04 г., 15:50
Omazan Uindous + kofti drajweri = kofti mark;). Zabelqzal sym `e kato e na mesec-dwa instalaciqta na uin skora pada s nqkolko stotin to`ki, nezawisimo kolko `isto dyrvi[ wsi`ko...
Довечера ако имам време ще му светя маслото .... вече си свалих и 40.72 ще пробвам с тях да видя как е.
При мен Уина се омаза за 2 дни с този проблем с Мрака ... докато изтествам всички драйвери и настройки и се сгъбяса ... сега повече от 15300 не може да изкара. Имах някъде едно файлче с доста туикове за Мрака ама съм го затрил някъде ... ще трябва да разровя да намеря и ще постна тук.

Simbon4o
06.01.04 г., 16:03
На мосфетите имам охлаждане .... OCZ Flower Heatsinks съм праснал и се ладят идеално.
НЕ си чисти платките със спирт ... мен поне ме е страх. Има специални спрейове точно за платки .. вършат идеална работа и не са скъпи.

А я да питам и аз ....ако си изключа ACPI като инсталирам ще загубя ли точки в мрака или ще кача. Това едно време нещо го пробвах ама не помня какъв беше ефекта.
Я който знае най-различни туикчета за Мрак 2001 да каже. Мисля че ще е полезно за всички.

наистина че може мосфетите да не са в час от де да си взема такива кулърчета?, ама ся си дадох едната твинмоска на едно аверче докат си купи той рам като ми я върне в четвъртък ще пробвам някои идеи съм събрал :), на работа рама го чистя с спирт ама чист не одеколони или ... и няма никакви проблеми, не виждам и защо да има.
Не знам защо може да повлияе въобще това то не беше ли нещо по захранването на компа(пауър сетингс).

едит
като се замисля че и видеото няма охлаждане на греещата рам и на ядрото е титан CUV2B хмм мисля че още може :)

DarkManX_BG
06.01.04 г., 16:07
Довечера ако имам време ще му светя маслото .... вече си свалих и 40.72 ще пробвам с тях да видя как е.
При мен Уина се омаза за 2 дни с този проблем с Мрака ... докато изтествам всички драйвери и настройки и се сгъбяса ... сега повече от 15300 не може да изкара. Имах някъде едно файлче с доста туикове за Мрака ама съм го затрил някъде ... ще трябва да разровя да намеря и ще постна тук.
Ti ne si li widq PM-a?;)

V I P E R
06.01.04 г., 16:17
Originally posted by Simbon4o
наистина че може мосфетите да не са в час от де да си взема такива кулърчета?, ама ся си дадох едната твинмоска на едно аверче докат си купи той рам като ми я върне в четвъртък ще пробвам някои идеи съм събрал :), на работа рама го чистя с спирт ама чист не одеколони или ... и няма никакви проблеми, не виждам и защо да има.
Не знам защо може да повлияе въобще това то не беше ли нещо по захранването на компа(пауър сетингс).

едит
като се замисля че и видеото няма охлаждане на греещата рам и на ядрото е титан CUV2B хмм мисля че още може :)
Тези кулери OCZ няма от къде да си купиш в БГ.
Абе твоя си работа с какво чистиш, аз не рискувам ... хората са си направили препарати за тая цел.
Нещо такова е (мързи ме да обяснявам сега а и няма значение) ама има връзка с 3Д Марка ... май вдигаше точките ако се изключи или беше обратното.

DarkManX_BG - получих ПМ-то ... повечето от тези настройки ги знаех, но имаше 2-3 които не ги знаех, но има и още туикчета .. едно време като се занимавах с това бях събрал доста. Сега пак ще разровя.

DarkManX_BG
06.01.04 г., 16:46

DarkManX_BG - получих ПМ-то ... повечето от тези настройки ги знаех, но имаше 2-3 които не ги знаех, но има и още туикчета .. едно време като се занимавах с това бях събрал доста. Сега пак ще разровя. Molq te, prati mi gi kato gi nameri[... az wsi`ko za koeto se setih ti go i pratih... makar `e to mi e trudno taka samo da razkazwam, az kato trygna naistina da ben`wam togawa wsi`ko awtomati`no stawa:)

V I P E R
06.01.04 г., 17:22
Molq te, prati mi gi kato gi nameri[... az wsi`ko za koeto se setih ti go i pratih... makar `e to mi e trudno taka samo da razkazwam, az kato trygna naistina da ben`wam togawa wsi`ko awtomati`no stawa:)
ОК ... намерих доста засега, но има още. Като ги систематизирам ще ти постна тук за да ги видят всички. Тези дето ми изпрати едвам ги прочетох ... таговете нещо беше объркал и всичко беше излязло на латиница :).

DarkManX_BG
06.01.04 г., 17:43
http://discuss.futuremark.com/images/forum/icons/blush.gif Syvalqwam... az maj trqbwa naj-setne da si namerq foneti`na kirilica za nemski WinXP...

pesho00
06.01.04 г., 22:35
Най-накрая - 20200

V I P E R
07.01.04 г., 09:53
Originally posted by pesho00
Най-накрая - 20200
Е дай повече данни де.

pesho00
07.01.04 г., 13:13
P4 3.0@3.5 Radeon 9800XT еи такива неща

Ingham
07.01.04 г., 13:37
Please ako move i na men da mi pratite info za nastrojki i optimizacii. Mnogo ]e sym wi blagodaren.:bow:

DarkManX_BG
07.01.04 г., 13:37
Towa P4C li e? ako da, na`i e malko malko 20200... daj edin compare link:)

V I P E R
07.01.04 г., 13:44
Твоя ли е тази системка?
Я дай повече инфо ... резултати от тестове такива работи.

Simbon4o
07.01.04 г., 14:27
като гледам всички оптимизират, аз ако оптимизирам дали ще направя 16К ? :)

pesho00
07.01.04 г., 15:37
Вярно че е малко но ме мързи да се занимавам (поне да спра повечето програми и някои сървиси)
ето и повече инфо:
System Configuration
Operating System Microsoft Windows XP

DirectX Version 9.0

Mobo Manufacturer ASUSTeK Computer Inc.

Mobo Model P4C800-E

AGP Rates (Current/Available) 8x / 4x 8x

CPU Intel Pentium 4 3479 MHz

FSB 232 MHz

Memory 1024 MB

Graphics Chipset ATI RADEON 9800 XT

Driver Name RADEON 9800 XT

Driver Version 6.14.10.6404

Video Memory 256 MB

Program Version 3DMark2001 SE

Resolution 1024x768 32bit

Texture Format Compressed

FSAA Disabled

Z-Buffer Depth 24bit

Frame Buffer Double

Rendering Pipeline D3D Pure Hardware T&L

Detailed Test Results
3DMark Score 20200 3D marks

Game 1 Car Chase - Low Detail 270.8 FPS

Game 1 Car Chase - High Detail 99.8 FPS

Game 2 Dragothic - Low Detail 377.2 FPS

Game 2 Dragothic - High Detail 204.3 FPS

Game 3 Lobby - Low Detail 256.8 FPS

Game 3 Lobby - High Detail 115.5 FPS

Game 4 Nature 138.0 FPS

V I P E R
07.01.04 г., 16:16
Аз пробвах някакви драйвери 42,83 и изкарах 15800 (205х12,5) без никакви оптимизаций и туикове. Ще тествам още драйвери ... на същите настройки и клок само че с 52.хх драйверите вадя 14300.

acs
07.01.04 г., 17:48
извинявай ама за тези неща 20200 е брутално малко

acs
07.01.04 г., 17:50
ОК ... намерих доста засега, но има още. Като ги систематизирам ще ти постна тук за да ги видят всички. Тези дето ми изпрати едвам ги прочетох ... таговете нещо беше объркал и всичко беше излязло на латиница.

при мен един от най-буустващите точките трикове е като сложа приоритито на марка на realtime

pesho00
07.01.04 г., 18:44
Originally posted by acs
извинявай ама за тези неща 20200 е брутално малко

Извинен си;)
Ако успея да си надвия над мързела сигурно ще вдигна още малко (е не чак брутално...)

успях (малко)
http://service.futuremark.com/compare?2k1=7420036

vutov
09.01.04 г., 18:35
Какво стана със съветите за tweak-ването?

Моллов,какво стана с Vapo-то и 9800-то и А64-ката?
Стигна ли 26К ,или си убил някоя част,защото като гледам от доста време не си влизал във форума.

DarkManX_BG
09.01.04 г., 18:41
Какво стана със съветите за tweak-ването?
VIPER kaza `e ]e gi postne tuka ta go `akam. Az znam dosta ama kato mu gi kazah wsi`kite toj kaza `e o]e powe`e znael zatowa `akam negowiq post za da widq:)

acs
09.01.04 г., 18:46
ако случайно някой него е рагледал вече, тук (http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?s=&threadid=1279) има бая инфо

vutov
09.01.04 г., 20:22
Е много ясно,че съм го гледал,но е старо.
А й Вайпър каза,че ще постне някви него,та за това.
Все пак това дето ти го даде е много старо.

acs
09.01.04 г., 20:48
Е много ясно,че съм го гледал,но е старо.
А й Вайпър каза,че ще постне някви него,та за това.
Все пак това дето ти го даде е много старо.
старо старо ама лачено както се казва .....:D :D

bobytt
09.01.04 г., 22:08
Не знам дали съм за тука щото все пак не е кой знае колко голям резултата на марка но засега тва е което мога да направия 7178маркс......

m00 0wNz j00
10.01.04 г., 12:25
хм много ми е интересно кво точно имате предвид под "уийкване" Хм моля за малко обеснения от компетентните органи :) аз поне не видях нищо интересно в дадения линк.

DarkManX_BG
10.01.04 г., 12:30
Originally posted by m00 0wNz j00
хм много ми е интересно кво точно имате предвид под "уийкване" Хм моля за малко обеснения от компетентните органи :) аз поне не видях нищо интересно в дадения линк. Imame predwid tuijkowe koito osakatqwat uindousa i ka`estwoto na 3D kartinata za smetka na malko ili powe`e skorost (sledowatelno powe`e to`ki w 3DMark)

m00 0wNz j00
10.01.04 г., 12:42
схванах идеята, е не знаех че му викат туийкване но нз :) искаш да кажеш да си оптимизираш цялостно системата за бест перформанс (вкл и клок) :) т.е. да махнеш всичко излишно да киллнеш процесите които гълтат памет (да си дефрагнеш диска което според мен е излишно) да си изнамериш най добрите драйвери като за перформанс , и такива работи нали ? един вид да сведеш потребление на системни ресусрси до минимум ? или пак не съм схванл нещо?

DarkManX_BG
10.01.04 г., 12:45
W ob]i linii, syswem prawilno si shwanal ideqta :)

V I P E R
12.01.04 г., 10:46
Туикчетата ще ги постна тукслед няколко дни ... просто се опитвам да ги преведа и да ги систематизирам за да са разбираеми за всички.

DarkManX_BG гледам вдигнал си резултата ... я дай повече подробности ... аз засега съм на 16040 ама не съм побликувал резултата щото нямам нет у нас. Иначе аз съм на 320/700 и постигнах този резултат... но все ми се струва малко. Но не съм туиквал и съм със ХП.

BeaZTiE
12.01.04 г., 16:18
абе незнам.. ама туй животно 3дмарк е бъгаво.
оня ден си приватизирах уайлдкат-3 и я бучнах на служебия си компютър - че на оная работна станция никой не бачка на 3д продукти и само за рендер я позлвам.. (когато се наложи.. а не ми се е налагало от 5-6 месеца) и викам грехота тая котка да седи без работа..
реших да я видя как работи опен гл добре.. пуснах и 2-3 игри - не е зле като за професионална карта.. и с ръка на сърцето си казвам, че този 3дмарк е манджа с грозде.. нестига че не направи никакъв резултат.. след 5 минути чакане.. разбрах, че чисто и просто тъпия бенчмарк ми е забил компютъра..
се чудя тея дават ли си сметка, че някой може да си загуби 2-3 часа работа защото им е некадърно написан глупавия бенч...

DarkManX_BG
12.01.04 г., 18:19

DarkManX_BG гледам вдигнал си резултата ... я дай повече подробности ... аз засега съм на 16040 ама не съм побликувал резултата щото нямам нет у нас. Иначе аз съм на 320/700 и постигнах този резултат... но все ми се струва малко. Но не съм туиквал и съм със ХП. Poneve wsi`ki obqsnqwaha kak Uin2k bil mnogo po-dobyr za 3DMark re[ih da si go kupq i az tui viwotno. Namerih edin priatel koito mi go prodade za edna kutiq cigari (a az si imam celi stekowe Wiktori tuka, koeto mi izliza 60 centa wmesto 3 ewro:)), stegnah se, instalirah go 3 pyti (ne pitai:() i izkarah s celi 3 to`ki powe`e otkolkoto s HR... :rolleyes:
Zatowa se stegnah i probwah razli`ni klok-owe :D Ustanowih, `e 228h11 sys CPU-Interface enabled e s 200 to`ki po-byrzo ot 238h10.5 bez CPU-Interface, i ako ne mi se be[e skapal uin-a ]qh da mark-na na 228x11.5 koeto 100% ]e[e da me naprawi `len na elitniq 16k Ti4200 klub (na kojto ti mevdu drugoto we`e si `len;). Kogato si wzema nowa karta, smqtam da si slova stariq CPU kuler na 4200-kata i da q modna malko, za]oto ako q klokna do ne]o kato 350/700 (koeto e napylno wyzmovno sys modowe), move da stigna i do 17k:D

EDIT: wajpyre, pusni edin link kato si ypload-ne[ skor-a:)

FGI
12.01.04 г., 21:03
http://service.futuremark.com/compare?2k1=7440469
Айде да се похваля и аз.

Дали няма да направя и 16К

:D :D :D

DarkManX_BG
12.01.04 г., 21:10
Originally posted by FGI
http://service.futuremark.com/compare?2k1=7440469
Айде да се похваля и аз.
http://discuss.futuremark.com/images/forum/icons/suspicious.gif
Ili az propuskam ne]o mnogo osnowno za Uin2k, ili ti si nqkakyw gospod;). 91fps Nature samo na 330/580 e meko kazano ne]o nowo za men...
EDIT: da ne goworime za Dragothic high...

FGI
12.01.04 г., 21:20
http://discuss.futuremark.com/images/forum/icons/suspicious.gif
Ili az propuskam ne]o mnogo osnowno za Uin2k, ili ti si nqkakyw gospod;). 91fps Nature samo na 330/580 e meko kazano ne]o nowo za men...
EDIT: da ne goworime za Dragothic high...

Най вероятно ти пропускаш нещо.
Ама утре мисля да мина 16к.

:ind: :tube: :beer:

DarkManX_BG
12.01.04 г., 21:23
Originally posted by FGI
Най вероятно ти пропускаш нещо.
Ама утре мисля да мина 16к.
Syvalqwam ako stawam dosaden, ama nqkakwi specialni tuijkowe da ima[ da spodeli[? :D

FGI
12.01.04 г., 21:29
Syvalqwam ako stawam dosaden, ama nqkakwi specialni tuijkowe da ima[ da spodeli[? :D

Единствено намалям дейлите (LOD).

DarkManX_BG
12.01.04 г., 21:34
Originally posted by FGI
Единствено намалям дейлите (LOD). OK mersi, qwno e wreme da probwam Omega drajwyra...

FGI
12.01.04 г., 23:43
Един упдеит от мен.

http://service.futuremark.com/compare?2k1=7440997

Да взема да направя и аз един тим ли?

Demonaz
13.01.04 г., 01:15
Поздрави и от мен 7-ми съм с 5700, а има меган за още доста. Мисля, че ще мога да пазя гърба на Ники. С по-бърз процесор ще мога да съм в тройката. Viper поствай twekovete и ги почвам. Ники не се стягай няма да те мина, въпреки че много ми се иска.:)

http://service.futuremark.com/servlet/Index?pageid=/orb/projectsearch

GeniusLoci
13.01.04 г., 02:38
Хехе, аз пак имам добра 5700 в мен, ако някой се засили ще му покажа малко по-добър резултата, барем се върне..;)

V I P E R
13.01.04 г., 10:05
Originally posted by FGI
Един упдеит от мен.

http://service.futuremark.com/compare?2k1=7440997

Да взема да направя и аз един тим ли?
Сигурен ли си че картата е била на тези честоти? Нещо не ми се връзва.
Явно трябва да си поиграя още малко.
Само да споделя че рекорда с 4200 може да прескочи 22к скоро, така че ние тук сме още далече :).

Demonaz
13.01.04 г., 10:25
Хехе, аз пак имам добра 5700 в мен, ако някой се засили ще му покажа малко по-добър резултата, барем се върне..

Стига де таман се нахъсих и ти да убиеш всичко.:)

Може да е тъп въпроса, ама държа да питам нещо, защото хич не ми е ясно. Как може с Ти4200 да се изкарат 20к пък с къде, къде по-нова карта се мъчим за по 14-15к. Знам, че при мрака03 е друга работа, ама аз питам за 2001.

FGI
13.01.04 г., 11:22
Сигурен ли си че картата е била на тези честоти? Нещо не ми се връзва.
Явно трябва да си поиграя още малко.
Само да споделя че рекорда с 4200 може да прескочи 22к скоро, така че ние тук сме още далече :).

Абсолютно съм сигурен за честотите. Не знам ти защо вадиш толкова малко. Моята карта ако се клокваше до толкова сигурно щях да правя над 17К, че и на горе. Гадното е цхе картата ми е с няма нищо общо с референтният дизайн и не мога да я волтмодна за момента.