PDA

Виж пълна версия : HardwareBG.com 3DMark 2001SE Team

Страници : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9

vutov
25.11.03 г., 16:02
Браво ,за победите.
Да се надяваме че няма да спрете с резултатите.

Ако може някой модератор или Ба4о Киро или Григор да стикнат темата.

Искам да задам един въпрос:
Според вас след колко дена ще има резултат от 30К.
Ето сегашното класиране по точки(25/11/2003 14:45 часа)

1.) OPPainter - 29983
2.) Fugger - 29391
3.) Charlie - 28773
4.) bowman1964 - 28715
5.) Shamino/LardArse

digital
25.11.03 г., 21:55
Няма нищо лошо, че си пуснал тема там... даже е добре. Виж че те не знаеха дори, че HWBG са от България... все пак трябва да знаят срещу кой се състезават :)

Mollov
25.11.03 г., 22:35
Originally posted by vutov

Режих да се похвала с БГ успехите ....

Гледам, че вървиш по стъпките на Григор.... явно е заразно....

Чисто българска черта.... няма сам да се остави хората да почнат да говорят, ами ходи налево-надесно и си вади пишката....

Обаче виждам, че там има доста народ, който е точно на моето мнение относно подобни "теми".... явно има нещо вярно в това, което казвам тогава....

mralien
25.11.03 г., 22:45
Originally posted by Mollov
Гледам, че вървиш по стъпките на Григор.... явно е заразно.... За да разбере човек за какво си говорите трябва да посети 10 форума, 25 теми, и 8 линка - хайде Relax-нете малко - и гледайте какво ще изкарате на Мрак-овете, а не се разправяйте ненужно ;)

Ba4o Kiro
25.11.03 г., 23:19
В кой форум си се "олигавил" бе vutov и защо действително трябва да се "дървиш" по подобен начин на хора които взимат 3-10К заплата в долари и за които $500+500+++ за VGA+CPU+++ са нищо, а на всичкото отгоре не им дреме да залеят тези $500+500+++ с една купчина сух лед само и само за да направят най-високият резултат на някакъв олигофренски тест...
Аз лично нямам желание да "инвестирам" толкова пари в подобно начинание, ако има някой желаещ да ни повери хардуер за $3000 и да каже - "Йебете му мамицу" ама искам 30К на 3DMark 2001 - с удоволствие ще се "нагърбя" със задачата... ;).
Колкото до Българската действителност - мисля, че можем да покажем "зъби и нокти". Показвал съм го лично преди време, когато бях постигнал 5-то място в света с GeForce4 Ti4200 всичко охлаждано с въздух (въпреки, че това ми "пето-ство" просъществува точно 72 часа ;) ).

Mollov
25.11.03 г., 23:21
Originally posted by Ba4o Kiro
ако има някой желаещ да ни повери хардуер за $3000 и да каже - "Йебете му мамицу" ама искам 30К на 3DMark 2001 - с удоволствие ще се "нагърбя" със задачата... ;).

Точно, точно ;)

Въпреки, че някои от тия пичове не разполагат с толкоз много кинти за хардуер..... но пък и 1000$ стигат, като ги даваш всеки месец :)

Ba4o Kiro
25.11.03 г., 23:23
Точно, точно ;)

Въпреки, че някои от тия пичове не разполагат с толкоз много кинти за хардуер..... но пък и 1000$ стигат, като ги даваш всеки месец :)

Малиии, ако имах по $1000 само за хардуер всеки месец... Те тогава немаше да има спирка, а и всички покрай мен щяха с добро да ме споменават, нали щяха да са се обзавели със "старият" ми хардуер :D...

Георги
25.11.03 г., 23:55
vutov, това, което си пуснал във форума на Xtreme Systems e супер глупаво! Кой ти дава правото да ги заплашваш и обиждаш, И ТО ОТ НАШЕ ИМЕ?! Веднага да си изтриеш темата и да се извиниш на хората! И им обясни че нямаш нищо общо с hardwareBG и HWBG 3DMark Team! :mad: :mad: :mad:

Ged
26.11.03 г., 00:11
Originally posted by Георги
vutov, това, което си пуснал във форума на Xtreme Systems e супер глупаво! Кой ти дава правото да ги заплашваш и обиждаш, И ТО ОТ НАШЕ ИМЕ?! Веднага да си изтриеш темата и да се извиниш на хората! И им обясни че нямаш нищо общо с hardwareBG и HWBG 3DMark Team! :mad: :mad: :mad:
пича е оптимист бре
на homepage си е сложил http://www.hardwarebg.com/ http://superbabies.homestead.com/files/lol3.gif

btw са видях 1-вото място за категория 8500 -16000 точки
как се правят така 16000 точки бах мааму

GeniusLoci
26.11.03 г., 00:35
Абе вутов..що се ...оффф..днес мислех да се боря за още едно място евентуално, ама ако подхождаш така..нема да стане. С на Xtreme тима възможностите надали някой някоаг щеше да ни бие аз да ти кажа..нямали пари..да, добре. НИЕ нямаме..

Ba4o Kiro
26.11.03 г., 00:47
Originally posted by Ged
пича е оптимист бре
на homepage си е сложил http://www.hardwarebg.com/ http://superbabies.homestead.com/files/lol3.gif

Баси?!?!!! vutov, не че имам нещо против теб, но ми се струва че малко се оливаш, нито те знам нито те познавам. Да се "подпишеш" едва ли не, като член на HardwareBG Team е малко прекалено! Ще съм ти благодарен ако оправиш глупостта която си забъркал в XtremeSystems Forums и се извиниш на хората, или лично аз ще пиша на WebAdmin-а им да те Bann-не и да ти затрие постовете...
Все пак не е особено коректно да правиш такива неща от наше име!
Моля те, за в бъдеще да не го правиш!

acdc
26.11.03 г., 00:52
Вутов, незнам на колко години си обаче това което си написал, подхожда на човек с недоизживяно детство! Наистина е недопустимо и много грозно, да говориш от чуждо име!
Много пъти съм ти казвал, преди да напишеш нещо, МИСЛИ!!! Тази глава затова я имаш!!!

Bloody
26.11.03 г., 01:37
Ох, човека сигурно си няма друга работа ... и по цял ден се чуди каква глупост да измисли ...

Както и да е. Малък ъпдейт от днес: второ място за FX5950 Ultra при 3DMark 2001 (за първото бая ще трябва да се озорим, 3000 точки отгоре не са никак малко...): http://service.futuremark.com/compare?2k1=7264818

vutov
26.11.03 г., 02:05
Искрено се извинявам,за глупоста който сътворих.
Чесно казано,Bloody e най-близо до истината с твърдението си че,нямам кво да правя и се чудя каква простотия да измисля.

Още преди няколко часа и едитнах поста в ХС,в който моля темата да бъде затворена,тъй като аз съм потребител,а не админ там и затова не мога да трия нищо.

Но все пратих ЛС на един от модераторите на раздела в който го помолих да затвори темата или да я изстрие.

Незнаех че тази тема ще има такъв отзвук,но явно има.

Официално се извинявам на HWBG Team за неприятностите,който съм им създал,а също и на хората от ХС,който заради темата са похарчили извесни суми пари за да си закупят различни видео карти ,за да се противопоставят на HWBG 3D MArk Team.Същелявам за непредвидените разходи в който съм ви вкарал.

Темата в ХС я бях пуснал един вид "да хвърля ракавицата" с цел да им покажа че и хората от една забутана държава също могат да чупят рекорди(българите),но както се очератава скоро всички рекорди на HWBG Team,ще бъдат отнети от членовете на ХС.
А сложих линк към нея тук(в форума),GenuisLoki да види че за БГ тим е почети невъзможно да вземе първо място в Р9700 категорията.(в темата в ХС пише защо)

Поне едно хубаво нещо излезе от историята:продавачите на хардуер са забогатяли още малко от членовете на ХС.

Пожелавам много успехи на тима и обещавам,че повече няма да правя така.
Тъй като,30К точки вече са факт и принадлежат на Oppainter,много бих се радвал ако като му дойде времето българин прекрачи първи 35К и 40К.Но за жалост за сега най-добрия БГ резултат е около 7-хиляди точки по-слаб от резултата на ОПП.

Само да питам,ще взимате ли картата на Satanail(много клокващ се Ти200),за да го сложите на А64 и да правите рекорд.

Mollov
26.11.03 г., 02:33
Originally posted by Bloody
Както и да е. Малък ъпдейт от днес: второ място за FX5950 Ultra при 3DMark 2001 (за първото бая ще трябва да се озорим, 3000 точки отгоре не са никак малко...):

С тоя клок на картата ти трябва А64..... с тоя К7 само се лигавиш..... 560/1120 кореспондира на около......24k ако си с А64.... даже повече....

BlackBLOOD
26.11.03 г., 03:15
Ееех Блооди ако се беше пробвал в 3д Марк 2003 с тая карта преди 1 месец сигурно щеше да си номер 1 в света...
Сега обаче там е фраш с Радеон 9800 ХТ...
Кофти..

tr3x_bg
26.11.03 г., 04:10
e..dosta hora te obwinqwaha taka `e az nqma da sym sledwa]iqt oba`e samo mi kavi za kakwo slovi tazi tema...da se qdosat i da ni izqdat rekordite (weliki sme) }e si zeme MrIcee fx 5200 i gledaj kwo stawa :) :) :) :D

Bloody
26.11.03 г., 08:18
Mollov тоя резултат е на клокнат A64, а не на К7...

Satanail
26.11.03 г., 10:21
С тоя клок на картата ти трябва А64..... с тоя К7 само се лигавиш..... 560/1120 кореспондира на около......24k ако си с А64.... даже повече....

Той проговори!!!!! ;)
Ха честито ти завръщане!

Genius, имаш ПМ.

Mollov
26.11.03 г., 11:16
Mollov тоя резултат е на клокнат A64, а не на К7...

Еми тогава значи е много зле.... поразгледай си настройките, че ти "липсват" точки.... резултата ти определено е слаб.. и вземи ги разкарай тия 52.16, че и заради тях е...

GeniusLoci
26.11.03 г., 13:27
След малко аз ще я пробвам...

BTW - 5600 рекорда на Finwe - вече падна - поиграх си сутринта :D :D :D

BeaZTiE
26.11.03 г., 13:45
аз пък.. си мисля че или аз съм олигофрен, или този 3д марк 2001 (ама определно 3д марка съкс)
ами той милия не ми дава по-голям резултат от 12-13 к
на 3д марк 2003 правя 5897 точки.. а на отзи бъглив 2001 се нареждам след Ti4200 да речем...

така, че.. аз се отказвам да участвам в този тим..
пък и ми се види пълна глупост да си мерим видеокартите. аз и без това съм с файъргл драйвери и нямам никакво намерение да ги сменям, че да изкарам някой друга точка на някъв абсолютно никому ненужен 3д марк - па ако ще и 3д марк 2048 да е...

BlackBLOOD
26.11.03 г., 14:30
BeaZTie тая работа не е за теб пич:)
Ти си сериозен човек.
За съжаление аз не съм и доста време съм губил в гледане на тестове.От тях има обаче една реална полза:
Реклама!

И то голяма реклама.Така може ад се рекламира каквото си поискаш.

Аз продавам компютри на маниаци.Аз имам супер маниашки компютър.Маниаците се зарибяват и аз им продавам такъв компютър...
Просто така си показваш възможностите.

Например Shugar4o така може да си рекламира водните назапад.И да почне да прави хубави пари.Аз смятам че това е най голямата полза от това и тя е положителна!
(Ако смятате че не ми е коректен примера sorry не искам да обиждам никой)

Аз съм за това да продължаваме тая мания:))

Sugar4o
26.11.03 г., 16:29
за на запад незнам, за сега само в Гърция съм продавал водни...
чудя се само защо не се хване една слабичка карта и да се модне максимално?! охлаждането го оставете на мене:D

ХристоС.
26.11.03 г., 16:34
Sugar4o няма аспирации към българския пазар на водни, камо ли да организира масиран износ. Така че това за рекламата... е, разбраха ни в Xtreme Systems кои сме и ни видяха какви сме, не и без помощтта на vutov. Изявата му все пак нямаше само негативна страна - някои някъде там си направиха труда да намерят къде е България на световната карта и даже да удостоят с височайшата си визита нашия форум. Мнението им за постиженията тук дотолкова се извиси, че даже се появи предположение, че самият HWBG Forum е DES encrypted, понеже не се разчитат буквените символи (((: Ето това ме изкефи истински, като го прочетох - самата идея, че някой някъде на запад може да си помисли, че сме дотолкова напред с материала, че даже си правим и труда да засекретим информацията, която обменяме помежду си (((((:

Edit: Иво, ако само кажеш, имаш от мен едно Voodoo Banshee (((:

Bloody
26.11.03 г., 17:27
Mollov не казвам, че неможе и по-добър резултат да се изкара, просто вчера нямах почти никакво време да си играя с нея. Само я пуснах да видя как се клоква и какъв резултат ще изкара :)

Ще видим днес какво още може да се изцеди от нея...

V I P E R
26.11.03 г., 17:28
Я дайте линка към темата в Екстрийм че не мога да я намеря. Всеки говори за тази тема ама аз не я виждам нещо.

ХристоС.
26.11.03 г., 19:49
http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?threadid=23219. Самата есенция на темата е заличена от автора, но и без друго от изговореното до този момент тук ти е станало ясно за какво е цялата тази патардия.

GeniusLoci
26.11.03 г., 20:05
Mollov не казвам, че неможе и по-добър резултат да се изкара, просто вчера нямах почти никакво време да си играя с нея. Само я пуснах да видя как се клоква и какъв резултат ще изкара :)

Ще видим днес какво още може да се изцеди от нея... Не и с този драивер или 53.03....ужас. То това е изродщина, не че пак измислих как да го оправим това, но е АБСУРД да стигнем повече от 23-24 000...а и съвсем не се клоква колкото Блъди си мисли.

BTW - на 500 т. разлика съм за 5900 водачество :)

vutov
26.11.03 г., 20:28
Седнах преди малко да разгледам различни резултати в ОРБ-а и установих следната закономерност:

За да станете първи в ФХ5950 класа ви трябват около 25500 точки,в момента имате около 22200 точки.
Тоест ви трябват още 3000 точки.
Установих че при А64 и с гореспоменатата карта,на всеки 100Мхз в повече на А64-ката печелите около 500 точки.
Тоест ви трябва около А64 на 300х10 1:1 за 25000 точки с тази карта.
За да станете първи ви трябва може би А64 на 255х10 1:1
ФХ-а на 620/1200Мхз.
При един и същи процесор с тази карта 100Мхз на рамта ви дават 1000 точки.
Просто за сега на вас ви куца ЦПУ-то.Виште че на Fugger процесора му е на почети 4.5Гхз.Тоест два пъти повече МХз от Вашия.

Мисля че това е невъзможно да се направи на сегашния етап.
За това трябва да си насочите усилията към честотите на картата,tweak-ване на Windows.
Вижте Sugar4o e съгласен да даде едно водно,за да охладите ФХ-а.Така мисля че ще докарате още 50Мхз на ядрото.

GenuisLоki,хайде моляте погледни темата в ХС и виж кво казват относно твърдението ти за първо място с Р9700.

Ще взимате ли картата на Sanatail,да я сложите на А64-ката,защото предполагам че при 300/600Мхз на Ти200 и А64 на 2400 отивате на 14000 точки и ставате първи в тази категория.

GeniusLoci
27.11.03 г., 00:23
За това трябва да си насочите усилията към честотите на картата,tweak-ване на Windows.
Вижте Sugar4o e съгласен да даде едно водно,за да охладите ФХ-а.Така мисля че ще докарате още 50Мхз на ядрото.

GenuisLоki,хайде моляте погледни темата в ХС и виж кво казват относно твърдението ти за първо място с Р9700.

Ще взимате ли картата на Sanatail,да я сложите на А64-ката,защото предполагам че при 300/600Мхз на Ти200 и А64 на 2400 отивате на 14000 точки и ставате първи в тази категория. Аз добре я погледнах темата...и за 9700 ми се ловиш за думата - както виждаш - отдал съм се нa Nvidia и не смятам да приключвам скоро.

Туикване на кое? Ти имаш ли идея с какъв Win се правят такива бенчове :D :D :D

Няма много време за тази карта..аз изперках да клоквам вече.

Не може да охладиш само ядрото бе човек..нали радиатора е един и при това сои студен. Мога доста да напиша, например с особено желание ще отговоря на Моллов ама не и с тази клавиатурна подредба, която в момента не мога да махна.

Satanail
27.11.03 г., 11:25

Ще взимате ли картата на Sanatail,да я сложите на А64-ката,защото предполагам че при 300/600Мхз на Ти200 и А64 на 2400 отивате на 14000 точки и ставате първи в тази категория.
Споко, дал съм му координатите си, ако има време ше я вземе...;)

acdc
27.11.03 г., 11:33

Ще видим днес какво още може да се изцеди от нея...
Блъди, трябва да я "понапънеш" (в смисъл настройки, драйвъри) малко защото наистина ми се вижда доста нисък резултата - приблизително толкова е рекорда с Ti4200 и AMD Duron на 2700Mhz на Xtreme тима.

Edit:
Чакаи бре, снощи ги гледах и първият резултат е към 22000 точки в категория Ti4200

GeniusLoci
27.11.03 г., 11:51
Картата не е нищо повече от 5900 на по-високи честоти, така че повече от 23000-24000 с наличния хардуер не дава, с тия драйвери дори и толкова са зор - просто...абе пускаш nature - гледаш 60 кадъра! Пускаш я пак - пак толкова- Клокваш с 50MHz ядрото - все тая. Клокваш със 100 паметта - пак същото...сваляш с два MHz честотата и изведнъж - 88 кадъра...човек може да се побърка, пуснал съм мрака към..бе смятайте - не съм ставал от два дни и нещо вече.

Bloody
27.11.03 г., 12:05
Имам странното чувство, че поддръжката на 5950 от драйвеите е голяма скръб за момента, може би в следващата версия нещата ще са по-добре...

Snake
27.11.03 г., 12:11
Originally posted by acdc
Чакаи бре, снощи ги гледах и първият резултат е към 22000 точки в категория Ti4200

Става дума за Geforce 3 Ti200

Dark Skywalker
27.11.03 г., 12:12
Originally posted by GeniusLoci
...сваляш с два MHz честотата и изведнъж - 88 кадъра...човек може да се побърка, пуснал съм мрака към..За мен винаги е било странно как всеки безпроблемно клоква GPU и памет доколкото може, без да отчита фактора синхронност на работата. Защо не се прави така с централния процесор и системната памет?

Според мен просто при определени настройки на честотата на GPU и MEM се получава оптимален път между двата компонента, без да е необходимо да се използват междинни съгласуващи буфери и айде готово.... Прирастът в производителността е налице.

Така че не виждам защо GeniusLoci се шашка толкова... :)

digital
27.11.03 г., 12:36
Има нещо такова... обаче въпроса е как да се изчисли тая зависимост м/у GPU и памет, че да не се получават разминаванията...

Георги
27.11.03 г., 12:45
Originally posted by digital
Има нещо такова... обаче въпроса е как да се изчисли тая зависимост м/у GPU и памет, че да не се получават разминаванията...

Първо ще си призная, че тази материя ми е много чужда, но все пак си мисля, че ако съществува такава зависимост, все някой досега трябваше да я е открил, не мислите ли?

GeniusLoci
27.11.03 г., 13:06
Originally posted by Dark Skywalker
За мен винаги е било странно как всеки безпроблемно клоква GPU и памет доколкото може, без да отчита фактора синхронност на работата. Защо не се прави така с централния процесор и системната памет?

Според мен просто при определени настройки на честотата на GPU и MEM се получава оптимален път между двата компонента, без да е необходимо да се използват междинни съгласуващи буфери и айде готово.... Прирастът в производителността е налице.

Така че не виждам защо GeniusLoci се шашка толкова... :) Дарки, прав си ако говорим за Radeon обаче..при nv-то ВЕРВАЙ МИ - няма закономерност - Bloody и той гледа като изпаднал германец демонстрация..никаква закономерност..дзори при 5-6 пускания понякога все едно "захапва" - това е заради тъпото им решение с 2D/3D режими..ама проблема е че не сработва винаги. И това е в мрака и в още разни неща. В статията за 5950 ще пиша повечко..don't have time now...

Mollov
27.11.03 г., 13:58
Originally posted by GeniusLoci
Дарки, прав си ако говорим за Radeon обаче..

Що се отнася до MRAK-а - всяко повишаване на честотите, синхронно или не - дава прираст... т'ва за ATI-тата....

При ръчкането ми на V9950 не забелязах подобно нещо, за което говориш.... може би е проблем само при 5950 картите.

P.S. Драйверите на NV са толкоз бесно оптимизирани за Performance, че направо ми се повръща....

Bloody
27.11.03 г., 15:46
А какво ще кажеш за радеоните, които не показват текстурите на Best Performance при HALo... ;p

GeniusLoci
27.11.03 г., 15:55
При ръчкането ми на V9950 не забелязах подобно нещо, за което говориш.... може би е проблем само при 5950 картите.

P.S. Драйверите на NV са толкоз бесно оптимизирани за Performance, че направо ми се повръща.... Бе аз и 5900 имам тука, и тя понякога ги прави тия ама май само с мизерни драйвери. А това за оптимизациите - аре не ме карай да качвам шотове да ми ги покажеш тия оптимизации..че се сещам за едни тестове отпреди 4-5 дена в които на баш демотата не само нв показваше оптимизации...и то въпреки по-лекото AF на АТи..

GAINER
27.11.03 г., 23:10
/offtopic
Абе този 3DMark 2001SE не иска да ми трагне!!! Иска DirectX 8.1, a аз съм с 9.0b! Кво триабжа да направя за да ми трагне? Не мога да смакна версиата на DirectXa!!
/offtopic

Ar4i
27.11.03 г., 23:23
Преинсталирай го, сериозно - би трябвало да се опрай!

digital
27.11.03 г., 23:33
GAINER, нямаш Build 330... качи го.

Vince
28.11.03 г., 00:41
Незнам дали сте ходили на форума на XS - има една тема където са си снимали системите/работното място. Е няма такива изроди! :bow: Аз гледам малко, ставам, обикалям веднъж стаята да осъзная нещата и продължавам! :ghi: Те имат повече компресори и модифицирани климатици отколкото компютри! :bua: :lol: :insane: :super: :color:

Ето и директен линк:
http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?threadid=11745&perpage=25&pagenumber=1
:talk:

MepHisTo
28.11.03 г., 00:51
мда, гледах ги ей са точно преди да ти прочета поста:D

някой ще ми каже ли кво е тва:
http://www.xtremesystems.org/forums/attachment.php?postid=130208

а тва:
http://www.xtremesystems.org/forums/attachment.php?postid=131169

и това е най-малкото:)

Георги
28.11.03 г., 00:59
Тия са шашави по целата глава! :)

Но ако купиме достатъчно водка, можем и да подмамиме Dary (гуруто на фреона) към идеята. Абе колосално количество водка, плюс подходящо мезе, плюс Dary = и ние имаме какво да покажем на екстремистите! :ghi:

Ged
28.11.03 г., 01:09
абе в тоя топик на xtreme systems, дето си показват машините видях такива неща че чак ме заболя очите от гледане
сяка втора машина с prometeia, vapochill
имаше нек'в руснак дето беше плеснал "чокаси" буцата лед върхъ резервоара на водното, сух лед, мокър лед лудници
нобел
нобеееееееееееел трябва за тия хахахахаахахах бие ги сачмата

Vince
28.11.03 г., 01:13
Originally posted by Георги
Тия са шашави по целата глава! :)

Но ако купиме достатъчно водка, можем и да подмамиме Dary (гуруто на фреона) към идеята.
От мене водката:cool:
Обаче веднага се раздвижиха - Zakelwe си върна първото място при 5700U...

DJ Bamby
28.11.03 г., 01:17
Както и да е. Малък ъпдейт от днес: второ място за FX5950 Ultra при 3DMark 2001 (за първото бая ще трябва да се озорим, 3000 точки отгоре не са никак малко...): ======================================== ======

Само да кажа,че при мене с 53.03 дава по-добри резултати.

lubb
28.11.03 г., 02:05
ъъъъ какви са условията да се включи човек в тима.защото си мисля утре или другиден да си подобря точките и а дано да стана 3-ти в категорията радеон 9000 про.ето и сегашния ми резултат
http://service.futuremark.com/compare?2k1=7270337
мога ли да пиша в описанието hwbg forum user?

Георги
28.11.03 г., 13:16
Дам, определно ще се наложи да пускаме "тежката атилерия" в действие... :ghi:

zakelwe отново си е върнал водачеството в 5700 Ultra категорията... 800 точки разлика от нашия резултат никак не са малко, но и ние си имаме козове в ръкавите ;)

GeniusLoci
28.11.03 г., 13:24
Дааам- днес съм им наточил едни такива козове, Црап, идвай следобяд и ще ги морим ;)

Metanoia
28.11.03 г., 14:15
Originally posted by lubb
мога ли да пиша в описанието hwbg forum user?
Не съм нито собственик на сайта, нито модератор, но съм участник в този форум от толкова отдавна, че си мисля, че мога да отговоря.
Разбира се, че може да напишеш, че си от HardwareBG Team. Рекордите са добре дошли от всеки участник във форума. За съжаление моя процесор вече е прекалено слаб (нищо, че работи като 2200+ от 2 дни) за да мога да помогна на видеокартата на Satanail да премине в някоя по-горна категория.

Crazy_hatteR®
28.11.03 г., 14:40
Баси?!?!!! vutov, не че имам нещо против теб, но ми се струва че малко се оливаш, нито те знам нито те познавам. Да се "подпишеш" едва ли не, като член на HardwareBG Team е малко прекалено! .....
Моля те, за в бъдеще да не го правиш!

Metanoia момчето пита май заради това изказване на Ва4о .

Metanoia
28.11.03 г., 15:18
Originally posted by Crazy_hatteR®
Metanoia момчето пита май заради това изказване на Ва4о .
Ами ако не влиза по форумите да псува хората едва ли ще е проблем... :D Още повече ако не говори от името на всички в отбора.

Bloody
28.11.03 г., 15:20
Днес ще се мъчи 5700-а ...

Zakelwe
28.11.03 г., 19:13
Добър вечер,

Как е?

http://service.futuremark.com/compare?2k1=7273939

Приятно ми е.

ХристоС.
28.11.03 г., 19:35
Good job, man! You're doing quite well, however I hope that your result won't last for long on the top. We've got still some backups, so the battle continues! ((: Congratulations for the nice bulgarian you speak, if that's really you (just in case someone has decided to use your nick without authorization)!

Момчета, стягайте се и да си връщаме водачеството, че погледнете какво става - започваме да губим позиции ((:

Zakelwe
28.11.03 г., 19:38
Благодаря; мерси

http://www.pravapis.org/art_phrases1.asp

:)

ХристоС.
28.11.03 г., 19:57
Oooh, cool! Welcome to our place, feel free to drop by again! It's honor for us to see you around! ((: Честито! & Всичко хубаво!

Zakelwe
28.11.03 г., 20:12
Благодаря ви много.

Ще се видим!

Andy

Mollov
28.11.03 г., 20:21
Originally posted by Zakelwe
Благодаря; мерси

http://www.pravapis.org/art_phrases1.asp

:)

You're cracking me up man.... hehehehhehehehe......... your Bulgarian is like my Polish.... :D

Sugar4o
28.11.03 г., 20:27
УАУ! чуждото момче толкова зор си е дало и се е писало в нашия форум! Браво на "чупачите" на рекорди!!! Продължавайте да им напомняте за нас :D
PS. Няма да е лошо да се замислят модераторите да направят улеснение за англоговорящи - да има опция да се въвеждат теми и постове изцяло на английски. Пък ние ще си пазим нашите пичове да не драскат с английски букви

dary
28.11.03 г., 23:15
утре ще събираме фреона. ако киро и григор си жертват 64-ката.......

Mollov
28.11.03 г., 23:54
Originally posted by dary
утре ще събираме фреона. ако киро и григор си жертват 64-ката.......

Що бе? Да нема нещо да искаш да я гърмите? :D

BlackBLOOD
29.11.03 г., 02:03
Zakelwe

We are proud to have you in the forum!

Леле пичове тоя ме разби.Писал ни е на Български.
Е това вече си е уважение...

Продължавайте в същия дух и ще стане още по яко!:)))

много ми се иска и аз да се включа в отбора но видеото ми е Радеон 9500...
Каквото и да го правя рекорда от 24000 не мога да го стигна...

Бих ви помогнал с всичко стига да мога.Само кажете!

GeniusLoci
29.11.03 г., 04:31
Абе и сега се мъчим ама нъц...
А и на мен ми писна за тия дни - утре ще се оправяме за изложението и няма да с ииграя повече, имам си РС за участие в теста ;)

Metanoia
29.11.03 г., 13:09
Пичове, човека под Windows 2000 ви би... :rolleyes:

GrigorBG
30.11.03 г., 14:19
Еее.. иам една тема където момците си показват машините. Нащо момче има 4-5 машини....

Ще борим рекорда, ама сега точно не е момента - готвим се за изложението в НДК и няма ресурс.....

MK+
30.11.03 г., 17:31
Господа резултата ми на 2003 е 6380 и се нарежда на 2-ро място обаче имам проблем с публикуването. Сложих пача 340 сложих и сериал обаче на сайта ми реве че не може да го разпозвнае. Ако някой може да помогне ;) .

mitku
30.11.03 г., 17:46
Originally posted by MK+
Господа резултата ми на 2003 е 6380 и се нарежда на 2-ро място обаче имам проблем с публикуването. Сложих пача 340 сложих и сериал обаче на сайта ми реве че не може да го разпозвнае. Ако някой може да помогне ;) .

Съмнява ме, че някой може да "помогне". И аз кат се опитах да публикувам резултатче за 3DMark03 340 стана същото. Просто правят проверка на серииния номер на софтуера и не те пускат да си запишеш резултата с пиратски сериен номер. Пък се съмнявам, че някой тук има легално закупен 3DMark03... пък дори и да има - едва ли ше "помогне" кат даде серииното номерче на сички тук. Ко да се праи - такъФ е лайфа - явно няма да се месим в класациите за 3DMark03.

Ba4o Kiro
30.11.03 г., 17:49
И кой "сериал" си сложил бре Марто?! Случайно да не е тоя от free.xxxxxx....bg/net/com? Няма да проработи, ВЕРВАЙ ми ;). Защо не пробва без "сериал" да постнеш резултата?
Всъщност - не си спомням, 3DMark03 дава ли да се пускат резултати от нерегистрирани (без сериен номер) версии на теста? Mай можеше (поне до patch 330)?!!

digital
30.11.03 г., 17:58
Originally posted by MK+

Трябва да е сериал, който до сега не е използван... и аз исках да публикувам ама и на моя пищи :(

MK+
30.11.03 г., 18:26
И кой "сериал" си сложил бре Марто?! Случайно да не е тоя от free.xxxxxx....bg/net/com? Няма да проработи, ВЕРВАЙ ми ;). Защо не пробва без "сериал" да постнеш резултата?
Всъщност - не си спомням, 3DMark03 дава ли да се пускат резултати от нерегистрирани (без сериен номер) версии на теста? Mай можеше (поне до patch 330)?!!
Не с някякъв кеу генератор. Без сериен номер не ще лоша работа.

mitku
30.11.03 г., 18:47
...

Мда - и аз мислех да зема да го изтрия моя и да го преинсталирам кат free версия без да го регистрирам със сериен номер и пак да пробвам, ама ме домързя... явно стаа, щом казваш.

Ba4o Kiro
30.11.03 г., 18:54
Originally posted by mitku
...явно стаа, щом казваш.

Ъъъъ, аз не казвам, аз питам :ghi:...

Metanoia
30.11.03 г., 22:30
Момчета, само да се докопам до Велико Търново на приятелката ми до РСто и ще стана първи в категорията Radeon 7000... Е, поне така мисля де. ;)

Score: 3520 **Paddy007uk** Xtremesystems.org

User: michaelroche007@aol.com
Res: 1024x768 32bit
Date: 2003-8-26
CPU: AMD Athlon(tm) Processor 2502 MHz
GPU: ATI RADEON 7000 Series

Резултата не ми изглежда никак голям и ще направя един-два опита... :rolleyes:

FGI
01.12.03 г., 00:54
То и аз се мъча с един радеон 9100, ама само до 11671 марка можах да го подкарам до момента. Ама взеха да ми свършват и идеите за повече.

P.S.
Скоро мисля да подлепна и един МХ200 да видим той колко може.

Satanail
01.12.03 г., 09:33
Originally posted by Metanoia
Момчета, само да се докопам до Велико Търново на приятелката ми до РСто и ще стана първи в категорията Radeon 7000... Е, поне така мисля де. ;)

Score: 3520 **Paddy007uk** Xtremesystems.org

User: michaelroche007@aol.com
Res: 1024x768 32bit
Date: 2003-8-26
CPU: AMD Athlon(tm) Processor 2502 MHz
GPU: ATI RADEON 7000 Series

Резултата не ми изглежда никак голям и ще направя един-два опита... :rolleyes:

Я мини през нас като ше си ходиш.....;)

digital
01.12.03 г., 10:05
Originally posted by MK+
Без сериен номер не ще лоша работа.
Можеш да постваш резултат без сериен номер.

Vince
02.12.03 г., 03:26
Вижте как някой успя да излъже 3Dmark-а с резултат над 30 000 с R9100...
http://service.futuremark.com/compare?2k1=7282110

mitku
02.12.03 г., 12:38
Originally posted by Vince
Вижте как някой успя да излъже 3Dmark-а с резултат над 30 000 с R9100...
http://service.futuremark.com/compare?2k1=7282110

Не съм се пробвал да запиша "хакнат резултат", но ми изглежда елементарно... само дет не виждам къв е смисъла да се напраи туй дет е напраил тоз (30675 pts.)... то целта е да се изцеди квот може от машината, а не просто да кажеш - аз имам "едиколко си" точки - секи може да го каже, ама кво от тва.

digital
02.12.03 г., 13:10
В XtremeSystems форума се говори за фалшив e-mail, за някаква грешка от точно 20 000 точки (реално били 10 675)... не знам си какво... и аз не разбрах точно :)

P.S. OPPAINTER сигурно е получил инфаркт, като го е видял :D

Mollov
02.12.03 г., 14:18
Originally posted by digital

P.S. OPPAINTER сигурно е получил инфаркт, като го е видял :D

Пича най-много да се е ухилил до уши като го е видял това.... щото и той много добре знае, че е не невъзможно, ами..... не знам и аз как да го нарека ;)

Чел съм постове, "големите играчи" много се кефят на подобни простотии.... :)

V I P E R
02.12.03 г., 15:11
Originally posted by FGI
То и аз се мъча с един радеон 9100, ама само до 11671 марка можах да го подкарам до момента. Ама взеха да ми свършват и идеите за повече.
Аз едно време с моята 8500ЛЕ, старите драйвери и процесор на 1920@ 192мхз ФСБ правех 11к. Я кажи на колко си я клокнал тази 9100?

mitku
02.12.03 г., 15:36
Originally posted by V I P E R
Аз едно време с моята 8500ЛЕ, старите драйвери и процесор на 1920@ 192мхз ФСБ правех 11к. Я кажи на колко си я клокнал тази 9100?
То въпроса не е към мен, но аз например вчера с моя 8500 стигнах вчера 11171 - на 284MHz GPU и памет 326MHz, т.е. DDR - 652 - на 330MHz почва да дава артефакти яко. Картата не е модвана изобщо хардуерно с никакъв допълнителен радиатор или вентилатор - всъщност паметта е изобщо без радиатори и е 3.3ns Hinyx (или там както се пишеше)... хммм за 11600 на мисля, че ше стане при клок-а на процесора ми - 2178MHz :mad: пък при по-високи честоти почва да се дъни чат-пат (дали от процесора или от дъното - не е баш ясно), ама както и да е... и на мен зеха да ми свършват идеите при сегашния хардуер без модване.

V I P E R
02.12.03 г., 17:48
Originally posted by mitku
То въпроса не е към мен, но аз например вчера с моя 8500 стигнах вчера 11171 - на 284MHz GPU и памет 326MHz, т.е. DDR - 652 - на 330MHz почва да дава артефакти яко. Картата не е модвана изобщо хардуерно с никакъв допълнителен радиатор или вентилатор - всъщност паметта е изобщо без радиатори и е 3.3ns Hinyx (или там както се пишеше)... хммм за 11600 на мисля, че ше стане при клок-а на процесора ми - 2178MHz :mad: пък при по-високи честоти почва да се дъни чат-пат (дали от процесора или от дъното - не е баш ясно), ама както и да е... и на мен зеха да ми свършват идеите при сегашния хардуер без модване.
Аз тези резултати ги правех преди година. С КТ333 дъно и доста слаб клок на процесора. Сега ако картата ми беше жива щях да изкарам поне 14к на сегашната ми система... ако не и повече. А и аз също бях без волтмодове.

Atlant
02.12.03 г., 23:06
Пичове 8 съм при 9600 серията :)
за 3д марк 03 говоря :)

Ged
02.12.03 г., 23:30
тоя някой е направил май с 9100 чийтнатия резултат (над 30000)
и се е опитал да се представи за fugger като е писал fuqqer@hotmail.com,(оригиналният е fugger@hotmail.com
вместо fugger е писал fuqqer

Metanoia
02.12.03 г., 23:47
Originally posted by Atlant
Пичове 8 съм при 9600 серията :)
Дайте му захранване!!!!!!!!!!:D

Atlant
02.12.03 г., 23:49
Страх ме е да го дигам повече но предполагам че с ХТ няма да мога да се преборя (сички пред мен без седмия са със ХТ или с мод.

Mollov
03.12.03 г., 03:09
Аз тези резултати ги правех преди година. С КТ333 дъно и доста слаб клок на процесора. Сега ако картата ми беше жива щях да изкарам поне 14к на сегашната ми система... ако не и повече. А и аз също бях без волтмодове.

Да бе, а аз съм роден в Аржентина..... а дай URL към резултат, че не го виждам т'ва ~12k с "kt333 дъно и слаб клок на процесора".... :rolleyes:
A пък със сегашната ти ще направиш 14k с 8500.... ама друг път... правят се, ама не с AXP....

V I P E R
03.12.03 г., 09:44
Да бе, а аз съм роден в Аржентина..... а дай URL към резултат, че не го виждам т'ва ~12k с "kt333 дъно и слаб клок на процесора".... :rolleyes:
A пък със сегашната ти ще направиш 14k с 8500.... ама друг път... правят се, ама не с AXP....
Mollov аз да съм казал някъде, че правя 12К с КТ 333 и слаб клок? Казах че правя 11К, ама не и 12К. Ето ти най-близкия ми резултат останал от това време - 10915 3D marks (виж честотата на процесора и шината) ... http://service.futuremark.com/compare?2k1=5641448
Имах и резултати над 11К ама съм ги затрил защото това беше преди година.
Ако сега я качех на тази машина видеокартата вероятно щях да направя 14К .... дори и с волтмод ... но щях да ги направя само заради теб :).

FGI
03.12.03 г., 10:46

Картата е на 288/297 останалото е от сигнатурата само, че процесора е 228*11= 2510Мхз и с още една памет. Гадното е че ядрото не иска повече, а май точно то дава доста точки.

V I P E R
03.12.03 г., 11:46
Наистина ядрото ти се е клокнало малко .... аз моята едно време я клоквах без модове на 316/325. Но ти си с доста по-мощна система, а и шината гледам си натопорчил яко, с нови драйвери си .....

FGI
03.12.03 г., 13:14
Аз мога още малко да вдигна резултата, но повече от 200 точки отгоре едва ли мога да изкарам. Поне не и по стандартния начин.

Snake
03.12.03 г., 14:21
VIPER, това ли е LE-то? Gigabyte MAYA Radeon 8500 PRO 64 MB without voltmod